2009. április 4. szombat

ápr. 4
15:03
MU: újra Ronaldo Madridba igazolásáról cikkez az angol sajtó (She)
Úgy tűnik, hogy folytatódik a Cristiano Ronaldo Real Madridba igazolásáról szóló szappanopera. Legalábbis angol értesülések szerint a Manchester United sztárja 75 millió font ellenében a „királyi gárdához” igazol a nyáron.
ápr. 4
15:21
Soproni Liga: Kecskeméti TE-Újpest FC élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójának lila fehér rangadóját a Kecskemét–Újpest találkozót a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 4
15:23
Női vízilabda BEK: a harmadik helyért játszhat a Honvéd (She)
Nem sikerült döntőbe jutnia a Honvéd női vízilabdacsapatának a BEK-ben: az oroszországi Kirisiben zajló négyes finálé, az úgynevezett Final Four elődöntőjében ugyanis a magyar bajnok egy góllal kikapott görög riválisától.
ápr. 4
15:25
Labdarúgás: sztárjaival jön a Milan, az MGYLSZ is kap a bevételből (She)
A pénteki információk helyesnek bizonyultak: Beckhammel, Kakával, Ronaldinhóval és Patóval együtt, vagyis a teljes első csapattal érkezik április 22-én Budapestre az AC Milan, hogy a Puskás-stadionban megmérkőzzön a magyar ligaválogatottal. A szervezők a találkozó bevételéből 50 ezer dollárt biztosítanak a Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetségnek.
ápr. 4
15:39
Formula-1: hiába reklamált a BMW is, szabályos a diffúzor (She)
A sepangi versenyfelügyelők is szabályosnak ítélték a Brawn, a Toyota és a Williams autóin használt diffúzorokat, így a BMW hivatalosan is benyújtott tiltakozását elutasították.
ápr. 4
15:39
18 ezer forintos jegyár! Budapestre jön világsztárjaival az AC Milan (Behaviour)
Beckhammel, Kakával, Ronaldinhóval és Patóval együtt, vagyis a teljes első csapattal érkezik április 22-én Budapestre az AC Milan, hogy a Puskás-stadionban megmérkőzzön a magyar ligaválogatottal. A szervezők a találkozó bevételéből 50 ezer dollárt biztosítanak a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetségnek.
ápr. 4
15:57
Beckham és Ronaldinho Budapestre jön (Infostart)
Beckhammel, Kakával, Ronaldinhóval és Patóval együtt, vagyis a teljes első csapattal érkezik április 22-én Budapestre az AC Milan, hogy a Puskás Ferenc Stadionban megmérkőzzön a magyar liga-válogatottal. A szervezők a találkozó bevételéből 50 ezer dollárt biztosítanak a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetségnek.
ápr. 4
15:57
Skócia: Rósa Dénes csapata kétgólos előnyből ikszelt (She)
Bár Colin Nish két góljával tíz perc alatt elhúzott 2–0-ra a Hibernian labdarúgócsapata a skót Premier League 31. fordulójának szombati nyitó meccsén a Dundee United ellen, a házigazdák 2–2-re mentették a találkozót. Rósa Dénes végig játszott a Hibsben.
ápr. 4
15:59
Premier League: a hajrában győzte le a Blackburn a Tottenhamet (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójának nyitó mérkőzésén a vendég Tottenham Robbie Keane büntetőjével szerzett vezetést a Blackburn Rovers otthonában. Sokáig úgy tűnt, hogy ezzel a találattal az ír támadó győzelemhez segíti csapatát, a Blackburn azonban a hajrában McCarthy és Ooijer góljával fordítani tudott.
ápr. 4
16:15
Torna: Gombás Laura a 23. helyen végzett a milánói Eb-n (She)
Nem sikerült Gombás Laurának az egyéni összetett döntőjében, ami a csütörtöki selejtezőben igen – szombaton többször is hibázott a Postás SE versenyzője, így végül a 23. helyen zárt a milánói Európa-bajnokságon.
ápr. 4
16:17
Műugrás: Kormos Villő döntős 3 méteren a torinói Eb-n (She)
Kormos Villő bejutott a 12-es döntőbe 3 méteren a torinói mű- és toronyugró Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 4
16:19
Kerékpár: Lovassyé a dobogókői Schwinn-Csepel hegyi verseny (She)
A Betonexpress Limonta elitversenyzőinek és a KSI ifijeinek is első jelentősebb szezon eleji erőpróbája volt a többhetes edzőtábor után a Schwinn-Csepel országúti hegyi versenye. A közös olaszországi felkészülés meglátszott a viszonylag rövid, de intenzív viadalon, a két klub kerekesei abszolút uralták korosztályukban a mezőnyt. Pomázról egyszerre rajtolt a csaknem 70 fős peloton – köztük 13 gárda…
ápr. 4
16:51
Ritmikus gimnasztika: kiváló magyar szereplés Szentpéterváron (She)
Összetettben a 6. helyen végzett és mindkét szerrel fináléba került a szentpétervári ritmikus gimnasztika Grand Prix-n a Dudinszky Mária, Hauser Judith, Hörcher Noémi, Kohlhoffer Fanni, Topic Dária és Tőkés Anna alkotta magyar kéziszercsapat.
ápr. 4
17:09
Soproni Liga: kétszer egyenlített az Újpest Kecskeméten (She)
A Kecskemét a listavezető Újpestet fogadta a Soproni Liga 21. fordulójának lila-fehér rangadóján. Bár a hazaiak kétszer is vezettek, a két gárda nem bírt egymással.
ápr. 4
17:27
Formula-1: Heidfeld rajtol a legnehezebb autóval vasárnap (She)
Az FIA közzétette, hogy a pilóták milyen súlyú autóval vágnak neki a Malajziai Nagydíj vasárnapi futamának. A legnehezebbe Nick Heidfeld rajtol, míg a legkönnyebbel Sebastian Vettel.
ápr. 4
17:29
Kézilabda: elkezdődött a Veszprém-Ciudad Real - élőben az NSO-n! (She)
Ötgólos hátrányt próbál meg ledolgozni az MKB Veszprém hazai pályán a Ciudad Real ellen. A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóját honlapunk élőben közvetíti.
ápr. 4
17:45
Sakk: nincs változás, Kunos Péter marad a szövetség elnöke (She)
Kunos Péter marad a Magyar Sakkszövetség elnöke.
ápr. 4
17:47
Bundesliga: óriási verést kapott a Bayern, élen a Wolfsburg (She)
Minden a Wolfsburg kezére játszott a Bundesliga 26. fordulójában: Felix Magath csapata megsemmisítő, 5–1-es csapást mért a Bayern Münchenre, s ezzel átvette a vezetést a német Bundesligában. Az eddigi listavezető Hertha otthon kapott ki a Dortmundtól. Dárdai Pál és Hajnal Tamás is a kezdőcsapatban volt, utóbbi egy gólpasszt és egy sárga lapot jegyezhetett fel. Dárdait a 67. percben lecserélték. A…
ápr. 4
18:03
Adebayor és Fabregas tudta, hogyan kell visszatérni (Infostart)
Az angol élvonalban az Arsenal 2-0-ra nyert a vendég Manchester City ellen. A hosszú kihagyás után visszatérő Cesc Fabregas két gólpasszt adott a szintén hosszabb ideig hiányzó Emmanuel Adabayornak. Az első félidőben még próbálta nehézzé tenni a Wenger-csapat helyzetét a kisebbik manchesteri csapat, de a másodikban a tetszetősen játszó hazaiak akár kiütésessé is tehették volna sikerüket.
ápr. 4
18:03
Úszás: Verrasztó Evelyn országos csúcsot úszott 100 m gyorson (She)
Verrasztó Evelyn 54.21 másodperces országos csúccsal rukkolt ki a 100 méteres gyorsúszásban a spanyolok nyílt nemzetközi bajnokságának szombati előfutamában.
ápr. 4
18:05
Torna: a 21 éves Hambüchen első egyéni összetett sikere (She)
A német Fabian Hambüchen sikerével zárult a férfi egyéni összetett versenyszám a Milánóban zajló torna Európa-bajnokságon. Németország 73 év után először ünnepelhet egyéni összetett kontinensbajnokot.
ápr. 4
18:21
Premier League: két góllal győzött az Arsenal és a Chelsea (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójában az Arsenal a visszatérő Cesc Fabregas és Emmanuel Adebayor főszereplésével 2–0-ra győzte le hazai pályán a Manchester Cityt. Közelebb azonban nem tudtak zárkózni a táblázat harmadik pozíciójához, ugyanis a Chelsea Frank Lampard és Florent Malouda találatával elrontotta Alan Shearer bemutatkozását a Newcastle United élén.
ápr. 4
18:23
Videó: nézze meg Grafite csodagólját, a szezon egyik legszebb találatát! (She)
Alighanem a 2008–09-es szezon egyik legszebb gólját lőtte a brazil Grafite a Bayern Münchennek. A címvédő 5–1-es elgázolásával élre álló „farkasok” ötödik találatát szenzációs egyéni alakítás után szerezte a góllövőlista éllovasa.
ápr. 4
18:25
Eger-rali: Spitzmüller áll az élen a szombati szakaszok után (She)
A bajnoki címvédő Spitzmüller Csaba érte el a legjobb időt az Eger-rali szombati nyolc gyorsasági szakaszán, az ob nyitóversenyén. Spitzmüller mögött Herczig Norbert a második, ifj. Érdi Tibor a harmadik.
ápr. 4
18:27
Championship: Priskin Tamással a soraiban nyert a Watford (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 41. fordulójában Priskin Tamás 53 percig segítette a Doncaster otthonában diadalmaskodó Watfordot.
ápr. 4
18:29
Serie B: csak Vass Ádám kapott lehetőséget szombaton (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Serie B) szombati játéknapján Vass Ádám kivételével egyetlen magyar érdekeltségű csapatban sem lépett pályára honfitársunk.
ápr. 4
18:39
Hajnalék kibabráltak Dárdaiékkal (Infostart)
Az Újpest 2-2-es döntetlent játszott a Kecskemét otthonában a labdarúgó NB I 21. fordulójában.
ápr. 4
18:39
Skócia: Baloghék simán győztek otthon, gázolt a Celtic (She)
Sima hazai győzelmet aratott a László Csaba vezette Hearts a skót labdarúgó-élvonalban. A Kilmarnock ellen Balogh János végigvédte a találkozót. A Celtic 4–0-ra ütötte ki a Hamiltont, nyert az Inverness, nem bírt egymással a Motherwell és az Aberdeen.
ápr. 4
18:41
Lovassport: 100:1-hez adott outsider nyert Aintree-ben (She)
Óriási meglepetéssel zárult az Aintree-ben megrendezett hagyományos lóverseny, a Grand National: a díjat a 100:1-hez (!) adott Mon Momén lovagló Liam Treadwell nyerte.
ápr. 4
18:43
Rögbi: győzelemmel kezdett a magyar csapat az U18-as Eb-n (She)
Megkezdődtek a küzdelmek a Franciaországban rendezett 9. FIRA-AER U18-as rögbi Európa-bajnokságon. A 32 csapatos tornán a magyar válogatott 25–12-es győzelemmel kezdett Dánia ellen.
ápr. 4
18:45
Férfi vízilabda ob I: biztos ferencvárosi győzelem (She)
Az FTC könnyedén nyert a BVSC vendégeként a Vodafone férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
ápr. 4
18:57
Videó: nézze meg Hajnal Tamás gólpasszát a Hertha ellen! (She)
A szerdán a magyar válogatottban gyönyörű szabadrúgásgólt szerző Hajnal Tamás klubcsapatában, a Borussia Dortmundban is remekelt, gólpasszt adott a Hertha ellen 3–1-re megnyert rangadón. Íme az akció videón!
ápr. 4
18:59
Női kézilabda MK, elődöntő: eddig papírforma, nyert a Loki (She)
Papírforma-győzelmet aratott a DVSC-Aquaticum a Kiskunhalas ellen a Duna Takarék női kézilabda Magyar Kupa első győri elődöntőjében.
ápr. 4
19:01
Férfi kézilabda BL: győzött, de nem jutott tovább a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Veszprém a címvédő spanyol Ciudad Realt fogadta. Az első meccsen a spanyolok ötgólos előnyt szereztek, s bár ezúttal a Veszprém héttel is vezetett, végül nem jutott tovább.
ápr. 4
19:15
Megvolt az előny, de végül kiesett a Veszprém (Infostart)
Kiesett a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájából. A magyar bajnok a negyeddöntő hazai visszavágóján 32-29-re legyőzte a spanyol Ciudad Realt, de a párharcot összesítésben két góllal a címvédő nyerte.
ápr. 4
19:15
NB II, Keleti csoport: győzött az MTK II, a KBSC és az ESMTK (She)
Meglepően könnyű győzelmet aratott az ESMTK csapata a Békéscsaba otthonában a labdarúgó NB II 20. fordulójában. Az MTK II Szabó László utolsó pillanatban szerzett góljával nyert, a Kazincbarcika Vecsésről hozta el a három pontot.
ápr. 4
19:17
Oroszország: meglepő vereséget szenvedett a Dinamo Moszkva (She)
Meglepő vereségbe futott bele a Dinamo Moszkva az orosz labdarúgó-élvonal 3. fordulójában a Tyerek Groznij ellen. Hazai pályán ikszelt a bajnok Rubin, otthon győzött a Szaturn. Az eddig gólt sem kapó Groznij vezeti az élvonalat.
ápr. 4
19:19
Soproni Liga: öt mérkőzés elkezdődött - élőben az NSO-n! (She)
A kora délutáni Kecskemét–Újpest mérkőzést követően 19 órakor öt mérkőzés kezdődött el a Soproni Liga 21. fordulójában. Ezeket a találkozókat honlapunk élőben közvetíti.
ápr. 4
19:21
Videó: nézze meg Adebayor Manchester City elleni dupláját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Arsenal Emmanuel Adebayor főszereplésével 2–0-ra győzte le hazai pályán a Manchester Cityt a Premier League 31. fordulójában. Most megmutatjuk a visszatérő csatár két gólját videón!
ápr. 4
19:23
Portugál-rali: Loeb az élen a 2. nap után, Grönholm kiesett (She)
Az utóbbi öt évben világbajnok Sébastien Loeb áll az élen a Portugál-rali második napja után. A 12 futamos vb negyedik versenyén a francia sztárpilóta mögött a finn Mikko Hirvonen és a spanyol Dani Sordo következik a zárónap előtt. Az első nap után a 4. helyen álló nagy visszatérő, Marcus Grönholm egy baleset következtében az első szombati szakaszon kiesett.
ápr. 4
19:33
Mű- és toronyugró Eb: Kormos Villő 12. lett 3 méteren (She)
Kormos Villő a 12. helyen végzett 3 méteren a torinói mű- és toronyugró Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 4
19:35
Férfi kézilabda KEK: nyert, de búcsúzni kényszerült a Szeged (She)
Becsülettel küzdött, de nem tudta ledolgozni az első mérkőzésen összeszedett kilencgólos hátrányát a Pick-Szeged a Nordhorn ellen a férfi kézilabda KEK negyeddöntőjének visszavágóján. A csapat azonban emelt fővel búcsúzhat, miután hazai pályán öt góllal legyőzte német ellenfelét.
ápr. 4
19:37
NB II, Nyugati csoport: győzött a Kozármisleny és a Bajai LSE (She)
Idegenben ünnepelhetett győzelmet a Baja és a Kozármisleny a labdarúgó NB II 20. fordulójában a Nyugati csoportban. A baranyai csapat a 21. perctől kapusa kiállítása miatt emberhátrányban játszott.
ápr. 4
19:51
Férfi vízilabda ob I: kevés volt az Újpest a Vasas ellen (She)
A férfi vízilabda-bajnokság 20. fordulójában könnyed győzelmet aratott az Újpest otthonában a bajnoki címvédő Vasas. A Varga Dániel vezette angyalföldiek 15–7-re nyertek.
ápr. 4
20:09
Birkózó Eb: finn, orosz és örmény arany született szombaton (She)
Finn, orosz és örmény győzelem született szombaton a vilniusi birkózó Európa-bajnokság ötödik napján.
ápr. 4
20:11
Ausztria: Bodnár gólt lőtt, Sáfárt le kellett cserélni (She)
Kiütéses, 4–1-es győzelmet aratott a Red Bull Salzburg az Austria Wien ellen az osztrák labdarúgó-élvonal 24. fordulójában. A hazaiak negyedik gólját Bodnár László rúgta, de már nem Sáfár Szabolcsnak – a violák magyar kapusát ugyanis szédülési rohamai miatt le kellett cserélni a mérkőzés szünetében. Bodnár a 82. percben talált a kapuba, miután dropból a hálóba küldte a Janko lövése után kipattanó…
ápr. 4
20:12
Férfi kézilabda BL - búcsúzott a Veszprém (Metropol)
Elmaradt a csoda, az MKB Veszprém nem jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe, mivel az idegenbeli ötgólos vereség után a szombati, hazai visszavágón csak 32-29-re tudott nyerni a címvédő spanyol Ciudad Real ellen.
ápr. 4
20:13
Férfi vízilabda ob I: 13 góllal nyert a Szentes ellen az Eger (She)
Hazai pályán aratott 20–7-es győzelmet az Eger a Szentes ellen a férfi vízilabda-bajnokság 20. fordulójában.
ápr. 4
20:15
NB II, Nyugati csoport: döntetlent harcolt ki a Gyirmót a rangadón (She)
Döntetlent hozott a Nyugati csoport szombati rangadója a labdarúgó NB II 20. fordulójában: az éllovas Pécs 1-1-et játszott a vendég, második helyen álló Gyirmóttal, s így továbbra is őrzi vezető helyét a tabellán. A Gyirmót egy meccsel többet játszott riválisánál.
ápr. 4
20:27
Férfi kézilabda NB I: győzött a Győr és a Mezőkövesd (She)
A férfi kézilabda NB I szombati mérkőzésein a Győr idegenben nyert egy góllal a Százhalombatta ellen, míg a Mezőkövesd 32–23-ra verte meg a Komlót.

Keresés