2009. november 8. vasárnap

nov. 8
20:54
Platini: nincs szó Magyarország bevonásáról (Metropol)
Lengyelország és Ukrajna marad a 2012-es Európa-bajnokság rendezője, nincs szó Németország vagy Magyarország bevonásáról - erősítette meg a Focus című német hetilapnak vasárnap Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.
nov. 8
20:56
Rövidpályás gyorskorcsolya vk: Huszár Erika 14. lett Montrealban (She)
Huszár Erika a 14. helyen végzett 1000 méteren vasárnap a montreali gyorskorcsolya világkupa-viadalon.
nov. 8
20:56
Vitatható gól, vereség a szlovénoktól (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott három perccel a vége előtt kapott vitatható góllal vereséget szenvedett vasárnap a szlovén csapattól, így a második helyen végzett a székesfehérvári jégkorong Pannon Kupán.
nov. 8
21:12
Férfi röplabda Extraliga: szolnoki és dunaújvárosi győzelem (She)
A férfi röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján a Szolnok a MAFC, a Dunaferr pedig a Szeged ellen nyert.
nov. 8
21:14
Ritmikus gimnasztika: papírforma, öt Vass-arany az ob-n (She)
Az erőviszonyoknak megfelelően minden szerrel és összetettben is Vass Dóra diadalmaskodott a 2009-es ritmikus gimnasztika országos bajnokságon, a Láng sportcsarnokban.
nov. 8
21:16
Torna: döntővel zártak a magyarok az eszéki vk-n (She)
Vasárnap Gombás Laura és Böczögő Dorina versenyzett az eszéki torna világkupa-viadalon. Gombás gerendán, míg Böczögő talajon mutatta be gyakorlatát.
nov. 8
21:18
Primera División: egy félidő alatt döntött a Valencia a Zaragoza ellen (She)
Jó és eredményes első félidei játékának köszönhetően a Valencia 3–1-re győzött hazai pályán a Zaragoza ellen a Primera División 10. fordulójában.
nov. 8
21:20
Spanyolország: Szalaival a soraiban 4-2-re nyert a Castilla (She)
Jó mérkőzésen 4-2-es győzelmet aratott a Real Madrid Castilla a Torrelavega ellen a spanyol labdarúgó harmadosztály 12. fordulójában.
nov. 8
21:30
Női röplabda Extraliga: a Békéscsaba öt játszmában nyert a Vasas ellen (She)
A női röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján a Békéscsaba hazai pályán 3:2-re győzött a Vasas ellen.
nov. 8
21:32
Ausztria: Waltner és Sáfár csapata is 3 pontot szerzett (She)
Győzelemmel zárta az osztrák labdarúgó Bundesliga 15. fordulóját Waltner Róbert és Sáfár Szabolcs csapata is.
nov. 8
21:34
Skócia: nem tudott nyerni a sereghajtó otthonában az éllovas Celtic (She)
A tabellát vezető Celtic az utolsó helyen álló Falkirk otthonába látogatott a skót labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, de csak 3–3-as döntetlent tudott elérni.
nov. 8
21:48
Görögország: győzelmével élre állt a Panathinaikosz (She)
Kihasználta a Panathinaikosz labdarúgócsapata az Olympiakosz szombati botlását, és a Levadiakosz otthonában aratott győzelemmel átvette a vezetést a görög Szuperligában.
nov. 8
21:50
U17-es vb: Kolumbia és Svájc játssza az egyik elődöntőt (She)
A Nigériában zajló U17-es labdarúgó-vb negyeddöntőjének vasárnapi mérkőzésein a kolumbiaiak tizenegyesekkel múlták felül a törököket, míg a svájciak 2–1-re nyertek az olaszok ellen. A két továbbjutó egymás ellen lép pályára az elődöntőben.
nov. 8
21:52
Csehország: kilenc emberrel is győzni tudtak Róthék (She)
Hazai pályán 1–0-s győzelmet aratott a cseh labdarúgó-élvonalban a Bohemians 1905, Róth Ferenc csapata a Príbram ellen. A magyar légiós 75 percet játszott és egy sárga lapot kapott, együttese kilenc emberrel fejezte be a bajnokit.
nov. 8
22:06
Brazília: Ronaldo gólt lőtt, megbotlott a Palmeiras (She)
Ismét betalált Ronaldo a brazil bajnokságban: a Corinthians csatára a 36. percben szerezte meg a vezetést csapatának a Santo André ellen, és a Cor 2-0-ra győzött is.
nov. 8
22:08
Tenisz: Santoro kiesett Párizsban és visszavonult (She)
A hazai közönségkedvenc Fabrice Santoro - pályafutása utolsó versenyén - már az első fordulóban kiesett vasárnap a 2.75 millió euró összdíjazású párizsi fedettpályás férfi tenisztornán, a Mestersorozat utolsó állomásán.
nov. 8
22:10
Anglia: Beckhamet beválogatta Capello, de nem biztos, hogy jön (She)
Kihirdette keretét a brazilok elleni felkészülési mérkőzésre Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember beválogatta a keretébe David Beckhamet, de ha a középpályás csapata, az LA Galaxy állva marad az MLS rájátszásában, a rutinos játékos nem tud csatlakozni társaihoz.
nov. 8
22:24
Vb 2010: Ronaldót sérülése ellenére meghívta Queiroz a keretbe (She)
Carlos Queiroz, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ígéretéhez híven annak ellenére meghívta Cristiano Ronaldót a bosnyákok elleni vb-pótselejtezőre készülő 23 tagú keretbe, hogy a Real Madrid játékosa sérülése miatt elvileg még hetekig nem léphetne pályára.
nov. 8
22:26
NBA: megint nyert a Suns, győzött a Pistons (She)
Újabb győzelmet aratott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban a Phoenix Suns: az arizonaiak egyik kedvenc ellenfelüket, a Washingtont győzték le.
nov. 8
22:42
Haladás: nem engedték be a Simonnak segíteni akaró kardiológust (She)
Nem engedtek be segíteni egy szombathelyi kardiológust a Haladás-Nyíregyháza Soproni Liga-mérkőzésen tarkón fejelt Simon Attilának - az esetről a vasi csapat hivatalos honlapja számolt be.
nov. 8
22:44
Női kézilabda BL: Zácsikék lelépték a Hypót, Kindlék Dániában nyertek (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában a címvédő Viborg négygólos vereséget szenvedett a Podravka otthonában.
nov. 8
23:00
Serie A: 1-1-es döntetlen az Inter-Roma rangadón (She)
Remek iramú, jó színvonalú meccset, és a találkozó összképét nézve igazságos döntetlent hozott az Internazionale és az AS Roma rangadója a Serie A 12. fordulójában. Az 1–1-es végeredmény Mirko Vucsinics és Samuel Eto’o találataival alakult ki.
nov. 8
23:00
Overdose Magyarországon (Metropol)
Overdose angliai gyógykezelése befejeződött, s immár Magyarországon tartózkodik - árulta el Vajtó Lajos, a Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatója a Szólás szabadsága című tv-műsorban.
nov. 8
23:02
Belgium: a Standard győzelmével az Anderlecht maradt az élen (She)
A belga labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának záró mérkőzésén a Standard Liege hazai pályán 3–1-re megverte az FC Bruges-t, így a kora este a Genk vendégeként nyerő Anderlecht maradt a tabella élén.
nov. 8
23:04
Ligue 1: elképesztő meccs, 5-5-ös döntetlen az OL-OM-en (She)
A szezon eddigi talán legnagyobb meccsét hozta az Olympique Lyon-Olympique Marseille rangadó a francia labdarúgó-élvonalban: a két élcsapat összecsapása 5-5-ös döntetlent hozott!
nov. 8
23:06
Primera División: ötgólos mérkőzésen nyert a Sevilla a Villarreal ellen (She)
A Sevilla fordulatos mérkőzésen 3–2-re nyert hazai pályán a Villarreal ellen a Primera División 10. fordulójának záró mérkőzésén. A hazaiak Luís Fabiano révén hamar vezetést szereztek, ám a vendégek Robert Pires szép találatával előbb egyenlítettek, majd a második félidőben David Fuster góljával már náluk volt az előny. Sokáig azonban nem örülhettek, mert Luís Fabiano szinte egyből egyenlített,…
nov. 8
23:54
Videó: íme, az újabb Debrecen-vereség - ezúttal Győrött (She)
Sorozatban harmadszor szenvedett vereséget a bajnok Debrecen az első osztályban. Ezúttal Győrött kapott ki a Loki 1-0-ra, mi pedig most megmutatjuk hogyan! Íme, a zöld-fehérek győztes gólja és a meccs legnagyobb helyzetei!
nov. 8
23:56
Inter: Mourinho szerint Balotelli egy nagy nulla volt (She)
Kíméletlen kritikát fogalmazott meg Mario Balotellivel szemben az Internazionale-AS Roma (1-1) olasz bajnoki rangadó után José Mourinho, a milánóiak trénere.

Keresés