2009. november 8. vasárnap

nov. 8
17:18
Premier League: Chelsea-Manchester United élőben az NSO-n (She)
Megkezdődött a Premier League 12. fordulójának rangadója, a Chelsea–Manchester United mérkőzés, amelyről oldalunkon élő, szöveges tudósítást olvashatnak.
nov. 8
17:20
Jégkorong: az olaszok lettek a harmadikok a Pannon-kupán (She)
A Székesfehérváron zajló Pannon-kupa harmadik fordulójában az olasz jégkorong-válogatott biztosan győzött Horvátország ellen, így megszerezte a harmadik helyet. A mieink 18 órától játszanak Szlovénia ellen.
nov. 8
17:36
Belgium: Tisza Tibor duplájával győzött 2-1-re az Antwerp (She)
A belga labdarúgó-bajnokság másodosztályának 13. fordulójában az Antwerp Tisza Tibor két góljával 2–1-re győzött a 26. perctől emberhátrányban játszó Tubize ellen
nov. 8
17:36
Pontokat vesztett az Inter (Metropol)
A Debrecent szerdán a BL-ben 5-2-re verő Fiorentina a 82. percben szerzett góllal nyert az Udinese otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 12.fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 8
17:38
Soproni Liga: Győr–DVSC mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdődik a Győri ETO–DVSC-TEVA mérkőzés a Soproni Liga 14. fordulójában. Kövesse nyomon a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 8
17:40
Bundesliga: az utolsó percekben vesztett két pontot a Hamburg (She)
A Bundesliga 12. fordulójának legkorábban lejátszott vasárnap délutáni mérkőzésén a Hamburg kétszer is megszerezte a vezetést Hannoverben, ám a hazaiak mindkétszer egyenlíteni tudtak, másodjára a 88. percben a cseh Jirí Stajner tizenegyesével.
nov. 8
17:54
Sakk: Lékó remizett Ivancsukkal a Mihail Tal-emlékversenyen (She)
Harmadik döntetlenjét játszotta Lékó Péter a moszkvai sakk szupertornán. A magyar nagymesternek az ukrán Vaszilij Ivancsuk ellen elért 27 lépéses remije azt jelenti, hogy nyeretlenül zárta a verseny első felét. Hétfőn szünnap, majd kedden Lékó sötéttel a világbajnok indiai Viswanathan Anand ellen ül asztalhoz.
nov. 8
17:56
Tenisz: Andy Murray nyerte meg a valenciai tornát (She)
Az első helyen kiemelt Andy Murray nyerte meg a 2.02 millió euró összdíjazású valenciai fedett pályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két sima játszmában győzött az orosz Mihail Juzsnij ellen.
nov. 8
17:58
Tenisz: Djokovics három szettben nyert Federer ellen a bázeli döntőben (She)
Roger Federernek nem sikerült zsinórban negyedszer is megnyernie a bázeli tornát, ugyanis az idei döntőben 6:4, 4:6, 6:2-es vereséget szenvedett a második helyen kiemelt Novak Djokovicstól.
nov. 8
18:00
Videó: így verte meg a Milan idegenben a Laziót (She)
Idegenbeli győzelemmel folytatta az olasz labdarúgó-bajnokságot az AC Milan. A piros-feketék a Lazio otthonában aratott győzelmükkel a tabella 3. helyére léptek előre. Nézze meg a 2–1-es milánói sikert!
nov. 8
18:02
Női kézilabda KEK: kettős győzelemmel a 16 között a DVSC (She)
Simán, kettős győzelemmel jutott be a KEK nyolcaddöntőjébe a DVSC-Aquaticum női kézilabdacsapata.
nov. 8
18:12
Női kézilabda EHF-kupa: kikapott, így kiesett a Békéscsaba (She)
Nem jutott a női kézilabda EHF-kupában a legjobb 16 közé a Békéscsaba, miután a szombati 30–30-as döntetlent követően vasárnap 26–24-re kikapott a pályaválasztói jogáról lemondó spanyol Parc Sagunttól.
nov. 8
18:12
Murray legyőzte Juzsnyijt Valenciában (Metropol)
Az első helyen kiemelt Andy Murray nyerte a 2,02 millió euró összdíjazású valenciai fedettpályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két sima játszmában győzött az orosz Mihail Juzsnyij ellen.
nov. 8
18:14
Férfi kézilabda BL: győzelemmel távozott Szegedről a Valladolid (She)
Dragan Djukics bemutatkozó mérkőzésén a Pick-Szeged 30–23-as vereséget szenvedett a spanyol Valladolidtól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában, s ezzel jelentős hátrányba került a továbbjutásért folytatott küzdelemben.
nov. 8
18:14
Federer kikapott Djokovictól a döntőben (Metropol)
A világelső svájci Roger Federer három játszmában, 2 óra 10 perc alatt kikapott a rangsorban harmadik szerb Novak Djokovictól az 1,75 millió euró összdíjazású bázeli fedettpályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjében.
nov. 8
18:16
Premier League: győzött az Everton, ikszeltek Geráék (She)
Egygólos győzelmet aratott az Everton a West Ham United otthonában, az Upton Parkban a Premier League 12. fordulójának vasárnap délutáni egyik mérkőzésén.
nov. 8
18:16
Fontos meccset bukott a Pick Szeged a BL-ben (Metropol)
A továbbjutás szempontjából fontos mérkőzésen kikapott a Pick Szeged a vendég spanyol Valladolidtól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 4.fordulójában vasárnap, így a magyar csapat nagyon nehéz helyzetbe került.
nov. 8
18:18
Haladás: megrepedt a lekönyökölt Simon Attila nyakcsigolyája (She)
Szombaton még „csak” agyrázkódást állapítottak meg a Haladás–Nyíregyháza bajnokin (2–0) megsérült Simon Attilánál, ám a vasnepe.hu oldalnak vasárnap már azt nyilatkozta a szombathelyi labdarúgó, hogy elrepedt az egyik nyakcsigolyája.
nov. 8
18:20
Ökölvívás: Vitalij Klicsko élete veszélyben forog a felesége szerint (She)
Nagyon aggódik Vitalij Klicsko felesége, Natalija a férje testi épsége miatt. Az asszony azonban nem a ringbeli küzdelmek miatt félti szeretett urát, hanem annak politikai pályája miatt. Mint ismeretes, Vitalij nemrégiben tettlegességig fajuló vitába keveredett az ukrán parlamentben, és nagyon aktívan részt vesz a kijevi politikai életben.
nov. 8
18:30
A futballmérkőzés után életét veszítette az egykori Videoton-kedvenc (Infostart)
A klub honlapjának információja szerint a Martonvásár-Pálhalma megyei I-es labdarúgó-mérkőzés után életét veszítette Takács Lajos, a Videoton korábbi élvonalbeli játékosa.
nov. 8
18:48
Eredivisie: a Twente legyőzte az Ajaxot, marad az élen (She)
Hazai pályán 1-0-ra legyőzte az Ajaxot a Twente, így az enschedeiek maradnak a holland labdarúgó-élvonal első helyén a 13. fordulót követően.
nov. 8
18:50
Gyász: 38 évesen elhunyt Takács Lajos, a Vidi korábbi csatára (She)
Mindössze 38 évesen életét vesztette Takács Lajos, a Videoton korábbi csatára, a Martonvásár labdarúgója.
nov. 8
19:06
Premier League: Terry góljával verte a Chelsea a Manchestert (She)
A Chelsea győzelmével ért véget az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának rangadója.
nov. 8
19:06
Fontos meccset bukott a Pick Szeged (Infostart)
A továbbjutás szempontjából fontos mérkőzésen kikapott a Pick Szeged a vendég spanyol Valladolidtól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában vasárnap, így a magyar csapat nagyon nehéz helyzetbe került.
nov. 8
19:06
Meghalt egy korábbi Videoton-játékos (Metropol)
Életének 39. évében, egy alsóbb osztályú mérkőzés után elhunyt Takács Lajos, a Videoton korábbi labdarúgója.
nov. 8
19:08
Dzsudzsákék kiütéses győzelme (Metropol)
A PSV Eindhoven töbek között Dzsudzsák Balázs gólpasszával 5-1-re nyert az ADO Den Haag otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 13.fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 8
19:24
Továbbra is nyerésben, s már harmadik a Milan az olasz bajnokságban (Infostart)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban az AC Milan, elsősorban első félidei játékának köszönhetően, 2-1-re győzött Rómában a Lazio ellen. Miután a Sampdoria 2-0-ra kikapott Cagliariban, a Milan feljött a harmadik helyre.
nov. 8
19:24
Videó: ezzel a Terry-góllal nyerte a Chelsea az angol szuperrangadót! (She)
John Terry második félidőben szerzett góljával nyerte a Chelsea a Manchester United elleni rangadót. A védő három pontot érő gólját most videón is megmutatjuk!
nov. 8
19:24
A Chelsea nyerte a rangadót (Metropol)
A listavezető Chelsea 1-0-ra legyőzte a címvédő Manchester Unitedot az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának vasárnapi rangadóján, a két csapat között így már öt pont a különbség.
nov. 8
19:26
A Chelsea nyerte a Premier League szuperrangadóját (Infostart)
John Terry (vagy Nicolas Anelka?) góljával a Chelsea nyerte a Stamford Bridge-en az angol élvonal szuperrangadóját a bajnok Manchester United ellen. A Kékek győzelme megérdemelt, tekintve hogy ők szerezték az egyetlen gólt, de a mezőnyben a vendégek nem maradtak alul. Egyet kivéve, minden kétes szituációban a Chelsea-sek javára tévedett Martin Atkinson bíró.
nov. 8
19:26
Primera División: Vadócz nem játszott, kikapott az Osasuna (She)
Az Almería otthonában 2-0-s vereséget szenvedett az Osasuna a spanyol labdarúgó-élvonal 10. fordulójában. Vadócz Krisztiánt nem nevezték a pamplonaiak a meccsre.
nov. 8
19:28
NB II, Keleti csoport: nem bírt a REAC az újonccal (She)
Hazai pályán nem bírt a REAC a Hajdúböszörménnyel a labdarúgó NB II 14. fordulójának zárómérkőzésén.
nov. 8
19:42
Kikapott a Győr Valceában (Infostart)
A Győr 26-22-re kikapott a továbbra is százszázalékos román Oltchim Valcea vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában, így a csoportküzdelmek "félidejében" a harmadik helyen áll.
nov. 8
19:42
Soproni Liga: a DVSC zsinórban harmadszor kapott ki a bajnokságban (She)
A bajnok DVSC-TEVA egy 19. másodpercben kapott góllal 1–0-s vereséget szenvedett a Győri ETO vendégeként, annak ellenére, hogy egy félidőn keresztül emberelőnyben játszhatott.
nov. 8
19:42
Győrben is kikapott a címvédő Debrecen (Metropol)
Bár egy félidőt emberelőnyben játszott, mégis kikapott Győrben a címvédő és Bajnokok Ligája-résztvevő Debrecen a labdarúgó Soproni Liga 14.fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
nov. 8
19:42
Meghalt Takács Lajos (Behaviour)
Életének 39. évében, egy alsóbb osztályú mérkőzés után elhunyt Takács Lajos, a Videoton korábbi labdarúgója.
nov. 8
19:44
Női kézilabda BL: négygólos vereséget szenvedett a Győr a Valceától (She)
A Győri Audi ETO KC négy góllal 26–22-re kapott ki idegenben a román Valcea otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának 3. fordulójában.
nov. 8
19:46
Bundesliga: folytatódott a Köln ellen a Hertha vesszőfutása (She)
Az 1. FC Köln ellen hazai pályán újabb vereséget szeretett a borzalmasan szereplő Hertha BSC a német labdarúgó Bundesliga 12. fordulójában.
nov. 8
20:00
Az idény leggyorsabb góljával kikapott Győrben a Debrecen - őszi első a Videoton (Infostart)
Bár egy félidőt emberelőnyben játszott, mégis kikapott Győrben a címvédő és Bajnokok Ligája-résztvevő Debrecen a labdarúgó NB I 14. fordulójának egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
nov. 8
20:00
Olaszország: Livorno- és Cagliari-játékos is van Lippi keretében (She)
Kihirdette huszonöt tagú keretét a Hollandia és Svédország elleni felkészülési mérkőzésekre Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 8
20:00
Vereséget szenvedett a BL-ben a győri kézilabdacsapat (Metropol)
A Győr 26-22-re kikapott a továbbra is százszázalékos román Oltchim Valcea vendégeként vasárnap a női kézilabda Bajnokok Ligája 3.fordulójában, így a csoportküzdelmek "félidejében" a harmadik helyen áll.
nov. 8
20:02
Ligue 1: elbukott a címvédő Girondins Bordeaux Lille-ben (She)
Elszenvedte harmadik vereségét is a 2009–2010-es francia labdarúgó-élvonalban a címvédő Bordeaux csapata. A Girondins 2–0-ra maradt alul a Lille-lel szemben.
nov. 8
20:04
Belgium: Juhászék két góllal nyertek Tőzsérék otthonában (She)
Az Anderlecht Ondrej Mazuch és Romelu Lukaku góljával 2–0-ra győzött a Genk otthonában a belga labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A hazaiaknál Tőzsér Dániel végig a pályán volt, Tóth Balázs és Köteles László pedig a cserepadról nézte végig a találkozót. Az Anderlechtben Juhász Roland szokás szerint az elsőtől az utolsó pillanatig a csapatát erősítette.
nov. 8
20:06
Férfi kézilabda NB I: simán nyert a Presov a DKSE ellen (She)
A férfi kézilabda NB I 10. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Tatran Presov 40–27-re legyőzte a DKSE-t.
nov. 8
20:18
Platini: nincs szó Németország vagy Magyarország bevonásáról az Eb-rendezésbe (Infostart)
Lengyelország és Ukrajna marad a 2012-es Európa-bajnokság rendezője, nincs szó Németország vagy Magyarország bevonásáról - erősítette meg a Focus című német hetilapnak Michel Platini. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke azokra a híresztelésekre reagálva, melyek szerint az ukrajnai előkészületek nehézségei miatt esetleg Németországba vagy Magyarországra helyeznek át egyes találkozókat, a…
nov. 8
20:18
Női kézilabda EHF Kupa: a Fehérvár is búcsúzott a sorozattól (She)
Az FTC és a Békéscsaba után a Fehérvár sem jutott be a női kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjébe. Az első mérkőzést 27-24-re nyerő Alcoa a vasárnapi visszavágón simán kikapott a lengyel Lublin vendégeként.
nov. 8
20:36
Euro 2012: nincs szó Németország vagy Magyarország bevonásáról (She)
Lengyelország és Ukrajna marad a 2012-es Európa-bajnokság rendezője, nincs szó Németország vagy Magyarország bevonásáról - erősítette meg a Focus című német hetilapnak vasárnap Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.
nov. 8
20:38
Férfi kosárlabda NB I: magabiztos paksi siker Kecskeméten (She)
A címvédő Atomerőmű 75–59-re győzött Kecskeméten a férfi kosárlabda NB I 6. fordulójában.
nov. 8
20:40
Jégkorong: Szlovénia győzelmével zárult a Pannon-kupa (She)
Szlovénia válogatottja diadalmaskodott a négycsapatos jégkorong Pannon-kupán, miután 3–1-re legyőzte az aranyéremről döntő mérkőzésen a magyar együttest. A harmadik helyet a horvátokat 7–0-ra elgázoló olaszok szerezték meg.
nov. 8
20:54
Serie A: Internazionale-Roma mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának záró mérkőzésén az Internazionale a Romát fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges közvetítésünk segítségével!

Keresés