2009. november 7. szombat

nov. 7
15:12
Dél-koreai csapat nyerte az ázsiai BL-t (Metropol)
A dél-koreai Pohang Steelers nyerte a labdarúgó ázsiai Bajnokok Ligáját, miután a tokiói döntőben 2-1-re verte a szaúd-arábiai Al Ittihad együttesét.
nov. 7
15:14
MotoGP: Stoner az élről, Talma a 17. helyről indulhat az évadzárón (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíjának időmérő edzésén a királykategóriában Casey Stoner érte el a legjobb időt, így ő indulhat az élről a vasárnapi futamon. Az ausztrál mögül az egyaránt spanyol Dani Pedrosa és Jorge Lorenzo rajtolhat, míg Talmácsi Gábor a 17. helyen zárt.
nov. 7
15:16
Bundesliga 2.: Torghelle góllal és gólpasszal segítette sikerhez az FCA-t (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 12. fordulójában Torghelle Sándor és Szabics Imre csapata, az Augsburg 5–4-re győzött a Greuther Fürth otthonában. A találkozón a magyar válogatott Torghelle jó teljesítményt nyújtott, egy góllal és egy gólpasszal vétette észre magát.
nov. 7
15:18
Soproni Liga: Zalaegerszeg-Vasas mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A 14. forduló első, szombati összecsapását Zalaegerszegen rendezik, ahol a kék-fehérek vendége a Vasas lesz. Kövesse a találkozót az NSO-n élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 7
15:48
Skócia: döntetlent játszott László és Balogh együttese, a Hearts (She)
László Csaba együttese, a Hearts hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Hibernian ellen a skót Premier League 11. fordulójának nyitó mérkőzésén.
nov. 7
15:50
Labdarúgó NB II: nyolc gól Cegléden, nyugaton hazai sikerek (She)
Gólzáporos meccset vívott egymással a Cegléd és az MTK II a labdarúgó NB II 14. fordulójában.
nov. 7
16:06
Formula–1: Trulli a Lotus első számú kiszemeltje, Räikkönen még kivár (She)
A Formula–1 egyik újonccsapata, a Lotus-istálló első számú kiszemeltje az olasz Jarno Trulli.
nov. 7
16:06
Kiss László: összességében úgy látom: szépen alakul tovább olimpiai csapatunk Londonra (Behaviour)
Verrasztó Evelyn pénteki világrekordja után szombat délelőtt magyar csúccsal folytatta remeklését a rövidpályás Világkupa-sorozat moszkvai versenyén.
nov. 7
16:08
Amerikai futball: harmadszor bajnok a Budapest Wolves (She)
A Budapest Wolves nyerte meg az V. Hungarian Bowlt, a magyar első osztályú amerikaifutball-bajnokság 2009-es nagydöntőjét. A fővárosi csapat a Győr Sharksot verte meg 16–12-re.
nov. 7
16:10
Soproni Liga: négy mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójában négy mérkőzés kezdődik el 16 órakor. Kövesse élő közvetítésünkben a találkozókat!
nov. 7
16:24
Championship: Gyepes a kispadról nézte végig csapata vereségét (She)
A Swansea City otthonában szenvedett 3–2-es vereséget a Cardiff City az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 16. fordulójában.
nov. 7
16:24
Talmácsi az utolsó előtti helyről rajtol Valenciában (Metropol)
A mezőny végéről, a 17., utolsó előtti helyről indulhat az idén még a MotoGP-ben szereplő Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi záróviadalán, a Valenciai Nagydíjon.
nov. 7
16:24
Tragédia Abádszalókon - "Az orvosoknak egyszer sikerült újraéleszteni az edzőt. Már-már úgy tűnt, hogy stabilizálták az állapotát és elindulhat vele a… (Behaviour)
Tragédiával ért véget szombaton a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályú ifjúsági labdarúgó-bajnokság abádszalóki mérkőzése – adta hírül kora délután a Szoljon.hu.
nov. 7
16:26
MotoGP: Debón az első, Németh Balázs a 19. helyről indulhat vasárnap (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíján a negyedliteresek mezőnyében a spanyol Alex Debón motorozta a legjobb időt az időmérő edzésen, így ő indulhat az élről a vasárnapi futamon.
nov. 7
16:28
Labdarúgás: meccs után hunyt el az abádszalóki edző (She)
Tragédiával ért véget szombaton a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályú ifjúsági labdarúgó-bajnokság abádszalóki mérkőzése – adta hírül kora délután a Szoljon.hu.
nov. 7
16:42
Labdarúgás: a TP Mazembe nyerte az afrikai BL-t, teljes a klub-vb mezőnye (She)
A kongói TP Mazembe nyerte meg az afrikai labdarúgó Bajnokok Ligája 2009-es kiírását, miután a két felvonásos döntőben jobbnak bizonyult a nigériai Heartlandnél.
nov. 7
17:00
Jégkorong: második mérkőzésüket is megnyerték a szlovének (She)
A Székesfehérváron zajló Pannon-kupa második fordulójában a szlovén jégkorong-válogatott biztosan győzött Olaszország ellen, így második találkozóját is megnyerte, míg a vesztes csapat második vereségét szenvedte el.
nov. 7
17:00
A Milan leigazolta az U20-as gólkirályt (Metropol)
A ghánai Dominic Adiyiah, az egyiptomi tornán nyolc találatával csapatát aranyéremig repítő tehetség szerződtetése a januári klubváltási időszakban lép érvénybe.
nov. 7
17:00
A Milan leigazolta az U20-as világbajnokság gólkirályát (Behaviour)
Leigazolta az U20-as labdarúgó-világbajnokság ghánai gólkirályát, Dominic Adiyiahot az AC Milan.
nov. 7
17:02
Soproni Liga: biztos zalaegerszegi siker a Vasas ellen (She)
Bár már az 5. percben megszerezte a vezetést a ZTE, a fővárosiak Szasa Dobrics parádés ollózásával egyenlítettek. A második félidőben a lett Artjoms Rudnevs duplájával és Balázs Zsolt góljával megérdemelten győzött 4–1-re a ZTE az enerváltan játszó angyalföldiek ellen a Soproni Liga 14. fordulójában.
nov. 7
17:18
Vízilabda LEN-kupa: egy góllal kapott ki a Ferencváros (She)
A Ferencváros egygólos vereséget szenvedett szombaton a Hornets Kosicétől a vízilabda Len Kupa selejtezőjének nagyváradi csoportjában, a második játéknapon.
nov. 7
17:18
NB I: Nagy verést kapott a Vasas (Behaviour)
A Zalaegerszeg saját közönsége előtt 4-1-re legyőzte a Vasast a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójának első szombati mérkőzésén, ezzel a hazaiak - ideiglenesen - dobogós helyre jöttek fel a tabellán.
nov. 7
17:20
Tenisz: az olaszok növelték előnyüket a Fed-kupa döntőjében (She)
Megduplázta előnyét a hazai pályán játszó olasz válogatott az Egyesült Államok ellen a női teniszezők Fed-kupájának fináléjában, miután Francesca Schiavone két szettben győzött Melanie Oudin ellen.
nov. 7
17:36
Belgium: elhalasztanak egy bajnokit a H1N1-vírus miatt (She)
Immár a belga labdarúgást is elérte a H1N1-vírus, a helyi szövetség döntése értelmében elmarad a harmadosztályú US Centre–Bleid bajnoki találkozó.
nov. 7
17:38
Sakk: Lékó Péter kikapott Levon Aronjantól a moszkvai szupertornán (She)
Vereséggel folytatta szereplését Lékó Péter az orosz fővárosban zajló 4. Mihail Tal-emlékversenyen.
nov. 7
17:40
AC Milan: Adiyiah átesett az orvosi vizsgálatokon, januártól a klubé (She)
Dominic Adiyiah sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, így most már tényleg semmi akadálya, hogy a Milan játékosa legyen.
nov. 7
17:42
Bundesliga: a Schalke pontot rabolt a Bayern otthonából (She)
Nem tudott nyerni a Bayern München a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójában.
nov. 7
17:44
Soproni Liga: Pápa-Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 14. fordulójában a bajnokság két újonca csap össze, a harmadik helyen álló Lombard Pápa a tizenkettedik Ferencvárost fogadja. Kövesse a találkozót az NSO-n élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 7
17:54
Tenisz: Djokovics három mérkőzéslabdát hárított Stepánek ellen (She)
A Stanislas Wawrinka elleni negyeddöntőhöz hasonlóan a Radek Stepánek elleni elődöntőben is közel volt a kieséshez Novak Djokovics a bázeli tenisztornán. A szerb játékos a második játszmában 4:5-nél három mérkőzéslabdát hárított, majd 7:5-re behúzta a szettet. A döntő játszmát 6:2-re megnyerte, így elfoglalta helyét a döntőben, ahol a Federer–Chiudinelli találkozó győztese vár rá.
nov. 7
18:12
Serie B: Vassék és Filkorék is döntetlent játszottak hazai pályán (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 13. fordulójának szombati játéknapján két magyar érdekeltségű csapat is pályára lépett, de egyik honfitársunk sem jutott jelentős szerephez.
nov. 7
18:12
Döntetlen a Bayern-Schalke rangadón (Metropol)
A Bayern München hazai pályán nem bírt a Schalke 04 csapatával a német labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján. A címvédő Wolfsburg a Hoffenheim vendégeként gyűjtötte be a három pontot.
nov. 7
18:12
Ismét leszerepelt a Bayern München (Behaviour)
A Bayern München hazai pályán nem bírt a Schalke 04 csapatával a német labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 7
18:14
Soproni Liga: a Budapest Honvéd hazai pályán ikszelt a Pakssal (She)
A Soproni Liga 14. fordulójának szombati játéknapján a Budapest Honvéd hazai pályán fogadta a Paksi FC-t. A vendégek Kiss Tamás 20. percben szerzett góljával 1–0-ra vezettek, ám a gól után fölénybe kerülő kispestiek Palásthy Norbert találatával egyenlíteni tudtak.
nov. 7
18:14
NB I: Simon Attila összerogyott a pályán (Behaviour)
A Haladás hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Nyíregyháza felett a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 7
18:16
Soproni Liga: Nikolics három góljával nyert a Kaposvár Diósgyőrben (She)
Nemanja Nikolics mesterhármasának köszönhetően a Kaposvár 3–1-re győzött a rendkívül gyenge napot kifogó Diósgyőr otthonában a Soproni Liga 14. fordulójában.
nov. 7
18:16
Egy érem, két csúcs Verrasztó Evelyn esti mérlege Moszkvában (Behaviour)
Verrasztó Evelyn pénteki világrekordja után szombaton három országos csúcsot is produkált, ám csak egyszer állhatott fel a dobogóra a rövidpályás Világkupa-sorozat moszkvai versenyének eredményhirdetésekor.
nov. 7
18:18
Championship: Buzsákyék nyertek, Priskinék döntetlent játszottak (She)
Két magyar játékos lépett pályára az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának szombat délutáni mérkőzésein.
nov. 7
18:18
NB I: Gólparádé Kecskeméten (Behaviour)
Az MTK gólzáporos mérkőzésen nyert szombaton Kecskeméten a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójában.
nov. 7
18:20
Soproni Liga: hétgólos mérkőzésen nyert az MTK a Kecskemét otthonában (She)
A Soproni Liga 14. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén a Kecskemét az MTK-t fogadta. A fővárosiak már a második percben megszerezték a vezetést Zsidai László révén, majd Könyves Norbert még kétszer eredményes volt az első félidőben. A második játékrészben a Kecskemét két tizenegyes révén szépíteni tudott, de közte Gosztonyi András is betalált, valamint zárásként Lencse László, az MTK így…
nov. 7
18:22
Soproni Liga: hazai pályán győzött a Haladás a Nyíregyháza ellen (She)
A Soproni Liga 14. fordulójában a Haladás Simon Ádám és Tóth Péter góljával legyőzte az utolsó helyen álló Nyíregyházát. Simon Attila rosszulléte miatt hosszú ideig állt a játék, a játékost megfigyelésre agyrázkódás gyanújával kórházba szállították.
nov. 7
18:24
Svédország: a bajnoki trófea után a kupa is az AIK vitrinjébe került (She)
Duplázott az AIK Svédországban: a bajnoki címet már korábban elhódító stockholmi együttes szombaton a kupadöntőben 2–0-ra legyőzte az ezüstérmes, címvédő IFK Göteborgot, így története nyolcadik kupagyőzelmét aratta.
nov. 7
18:26
Skócia: Kris Boyd győzelemre vezette a Glasgow Rangerst (She)
Kris Boyd két góljának köszönhetően gyűjtötte be a három pontot a Rangers a skót labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
nov. 7
18:28
Premier League: simán nyert a Villa, ikszelt a City, Fülöp beállt (She)
Az Aston Villa négygólos győzelmet aratott a Bolton Wanderers ellen az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában. A 12. forduló szombati mérkőzésén a birminghamiek 5–1-re nyertek.
nov. 7
18:30
Úszás: egy érem, két csúcs Verrasztó Evelyn esti mérlege Moszkvában (She)
Verrasztó Evelyn pénteki világrekordja után szombaton három országos csúcsot úszott, ám csak egyszer állhatott fel a dobogóra a rövidpályás világkupa-sorozat moszkvai versenyének eredményhirdetésekor.
nov. 7
18:30
NB I: könnyed kaposvári siker (Behaviour)
A Kaposvár két góllal nyert szombaton a Diósgyőr otthonában a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójában.Diósgyőri VTK-Kaposvári Rákóczi 1-3 (0-2)-----------------------------------------Miskolc, 2000 néző, V: Berger
nov. 7
18:32
Tenisz: Babos Tímea ismét nyert, és már a fináléba jutott (She)
Babos Tímea a döntőbe jutott a sunderlandi future-tornán, miután két szettben megverte az első helyen kiemelt brit Curtist.
nov. 7
18:34
Premjer-liga: öngólok miatt lehetnek oda a Szpartak bajnoki reményei (She)
Két öngól miatt vereséget szenvedett a Szpartak Moszkva a Krilja Szovjetov otthonában az orosz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.
nov. 7
18:48
Úszás: Jessica Hardy világcsúcsot úszott 50 méter mellen (She)
Saját világcsúcsát döntötte meg Jessica Hardy az úszó rövidpályás világkupa-sorozat moszkvai állomásán.
nov. 7
18:48
Parádézott a ZTE és az MTK (Metropol)
A Zalaegerszeg saját közönsége előtt 4-1-re legyőzte a Vasast a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójának első szombati mérkőzésén. A Haladás hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Nyíregyháza felett, gólerős támadójátékával győzött Kecskeméten az MTK, a Paks döntetlent ért el Kispesten, Diósgyőrben nyert a Kaposvár, Pápán is győzött a Ferencváros. Összefoglaló!
nov. 7
18:50
Női kézilabda BL: az Itxaco pontot rabolt a Zvenyigorod otthonából (She)
A spanyol Itxaco Navarra bravúros, 25–25-ös döntetlent ért el az orosz Zvenyigorod otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának 3. fordulójában. A kvartett másik mérkőzésén a Győr vasárnap lép pályára a Valcea vendégeként.

Keresés