2009. november 18. szerda

nov. 18
17:51
Ferencváros: Kevin McCabe az FTC Labdarúgó Zrt. új elnöke (She)
Terry Robinson lemondott az FTC Labdarúgó Zrt. elnöki pozíciójáról, szerepét a jövőben a klub többségi tulajdonosa, Kevin McCabe veszi át – erről maga az új elnök nyilatkozott közleményben a klub hivatalos oldalán.
nov. 18
18:09
Felkészülés: Zsigics döntött a dél-koreai-szerb meccsen (She)
Nikola Zsigics első félidőben szerzett góljával Szerbia labdarúgó-válogatottja 1–0-s győzelmet aratott Dél-Korea ellen felkészülési mérkőzésen. Az Irán–Macedónia találkozón Andranik Tejmurian és Goran Pandev találataival alakult ki az 1–1-es végeredmény.
nov. 18
18:11
U21-es Eb-selejtező: az utolsó helyen álló bosnyákok megverték Walest (She)
Némi meglepetésre a találkozó előtt ötödik, utolsó helyen szerénykedő Bosznia-Hercegovina legyőzte az első helyen álló walesi válogatottat az U21-es Európa-bajnokság selejtezőjében. Magyarország esélyei a bosnyák sikerrel jelentősen javultak, hiszen két meccsel kevesebbet játszva maradt az eddigi négypontos hátrány a listavezetőhöz képest, amely ellen ráadásul szeptember 4-én otthon lép majd…
nov. 18
18:12
Kangyalékat „Kokó” készítette fel (Metropol)
Kovács István olimpiai bajnok ökölvívó edzést tartott a Vasas Budapest Stars jégkorongcsapatának. Glen Williamson vezetőedző elmondta, azért jó, ha a hokisok bokszedzésen vesznek részt, mert ez egyrészt remek fizikai állóképességet ad, másrészt aki tud bokszolni, az magabiztosabbá válik.
nov. 18
18:13
Szinkronúszás: második lett Pozsonyban a magyar páros (She)
Fiatal szinkronúszóink, Kiss Szofi, Czékus Eszter és a tartalékként részt vevő Hajas Regina tovább folytatva remek nemzetközi szereplésüket a Pozsonyban megrendezett Slovakia Synchro versenyen a második helyen végeztek.
nov. 18
18:27
Sakk: Prohászka Péter nagymesteri címet szerzett (She)
Prohászka Péternek hívják az új magyar sakknagymestert. Az Aquaprofit Nagykanizsa 18. évét jövő januárban betöltő klasszisa az Első Szombat versenysorozaton harmadik normáját is teljesítette, így megkaphatja a legmagasabb fokozatot.
nov. 18
18:29
Chelsea: a klub 40 millió fontos ajánlatot tesz Agüeróért (She)
Angol lapértesülések szerint januárban a Chelsea 40 millió fontos ajánlatot fog tenni Sergio Agüeróért, az Atlético Madrid támadójáért.
nov. 18
18:45
Változások a Fradinál, McCabe veszi kézbe az irányítást (Infostart)
Kevin McCabe tulajdonos veszi át Terry Robinson helyét a Ferencváros labdarúgó-csapatát működtető Zrt. elnöki posztján, miután utóbbi lemondott - derül ki a klub közleményéből.
nov. 18
18:48
Lecserélték a Fradi vezetőségét (Metropol)
Kevin McCabe tulajdonos veszi át Terry Robinson helyét a Ferencváros labdarúgócsapatának elnöki posztján, miután utóbbi lemondott. Ez McCabe-nek a fővárosi klub által szerdán kiadott közleményéből derült ki.
nov. 18
18:50
Várhidi Péter a Pécs új edzője (Metropol)
Várhidi Péter korábbi szövetségi kapitány irányítja december 1-jétől a labdarúgó NB II Nyugati főcsoportjában szereplő Pécsi MFC együttesét.
nov. 18
19:03
Arsenal: Eduardo hosszú távú megállapodást írt alá a klubbal (She)
Az angol élvonalbeli Arsenal hivatalos honlapja szerint a klub meghosszabbította szerződését Eduardóval, a csapat horvát csatárával.
nov. 18
19:05
Inter: Balotelli csak viccelt, amikor azt mondta, hogy Milan-drukker (She)
Mario Balotelli testvére, egyben az Internazionalét erősítő labdarúgó ügynöke cáfolta a csatár azon kijelentését, hogy a városi rivális Milannak drukkol.
nov. 18
19:07
Felkészülés: Azerbajdzsán megverte a cseheket, Irak az EAE-t (She)
Lejátszották a helyosztókat az al-Ainban rendezett négyes felkészülési tornán: a döntőben Irak 1–0-ra legyőzte a házigazda Egyesült Arab Emírségeket, a harmadik helyért pedig Azerbajdzsán 2–0-ra a fiatal csapatot küldő Csehországot.
nov. 18
19:21
NSO Tv: Szávay sikeresebb évre számít a hullámvölgyek után (She)
A szerda délutáni budapesti sajtóbeszélgetésen Szávay Ágnes és menedzsere évértékelőt tartott, ahol az esztendő sikerei és kudarcai mellett a következő szezonról is szó esett. Nézze meg a 20 éves teniszezőnővel készített interjúnkat!
nov. 18
19:23
Felkészülés: Montenegró legyőzte a fehérorosz válogatottat (She)
Felkészülési mérkőzésen Montenegró labdarúgó-válogatottja Mirko Vucsinics 82. percben lőtt góljával legyőzte Fehéroroszországot. Egygólos győzelmet aratott Lengyelország is, a Kanada elleni összecsapást Maciej Rybus döntötte el.
nov. 18
19:39
FTC: Zsivoczky és Csiszár szerződését felbontották (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Ferencváros csapata felbontotta Csiszár Zoltán és Zsivoczky Norbert szerződését – adta hírül a 100% Fradi.
nov. 18
19:57
Női kosárlabda Euroliga: a Pécs első sikerét Horvátországban aratta (She)
Megszerezte első győzelmét a MiZo Pécs 2010 a női kosárlabda Euroligában, miután idegenben 74–68-ra megverte a Gospic Croatiát.
nov. 18
19:59
Férfi kézilabda NB I: sima veszprémi siker a Dunaferr ellen (She)
Az MKB Veszprém 11 gólos különbséggel verte meg a Dunaferrt a férfi kézilabda NB I-es bajnokság 11. fordulójában.
nov. 18
20:16
Újpest: nem súlyos Rajczi Péter sérülése (She)
Nem súlyos Rajczi Péter sérülése, aki a Videoton elleni Magyar Kupa-meccsen sérült meg – adta hírül az Újpest FC hivatalos honlapja.
nov. 18
20:18
4 fordulót kellett várni az első pécsi diadalra (Metropol)
Megszerezte első győzelmét szerdán a MiZo Pécs 2010 a női kosárlabda Euroligában, miután a negyedik fordulóban idegenben legyőzte a horvát Gospicot. Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán kikapott szerdán a veretlen spanyol Rivas Ecopolistól.
nov. 18
20:33
Görögország és Algéria kijutott a vb-re (Infostart)
Görögország és Algéria is kijutott a 2010-es labdarúgó-világbajnokságra.
nov. 18
20:33
U21-es Eb-selejtező: Egervárit nem lepte meg a bosnyák siker (She)
A helyszínen nézte meg a Bosznia-Hercegovina–Wales U21-es labdarúgó Eb-selejtezőt Egervári Sándor, a magyar csapat szövetségi edzője.
nov. 18
20:35
Vb 2010: Algéria legyőzte Egyiptomot, kijutott a tornára (She)
Elkelt az afrikai zóna utolsó helye a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra: a Szudánban rendezett kontinentális playoffmérkőzésen Algéria Antar Jahja káprázatos góljával 1–0-ra legyőzte Egyiptomot. Algéria 1986 után jutott ki ismét világbajnokságra, folytatódott a „fáraók” 1990 óta tartó vb-selejtezős átka.
nov. 18
20:37
Vízilabda: kikapott az FTC az Interligában (She)
A Ferencváros vendégként háromgólos vereséget szenvedett szerdán a Vojvodinától a vízilabda Interligában.
nov. 18
21:09
Strandlabdarúgó-vb: kialakult a negyeddöntő mezőnye (She)
Véget ért a dubai strandlabdarúgó-világbajnokság csoportköre.
nov. 18
21:11
Vb 2010: Görögország Doneckben harcolta ki a vb-részvételt (She)
Görögország kijutott a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra, miután a pótselejetező visszavágóján – az athéni gól nélküli döntetlent követően – Szalpingidisz góljával 1–0-ra legyőzte Ukrajnát.
nov. 18
21:27
Videó: nézze meg, hogy indul a görög... a vb-re! (She)
Az első mérkőzésen játszott gól nélküli döntetlen után idegenben nyertek a görögök az ukránok ellen. A világbajnokságra kvalifikáló gólt Dimitrisz Szalpingidisz szerezte, amit most videón meg is mutatunk! Nézze meg a görögök gólját!
nov. 18
21:45
U21-es Eb-selejtezők: Feröer idegenben győzte le Lettországot (She)
Szerdán hat csoportban hét U21-es Eb-selejtezőt játszottak le. A nap meglepetése, hogy Lettország hazai pályán kikapott Feröertől.
nov. 18
21:47
Dánia: hatalmas büntetés a bíróra támadó drukkernek (She)
Verdiktet hozott a koppenhágai városi bíróság: 900 ezer dán koronát (mintegy 32 millió forintot) kell fizetnie annak a drukkernek, aki megtámadta a játékvezetőt a 2007-es dán–svéd Eb-selejtezőn.
nov. 18
22:03
Internazionale: műtét, egy hónapos kihagyás vár Santonra (She)
Meg kell műteni Davide Santont, az Internazionale labdarúgócsapatának fiatal szélsőhátvédjét.
nov. 18
22:21
Mexikó: a gyenge szereplés miatt távozott az Atlastól az exkapitány (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott az Atlas labdarúgócsapatával Ricardo La Volpe, a mexikói válogatott volt szövetségi kapitánya.
nov. 18
22:57
Felkészülés: a szünet után felőrölte Dánia az amerikaiakat (She)
Magabiztos, 3–1-es győzelmet aratott a dán labdarúgó-válogatott az Egyesült Államok ellen felkészülési mérkőzésen.
nov. 18
22:59
Vb 2010: Szlovénia is kijutott, bánkódhatnak az oroszok (She)
Szlovénia labdarúgó-válogatottja is kvalifikálta magát a 2010-es dél-afrikai rendezésű világbajnokságra, miután a pótselejtező visszavágóján hazai pályán 1–0-ra győzött az első találkozón 2–1-re nyerő Oroszország ellen.
nov. 18
23:01
Felkészülés: a német csapat döntetlennel emlékezett Enkére (She)
A német labdarúgó-válogatott Lukas Podolski duplájának köszönhetően 2–2-es döntetlent játszott Elefántcsontparttal felkészülési mérkőzésen.
nov. 18
23:03
Vb 2010: Portugália Bosznia legyőzésével kijutott a vb-re (She)
Portugália kijutott a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra, miután a pótselejtező visszavágóján 1–0-ra legyőzte Bosznia-Hercegovinát, így összesítésben 2–0-s különbséggel felülkerekedett ellenfelén.
nov. 18
23:05
Felkészülés: kiütötték a spanyolok az osztrákokat Bécsben (She)
A 2008-as Eb-döntő után ismét örülhetett a spanyol labdarúgó-válogatott Bécsben: a selección kiütéses, 5–1-es győzelmet aratott Bécsben.
nov. 18
23:15
Vb 2010: hosszabbítás következik a francia-ír mérkőzésen (She)
Írország a dublini egygólos vereségét követően Párizsban Robbie Keane találatával ledolgozta hátrányát, és mivel a rendes játékidőben további találat már nem született, hosszabbítás következik.
nov. 18
23:17
Felkészülés: Chiellini fejese olasz győzelmet ért a svédek ellen - videó (She)
A világbajnoki címvédő Olaszország labdarúgó-válogatottja Giorgio Chiellini fejes góljával 1–0-ra legyőzte Svédországot Cesenában felkészülési mérkőzésen.
nov. 18
23:19
Felkészülés: Hollandia hazai pályán nem bírt Paraguayjal (She)
A holland labdarúgó-válogatott 0–0-s döntetlent játszott Paraguayjal a Heerenveenben megrendezett felkészülési mérkőzésen.
nov. 18
23:33
Női kosárlabda Euroliga: 49 dobott ponttal is lehet meccset nyerni (She)
A női kosárlabdázók Euroligájában a csoportkör negyedik fordulójában 49 dobott pont is elégnek bizonyult a lengyel Gorzów hazai győzelméhez, mert a francia Bourges – a Sopron előző fordulóbeli legyőzője – csupán 39(!) pontra volt képes.
nov. 18
23:51
Vb 2010: szabálytalan góllal, hosszabbítás után jutott ki Franciaország (She)
Írország a dublini egygólos vereségét követően Párizsban Robbie Keane találatával ledolgozta hátrányát, és mivel a rendes játékidőben további találat már nem született, hosszabbítás következett. A ráadás 13. percében egy szabálytalan találattal a franciák végül kiharcolták a továbbjutást, így ők utazhatnak Dél-Afrikába.
nov. 18
23:53
Labdarúgás: a szerdai felkészülési mérkőzések eredményei (She)
Tekintsék át a szerdai felkészülési válogatott labdarúgó-mérkőzések eredménysorát! Olasz és spanyol siker, német és holland döntetlen, meglepő cseh vereség az azeriektől.
nov. 18
23:54
Egy hely kiadó még a 2010-es foci-vb-re (Metropol)
Öt pótselejtezőt tartottak szerda este: Portugália két győzelemmel túljutott Bosznia-Hercegovinán, Oroszország elbukta egygólos, hazai pályán szerzett előnyét Szlovéniával szemben. Az ukrán-görög párharcban a második meccsen a hellén csapat kvalifikálta magát, írországban hosszabbítás döntött, 2-1-es összesítéssel a legutóbbi vb-ezüstérmes franciák javára. Algéria egy góllal lépett túl Egyiptomon.
nov. 18
23:55
Videó: nézze meg a szerdai európai pótselejtezők góljait! (She)
Görögország, Portugália, Szlovénia és Franciaország – a felsoroltak biztosították helyüket Európából a jövő évi dél-afrikai vb-n a szerdai játéknapon. Nézze meg az óriási küzdelmet hozó mérkőzések góljait videón!

Keresés