2009. december 10. csütörtök

dec. 10
0:06
Férfi kosárlabda Euroliga: a Real Madrid kikapott Lengyelországban (She)
A férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének hetedik fordulójában a lengyel Asseco Prokom vendégeként hatpontos vereséget szenvedett a Real Madrid. A lengyel együttesnek ez volt a sorozatban a harmadik sikere, a spanyolok második vereségüket szenvedték el.
dec. 10
0:42
QPR: Buzsáky felfüggesztett menedzsere cáfolja a vádakat (She)
Jim Magilton, az angol másodosztályú Queen’s Park Rangers edzője cáfolta azokat a sajtóbeli értesüléseket, hogy a hétfői bajnoki mérkőzést követően összetűzésbe keveredett volna játékosával, Buzsáky Ákossal.
dec. 10
0:46
Videó: Valdés-baki, kapusgól és Loki-vereség - a keddi BL-gólok (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának négy csoportjában szerdán lejátszották a 6. forduló mérkőzéseit. Az alábbi videókon megtekintheti többek között a Debrecen Lyon elleni 4–0-s vereségét, a Standard Liege kapusa, Sinan Bolat fejes gólját, Víctor Valdés bakiját, valamint Lionel Messi mesteri csavarását.
dec. 10
1:00
BL: Cissokho szerint a Lyon remek show-val szórakoztatta a közönséget (She)
Aly Cissokho, az Olympique Lyon labdarúgója elégedetten vette tudomásul, hogy csapata 4–0-s győzelmével a második helyen jutott tovább csoportjából a Bajnokok Ligájában, és szerinte a szurkolók sem lehetnek boldogtalanok a Debrecen elleni találkozót követően.
dec. 10
1:18
Videó: Valdés-baki, kapusgól és Loki-vereség - a szerdai BL-gólok (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának négy csoportjában szerdán lejátszották a 6. forduló mérkőzéseit. Az alábbi videókon megtekintheti többek között a Debrecen Lyon elleni 4–0-s vereségét, a Standard Liege kapusa, Sinan Bolat fejes gólját, Víctor Valdés bakiját, valamint Lionel Messi mesteri csavarását.
dec. 10
6:57
Argentína: csak az utolsó fordulóban dől el, hogy ki lesz a bajnok (She)
A listavezető Banfield és a Newells Old Boys is megnyerte mérkőzését az argentin bajnokságban, így csak az utolsó fordulóban dől el, hogy melyik csapat lesz az Apertura bajnoka.
dec. 10
7:15
NBA: Rodney Stuckey vezetésével győzött a Pistons a 76ers ellen (She)
A Detroit Pistons a 27 pontig jutó Rodney Stuckey vezetésével verte meg a 90-86-ra a 76erst Philadelphiában, amely a hazaiak 11. nyeretlen meccse volt sorozatban.
dec. 10
7:33
NHL: a Buffalo Sabres megszakította a Capitals kiváló sorozatát (She)
A Buffalo Sabres hazai pályán 3–0-ra legyőzte a ligaelső Washington Capitalst, így megszakította a fővárosiak hat mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatát.
dec. 10
8:09
Játékvezetés: ahogy várható volt, nem került be a keretbe Arany Tamás (She)
Kikerült az országos játékvezetői keretből Arany Tamás, miután nem felelt meg az MLSZ játékvezetői bizottsága kerettagsághoz szükséges követelményeinek.
dec. 10
8:11
Vasas: bár nem lesznek kezdők, Divics és Kincses maradni akar a klubnál (She)
A Vasasnál marad Petar Divics és Kincses Péter, holott a leendő tulajdonos korábban közölte, a kezdőcsapatban vélhetően egyikük sem kap helyet.
dec. 10
9:03
Férfi kosárlabda: két hétig maradhat még a Falco amerikai légiósa (She)
Két héttel meghosszabbították a Falco csapatánál Marcel Jones próbaidejét, így az amerikai légiós a vasiak paksi, illetve pécsi vendégjátékán is lehetőséget kap a bizonyításra.
dec. 10
9:21
Bólints, Bolat! - híres kapusgólok videóval (Infostart)
Kapusa, Sinan Bolat juttatta az Európa Ligába a Standard Liege csapatát. A hálóőr több nagy védés után az utolsó percben előrement egy szabadrúgáshoz, és fejes góllal egyenlített az AZ Alkmaar ellen. Korábban több nagyszerű kapus szerzett fejjel gólt - az InfoRádió Andres Palop és Peter Schmeichel találatát idézi fel.
dec. 10
9:39
Barcelona: kérdéses Messi játéka a hétvégi, Espanyol elleni rangadón (She)
Kérdéses Lionel Messi játéka a hétvégi, Espanyol elleni derbin, ugyanis a Barcelona aranylabdás támadója bokasérülést szenvedett csapata szerdai Bajnokok Ligája-találkozóján.
dec. 10
9:57
NBA: Rodney Stuckey vezérletével győzött a Pistons a 76ers ellen (She)
A Detroit Pistons a 27 pontig jutó Rodney Stuckey vezérletével verte meg 90–86-ra a 76erst Philadelphiában. Ez volt sorozatban a hazaiak 11. nyeretlen meccse.
dec. 10
9:59
Curling Eb: a feljutás kapujában áll a férfi válogatott (She)
A magyar férfi válogatott megnyerte csoportját, így csütörtökön a B divízió döntőjébe kerüléséért mérkőzhet Oroszországgal a skóciai curling Európa-bajnokságon. Ha győz, a legjobbak közé jut.
dec. 10
10:03
Curling Eb - A feljutás kapujában a férfi csapat (Behaviour)
A magyar férfi válogatott megnyerte csoportját, így csütörtökön a B divízió döntőjébe kerüléséért mérkőzhet Oroszországgal a skóciai curling Európa-bajnokságon, s ha győz, a legjobbak közé jut.
dec. 10
10:15
Erdei Zsolt első az IBO ranglistáján (Blikk)
dec. 10
10:51
Negatív csúcsbeállítással búcsúzott a Loki a BL-től (Infostart)
Herczeg András, a Debrecen labdarúgócsapatának klubmenedzsere szerint főként egyéni hibák miatt kapott ki 4-0-ra együttese a Lyontól a Bajnokok Ligájában. Ezzel pont nélkül, 5-19-es gólkülönbséggel zárta szereplését a magyar bajnok.
dec. 10
10:57
Gyurta Dániel Európa-csúcsot úszott 100 m mellen (Metropol)
Gyurta Dániel 56.89 másodperces Európa-csúccsal, a legjobb idővel jutott be a délutáni elődöntőbe 100 m mellen az isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján.
dec. 10
10:57
Európa-csúcsot úszott Gyurta (Behaviour)
Gyurta Dániel 56.89 másodperces Európa-csúccsal, a legjobb idővel jutott be a délutáni elődöntőbe 100 méter mellen az isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján.
dec. 10
11:09
Blog: Csomó, áltudományos, maszlag - Bálint Mátyás a női kézi vb-ről (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Bálint Mátyás, a Nemzeti Sport helyszínre kiküldött munkatársa, aki ezúttal is megosztja élményeit Kínáról, valamint a női kézilabda-világbajnokságról.
dec. 10
11:11
Póker: a főverseny-győztes is lobbizik az online ügyért (She)
Joseph Cada a minap az amerikai kongresszusban járt, hogy segítse a tengerentúlon még mindig kérdéses ügyet.
dec. 10
11:27
Tenisz: Clijsters hazai közönség előtt legyőzte Venus Williamst (She)
Visszatérése utáni első hazai mérkőzésén Kim Clijsters, a belgák teniszsztárja legyőzte Venus Williamst.
dec. 10
11:45
Úszás: ötezer euró a győztes díja az isztambuli rövid pályás Eb-n (She)
Az úszóknál a csodadresszek utolsó igazán nagy versenye lesz az isztambuli rövid pályás Európa-bajnokság. A ruháktól tehát elbúcsúzunk, viszont köszöntünk egy újítást: a csütörtöktől vasárnapig tartó kontinensviadalon valamennyi távon nem nyolc, hanem tíz versenyző jut be a fináléba.
dec. 10
11:47
Röplabda: Pék-Tormási Orsolya és Kántor Sándor lett az év legjobbja (She)
A Magyar Röplabda-szövetség ügyvezetősége szerdai ülésén – a tagszervezetek szavazatainak figyelembevételével – tizenkét kategóriában választotta meg az év legjobb magyar röplabdázóit. Az ünnepélyes díjátadás december 19-én, szombaton este lesz az MRSZ évzáró bankettjén, a Magyar Sport Házában.
dec. 10
12:09
Hét évet kapott az olimpiai bajnok (Behaviour)
Jogerősen hét év fegyházra ítélte Farkas Péter olimpiai bajnokot kábítószerrel való visszaélés miatt távollétében a Fővárosi Bíróság csütörtökön.
dec. 10
12:21
MotoGP: Talmácsi pénteken Valenciában tesztelheti az FTR-motort (She)
Meghosszabbították a Valenciában zajló tesztelés időtartamát, így pénteken Talmácsi Gábornak is lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálja 2010-es motorját, amellyel a 250 kcm-es kategóriát felváltó Moto2-ben versenyez majd.
dec. 10
12:39
Női kézilabda-vb: Kína biztosította helyét a középdöntőben (She)
A házigazda kínai együttes is biztosította helyét a női kézilabda-világbajnokságon, miután a csoportkör utolsó fordulójában 14 góllal verte meg Elefántcsontpartot.
dec. 10
12:45
Eddig jól szerepelnek a magyar úszók az Eb-n (Behaviour)
Tizenöt magyar úszó próbált szerencsét a törökországi rövidpályás Európa-bajnokság nyitónapján, s a csütörtök délelőtti selejtezőkből tízen jutottak tovább a délutáni elődöntőkbe, illetve döntőkbe.
dec. 10
13:33
Videoton: Mezey pályaedzője Gera Zoltán csapatánál járt tanulmányúton (She)
Bekő Balázs, aki Mezey György pályaedzője a Videotonnál, a Pro licences edzőképzés keretében ezúttal Gera Zoltán csapatánál, a Fulhamnél járt „tanulmányúton.”
dec. 10
13:35
Kerékpár: a háromszoros olimpiai bajnok Wiggins a Team Sky-nál folytatja (She)
Négyéves szerződést kötött a Team Sky istállóval a brit Bradley Wiggins, háromszoros olimpiai bajnok kerékpáros.
dec. 10
13:51
U18-as válogatott: a Pisont István vezette együttes Izraelbe utazik (She)
A magyar U18-as válogatott vasárnap Izraelbe utazik, ahol a négy csapat részvételével megrendezésre kerülő hagyományos téli nemzetközi ifjúsági tornán szerepel. A Pisont István által vezetett együttes 14-én, hétfőn Kfar Szabában Németország, másnap Ness Zionában Izrael, 17-én, csütörtökön pedig Raanánában Szerbia korosztályos együttesével mérkőzik meg, mindhárom meccs 14 órakor kezdődik.
dec. 10
13:53
Női kézilabda-vb: Norvégia Romániát is legyőzve csoportelső (She)
A Kínában zajló női kézilabda-világbajnokság C-csoportjában Norvégia végzett az első helyen, miután a csoportkör ötödik fordulójában – nagy csatában – egy góllal verte meg Romániát.
dec. 10
14:27
Női kézilabda-vb: Magyarország-Japán, élőben az NSO-n! (She)
Utolsó csoportmérkőzését Japán ellen játssza a magyar női kézilabda-válogatott a Kínában zajló világbajnokságon. Ez a találkozó dönt a továbbjutásról, a mieink győzelemmel és döntetlennel is bejutnak a következő körbe.
dec. 10
14:29
Röplabda: három korosztályos válogatottunk utazik külföldre (She)
Karácsony és szilveszter között a szlovéniai Mariborban rendezendő MEVZA-tornán szerepel a magyar fiú és leány serdülő-válogatott, míg az ifjúsági fiúk a Négy Nemzet Tornán lépnek pályára a csehországi Svitavyban.
dec. 10
14:45
Valencia: a Málaga megveheti a magyar útlevéllel rendelkező Mikut (She)
A spanyol AS napilap értesülései szerint a Málaga a téli átigazolási időszakban megveheti a Valencia magyar szülőktől származó venezuelai támadóját, Nicolás Ladislao Fedor Florest, művésznevén Mikut.
dec. 10
14:47
Póker: a legnagyobb online készpénzes bukószéria (She)
Természetesen az online állóvizet megzavaró svéd Isildur1 áll az újabb elképesztő rekord mögött. Brian Hastings 4.2 millió dollárt nyert el a svédtől.
dec. 10
14:51
Elhunyt Kóczián József (Behaviour)
Életének 83. évében, hosszantartó betegség után elhunyt Kóczián József, háromszoros világbajnok asztaliteniszező.
dec. 10
15:03
Asztalitenisz: elhunyt a háromszoros világbajnok Kóczián József (She)
Életének 83. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt Kóczián József, háromszoros világbajnok asztaliteniszező. Erről a hazai szövetség tájékoztatta csütörtökön a távirati irodát.
dec. 10
15:21
Formula-1: az olasz Jarno Trulli a Lotus első számú kiszemeltje (She)
A Formula–1-es sorozatban újonc Lotus csapatánál még négy pilóta jöhet számításba a 2010-es idényre, Tony Fernandes csapatvezető szerint az első számú célpont az olasz Jarno Trulli.
dec. 10
15:23
Bajnokok Ligája: Bernáth örül, hogy pályára léphetett a BL-ben (She)
A második félidőben állt be, és csaknem negyven percet játszott a Lyon ellen a DVSC-TEVA csapatkapitány-helyettese, Bernáth Csaba, aki először lépett pályára a csoportmérkőzések során.
dec. 10
15:39
Jégkorong: 51 évesen tér vissza a jégre az orosz védőlegenda (She)
A CSZKA Moszkva jégkorongcsapatának vezetőedzője, Szergej Nemcsinov bejelentette: visszatér a jégre minden idők egyik legkitűnőbb orosz bekkje, Vjacseszlav Fetyiszov – aki jelenleg a klub elnöke.
dec. 10
15:41
Női kézilabda-vb: hiába nyertek a svédek Dánia ellen (She)
A Kínában zajló női kézilabda-világbajnokságon az A-csoportban eddig veretlen dánok kikaptak Svédországtól. A győztes svédeken ez sem segített, mert bár pontszámban beérték a francia és a német együttest, a hármas holtversenyből rosszul jöttek ki.
dec. 10
15:57
Női kézilabda-vb: Ez a siker erőt adhat a továbbiakra - Tóth Tímea (She)
Mint arról már beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott a C-csoport utolsó mérkőzésén 35–28-ra legyőzte Japánt, és ezzel a középdöntőbe jutott. A magyar csapat egyik legjobbja, a nyolc gólig jutó Tóth Tímea úgy érzi, ez a siker erőt adhat a továbbiakra.
dec. 10
16:15
Középdöntőt ért a japánok legyőzése (Infostart)
Bejutott a legjobb 12 közé a magyar női kézilabda-válogatott a kínai világbajnokságon, miután csütörtökön 35-28-ra nyert a japán csapat ellen.
dec. 10
16:21
Középdöntőt ért a japánok legyőzése (Metropol)
Bejutott a legjobb 12 közé a magyar női kézilabda-válogatott a kínai világbajnokságon, miután csütörtökön 35-28-ra nyert a japán csapat ellen.
dec. 10
16:33
Rövid pályás úszó Eb: Biedermanné az első aranyérem (She)
Paul Biedermann lett az isztambuli rövid pályás úszó Európa-bajnokság első aranyérmese. A szám nagy esélyese biztosan nyerte meg a 400 méteres gyorsúszás fináléját.
dec. 10
16:35
Rövid pályás úszó Eb: Takács országos csúccsal döntős 50 gyorson (She)
Takács Krisztián összesítésben a nyolcadik időt érte el 50 méter gyorson a rövid pályás úszó Európa-bajnokságon Isztambulban, ezzel bejutott a döntőbe.
dec. 10
16:37
Női kézilabda-vb: Felülkerekedtünk a nehézségeinken - Mátéfi Eszter (She)
A csoportkör utolsó fordulójában a Japán ellen aratott hétgólos (35–28) győzelmével biztosította helyét a középdöntőben a Kínában zajló női kézilabda-világbajnokságon a magyar válogatott. Együttesünk szövetségi kapitánya, Mátéfi Eszter szerint csapata ezen a találkozón megmutatta: van tartása.
dec. 10
16:51
Rövid pályás úszó Eb: Szepesi és Dara sem került döntőbe 100 m háton (She)
Az isztambuli rövid pályás úszó Európa-bajnokságon Szepesi Nikolett és Dara Eszter sem tudta kvalifikálni magát a 100 méteres hátúszás döntőjébe.

Keresés