2012. május 26. szombat

máj. 26
11:36
Kozák olimpiai induló K-1 500 m-en (Metropol)
Kozák Danuta képviseli majd a magyar színeket női K-1 500 m-en a londoni olimpián, miután szombaton megnyerte a szám fináléját a duisburgi kajak-kenu Világkupa-versenyen.
máj. 26
11:48
Kozák Danuta indul egyesben az olimpián (Infostart)
Kozák Danuta képviseli majd a magyar színeket női K-1 500 méteren a londoni olimpián, miután szombaton megnyerte a szám fináléját a duisburgi kajak-kenu Világkupa-versenyen.
máj. 26
11:48
Kozák Danuta az olimpiai induló 500 m-en (Agroinform)
Kozák Danuta képviseli majd a magyar színeket női K-1 500 m-en a londoni olimpián.
máj. 26
11:54
Videó: narancscsibével készülnek Van Persie-ék az Eb-re (She)
Narancssárga kiscsibével hangol a holland labdarúgó-válogatott a 13 nap múlva kezdődő Európa-bajnokságra. Egy holland üzletlánc készítette a csapat kabaláját és hozzá fűződő reklámfilmet, amelyben több válogatott sztárjátékos is főszerepet kapott. Nigel De Jong kismadarakkal a fején ébred, míg Robin van Persie csibés labdával dekázik, Wesley Sneijder  pedig szabadulni sem tud tőlük. Tekintse meg a…
máj. 26
12:06
Döntős a férfi gyorsváltó, Hosszú a legjobb időt úszta - összefoglaló (Agroinform)
A Kozma, Kis, Bernek, Cseh összeállítású válogatottnál csak az olasz és a német staféta volt gyorsabb.
máj. 26
12:12
Serie A: Szívesen látnám Balotellit a Juventusban - Buffon (She)
Gianluigi Buffon, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus kapusa szerint Mario Balotelli beférne a torinói csapatba. A rutinos kapuvédő a Sky Sport Italiának ajnározta a Manchester City balhés csatárát.
máj. 26
12:12
Döntős a férfiváltó, elődöntős Hosszú (Metropol)
A harmadik legjobb idővel (7:18.84 p) jutott be az esti döntőbe a szombat délelőtti selejtezőből a 4x200 méteres magyar férfi gyorsváltó a debreceni úszó Európa-bajnokságon. Mindenkit maga mögé utasított Hosszú Katinka 200 m pillangón. Délelőtti összefoglaló.
máj. 26
12:14
DVSC: gólkirály lenne Coulibaly, aki segítséget vár a társaitól (She)
A DVSC-Teva játékosa, Adamo Coulibaly egy fordulóval a bajnokság befejezése előtt 19 találattal – Nikolics Nemanjával holtversenyben – vezeti a góllövőlistát a labdarúgó NB I-ben. A szenegáli támadó a Haladás ellen is megőrizné csapata veretlenségét a bajnokságban, ám azt is reméli, társai hozzá tudják majd segíteni őt a gólkirályi címhez is.
máj. 26
12:30
Portugália: egy évvel hosszabbított a Sporting trénere (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sporting CP egy évvel meghosszabbította Sá Pinto vezetőedzős szerződését. A 39 esztendős tréner kontraktusa így 2014 júniusában jár le a lisszaboni együttesnél.
máj. 26
12:32
F1: Rosberg zárt az élen az utolsó szabadedzésen (She)
Elképesztően sűrű volt az élmezőny a Formula–1-es Monacói Nagydíj 3. szabadedzésén: a négy legjobb pilótát mindössze 51 ezredmásodperc választotta el egymástól. A legjobb kör Nico Rosbergé lett, a Mercedes német pilótája mögött Felipe Massa, Sebastian Vettel és Fernando Alonso zárt. A mezőnyből azonban többen nem futhattak mért kört a szuperlágy gumikon, öt perccel a vége előtt ugyanis Pastor…
máj. 26
12:42
A Marseille sztárcsatára nem lesz ott az Eb-n (Agroinform)
Biztossá vált, hogy Laurent Blanc szövetségi kapitány nem számíthat az Eb-n egyik kedvencére, Loic Remy-re.
máj. 26
12:44
Már csak egy érem és Cseh Lászlóék rekordot döntenek (Agroinform)
17 megszerzett éremnél tart a magyar csapat a debreceni Eb-n, így egészen közel jutott a csúcsdöntéshez.
máj. 26
12:48
Edzősors: a Liverpool tovább próbálkozik Guardiolánál (She)
Újabb erőfeszítéseket tesz az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool a Barcelonától távozó Pep Guardiola megszerzésére – tudta meg az ESPN. A vörösök már megpróbálták meggyőzni a tréner öccsét, Pere Guardiolát és ügynökét, Luis Suárezt, ám nem kaptak választ.
máj. 26
13:00
Kemény Dénes nem tudja figyelembe venni a szurkolói igényeket (Infostart)
A Magyar Antidopping Csoport vezetője, Tiszeker Ágnes külön előadást tart majd az egyik edzés után a londoni olimpiára készülő magyar férfi vízilabda-válogatott tagjainak - árulta el az InfoRádiónak Kemény Dénes. A szövetségi kapitány sajnálja, hogy a csapat a vérnyomáscsökkentője miatt doppingügybe keveredett kerettag, Török Béla esete miatt már május közepén a figyelem középpontjába került.
máj. 26
13:06
Euro 2012: „Franciaország esélyes a végső győzelemre is" (She)
Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint Franck Riberyék megnyerhetik a június 8-án rajtoló Európa-bajnokságot. Domenech a 2010-es vb-kudarc után távozott a nemzeti tizenegytől, s Laurent Blanc váltotta a kispadon.
máj. 26
13:18
Mitrovics a 13-as számra játszana (Agroinform)
A Videoton Újpesre látogat, és habár különösebb tétje nincs a meccsnek, a fehérváriak elszántan mennek a pályára.
máj. 26
13:20
Nico Rosberg nyerte a 3. szabadedzést (Agroinform)
A Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb a Monacói Nagydíj szombat délelőtti, összesítésben harmadik szabadedzésén.
máj. 26
13:24
Chelsea: egyéves szerződést kaphat Di Matteo - sajtóhír (She)
Az ESPN információi szerint Roman Abramovics, a Chelsea labdarúgócsapatának tulajdonosa egyéves szerződést ajánlt Roberto Di Matteo megbízott edzőnek. A 41 esztendős tréner márciusban vette át az irányítást a londoni kékeknél André Villas-Boas menesztése után, s FA-kupát és Bajnokok Ligáját nyert a csapattal.
máj. 26
13:36
Loki-buli Debrecenben (Agroinform)
Az aranyérmek a helyszínen vannak, a tüzijáték beélesítve, áll a sörsátor, kezdődhet a meccs, majd a hajnalig tartó buli
máj. 26
13:42
Videó: ötperces kisfilm a Barca Guardiola-érájáról (She)
Az alábbi videó feleleveníti a Barcelona és az edző Guardiola sikerekben gazdag négy évét. Parádés gólok, megható pillanatok.
máj. 26
13:42
Rosbergé a harmadik szabadedzés (Metropol)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombat délelőtti, összesítésben harmadik szabadedzésén.
máj. 26
13:44
Videó: könnyes szemekkel ünnepelt a távozó Guardiola (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Barcelona méltó módon, spanyol kupagyőzelemmel búcsúztatta a szezontól és a csapattól is távozó vezetőedzőt, Josep Guardiolát. A 41 éves Pep, közel négy éves irányítása alatt 247 mérkőzésen irányította a Barcát, amely ezalatt 179-szer nyert, 47-szer játszott döntetlent, és mindössze 21 alkalommal kapott ki. Tekintse meg a kupagyőzelem utáni díjátadást,…
máj. 26
13:46
F1: a Ferrari a Mercedestől igazol tervezőmérnököt (She)
Olasz sajtóhírek szerint szeptembertől a Ferrari aerodinamikai vezetőjeként dolgozik Loic Bigois, a Mercedes-istálló 52 éves francia tervezője.
máj. 26
13:48
F1: a Nestlé első embere lett a sportág elnöke (She)
Peter Brabeck-Letmathe, a Nestlé első embere lett a Formula–1 elnöke. A 67 éves osztrák üzletember kinevezését Monte-Carlóban jelentette be Bernie Ecclestone, az F1 gazdasági vezetője, aki többek között azért fordult Brabeckhez, hogy segítsen feljuttatni az F1-et a szingapúri tőzsdére.
máj. 26
13:54
Dzeko sokadik számú csatárként is maradna (Agroinform)
Hiába vinné a Juventus, a támadó inkább megküzdene a helyéért az angol címvédőnél.
máj. 26
14:00
Ökölvívás: nagy verést kapott Walesben Komjáthy László (She)
Az egykori amatőr világbajnok Frankie Gavin ellen lépett ringbe Walesben Komjáthy László. A magyar bokszoló a papírformának megfelelően nem tudott túl nagy ellenállást tanúsítani fiatalabb és erősebb ellenfele ellen, aki öt egyoldalú menetet követően nyert T. K. O.-val a walesi bokszgálán.
máj. 26
14:02
F1: Maldonado tíz rajthelyes büntetést kapott Monacóban (She)
Veszély okozásáért tíz rajthelyes büntetéssel sújtották Pastor Maldonadót, a Williams venezuelai pilótáját, aki a Monacói Nagydíj harmadik szabadedzésének hajrájában annak ellenére nekiment Sergio Pérez Sauberjének, hogy a mexikói megpróbált lehúzódni előle.
máj. 26
14:18
F1: Monacói Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
Még el sem kezdődött a Monacói Nagydíj hivatalos időmérő edzése, amikor eldőlt: a két héttel ezelőtti Spanyol GP-t megnyerő Pastor Maldonado nem indulhat az élről. A Williams pilótáját a 3. szabadedzésen bemutatott veszélyes vezetése miatt büntették meg, a Barcelonában Bruno Sennát kilökő Michael Schumacherhez hasonlóan őt is hátrasorolták a rajtrácson. A pole-ért nélkülük is hatalmas csata…
máj. 26
14:30
Egy álmom teljesült - Kozák Danuta (Agroinform)
Kozák Danuta képviseli majd a magyar színeket női K-1 500 m-en a londoni olimpián
máj. 26
14:32
Pérez balesete miatt rövid ideig szünetelt az időmérő edzés (Agroinform)
A Sauber mexikói pilótája rosszul vett egy kanyart és a falnak csapódott, autója pedig megrongálódott.
máj. 26
14:36
PL: az újonc West Ham a holland gólkirállyal erősítene (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Premier League) idén feljutó West Ham United hétmillió fontot ajánlott a Heerenveen támadójáért, Bas Dostért – erősítette meg a holland klub az ESPN érdeklődésére.
máj. 26
14:36
Félbeszakadt, majd folytatódott az időmérő (Metropol)
Sergio Perez balesete miatt öt perc után félbeszakadt a szombati időmérő edzés a Forma-1-es Monacói Nagydíjon. A küzdelem mintegy öt perc kényszerszünet után folytatódhatott.
máj. 26
14:38
Sportlövő-vk: két országos csúccsal bajnok Karmacsi Ildikó (She)
Karmacsi Ildikó óriási sikert aratva, két országos csúcs felállításával megnyerte szombaton a női kisöbű sportpuska 3x20 lövéses összetett számát a müncheni sportlövő Világkupa-versenyen.
máj. 26
14:48
25 milliós kivásárlási árral riasztaná el a Liverpool Skrtel kérőit (Agroinform)
A Manchester City, a Juventus és a Milan is érdeklődik a Liverpool szlovák védője, Martin Skrtel iránt.
máj. 26
14:50
A franciák esélyesek, az angolok gyengék - Raymond Domenech (Agroinform)
A franciák volt szövetségi kapitánya komoly reményeket fűz a nemzeti csapathoz.
máj. 26
15:06
A Barcelonában győztes Maldonado tíz rajthelyes büntetést kapott (Agroinform)
Maldonado a szombat délelőtti szabadedzés végén nekiment Sergio Péreznek.
máj. 26
15:12
NB I: az utolsó forduló első négy mérkőzése élőben az NSO-n! (She)
Ma 15 órától négy mérkőzéssel kezdetét veszi a labdarúgó NB I 30., utolsó fordulója. Kövesse a találkozókat a Nemzeti Sport Online percről percre frissülő tudósításaival!
máj. 26
15:24
Schumacher a pole-ban, de Webber indul az élről Monacóban (Agroinform)
A hétszeres világbajnok nyerte az időmérő edzést, mégis Webber indul az élről a Monacói Nagydíjon.
máj. 26
15:26
A Nestlé vezetője lett az F1 elnöke (Agroinform)
A 67 éves osztrák üzletember, Peter Brabeck lett a Formula-1 elnöke.
máj. 26
15:28
Szombaton felkészülési mérkőzésekre fogadunk (Agroinform)
A szombati válogatott meccsek közül a Svájc-Németország és a Hollandia-Bulgária összecsapást ajánljuk figyelmetekbe!
máj. 26
15:30
F1: Schumacher nyerte az időmérőt, de Webberé a pole (She)
Michael Schumacher volt a leggyorsabb a Monacói Nagydíj hivatalos időmérő edzésén, mégsem a Mercedes veteránja startolhat az élről a vasárnap 14 órakor kezdődő futamon. A Barcelonában Bruno Sennát kilökő, emiatt öt rajthelyes büntetést kapó német a 6. rajtkockából várhatja a jelzést, a pole pozíció Mark Webberé lett. A Red Bull ausztrálja mellől Schumi büntetése miatt Nico Rosberg, a Mercedes…
máj. 26
15:32
Euro 2012: megvan a holland keret, ajaxosok maradtak ki (She)
Kihirdette az Eb-re utazó keretét Bert van Marwijk, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az előzetes 23 fős névsorból két Ajax-játékos (Vurnon Anita és Siem de Jong) maradt ki, illetve az AZ Alkmaart erősítő Adam Maher és a PSV-ben szereplő Jeremain Lens.
máj. 26
15:34
Euro 2012: a szombati felkészülési mérkőzések eredményei (She)
Tizenegy nemzetközi felkészülési mérkőzést rendeznek ma délután és este Európában: a válogatottak már a június 8-án rajtoló Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében csapnak össze egymással. Kövesse élőben a találkozók alakulását élő eredménykövető cikkünk segítségével!
máj. 26
15:42
Schumacher volt a leggyorsabb, de Webber rajtolhat az élről (Infostart)
A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher volt a leggyorsabb a Formula-1-es Monacói Nagydíj időmérő edzésén, de öt rajhelyes büntetése miatt az ausztrál Mark Webber rajtolhat az élről vasárnap.
máj. 26
15:48
Kerékpár: Ivanics második a második gemenci szakaszon (She)
Legjobb magyarként Ivanics Gergely szombaton a második helyen végzett a Szekszárdon zajló kerékpáros Gemenci Nagydíj második szakaszán, melynek során egy 70 km-es körpályán rendeztek mezőnyversenyt.
máj. 26
15:48
Debreceni úszó Eb: LEN-kitüntetés a szervezésért (Metropol)
A szervezésért kiosztható legmagasabb kitüntetést adta át Nory Kruchten, az Európai Úszószövetség (LEN) elnöke a debreceni úszó Eb szervezőinek szombaton.
máj. 26
15:48
Monacói Nagydíj - Webber indul az élről (Behaviour)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája rajtolhat az élről a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjon, miután második lett a szombati időmérőn, amelyet az öthelyes rajtbüntetéssel sújtott Michael Schumacher (Mercedes) nyert meg.
máj. 26
15:50
Úszás: LEN-kitüntetést kaptak a debreceni Eb szervezői (She)
A szervezésért kiosztható legmagasabb kitüntetést adta át Nory Kruchten, az Európai Úszószövetség (LEN) elnöke a debreceni Eb szervezőinek szombaton.
máj. 26
15:50
Webber indul az élről (Metropol)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája rajtolhat az élről a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjon, miután második lett a szombati időmérőn, amelyet az öthelyes rajtbüntetéssel sújtott Michael Schumacher (Mercedes) nyert meg.
máj. 26
16:00
LEN-kitüntetés a debreceni szervezésért (Agroinform)
Az elnök "fantasztikusnak" nevezte az Európa-bajnokság szervezését.

Keresés