2009. június 14. vasárnap

jún. 14
0:21
Felkészülés: Drogba gólt lőtt, az Elefántok nyertek Kamerun ellen (She)
Elefántcsontpart 2–1-re legyőzte Kamerunt felkészülési mérkőzésen hazai pályán. Az Elefántok első gólját Didier Drogba szerezte a hetedik percben.
jún. 14
6:03
Bikinis riporterek (Blikk)
Éva és Linda élő adásban jelentkezik.
jún. 14
6:05
Gazdag lesz a győztes (Blikk)
Kezdődik a dél-afrikai mini-vébé.
jún. 14
6:07
Elárverezik a BEK-serlegüket (Blikk)
jún. 14
6:09
Fradi: Viszlát, NB II - videó (Blikk)
Véget ért a három bajnoki kiíráson át tartó száműzetés a Fradinak.
jún. 14
6:11
Sarapova a leghangosabb (Blikk)
Nyilvánosságra hozták, hogy a női meccseken az orosz szépség a leghangosabb
jún. 14
6:57
Brazília: Adriano lóg az edzésekről, a trénernek elege van (She)
Lapértesülések szerint Cucának, a Flamengo edzőjének elege lett abból, hogy Adriano alkalmanként edzéseket mulaszt.
jún. 14
7:12
A spanyol futballisták a világrekordra hajtanak (Infostart)
Vasárnaptól két héten át Dél-Afrikában játsszák a Konföderációs-kupát, a FIFA a felnőtt férfiválogatottaknak kiírt legújabb, a kilencvenes évek elejétől létező sorozatát. A mostani a nyolcadik a tornák sorában, 2001 óta mindig az adott világbajnokság előtt egy évvel, amolyan főpróbának rendezik. Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya szerint a torna esélyese a spanyol válogatott, ami…
jún. 14
7:15
Férfi vízilabda: Ágner Zoltánnal pótolják a légióst Szegeden (She)
Megvan a szerb balkezes, Vojiszlav Vejzagics utóda a férfi vízilabda ob I-ben szereplő Szegednek.
jún. 14
7:33
Újpest: Sallói István vasárnap Glasgowban tárgyal McStay-jel (She)
Glasgow-ban tárgyal vasárnap Sallói István, az Újpest sportigazgatója a Celtic vezetőivel.
jún. 14
7:51
Ökölvívás: Clotteynak erős volt a Puerto Ricó-i, Cotto a bajnok (She)
A hétvége legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapásán Miguel Cotto legyőzte Joshua Clotteyt New Yorkban, a Madison Square Gardenben rendezett profi ökölvívó gálán, így továbbra is a Puerto Ricó-i bunyós a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka.
jún. 14
8:09
Ausztria: szurkolók verekedtek rendőrökkel a GAK ezüstje miatt (She)
Három rendőr megsebesült az osztrák Regionalliga középső csoportjának BW Linz–Grazer AK mérkőzését követően, miután a vendégszurkolók összecsaptak a hatósági erőkkel.
jún. 14
8:27
Maldini a Chelsea-vel tárgyal (Behaviour)
Labdarúgó-pályafutása befejezése után a Chelsea-hez szerződhet Paolo Maldini.
jún. 14
8:45
Női kézilabda: kérdésessé válhat a tizenkét csapatos NB I (She)
Nagy kérdés, tizenkét csapatos lesz-e a női kézilabda NB I-es mezőny a következő évadban, mert az induláshoz szükséges pénz előteremtéséért emberfeletti erőfeszítéseket kell tennie a megmaradásért is küzdő Nyíradonynak (7. helyezett), a Dunaferr NK-nak (8.), a Kiskunhalasnak (10.), valamint a visszalépések után esetleg bent maradó, egyébként kieső PEAC-nak (11.) és Vasasnak (12.) is.
jún. 14
8:47
Görögország: uruguayi válogatott csatárt szerződtetett az Arisz (She)
Sebastien Abreu, az uruguayi válogatott labdarúgó elhagyta a spanyol másodosztályban szereplő Real Sociedadot, és a következő idényben a görög Arisz Szaloniki együttesében játszik.
jún. 14
9:21
Videó: amikor a madár is beszáll - szárnyas segítséggel győztek a clevelandi baseballosok (She)
Nem mindennapi körülmények között nyerte meg mérkőzését a Cleveland Indians a Kansas City Royals otthonában az észak-amerikai baseball-ligában (MLB). A hosszabbításban, a 10. inningben jártak a csapatok, amikor a clevelandiek ütője, Sin-szu Csu eltalálta ugyan a labdát, ám azt a hazaiak outfieldere (mezőnyember), Coco Crisp könnyen megfoghatta volna, ha nem pattan meg egy sirály szárnyán a…
jún. 14
9:23
Real Madrid: Butragueno Villa érkezését is ígéri, Ribéry is jöhet (She)
Emilio Butragueno megerősítette annak valószínűségét, hogy David Villa, az FC Valencia válogatott labdarúgója a Real Madrid színeiben folytatja futballpályafutását.
jún. 14
9:57
Nem lesz Ibrahimovic-Eto'o csere (Metropol)
Olasz médiaértesülés szerint az FC Barcelona nem cseréli el a kameruni Samuel Eto'ót az Internazionale svéd labdarúgójára, Zlatan Ibrahimovicra.
jún. 14
10:15
MotoGP: Tóth ideje a 21., Némethé a 22. a bemelegítőn (She)
Ifjabb Tóth Imre 1:51.108 perces eredményével a 21. időt futotta a gyorsasági-motoros világbajnokság Katalán Nagydíját megelőző bemelegítő edzésen a 250 kcm-es kategóriában. Németh Balázs (1:51.418) közvetlenül Tóth mögött végzett. A bemelegítést a spanyol Alvaro Bautista nyerte meg.
jún. 14
10:17
MGYLSZ: abonyi és budapesti győztesek a tanévzáró fesztiválon (She)
A Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség Tanévzáró Fesztiváljának szombati napján az 1-2. osztályosok versenyében a Budapest, 1. számú Etalonsport Általános és Sportiskola nyolc győzelmet aratva szerezte meg az országos bajnoki címet.
jún. 14
10:19
Tenisz: Arn Gréta kiesett a 's-hertogenboschi selejtezőben (She)
Arn Gréta nem jutott a főtáblára a hollandiai 's-Hertogenboschban zajló női tenisztornán, miután a selejtező első fordulójában 6:3, 6:3-as vereséget szenvedett az olasz Maria Elena Camerintől.
jún. 14
10:33
Premjer-liga: Bisztrovnak nincs agyvérzése, állapota javul (She)
Már jobban van Pjotr Bisztrov, az orosz labdarúgó-bajnokságban vezető Rubin Kazany játékosa, akit a Rosztov elleni, amúgy 2–0-ra elveszített szombati hazai mérkőzés után agyvérzés gyanújával vittek kórházba.
jún. 14
10:35
Real Madrid: ír csapat ellen mutatkozhat be Ronaldo; az elnök is játszana a meccsen (She)
Valószínűleg a Shamrock Rovers ellen húzhatja először magára a Real Madrid mezét Cristiano Ronaldo, a Real Madridhoz hamarosan aláíró portugál aranylabdás labdarúgó.
jún. 14
10:51
MotoGP: Talmácsi a 19. időt motorozta a bemelegítőn (She)
Talmácsi Gábor a 19. időt motorozta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíját megelőző bemelegítésen. A magyar versenyző tovább javította szombati, kvalifikációs edzésen elért eredményét, és 1:45.374-es időeredménnyel, 2.631 másodperccel maradt el a leggyorsabb Valentino Rossi mögött.
jún. 14
11:09
Vb 2018, 2022: az ausztrálok is pályáznak a rendezésre (She)
Kevin Rudd, Ausztrália miniszterelnöke vasárnap bejelentette, hogy országa pályázik a 2018-as és a 2022-es labdarúgó-vb rendezési jogára.
jún. 14
11:11
MU: paranoiás, aki szerint nem a csapatra költenék a Ronaldo-pénzt (She)
A Manchester United amerikai tulajdonosa, a Glazer család szóvivő útján határozottan kijelentette, hogy a Real Madridtól, Cristiano Ronaldo eladásáért érkező 80 millió fontot a csapat erősítésére fogják költeni.
jún. 14
11:13
AC Milan: Cissokho a piros-feketéknél folytatja karrierjét (She)
Portugál lapértesülések szerint szombatról vasárnapra virradóra az AC Milant képviselő Adriano Galliani megegyezett a Porto vezetőivel Aly Cissokho átigazolásáról.
jún. 14
11:45
Úszás: Michael Phelps kifulladt a 400 méteres gyorsúszástól (She)
Michael Phelps 3:48.05 perces időeredménnyel megnyerte a Santa Barbarában rendezett nemzetközi úszóverseny 400 méteres gyorsúszószámát.
jún. 14
12:03
Premjer-liga: Némethék otthon kaptak ki Gaál csapatától (She)
A Tom Tomszk otthon szenvedett 2–1-es vereséget az Amkar Permtől az orosz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A hazaiknál Németh Norbert a 61. percben lépett pályára 1–1-es állásnál, a vendégeknél Gaál Miklós nem kapott szerepet.
jún. 14
12:18
Nem cserél klubot Eto'o és Ibrahimovic (Infostart)
Olasz médiaértesülés szerint a Barcelona nem cseréli el a kameruni Samuel Eto'ót az Inter svéd labdarúgójára, Zlatan Ibrahimovicra. Ezt a két elnök, Joan Laporta és Massimo Moratti döntötte el legutóbbi, barcelonai találkozójukon.
jún. 14
12:21
Románia: olasz edzőt neveztek ki a Steaua Bucuresti élére (She)
Az olasz Cristiano Bergodi lesz a Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 14
12:23
MotoGP: Iannone állta a spanyol rohamokat, és nyert Katalóniában (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentiméteres géposztályának Katalán Nagydíját az olasz Andrea Iannone nyerte meg, miután három spanyol motorost is maga mögé utasított. A második helyen Nicolas Terol, a harmadikon – hatalmas verseny után – Sergio Gadea futott be Julian Simon előtt.
jún. 14
12:25
Manchester United: Ferguson Eto’óval pótolná Ronaldót (She)
Sir Alex Ferguson a szinte bizonyosan a Real Madridhoz távozó Cristiano Ronaldo helyére Samuel Eto’ót, az FC Barcelona kameruni csatárát szerződtetné, legalább is a londoni The Times szombati írása szerint.
jún. 14
12:36
Védő a Milan első nyári szerzeménye (Infostart)
A Milan hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta Aly Cissokhót, a Porto labdarúgóját.
jún. 14
12:39
Az AC Milan védőt igazolt (Behaviour)
Az olasz futballbajnokságban idén harmadik AC Milan portugál bal oldali védőt szerződtetett Aly Cissokho személyében a Porto együttesétől.
jún. 14
13:15
Konföderációs Kupa: NSO-adatbank, minden, amit érdemes tudni! (She)
A Nemzeti Sport Online elkészítette a 2009-es Konföderációs Kupa adatbankját. Böngéssze összeállításunkat, amelyben mindent megtudhat a tornáról – megismerheti a résztvevő csapatokat és az egyes játékosokat, a helyszíneket, a játékvezetőket, valamint megismerkedhet a kupa történetével is. KATTINTSON IDE VAGY AZ ALÁBBI KÉPRE A TELJES KÖRŰ ADATBANKÉRT!
jún. 14
13:17
MotoGP: Bautista harmadszor nyert, Németh Balázs a 18. (She)
Az idei harmadik futamgyőzelmét arató spanyol Alváro Bautista nyerte meg a gyorsaságimotoros-vb Katalán Nagydíján a negyedliteresek versenyét. A második helyen a japán Aojama Hirosi, a harmadikon a spanyol Héctor Barbera ért célba. Németh Balázs a 18. lett, Tóth Imre nem ért célba.
jún. 14
13:30
Cristiano Ronaldo: Imádom, ha utálnak (Infostart)
Cristiano Ronaldo egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy a szurkolók többsége finoman szólva sem kedveli. A Manchester Unitedtől a Real Madridhoz igazoló portugál labdarúgó kiemelte: újra akarja írni a futball történelmét.
jún. 14
13:51
Katalán Nagydíj - Tóth Imre kiesett (Behaviour)
Németh Balázs a 18. lett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján, a 250 köbcentiméteres géposztály vasárnapi versenyén, míg az ugyanitt szintén Apriliával próbálkozó Tóth Imre két körrel a vége előtt kiesett.
jún. 14
14:09
Fiorentina: a klub érdeklődik Fernando Gago iránt (She)
Az új sztárok érkezésével jó néhány jelenlegi Real Madrid játékos szorulhat háttérbe, akik így a több játéklehetőség reményében a távozáson is elgondolkodhatnak. Ezek közé tartozhat az argentin Fernando Gago is, akiért a hírek szerint a Fiorentina érdeklődik.
jún. 14
14:09
Katalán Nagydíj - Németh Balázs a 18. (Metropol)
Németh Balázs a 18. lett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján, a 250 köbcentiméteres géposztály vasárnapi versenyén, míg az ugyanitt szintén Apriliával próbálkozó Tóth Imre két körrel a vége előtt kiesett.
jún. 14
14:11
Japán: Nakamurát hazacsábítják, ám az Atléticóban is folytathatja (She)
A japán válogatott kulcsjátékosát, Nakamura Sunszukét az elmúlt napokban megkörnyékezte a Jokohama Marinos, azonban valószínűbb, hogy a játékos marad Európában, méghozzá spanyol csapatokkal szemezget.
jún. 14
14:13
Premjer-liga: az FK nyerte a CSZKA elleni moszkvai rangadót (She)
Az FK Moszkva hazai pályán 2–0-ra győzött a CSZKA Moszkva ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, ezzel a tabella élére állt.
jún. 14
14:27
Anglia: Stuart Pearce szóban megállapodott a folytatásról (She)
Az angol U21-es labdarúgó válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Stuart Pearce szóban elkötelezte magát a szövetséggel a további két éves folytatásról.
jún. 14
14:29
Rali: győzelmével Hirvonen hét pontra feljött Loebre (She)
A finn Mikko Hirvonen nyerte meg a görögországi Akropolisz-ralit, 1 perc 12 másodperccel megelőzve a francia Sébastien Ogier-t. A harmadik a szintén finn Jari-Matti Latvala lett, 32 másodperccel lemaradva Ogier mögött.
jún. 14
14:31
MU: Ferguson két évig tudta visszatartani Ronaldót (She)
Az utóbbi két évben még vissza tudta tartani az eligazolástól Cristiano Ronaldót a Manchester United mestere, Sir Alex Ferguson, az idén azonban már el kellett engednie a portugál játékost. Erről az angol bajnok együttes Dél-Franciaországban pihenő vezetőedzője beszélt a The Mail on Sunday újságírójának.
jún. 14
15:00
Talmácsi 17. lett első MotoGP-futamán (Infostart)
Talmácsi Gábor a 17. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján a MotoGP mezőnyében. A futamot az olasz Valentino Rossi nyerte a spanyol Jorge Lorenzo előtt.
jún. 14
15:03
MotoGP: Talmácsi Gábor 17. hellyel nyitott Rossiék között (She)
Talmácsi Gábor élete első királykategóriás versenyén a 17. helyen fejezte be a gyorsaságimotoros-vb Katalán Nagydíját. A futamot az olasz Valentino Rossi nyerte meg fantasztikus küzdelemben a hazai közönség előtt motorozó Jorge Lorenzo előtt, a harmadik az ausztrál Casey Stoner lett.
jún. 14
15:05
Konföderációs Kupa: Pienaar ideges az Irak elleni rajt előtt (She)
Az Everton dél-afrikai válogatott játékosa, Steven Pienaar érthető módon ideges csapata hazai debütálása előtt Irak ellen.
jún. 14
15:39
Tenisz: Rybáriková nyerte a birminghami tornát (She)
A 13. helyen kiemelt szlovák Magdaléna Rybáriková 6:0, 7:6-ra legyőzte a negyedik helyen rangsorolt kínai Li Nát a birminghami női tenisztorna döntőjében. Rybáriková korábban elbúcsúztatta az első helyen kiemelt szintén kínai Cseng Csiét is.

Keresés