2013. november 12. kedd

nov. 12
0:03
Djokovic a teniszvilág ura (Infostart)
A szerb Novak Djokovic nyerte a londoni tenisz-világbajnokság döntőjét.
nov. 12
0:03
Légiósok: Gera már csak hajszálnyira a visszatéréstől (She)
Hamarosan visszatérhet a pályára Gera Zoltán, az angol élvonalbeli West Bromwich magyar labdarúgója – erősítette meg a Premier League-ben szereplő klub menedzsere, Steve Clarke.
nov. 12
4:36
Bemocskolták Puskás emlékét (Blikk)
Budapest – Gyalázatos, felháborító! – ilyen jelzőkkel hívták fel figyelmünket olvasóink a Puskás Ferenc stadion metróállomáson látható, a legendás futballistáról elnevezett sportlétesítmény történetét felidéző kiállításra.
nov. 12
7:18
NFL: a Miami ellen ért véget a Tampa Bay vesszőfutása (She)
Miután a Jacksonville Jaguars vasárnap legyőzte a Tennessee Titanst, a hétfő esti rangadó előtt a Tampa Bay maradt az egyetlen nyeretlen csapat az NFL-ben, és a floridai rangadón, a Miami Dolphins ellen kellett megpróbálnia megszabadulni ettől a démontól. Talán nem is találhattak jobb ellenfelet ebből a szempontból, a bye weekről érkező Dolphins ugyanis meglehetősen gyenge formában volt a mérkőzés…
nov. 12
7:36
NB II: a Vasas tehetsége megsérült, kihagyja az edzőtábort (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas fiatal támadója, Berecz Zsombor a hétvégi, Szigetszentmiklós elleni mérkőzésen bokasérülést szenvedett. A játékos így nem tud részt venni az U19-es válogatott telki edzőtáborozásán és nem utazhat el a Vasas keddi, Kisvárda elleni Ligakupa-mérkőzésére sem.
nov. 12
7:38
Anglia: vírus elől „menekültek” a válogatottak új bázisra (She)
Az angol felnőtt és U21-es labdarúgó-válogatott egyaránt új edzőkomplexumba települt át azt követően, hogy a staffordshire-i St. George's Parkban gyomorpanaszokkal járó vírusos megbetegedéseket észleltek.
nov. 12
7:54
NB II: a Vasas fiatalja megsérült, kihagyja az edzőtábort (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas fiatal támadója, Berecz Zsombor a hétvégi, Szigetszentmiklós elleni mérkőzésen bokasérülést szenvedett. A játékos így nem tud részt venni az U19-es válogatott telki edzőtáborozásán és nem utazhat el a Vasas keddi, Kisvárda elleni Ligakupa-mérkőzésére sem.
nov. 12
7:56
NBA: menetel az Indiana; könnyed Spurs-siker (She)
Nyolcadik mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2013–2014-es szezonjában az Indiana Pacers, amely ezúttal a Memphis Grizzlies ellen aratott magabiztos, 95–79-es győzelmet. Lance Stephenson, a hazaiak játékosa tripla duplát ért el a találkozón. A Nyugati főcsoport élén álló San Antonio Spurs már az első negyedet követően 18 ponttal vezetett a Philadelphia…
nov. 12
7:58
Man. Utd.: Mindenki utál minket, és mi élvezzük - Jones (She)
Az Arsenal elleni, nagyon fontos győzelem (1–0, Robin van Persie góljával) után „kardcsörtetés hallatszik” a Manchester United táborából: Phil Jones üzent az MU-ban kételkedőknek és a riválisoknak is.
nov. 12
8:15
NHL: gólt sem kapott a Boston (Metropol)
Az Atlanti-csoportot vezető Tampa Bay Lightining 3-0-s vereséget szenvedett a 2011-es Stanley Kupa-győztes Boston Bruins otthonában.
nov. 12
8:17
ATP-vb: Djokovic megvédte címét (Metropol)
Novak Djokovic két játszmában legyőzte a világelső Rafael Nadalt a férfi teniszezők londoni ATP-világbajnokságának hétfői döntőjében.
nov. 12
8:30
Videó: Négy méter? Üres kapu? Semmi gond, kihagyja! (She)
A boszniai Zivinice városában készült videón a (szerencséjére) névtelenségbe burkolózó támadó véghezvitte a lehetetlent, bár ebben egy göröngy is szerepet játszott. Négy méter? Üres kapu? Semmi gond, kihagyja!
nov. 12
8:32
Svédország: Ibra sorozatban hetedszer az év legjobbja (She)
Sorozatban hetedszer, pályafutása során nyolcadszor választották meg az év legjobb labdarúgójának hazájában Zlatan Ibrahimovicot, a Paris Saint-Germain svéd válogatott klasszisát, aki ezzel egyeduralkodónak számít a skandináv országban.
nov. 12
8:33
Menetel az Indiana, nyeretlen az Utah (Metropol)
A nyolcadik mérkőzését is megnyerte az NBA 2013/14-es idényében az Indiana Pacers.
nov. 12
8:48
Videó: Félünk, hogy a tehetséges fiataljainkat elkapkodják - Halmosi (She)
Tovább robog a Haladás. A hazai pályán még veretlen szombathelyiek a legutóbbi öt mérkőzésükből négyet megnyertek, a Ferencváros elleni idegenbeli 3–0-s sikerükkel pedig már a negyedik helyen állnak a bajnokságban. A játékosok szerint a siker titka a csapategységben rejlik.
nov. 12
8:50
Brazília: távozott a címvédőtől a Real Madrid korábbi edzője (She)
Címvédő létére öt fordulóval a bajnokság vége előtt kiesésre áll a brazil élvonalban a Fluminense labdarúgócsapata, így a klub vezetősége megköszönte az eddigi vezetőedző, a korábban a Real Madridot és a brazil válogatottat is irányító Vanderlei Luxemburgo munkáját.
nov. 12
8:52
Újpest: peren kívül megegyeztek Kozma Istvánnal (She)
Peren kívül megegyezett Kozma István és az Újpest. A hétfő délutáni megállapodás részleteiről nem számol be a klub honlapja, de hírek szerint a csapat korábbi – papíron – vezetőedzője és az Újpest vezetősége is elégedetten állt föl a tárgyalóasztaltól.
nov. 12
9:06
Paks: Horváth Ferenc helye biztos, játékosok mehetnek (She)
A Paks egy nap híján két hónapja, azaz szeptember 13-án nyert legutóbb bajnoki meccset, azóta hét fellépésén három döntetlen mellett négyszer is pont nélkül maradt. Tudnánk néhány klubot említeni, amelynél hasonló eredménysor után elköszönnek a vezetőedzőtől – az MVM Paks nem tartozik közéjük. Persze, a csapat elöljárói jól tudják, több van a futballistákban, mint amennyit eddig mutattak, Haraszti…
nov. 12
9:08
Vb 2014: hét óra alatt közel negyedmillió jegy fogyott (She)
Mindössze hét óra alatt elfogyott az a 230 ezer belépő, amelyhez a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokság jegyértékesítésének második fázisában lehetett hozzájutni.
nov. 12
9:09
Eltörött a sípcsontja Steven Stamkosnak (Metropol)
A 23 éves csatár, a Boston Bruins elleni hétfői mérkőzésen, 0-0-ás állásnál, a második harmadban nekicsapódott a kapuvasnak.
nov. 12
9:24
Bundesliga: rekorder lett a Hoffenheim ítélet-végrehajtója (She)
Az aktív Bundesliga-futballisták között rekorder lett Sejad Salihovic, a Hoffenheim szabadrúgás- és tizenegyes-specialistája, aki a Hertha BSC elleni bajnokin 21. alkalommal is betalált a büntetőpontról.
nov. 12
9:26
FTC: Leonardo visszatérhet, Buzsáky kidőlt (She)
A szerdai, Tatabánya elleni Ligakupa-mérkőzésen visszatérhet a pályára Leonardo: az elmúlt szezon végén Győrben bokatörést szenvedő brazil légiós hét hónapot követően kaphat újra szerepet a Ferencvárosban.
nov. 12
9:28
Schalke: a műtéten áteső Szalai tíz nap múlva már bevethető (She)
A Schalke 04 hivatalos honlapja szerint Szalai Ádám, a gelsenkircheniek magyar válogatott centere már vállalhatja a játékot a kézműtétje után a Bundesliga következő fordulójában.
nov. 12
9:45
Európa játszik, mi válogatunk, a zseni meg harcol (Agroinform)
A bajnoki szünet sok mindenre jó. Lehet pihenni, válogatott meccset játszani. Mi jobb híján izgulunk. Mi lesz Tökölivel?
nov. 12
9:47
Többet látom Nadalt, mint anyámat - Djokovics (Agroinform)
Sorozatban 22 meccset és négy tornát nyert, és "döntetlenre" mentette az idei párharcot a szerb a londoni döntőben.
nov. 12
10:00
Chelsea: Mourinho figyeli Falcaót, 60 millióért vinné (She)
Az angol Daily Mirror értesülései szerint José Mourinho, a Chelsea menedzsere csütörtökön Brüsszelbe utazik, hogy megfigyelje a Monaco és a kolumbiai válogatott csatárát, Radamel Falcaót a Belgium–Kolumbia felkészülési mérkőzésen.
nov. 12
10:18
Nadal zárta élen az évet (Infostart)
A szezonzáró londoni ATP-világbajnokság hétfői döntőjében vesztes spanyol Rafael Nadal zárja az évet a férfi teniszezők világranglistáján első helyén.
nov. 12
10:21
Nadal zárta élen az évet (Metropol)
A szezonzáró londoni ATP-világbajnokság hétfői döntőjében vesztes spanyol Rafael Nadal zárja az évet a férfi teniszezők világranglistáján első helyén.
nov. 12
10:39
Vereséggel térhet haza a Paks Törökországból (Agroinform)
A férfi kosárlabda Eurochallange-ben az Atomerőmű a Gaziantephez látogat, s vajmi kevés esélye van.
nov. 12
10:41
Letudta a Kozma-ügyet az Újpest (Agroinform)
Peren kívül megegyezett egymással az Újpest FC és Kozma István, a klub korábbi vezetőedzője.
nov. 12
10:54
Ajánló: a Kisvárda a Vasason, az Ajka a Gyirmóton állna bosszút - program (She)
Két mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó Ligakupa 2013–2014-es szezonjának küzdelmei. Az A-csoportban a Vasas a Kisvárdához látogat, amelyet ebben a szezonban már kétszer is legyőzött, míg a G jelű négyesben a Gyirmót a két hazai siker (bajnokság, Ligakupa) után most idegenben is megkísérli felülmúlni az Ajkát.
nov. 12
10:56
Videó: saját tizenhatosának sarkáról lőtt óriási gólt a kapus (She)
A japán másodosztályú labdarúgó-bajnokság 40. fordulójában a Montedio Jamagata 3–2-re nyert a Macumoto Jamaga otthonában. A találkozó 18. percében a hazaiak kapusa, Murajama Tomohiko hatalmas gólt rúgott a saját tizenhatosáról. Tekintse meg, érdemes!
nov. 12
10:58
MLSZ: két Ligakupa-meccs időpontja is megváltozott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága legutóbbi ülésén a következő határozatokat hozta:
nov. 12
11:15
Edzőt buktatott a Milan, Allegrit Inzaghi vagy Seedorf válthatja (Agroinform)
A Chievo-Milan után a veronai klub vezetőségének lett elege, a piros-feketéknél nyári edzőváltásról beszélnek.
nov. 12
11:33
Elhúzódhat Bogdán felépülése (Metropol)
Bogdán október közepén szenvedett részleges térdszalagszakadást.
nov. 12
11:48
Serie A: a Milan elleni iksz után távozott a sereghajtó edzője (She)
A gyenge eredmények hatására távozott az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) sereghajtó Chievo vezetőedzője, Giuseppe Sannino.
nov. 12
11:50
Ligakupa: több helyszín és kezdési időpont is változott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága a legutóbbi ülésén három Ligakupa-mérkőzés helyszínét és időpontját is módosította a csapatok kérésének megfelelően.
nov. 12
11:51
Uruguay már az első meccsen eldöntheti a továbbjutást (Agroinform)
A világranglista 70. helyén álló Jordánia a 2010-ben elődöntőt játszó Uruguayt fogadja.
nov. 12
11:52
Videó: stílusos - Massa Ferrarival érkezett a ceremóniára (She)
Mint beszámoltunk róla, tizenötezren búcsúztatták Mugellóban a Ferrari Formula–1-es istállójától idény végén távozó Felipe Massát. A brazil pilóta stílusosan egy F1-es versenyautóval érkezett meg az esti ceremóniára. Íme!
nov. 12
12:09
A Fradiban nem megengedhető néhány játékos hozzáállása - Orosz Pál (Agroinform)
Ricardo Moniz helye biztos, klikkesedés nincs, elvárás van, Leonardo a Tatabánya ellen már játszhat szerdán.
nov. 12
12:24
FTC: Orosz Pál sem elégedett a nyári igazolásokkal (She)
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója az MTV Ma Reggel című műsorában elmondta, a nyári igazolások eddig valóban nem váltották meg a világot, míg Ricardo Moniz vezetőedző a gyengébb eredmények ellenére sincs veszélyben.
nov. 12
12:26
Alpesi sí: Miklós Edit az MTK-ban folytatja pályafutását (She)
Az idén 125 éves MTK-ban folytatja a pályafutását Miklós Edit alpesi síző.
nov. 12
12:42
DVSC: a Fradival avatnák fel a „Robin Hood Stadiont” (She)
Épül a játéktér és a héjas tetőszerkezet az új Nagyerdei Stadionban Debrecenben. Az aréna a tervek szerint elkészül márciusra, áprilisban pedig a finomhangolás és a teszt lesz. Bordás Péter tervező a munka különlegességének az erdei környezetet tartja, míg az UEFA Robin Hood Stadionnak becézi a létesítményt. Az építész a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: az építmény különlegessége…
nov. 12
13:00
Videó: káprázatos labdamenet - Djokovics lenyomta Nadalt (She)
Mint beszámoltunk róla, Novak Djokovics zárta ez élen a londoni ATP-világbajnokságot, miután a döntőben két szettben legyőzte Rafael Nadalt. A szerb teniszező nem csak a vb-t, de a nap legszebb labdamenetét is megnyerte. Íme!
nov. 12
13:02
Női kézi: Hornyák nem jött zavarba a szokatlan poszttól (She)
A címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata vasárnap este némileg felforgatott felállással győzött 28–27-re az osztrák Hypo otthonában, amivel a korábban kiharcolt továbbjutása mellé az első helyet is megszerezte a Bajnokok Ligája A-csoportjában. Ambros Martín Eduarda Amorim játékát kisebb comb-, Heidi Lökéét pedig apróbb térdsérülés miatt nem kockáztatta meg, így olyan játékosoknak kellett…
nov. 12
13:18
Klub-vb: meggondolatlan gólöröme miatt lemaradhat a tornáról a BL-győztes csatár (She)
Az Egyiptomi Labdarúgó-szövetség felfüggesztette az afrikai Bajnokok Ligáját megnyerő al-Ahli csatára, Ahmed Abdelzaher játékjogát, mert a játékos a döntő második mérkőzésén félreérthető kézmozdulattal ünnepelte a gólját. A szankció értelmében könnyen elképzelhető, hogy a futballista lemarad a decemberi klubvilágbajnokságról.
nov. 12
13:20
F1: Szinte lehetetlen, hogy visszatérjek - Kubica (She)
Robert Kubica még nem tett le arról az álmáról, hogy visszatérjen a Formula–1-be, ám erre saját maga sem lát sok esélyt.
nov. 12
13:21
Fejben erős, az autóban gyors - megvan a McLaren új pilótája? (Agroinform)
A brit média már teljesen biztosra veszi, hogy a dán Kevin Magnussen lesz Jenson Button csapattársa 2014-ben.
nov. 12
13:36
Egerszegi és Darnyi az elsők között a Magyar Úszó Hírességek Csarnokában (Infostart)
Az elsők között Egerszegi Krisztina és Darnyi Tamás kerül be a Százhalombattán életre hívott Magyar Úszó Hírességek Csarnokába.
nov. 12
13:36
Vb 2014: sérült a román kapus, a Man. City óriása a keretben (She)
Victor Piturca, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Manchester City kapusát, Costel Pantilimont is behívta keretébe a Görögország elleni világbajnoki pótselejtezők (november 15. és 19.) előtt.

Keresés