2009. november 30. hétfő

nov. 30
11:33
Férfi vízilabda: Kemény Dénes kihirdette keretét a szentendrei edzőtáborra (She)
Kemény Dénes szövetségi kapitány hétfőn reggel kihirdette meghívottjainak listáját a magyar válogatott felkészülésének következő állomására, a december 7–8-i szentendrei edzőtáborba – adta hírül a vlv.hu.
nov. 30
11:35
Videó: elképesztő potyát kapott a Fener török kapusa! (She)
Rémálomszerűen kezdődött a Fenerbahce számára a Kasimpasa elleni hétvégi hazai bajnoki, válogatott kapusa, Volkan Demirel szerencsétlenkedésének köszönhetően ugyanis már az első percben hátrányba került – majd ki is kapott 3-1-re. Nézze meg a kapus óriási potyáját!
nov. 30
12:09
Vb 2010: Blatter a vb-n is használná a hatbírós rendszert (She)
Bár a FIFA továbbra sem hajlandó videobírót alkalmazni, a jövő évi labdarúgó vb-n plusz játékvezetők működhetnek közre.
nov. 30
12:11
Bundesliga: nincs szalagszakadása a hamburgi szélsőnek (She)
Szerencsére nem szakadtak el a szalagjai Eljero Eliának, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg labdarúgójának.
nov. 30
12:45
Juventus: eltört Chiellini orra, a védő valószínűleg nem játszhat az Inter ellen (She)
Szinte biztosan kihagyja a szombati Juventus–Inter bajnokit a torinóiak középső védője, Giorgio Chiellini.
nov. 30
12:45
A FIFA szerdán tárgyalja a plusz bírók bevezetését (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága szerdán tárgyalja az esetleges plusz bírók alkalmazásának lehetőségét.
nov. 30
12:47
BL: Debrecenben megkezdődött a jegyárusítás a lyoni meccsre (She)
Debrecenben megkezdték a december 9-i Lyon–DVSC labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésre, a vendégszektorba szóló belépők árusítását – adta hírül a hajdúsági klub hivatalos honlapja.
nov. 30
12:49
Videó: szenzációs kapásgól a kezdőkörből a brazil bajnokságban (She)
Diego Souza, a Palmeiras játékosa parádés gólt lőtt az Atletico Mineiro ellen 3–1-re megnyert bajnokin. A középpályás egy felszabadító lövést vágott kapásból a kapuba. Íme, a jelenet videón!
nov. 30
12:51
Videoton: a törökországi Belekbe utazik a csapat februárban (She)
A labdarúgó Soproni Ligában listavezető Videoton vezetősége a klub hivatalos honlapján bejelentette, hogy Mezey György csapata februárban a törökországi Belekben edzőtáborozik.
nov. 30
12:53
Vb 2010: az írek azt kérik, 33. csapatként indulhassanak a vb-n (She)
Az ír labdarúgó-szövetség delegációja azt kérte Sepp Blatter FIFA-elnöktől, engedje, hogy az ír válogatott soron kívül kijusson a vb-re.
nov. 30
13:03
Videó: összecsapott az asszisztens és a szurkoló Ronaldóék meccsén (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában Adrianót nélkülöző Flamengo 2-0-ra győzött a Corinthians otthonában. A mérkőzésen egy büntetőrúgás előtt beszaladt a pályára egy szurkoló, az asszisztens pedig megakadályozta őt abban, hogy elrúgja a labdát a tizenegyespontról. Nézze meg a jelenetet videón!
nov. 30
13:05
Kecskeméti TE: január 11-én kezdődik a téli felkészülés (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kecskeméti TE január 11-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra – olvasható a klub hivatalos honlapján.
nov. 30
13:21
Videó: Ronaldinho szögletből találta el a kapufát a Catania ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, az AC Milan 2–0-ra nyert a Catania otthonában a Serie A 14. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. A találkozó 81. percében Ronaldinho végzett el szögletet, amely után majdnem gól lett: a labda a kapufán csattant.
nov. 30
13:21
Vakbélműtétje után sincs rendben Eamon Sullivan (Behaviour)
Két hónapja műtötték vakbélgyulladással, de még mindig nem épült fel teljesen Eamon Sullivan, az ausztrálok kiváló gyorsúszója.
nov. 30
13:23
Férfi kézilabda: holnap dőlhet el, hogy a veszprémi Vujint műtik-e (She)
Az MKB Veszprém októberben megsérült átlövője, Marko Vujin állapota nem javult, a holnapi orvosi vizsgálatok dönthetnek arról, hogy meg kell-e műteni a szerb játékost - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 30
13:39
West Ham: Carlton Cole súlyos sérülése, négy hónapig nem játszhat (She)
Keresztszalag-szakadást szenvedett a Burnley ellen 5–3-ra megnyert bajnoki meccsen a West Ham United angol válogatott támadója, Carlton Cole.
nov. 30
13:57
Barcelona: Yaya Touré több lehetőséget szeretne kapni csapatában (She)
Yaya Touré, a Barcelona elefántcsontparti középpályása elégedetlen: több játéklehetőséget szeretne kapni klubcsapatában.
nov. 30
13:57
Az írek 33. csapatként mennének a 2010-es vb-re (Metropol)
A méltánytalan búcsú miatt az írek különengedéllyel, 33. csapatként szeretnének részt venni a jövő évi labdarúgó-világbajnokságon.
nov. 30
13:57
Vb-2010 - Az írek 33. csapatként szeretnének részt venni (Behaviour)
A méltánytalan búcsú miatt az írek különengedéllyel, 33. csapatként szeretnének részt venni a jövő évi labdarúgó-világbajnokságon.
nov. 30
13:59
Vb 2010: 95 százalékos állapotban vannak a dél-afrikai stadionok (She)
Időben készen lesznek a labdarúgó-világbajnokság helyszínéül szolgáló stadionok a jövő évi tornára.
nov. 30
14:15
AC Milan: Oddo sérülése súlyos, két hónapot kell kihagynia (She)
A klub tájékoztatása szerint két hónapot kell kihagynia Massimo Oddónak, az AC Milan olasz védőjének.
nov. 30
14:33
Manchester United: Ferguson szerint nem kaptak ajánlatot Naniért (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elmondta, nem kaptak ajánlatot a csapat portugál szélsőjéért, Naniért.
nov. 30
14:35
Vb 2010: Carlos Alberto Parreira szerint a brazilok nyerik a tornát (She)
A dél-afrikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Carlos Alberto Parreira szerint a brazil együttes nyeri meg a jövő évi világbajnokságot.
nov. 30
14:37
Blog: Szalai Ádám véleménye az el clásicóról és a bundabotrányról (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szalai Ádám, a Real Madrid Castilla magyar légiósa. A fiatal támadó ezúttal kifejti véleményét a Barcelona–Real Madrid rangadóról, valamint a sportfogadási botrányról.
nov. 30
15:09
Inter: Mourinho elmondta, ha kirúgnák, egy héten belül találna munkát (She)
José Mourinho, az Inter vezetőedzője a Goal.com Italiának elmondta, nem fél, hogy kirúgják, mert egy héten belül találna új munkahelyet magának.
nov. 30
15:45
Futsal: áttörést jelenthet a hazai rendezésű Európa-bajnokság (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapjának nyilatkozott Huszár István, a januári, hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság tornaigazgatója, aki áttörést vár a sportág hazai népszerűségét illetően.
nov. 30
15:47
Férfi kézilabda: Nagy László a héten dönt az Eb-szereplésről (She)
Lejárt a határidő, amelyet Csoknyai István szövetségi kapitánytól kapott a válaszadásra Nagy László átlövő. A kérdés így szólt: a Barcelona spanyol honosítás előtt álló játékosa vállalja-e a szereplést a magyar válogatottban a januári Eb-n.
nov. 30
16:03
Bundaügy: az ORFK vizsgálja, hogy történt-e bűncselekmény (She)
A rendőrség a bundabotrányról szóló, a Nemzeti Sportban megjelent újságcikkek és a sportolók által elmondottak alapján vizsgálja, hogy történt-e bűncselekmény, és szükséges-e nyomozást elrendelni – mondták az MTI érdeklődésére az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivői irodáján.
nov. 30
16:21
Gyorskorcsolya: Barcelonában döntenek a magyar Eb-pályázatról (She)
A Nemzetközi Korcsolyázó-szövetség (ISU) elfogadta a magyar szövetség (MOKSZ) pályázatát a 2012-es gyorskorcsolya Európa-bajnokság megrendezésére – erről a MOKSZ tájékoztatta hétfőn az MTI-t.
nov. 30
16:39
Tenisz: rekordbírság és hároméves felfüggesztett Serena Williamsnek (She)
A világelső Serena Williams 53 ezer fontos pénzbüntetést, és három évre szóló eltiltást kapott a US Opentől, utóbbi büntetést 2011 végéig felfüggesztették.
nov. 30
16:57
Görögország: Németh Krisztián maradna az AEK Athénnál (She)
A múlt héten több olasz forrásban is megjelent, hogy a Fiorentina szeretné leigazolni a Liverpool magyar csatárát, a jelenleg kölcsönben az AEK Athént erősítő Németh Krisztiánt, aki a görög klub hivatalos honlapjának elmondta: nem tervez váltást.
nov. 30
16:57
Serena nem akart vonalbírót ölni (Metropol)
Kemény, 82.500 dolláros pénzbüntetéssel és kétéves - felfüggesztett - eltiltással sújtották Serena Williams amerikai teniszezőt, aki „profi játékoshoz méltatlanul” viselkedett a legutóbbi US Openen.
nov. 30
17:15
Barcelona: Rafa Márquez hosszabbított a katalánoknál (She)
Rafa Márquez két évvel meghosszabbította szerződését a spanyol bajnok Barcelona labdarúgócsapatával.
nov. 30
17:15
Nagy bajban Serena Williams (Behaviour)
Kemény, 82.500 dolláros pénzbüntetéssel és kétéves - felfüggesztett - eltiltással sújtották Serena Williams amerikai teniszezőt, aki "profi játékoshoz méltatlanul" viselkedett a legutóbbi US Openen.
nov. 30
17:17
Hegyikerékpár: díjazták a Top Maraton sorozat idei legjobbjait (She)
A T-Mobile Top Maraton hegyikerékpáros versenyek 2009-es díjátadó gálájával zárult a négy állomásból álló idei sorozat. Az ünnepségen a szervezők átadták az idei összetett díjakat, a sportág honi szövetsége pedig a csapatsorrendet hirdette ki. A sorozat felnőtt férfi hosszútávját összetettben Blazsó Márton, női közepét Dósa Eszter nyerte. A csapatrangsor tabelláján a Cube-Csömör végzett az élen.…
nov. 30
17:33
London 2012: négyezer autót biztosít használatra a flottapartner (She)
Lord Sebastian Coe, a 2012-es londoni olimpia szervezőbizottságának elnöke hétfőn jelentette be, hogy megállapodásuk értelmében a BMW lesz az esemény autóflotta partnere.
nov. 30
17:35
AC Milan: Leonardo nem szeretné, ha Gattuso elhagyná a klubot (She)
Az AC Milan vezetőedzője, Leonardo mindenképpen szeretné a csapatnál tartani a távozás gondolatával kacérkodó Gennaro Gattusót.
nov. 30
17:51
Dárdai lassan gyógyul (Behaviour)
Még nincs túl jól, de ennek ellenére minden nap csaknem 40 kilométert kerekezik és bízik felépülésében a berlini Hertha és a magyar válogatott kiváló középpályása, Dárdai Pál.
nov. 30
17:53
Futball bundabotrány - Rendkívüli parlamenti bizottsági tárgyalás lesz (Behaviour)
Összehívta jövő hét keddre az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának ülését Bánki Erik, a testület fideszes elnöke, amelyen rendkívüli napirendi pontként tárgyalnak majd a futball bundabotrány körülményeiről.
nov. 30
18:09
Bayern München: Luca Toni már nagyon várja az átigazolási időszakot (She)
Luca Toni, a Bayern München támadója örül, hogy hamarosan újra átigazolási időszak lesz. A csatár jelenleg elégedetlen a helyzetével.
nov. 30
18:09
Parlamenti bizottság tárgyalja a bundabotrányt (Metropol)
Összehívta jövő hét keddre az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának ülését Bánki Erik, a testület fideszes elnöke, amelyen rendkívüli napirendi pontként tárgyalnak majd a futball bundabotrány körülményeiről.
nov. 30
18:11
Bundabotrány: a parlamentben is tárgyalják a vesztegetési ügyeket (She)
Összehívta jövő hét keddre az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának ülését Bánki Erik, a testület fideszes elnöke, amelyen rendkívüli napirendi pontként tárgyalnak majd a futball bundabotrány körülményeiről.
nov. 30
18:27
Vancouver 2010: megvan az olimpiára utazó korcsolyázócsapat (She)
A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hétfői egyeztetését követően kialakult a jövő februári vancouveri téli olimpiára utazó magyar korcsolyázócsapat.
nov. 30
18:45
Bundabotrány: felfüggesztett börtönbüntetést kapott a magyar vádlott (She)
A jyväskyläi városi bíróság bűnösnek találta és öt hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte H. Balázst, a finnországi bundaügy magyar vádlottját. A 21 éves magyar fiatalember továbbra is ártatlannak vallotta magát a tárgyalás során, és fellebbezésével a finn legfelső bírósághoz fordult.
nov. 30
18:47
Arsenal: Rosicky hamarosan aláírhatja újabb szerződését (She)
Tomás Rosicky hamarosan meghosszabbíthatja a szezon végén lejáró szerződését az angol élvonalbeli Arsenallal.
nov. 30
19:03
Real Madrid: Benzema karambolozott a Barca-meccs után (She)
Vasárnap este, a Barcelona elleni szuperrangadó után balesetet szenvedett Karim Benzema, a Real Madrid csatára. A francia labdarúgó sértetlenül megúszta a szerencsétlenséget.
nov. 30
19:05
Magyar Kupa: megvan a DVSC-MTK negyeddöntőjének időpontja (She)
A DVSC-TEVA hivatalos honlapja szerint a két klub megegyezett abban, hogy mikro játsszák le a Debrecen MTK elleni Magyar Kupa-negyeddöntőjét.
nov. 30
19:39
Aranylabda: várhatóan kedd hajnalban derül fény a győztes kilétére (She)
Holnap virradóra hozhatják nyilvánosságra, hogy ki nyeri meg a 2009-es Aranylabdát.
nov. 30
19:39
Messi az Aranylabda várományosa (Metropol)
A szakemberek többsége már biztosra veszi, hogy Lionel Messi, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona argentin támadója a győztes.
nov. 30
19:41
Jótékonykodás: Vajdáék több mint hárommillió forintot fociztak össze (She)
Vajda Attila és Kucsera Gábor vezetésével a negyedik helyet szerezte meg felnőtt-gyerek vegyes kajak-kenus csapat a KUL-alapítvány által szervezett „Sportolók az állami gondozottakért" focitornán.

Keresés