2013. november 17. vasárnap

nov. 17
0:12
Spanyol-siker, holland blama, góltalan Argentína (Agroinform)
Szombaton világszerte barátságos mérkőzéseket rendeztek, a sztárcsapatok azonban nem kápráztatták el a szurkolókat.
nov. 17
0:24
Felkészülés: egygólos spanyol győzelem Egyenlítői-Guinea ellen (She)
A világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-es győzelmet aratott Egyenlítői-Guinea otthonában. Santi Cazorla góljára még volt válasza a hazaiaknak, de Juanfran találata spanyol sikert ért.
nov. 17
0:28
Videó: egyenlítői-guineai fejes gól a spanyoloknak 11 méterről (She)
Spanyolország csupán 2–1-re győzött Egyenlítői-Guinea ellen felkészülési labdarúgó-mérkőzésen Malabóban. A világbajnok mindkét találatát nagy védelmi hiba előzte meg, míg a hazaiak gólja egy 12 méteres fejes után született meg. Gólok.
nov. 17
4:36
Vesztésre áll a magyar futball (Blikk)
Budapest ‒ Nincs megállás a lejtőn? Az európai kupákban klubjaink már júliusban elbuktak, felnőtt nemzeti együttesünk lemaradt a vébéről, a héten az U21-es válogatott az albánok ellen 2-0-ra égett le itthon, az U19-esek pedig az angoloktól kaptak ki 4-1-re szintén idehaza. Egyre mélyebbre süllyed a focink – és lehet, hogy még mindig van lejjebb?!
nov. 17
7:54
NHL: a Predators hetet vágott a címvédő Blackhawksnak (She)
A címvédő Chicago Blackhawks 7–2-re kikapott a Nashville Predators otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján.
nov. 17
8:27
Nagy Odisszea a Francia Alpokban (Infostart)
A világ 30 legjobb hajtója és 400 kutya versenyez januárban a tizedik Nagy Odisszea szánhúzó maratonon, ezer kilométert és összesen 30 ezer méter szintkülönbséget leküzdve a Francia Alpokban.
nov. 17
8:30
Videó: Kaká büntetett - simán nyert a Milan Svájcban (She)
Az AC Milan 3–1-re nyert a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Young Boys ellen felkészülési mérkőzésen. A találkozó 39. percében Raphael Nuzzolo találatával előnyhöz jutottak a hazaiak, majd Kaká egyenlített, végül Saponara és Cristante góljával győztek a piros-feketék. Íme!
nov. 17
8:36
Tomori és társai az év legkeményebb mérkőzése előtt (Agroinform)
Befelé pokol, kifelé menny? A Fradinak a podgoricai Moracsában kellene kiharcolni a középdöntőbe jutást.
nov. 17
8:45
Stratégiai megállapodást kötött az MTK-val a kormány (Infostart)
A 2013 és 2020 között évi 300 millió forintos támogatást biztosító megegyezést Orbán Viktor miniszterelnök és Deutsch Tamás írta alá a klub megalakulásának 125. évfordulója alkalmából tartott jubileumi gálaesten.
nov. 17
8:48
Ökölvívás: Kelemen bajnoki címmel melegített Stieglitz ellen (She)
Telt ház, tomboló közönség, szenzációs hangulat. Másodszor rendezett a magyar ökölvívás fellegvárában, Szentesen profi bokszgálát az idei esztendőben a Ferobox Event csapata. Az est főmérkőzésén Kelemen Balázs tanári boksszal szerezte meg Baran Attila ellen a magyar bajnoki címet nagyközépsúlyban, míg Bozai Gyula és Faur Csaba talán az év egyik legjobb hazai meccsét vívta egymással…
nov. 17
8:54
Mi leszünk a világbajnokok - Luiz Felipe Scolari (Agroinform)
Brazília 5-0-ra verte Hondurast Miamiban felkészülési labdarúgó mérkőzésen.
nov. 17
9:06
Ökölvívás: Andre Ward könnyű győzelemmel tért vissza (She)
A nagyközépsúly királya, a súlycsoportoktól független rangsorban a világ második legjobb profi ökölvívójának tartott amerikai Andre Ward (26-0-0, 14 KO/TKO) a kaliforniai Ontarióban 14 hónap után egy hangú pontozásos győzelemmel tért vissza a ringbe a dominikai Edwin Rodríguez (24-1-0, 16 KO/TKO) ellen, aki azon a monacói négyes tornán szerzett jogot az összecsapásra, amelyen tavasszal Erdei…
nov. 17
9:48
Vettel és Webber a futamon is lenyomhatja a mezőnyt (Agroinform)
A Red Bullok indulhatnak az élről az Egyesült Államokban, Vettel és Webber remekelt az időmérőn.
nov. 17
10:24
Fogadási tippek Austinra (Agroinform)
Szokás szerint megpróbálunk mesterséges izgalmat csempészni az aktuális F1-es versenybe. Tíz tipp a futamra.
nov. 17
10:54
Videó: varázslat - így válhatsz egy pillanat alatt Messivé (She)
Látványos reklámmal rukkolt elő a FIFA '14 az új Next-Genben. A jelszó: „Te magad is Messivé válhatsz”. A játék új élményeket és újításokat tartogat a játékosok számára, a „Tiszta lövés”-funkciónak és a vadonatúj labdafizikának köszönhetően mindegyik kapura lövés valószerűnek tűnik. Tekintse meg a bemutatót!
nov. 17
11:00
Drogba megjelölte a célt a világbajnokságon (Agroinform)
Elefántcsontpart harmadszor szerepelhet a vb-n, a korábbi két alkalommal nem jutott tovább csoportjából.
nov. 17
11:12
Paks: a futballisták elbukhatják decemberi bérüket (She)
Megunták a nyeretlenséget az NB I-ben (öt vereség, két döntetlen), a siralmas szériát, a középszert – az MVM-Paksnál bekeményítettek, s büntetést helyeztek kilátásba. Egyes rémhírekkel szemben eddig még nem kapott pénzbüntetést a csapat, de a Nemzeti Sport információi szerint, ha a soron következő bajnokikon nem tud javítani a helyezésén Horváth Ferenc együttese, akkor ez bekövetkezhet. Az…
nov. 17
12:03
Az év egyik legszebb gólját lőtték a gálázó brazilok (Infostart)
Az esztendő egyik legszebb gólja tette fel a koronát a brazil futballválogatott teljesítményére Miamiban. A jövő évi vb-rendező aranyzöld mezesek 5-0-ra megverték az ugyancsak a 32-es mezőnybe került Hondurast. Az álomgólt, három sarkalás után, Hulk lőtte.
nov. 17
12:12
Feljebb zárkózhat a Galatasaray (Agroinform)
Véleményünk szerint a Galatasaray-Banvitspor mérkőzés után nem lesz veretlen csapat a török férfi kosárbajnokságban.
nov. 17
12:24
Videó: örökifjú - Seedorf 37 évesen is termeli a gólokat (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 35. fordulójának nyitó mérkőzésén a Botafogo 4–0-ra legyőzte az Atlético Paranaensét. A második gólt a korábban a Real Madridban és az AC Milanban is szereplő Clarence Seedorf szerezte, aki a 37. percében talált be. Seedorf szezonbeli hetedik gólja és a mérkőzés összefoglalója a videóra kattintva nézhető meg.
nov. 17
12:30
Bajban a Real Madrid, Khedira után Xabi Alonso is kidőlt (Agroinform)
Nem várt veszteséget okoztak a válogatott meccsek a Real Madridnál, Khedira után Xabi Alonso is megsérült.
nov. 17
13:36
Vb 2014: Nem a Holdon járunk, de szörnyűek sem vagyunk - Lampard (She)
Frank Lampard, az angol labdarúgó-válogatott 35 éves középpályása szerint a Chile elleni vereség kiváló lecke volt számukra, és azt is bebizonyította, hogy sokat kell még fejlődni a 2014-es brazíliai világbajnokságig.
nov. 17
13:38
Videó: a világhírű sportorvos szerint a Fradi idén bajnok lehet (She)
Dr. Berkes Istvánnak, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi kar rektorának több világhírű magyar és külföldi sportoló kérte a segítségét. Dolgozott már a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányával, Verebes Józseffel és az olimpiai bajnok birkózóval, Növényi Norberttel is. A sportorvos az NSO Tv-nek elmondta, követi a magyar labdarúgást, s szerinte a Ferencváros…
nov. 17
13:54
Férfi röpi NB I: könnyedén győzött Debrecenben a Barcika (She)
A Kazincbarcika az esélyeknek megfelelően 3:0-s győzelmet aratott Debrecenben, a DEAC vendégeként a férfi röplabda NB I első vasárnapi mérkőzésén.
nov. 17
14:00
Magasugrás amerikaifocis módra (Metropol)
Jössz le onnan de rögtön? Valószínűleg ez járt a védő fejében, amikor meglátta, hogy milyen magasan is van ellenfele.
nov. 17
14:00
Sergio Ramosszal erősíthet a Manchester City (Agroinform)
A Real Madrid védője fizetésemelést kért Madridban, ám a klub egyelőre hajthatatlan. A City kihasználhatja a vitát.
nov. 17
14:12
Bayern München: átigazolták Ribéryt - sajtóhír (She)
„A Bayern München szerződtette Ribéryt” – sokkolt főcímével a francia L'Équipe nevű napilap. Természetesen nem bontották fel a 30 éves középpályás szerződését és kötöttek vele újat.
nov. 17
14:36
Az év mérkőzése következik? (Agroinform)
Következő cikkünkben az NFL 11. játékhetének vasárnapi mérkőzéseit boncolgatjuk.
nov. 17
14:48
Videó: „Apa, alszol ma velem?” - C. Ronaldo fia közbeszólt (She)
A Cristiano Ronaldóval felálló portugál labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte a Zlatan Ibrahimovicot is soraiban tudó svédeket világbajnoki pótselejtezőn. A találkozó után a riporterek a Real Madrid portugál zsenijét faggatták, az interjúba Ronaldo kisfia is beleszólt. Íme!
nov. 17
14:50
Napoli: a Tottenham védőjét szerződtetné Benítez (She)
Az olasz Tuttosport információi szerint a Napoli edzője, Rafa Benítez a téli átigazolási időszakban erősíteni szeretné a védelmet, és középhátvédet szerződtetne. A spanyol szakembernek már konkrét kiszemeltje is van: a Tottenham Hotspur szezonban mellőzött védője, Younes Kaboul.
nov. 17
15:42
Rali-vb: a domináns bajnok stílusosan zárta az idényt (She)
Sébastien Ogier nyerte meg a 2013-as rali-világbajnokság (WRC) záró futamát, a Wales-ralit. A francia pilóta – aki már korábban bebiztosította bajnoki címét – volkswagenes csapattársát, Jari-Matti Latvalát előzte meg, a harmadik helyen a Fordtól búcsúzó Thierry Neuville zárt.
nov. 17
15:44
Női vízi MK: hatodszor kupagyőztes a Dunaújváros (She)
A Dunaújvárosi Főiskola VE nyerte meg a női vízilabda Magyar Kupát – a klub története során immár hatodszor –, miután a sorozat szolnoki fináléjában egy góllal nyert az előző kiírásban győztes ZF-Eger ellen.
nov. 17
15:48
Bosszút állhat a Clippers (Agroinform)
A következő két játéknap slágermeccsén Chris Paulék bosszút állhatnak a Memphisen.
nov. 17
15:50
Rooney nem férne be a német válogatottba - Schürrle (Agroinform)
A Chelsea német csapatára kiváló futballistának tartja a manchesterit, de Németország jobb játékosokkal rendelkezik.
nov. 17
16:18
Videó: aradi focisták éltették az ételt adó drukkereiket (She)
A román másodosztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában az aradi UTA 0–0-s döntetlent játszott a nagyváradi Bihorral. A mérkőzést követően a hazai labdarúgók kimentek a lelátón helyet foglaló szurkolókhoz, és együtt énekeltek velük. Az aradi klub anyagi gondjai miatt a futballisták hónapok óta nem kaptak fizetést, a szurkolók azonban étellel és ajándékokkal segítik a csapatot. Íme!
nov. 17
16:33
Lamine Diack a WADA-t kritizálta (Infostart)
Lamine Diack, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elnöke élesen kritizálta a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökséget, amiért az elmúlt időszakban Jamaica és Kenya doppingellenőrző rendszerének hatékonyságát is megkérdőjelezte és vizsgálat alá vonta.
nov. 17
16:36
NB III: Lisztes villogott; a sereghajtótól kapott ki a Hali II (She)
A labdarúgó NB III 14. fordulójának vasárnapi játéknapján mindhárom csoportban rendeztek bajnoki mérkőzést: a Nyugati csoportban a sereghajtó Körmend meglepetésre idegenben legyőzte a Haladás II-t, a Középcsoportban a listavezető Soroksár Lisztes Krisztián főszereplésével fordított Dabason, míg a Keleti csoportban a „kis Loki” a Veresegyház vendégeként nyert.
nov. 17
16:42
Útlevél a sikerhez (Agroinform)
Körülnéztünk a futballvilágban, kik azok, akik "idegenként" játszottak kisebb-nagyobb szerepet válogatottjukban.
nov. 17
16:54
Női kézi BL: a német bajnok is továbbment - eredmények (She)
A címvédő Győri ETO csoportjában a Thüringer hazai pályán 35–25-re legyőzte a Hypót, ezzel megváltotta jegyét a középdöntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában. Az osztrák együttes lett a harmadik az A-csoportban, így a KEK-ben folytathatja.
nov. 17
17:00
Trónfosztás a frissen avatott arénában (Agroinform)
A Dunaújváros legyőzte, és megfosztotta címétől az Egert a női vízilabda Theodora Magyar Kupa vasárnapi döntőjében.
nov. 17
17:12
Vb 2014: Kamerun csak negyedóráig izgult, majd kijutott a vb-re (She)
Kamerun 4–1-re győzött Tunézia ellen világbajnoki selejtezőn, és ezzel a gól nélküli első meccset követően kijutott a 2014-es brazíliai világbajnokságra.
nov. 17
17:14
Rövid pályás gyorskorcsolya: kvótát szerzett a női váltó (She)
A női váltó hatodik lett a rövid pályás gyorskorcsolyázók kolomnai olimpiai kvalifikációs világkupájának vasárnapi zárónapján, ezzel pedig – a magyar csapat számításai szerint – kvótát szerzett a szocsi téli olimpiára.
nov. 17
17:18
Eto'óék is ott lesznek a világbajnokságon (Agroinform)
Kamerun hazai pályán nagyon simán legyőzte Tunéziát az afrikai világbajnoki selejtezősorozat 3. fordulójában.
nov. 17
17:30
Tenisz: Babos Franciaországban készül a 2014-es szezonra (She)
A világranglista 87. helyén álló Babos Tímea december végéig főként Franciaországban készül a 2014-es teniszidényre.
nov. 17
17:32
Videó: Kroos „bosszút állt” Lahmért, majd Motta megütötte (She)
Nem múlt el balhé nélkül az Olaszország–Németország felkészülési labdarúgó mérkőzés. A 82. percben Thiago Motta ellökte magától Philipp Lahmot, a rárontó Toni Kroos pedig revánsot vett, és hátulról akasztotta a PSG középpályását. Az eset után kisebb tömegbunyó alakult ki, Motta ráadásul megütötte a Bayern München futballistáját. Végül egy-egy sárga lap kíséretében békét kötöttek.
nov. 17
17:34
Férfi vízi MK: sorozatban harmadszor a Szegedé a trófea (She)
Sorozatban harmadszor nyerte meg a férfi vízilabda Magyar Kupát az A-Híd Szeged VE, miután a sorozat szolnoki fináléjában pazar rajtot követően négy góllal nyert a Szolnoki Dózsa-Közgép VSC ellen.
nov. 17
17:48
Légiósok: Priskin és Kovácsik sem játszott ma (She)
Kovácsik Ádám a kispadról nézte végig, ahogy csapata, a Carpi 3–2-re győzött a Modena ellen idegenben az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. Az orosz másodosztályú Alanyija keretében nem szerepelt Priskin Tamás a Baltyika ellen 1–0-ra megnyert bajnokin.
nov. 17
17:55
Nem alsó jött a tizenkilencre, kiesett a Ferencváros (Agroinform)
A zöld-fehérek 29-21-es vereséget szenvedtek a Buducsnoszt otthonában, így a KEK-ben folytathatják szereplésüket.
nov. 17
18:06
Női kézi: a BL-ben maradásért, Buducsnoszt-FTC - ÉLŐ (She)
Élet-halál harcot vív a Ferencváros női kézilabdacsapata a Buducsnoszt Podgoricával a Bajnokok Ligájában. A mérkőzés vesztese a KEK-ben folytathatja nemzetközi szereplését, a magyar csapatnak a döntetlen is elég a továbbjutáshoz a már biztosan csoportelső Midtjylland mögött. Kövesse a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
nov. 17
18:12
Franciaországban készül a 2014-es szezonra Babos Tímea (Agroinform)
A világranglista 87. helyén álló Babos Tímea december végéig főként Franciaországban készül a 2014-es teniszidényre.

Keresés