2012. október 3. szerda

okt. 3
13:14
Hódeszka: a szocsi olimpia a cél legjobbjaink számára (She)
A 2014-es szocsi téli olimpiai részvétel kiharcolása a célja Szigeti Viktornak és Gyarmati Annának, Magyarország legjobb férfi és női hódeszkásának.
okt. 3
13:16
Zaragoza: a válogatottnak is jó hír Pintér Ádámról (She)
Felépült sérüléséből, és már klubtársaival edz Pintér Ádám, a spanyol élvonalbeli Real Zaragoza magyar labdarúgója.
okt. 3
13:42
Olaszország: iratokat foglaltak le a szövetségnél és a Napolinál (She)
Az olasz rendőrség a labdarúgó-szövetségnél és a Napolinál is razziát tartott, amelynek során az átigazolásokkal kapcsolatos dokumentumokat foglaltak le.
okt. 3
14:00
Bundesliga: a sajtó is kutatja, mi történik Stieber Zoltánnal (She)
„Mikor lesz a kezdőcsapatban Stieber Zoltán?" – teszi fel a kérdést a német Bild, arra keresvén a választ, hogy a német labdarúgó-bajnokság élvonalában mindössze a 17. helyen szerénykedő újonc Greuther Fürthnél miért nem szerepeltetik a nyáron 900 ezer euróért megvásárolt légióst.
okt. 3
14:02
Barcelona: Puyol két hónapot kénytelen kihagyni (She)
Klubja tájékoztatása szerint nyolc hetet lesz kénytelen kihagyni Carles Puyol, az FC Barcelona keddi, Benfica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén könyöksérülést szenvedő csapatkapitány.
okt. 3
14:36
Olaszország: felfüggesztett börtön a szándékos öngólért (She)
Felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtották Andrea Masiellót, az olasz fogadási botrányban érintett Bari korábbi labdarúgóját, aki beismerte, hogy szándékos öngóllal is manipulált mérkőzést.
okt. 3
14:54
Olaszország: a svéd Magyar felkeltette az érdeklődésüket (She)
Olaszországi lapértesülések szerint az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B) szereplő Spezia a magyar származású svéd Richard Magyarral tervezi megerősíteni védelmét a téli átigazolási időszakban.
okt. 3
14:56
Videó: 21 méteres bombagól a mexikói bajnokságban (She)
A mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában az América idegenben 2–1-re nyert a San Luis ellen. A találkozó 62. percében Daniel Gastón Montenegro védhetetlenül csavart a kapuba, ezzel megszerezte a vendégek első gólját. Tekintse meg a pompás találatot!
okt. 3
14:58
Elismerés: öt olimpiai bajnok Budapest díszpolgára lesz (She)
Öt budapesti kötődésű sportoló kap budapesti díszpolgári címet a Fővárosi Közgyűlés szerdai határozata szerint.
okt. 3
15:12
Lech: Lovrencsics újra fitt, a Rudnevs-gálán már játszhat (She)
Újra edzésbe állt Lovrencsics Gergő, a lengyel Lech Poznan sérülésből felépülő magyar labdarúgója.
okt. 3
15:14
Videó: Felvesszük a versenyt a Real Madriddal - Frank de Boer (She)
A Bajnokok Ligája szerda este nyolc mérkőzéssel folytatódik. Az Ajax a Real Madridot fogadja, míg a Manchester City a Borussia Dortmund ellen bizonyíthat. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón az Ajax vezetőedzője elmondta, tavaly már bizonyították, hogy fel tudják venni a versenyt a Real Madriddal.
okt. 3
15:48
Gyász: hatvanöt éves korában elhunyt a MÁV Előre SC elnöke (She)
Életének 65. évében elhunyt Dévényi Tibor, a Székesfehérvári MÁV Előre SC elnöke. A sportvezető több mint 30 éven át vezette a város legrégebbi sportegyesületét – számol be róla a szekesfehervari-hirhatar.hu.
okt. 3
15:48
Megújulnak a legnagyobb fővárosi uszodák (Metropol)
Folytatódik a margitszigeti Hajós-Széchy Sportuszoda és a budai oldalon található Császár-Komjádi Sportuszoda felújítása.
okt. 3
15:50
Sakk: Lékó tizedszer is remizett a londoni Grand Prix-n (She)
Lékó Péter döntetlennel fejezte be szereplését szerdán a sakk Grand Prix-sorozat londoni versenyén, így veretlen maradt a tornán.
okt. 3
15:52
El Clásico: Nem a revánsról fog szólni ez a meccs - Messi (She)
Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának sztárja szerint a vasárnapi el Clásico, azaz a Real Madrid elleni rangadó nem a revánsról fog szólni. Mint ismert, áprilisban a blancók 2–1-re legyőzték a katalánokat a Primera Divisiónban, s bajnokok lettek, majd augusztusban a Szuperkupában is José Mourinho együttese diadalmaskodott.
okt. 3
15:54
Atlétika: Deák Nagy legyőzője lett az év felfedezettje (She)
Pavel Maslákot, a 400 méteren Deák Nagy Marcell előtt Európa-bajnoki aranyérmet nyert cseh sprintert választotta idén az év férfi felfedezettjének az Európa Atlétikai-szövetség (EAA).
okt. 3
16:06
Sportlétesítmény: megújulnak a legnagyobb fővárosi uszodák (She)
Folytatódik a margitszigeti Hajós-Széchy Sportuszoda és a budai oldalon található Császár-Komjádi Sportuszoda felújítása.
okt. 3
16:24
Női válogatott: U17-es csapatunk ikszelt a bosnyákokkal (She)
A magyar női U17-es labdarúgó-válogatott Bosznia-Hercegovina ellen folytatta a litvániai Eb-selejtező minitornát – adta hírül az mlsz.hu.
okt. 3
16:26
Görögország: kiszekálták az Eb-hőst, el kellett mennie (She)
Megfagyott körülötte a levegő, ezért szerződést bontott Kosztasz Kacuranisz a görög labdarúgó-bajnokságot nagyon rosszul kezdő Panathinaikosszal.
okt. 3
16:42
Kajak-kenu: a szerbek holnap bejelentik Janics érkezését, de... (She)
A szerb médiában szerdán megjelent a hír, miszerint csütörtökön a déli órákban a belgrádi Zira szállodában Douchev-Janics Natasa sajtótájékoztatón vesz részt, és Vlade Divaccal, a Szerb Olimpiai Bizottság elnökével közösen bejelentik: a jövőben Szerbia színeiben versenyez.
okt. 3
16:42
Tűzparancs Marosi főhadnagynak (Blikk)
Izbég - Az öttusában remek lövőnek számít Marosi Ádám (28), azonban most a Magyar Honvédség kötelékeiben kellett helyt állnia fegyverével.
okt. 3
16:44
NB II: A Vasas újjászületéséről beszélünk - F. Nesta (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Vasastól hirtelen távozó portugál vezetőedző, Joaquim Machado Goncalves után, ha ideiglenesen is, eddigi segítői, Tóth András és Fernando Nesta irányítja a továbbiakban a csapatot. Utóbbi úgy érzi, jó úton járnak, és ez hamarosan az eredményességen is látszódni fog.
okt. 3
16:44
Átok - A Vidi szeptember 8. óta nem nyert (Blikk)
Székesfehérvár — Közel egy hónap után győzelemnek örülne a Videoton labdarúgócsapata. A székesfehérváriak szeptember 8-án a Pápa elleni Ligakupa-mérkőzésen érezhették utoljára a diadal ízét, azóta Paulo Sousa (42) vezetőedző együttesének sem a bajnokságban, sem az Európa-ligában nem volt sok oka az örömre.
okt. 3
17:00
NB II: zárt kapus lehet az Orosháza-Békéscsaba találkozó (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában, az október 27-én esedékes Orosháza–Békéscsaba találkozó kiemelt biztonsági kockázatú minősítést kapott a helyi rendőrségtől.
okt. 3
17:18
TF-konferencia: mindenki a saját dolgával foglalkozzon, tanuljon a legjobb is! (She)
A TF-en a Nem gyerekjáték II című konferencián szponzortól, orvostól, olimpiai bajnoktól is elhangzottak megfontolandó szavak. A szokással ellentétben még a bevezetőnek is volt üzenete, a főszponzor sportszergyártó képviselője ugyanis vitába szállt néhány korábbi véleménnyel, kijelentve, hogy igenis kifizetődő az utánpótlás támogatása, hiszen aki gyerekkorban sportol, valószínűleg felnőttként…
okt. 3
17:20
Videó: 25 méterről fejelt üres kapus gólt a Bristol-játékos (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban lejátszott Bristol–Millwall (1–1) találkozó első gólját a hazaiak szerezték Steve Davies révén. Davies a kapus rossz felszabadító akciója után körülbelül 25 méterről fejelt az üres kapuba.
okt. 3
17:36
BL: Witsel és Hulk a Zenitben, Krkic a Milan egy szem csatára (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának második fordulójában a nyáron alaposan megerősödött Zenit a nyáron alaposan meggyengült Milannal találkozik. Az oroszoknál először kezd Axel Witsel, az olaszoknál Bojan Krkic alkotja az egyszemélyes csatársort. A mérkőzésről online közvetítéssel és élőképes cikkel is jelentkezünk!
okt. 3
17:36
Békét köt Szalaiés Egervári? (Blikk)
Budapest – Feszült a viszony Egervári Sándor (62) szövetségi kapitány és Szalai Ádám (24), a német élvonalbeli Mainz labdarúgója között.
okt. 3
17:38
WNBA: egy hajszálon múlt a címvédő döntőbe jutása (She)
Véget értek a főcsoport-elődöntők a női NBA-ben: a Keleti konferenciában Connecticut–Indiana, a Nyugatiban Minnesota–Los Angeles döntőt rendeznek.
okt. 3
17:54
BL: korábbi győztesek egymást közt Amszterdamban (Infostart)
A korábbi címvédők közül a Real Madrid és az Ajax egymással, az AC Milan Szentpéterváron a Zenittel, a Borussia Dortmund pedig a Manchester City otthonában szerepel ma este a Bajnokok Ligája 2. csoportfordulójában. A Porto a PSG-t fogadja.
okt. 3
17:54
Honvéd: Ez nem pontozásos sportág - Ivancsics Gellért (She)
Ivancsics Gellért, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd ideiglenes – Kemenes Szabolcs négymérkőzéses eltiltása miatt – csapatkapitánya egyelőre keresi régi, góllövő formáját, bár szerinte a lényeg, hogy a csapat jól szerepeljen.
okt. 3
18:12
Tenisz: Djokovics könnyen, A. Radwanska nehezebben nyert (She)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics 6:1, 6:3-ra győzött az argentin Carlos Berlocq ellen, ezzel a harmadik fordulóba jutott a Pekingben zajló kemény pályás tenisztornán.
okt. 3
18:14
Bíróság: elutasították Farkas Péter perújítási indítványát (She)
Alaptalannak találta és elutasította a kábítószerrel való visszaélés miatt jogerősen elítélt Farkas Péter perújítási indítványát szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB). A határozat nem jogerős, a döntés ellen a védelem fellebbezett.
okt. 3
18:16
BL: Zenit-Milan csoportrangadó élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának második fordulójában a nyáron alaposan megerősödött Zenit a nyáron alaposan meggyengült Milannal találkozik. Kövesse a találkozót online közvetítésünk és folyamatosan frissülő élőképes cikkünk segítségével!
okt. 3
18:18
F1: Vettel örülne, ha Schumi jövőre is versenyezne (She)
Michael Schumacher jövője továbbra is bizonytalan – a hétszeres Formula–1-es világbajnok távozik az idény végén a Mercedestől, ám azt még nem tudni, hol folyatja, ha egyáltalán marad a sorozatban pilótaként. Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája szeretné, ha honfitársa 2013-ban is a száguldó cirkuszban versenyezne.
okt. 3
18:20
Válogatott: Most nagyobb esélyünk lesz - Szakály Péter (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Észtországban és itthon a törökök ellen vívja következő két vb-selejtezőmérkőzését: Szakály Péter szerint most nagyobb az esély, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, mint a hollandok ellen volt, és bízik abban, hogy ezúttal a pályán is segítheti társait.
okt. 3
18:22
BL: az összes szerdai eredmény, jegyzőkönyv és csoportállások (She)
Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójára került sor. Nyert a Real Madrid, a Milan és az Arsenal, míg a játéknap egyik legnagyobb rangadóján a Manchester City ikszelt a Borussia Dortmunddal. Tekintse meg az összes eredményt.
okt. 3
18:30
Videó: C. Ronaldo triplája az Ajax ellen - BL-gólok (She)
Az alábbi, folyamatosan frissülő videós összeállításunkban a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának góljait tekintheti meg.
okt. 3
18:32
Kajak-kenu: elkészült a 43 milliós szegedi beruházás (She)
Átadták az EDF Démász Szeged Vízisport Egyesület 43 millió forintból felújított főépületét szerdán a Tisza-parti városban.
okt. 3
18:48
Úszás: hosszútávúszó Ek-viadal lesz Balatonfüreden (She)
Az Európai Úszószövetség visszaigazolta, hogy jövő júniusban, Balatonfüreden rendezik meg a hosszútávúszó Európa-kupa-sorozat második viadalát – amelyik egyébként a szakág több sztárjának fellépésével kecsegtet, hiszen a versenynaptárban ez az utolsó nemzetközi nyílt vízi verseny a júliusi barcelonai világbajnokság előtt.
okt. 3
18:48
Felfüggesztett börtön az öngólért (Metropol)
Andrea Masiellót 22 hónapra ítélték, a fogadásokat intéző két barátja pedig 17-17 hónapot kapott felfüggesztve.
okt. 3
19:06
Izrael: meccs előtt rakták ki Lencse Lászlóék edzőjét (She)
Szerdán edzőt cserélt Lencse László csapata, az izraeli labdarúgó-bajnokságban címvédő Hapoel Ironi Kirjat Smona.
okt. 3
19:08
DVSC: Valóban jó csapat a BATE - Bódi Ádám (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása, Bódi Ádám szerint bebizonyosodott, hogy a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a Debrecent kiejtő BATE Boriszov valóban jó csapat, és akár messze is juthat.
okt. 3
19:24
Úszás: Hosszú Katinka újabb négy aranyat nyert Dubaiban (She)
Újabb négy aranyéremmel feledtette londoni bánatát Hosszú Katinka az úszó rövid pályás világkupa-sorozat első versenyén, Dubaiban – a magyar kiválóság így hét győzelemmel zárta a kétnapos viadalt. Szintén győzött Kis Gergő 1500 gyorson, míg Jakabos Zsuzsanna három ezüstéremig jutott, Cseh László pedig negyedikként végzett 200 vegyesen. Bónuszként a bemutatóként rendezett 4x50 méteres…
okt. 3
19:26
Haladás: Érdemes volt türelmesnek lenni - Búrány Z. (She)
Az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatának 23 éves védekező középpályása, Búrány Zoltán szokatlan poszton kap hétről hétre szerepet, mégis bizonyított, bármilyen pozícióban lehet rá számítani, és örül a lehetőségnek.
okt. 3
19:28
Videó: oxizva lőtt gólt a francia tehetség, Futács barátja (She)
Látványos találatokkal kezdte meg a gólgyártást Anthony Knockaert, a Leicester City mindössze 20 éves labdarúgója angol klubjában. A Huddersfield ellen duplázott, az első egy „sima” bombagól volt, a másodikat oxizva szerezte. Knockaert legjobb barátja a klubnál Futács Márkó, ezért rohant először a magyar játékoshoz az első gólja után.
okt. 3
19:30
Inter: Milito, Cassano, Zanetti és Samuel sem utazik Bakiba (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata a hétvégén városi derbit játszik a Milannal az olasz élvonalban, vezetőedzője valószínűleg ezt is szem előtt tartotta, amikor kijelölte a Neftci Baki elleni idegenbeli Európa-liga-mérkőzésre utazó, igen tartalékos keretét.
okt. 3
19:42
Fáraó-rali: Kalifa al-Mutajvej előnye majdnem 15 perc (She)
Kalifa al-Mutajvej nyerte meg a Fáraó-rali szerdai szakaszát. Az arab emírségekbeli versenyző majdnem 15 perces előnnyel vezet összetettben.
okt. 3
20:00
NHL: a Bruins-kapitány Prágába szerződött a lockout idejére (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában szereplő Boston Bruins csapatkapitánya, a szlovák Zdeno Chára a Lev Prahát erősíti, amíg az NHL-ben tart a lockout.
okt. 3
20:02
BL: a Milan elhozta a három pontot a Zenit otthonából (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának második fordulójában a nyáron alaposan megerősödött Zenit a nyáron alaposan meggyengült Milannal találkozott. Az olaszok hamar kétgólos előnybe kerültek, majd visszavettek a tempóból, ezt kihasználva egyenlített a házigazda. A három pont mégis a Milané lett, egy kis szerencsével: Tomás Hubocan öngóljának köszönhetően.

Keresés