2013. november 20. szerda

nov. 20
18:03
Videó: a játékvezető, aki keményebb a jégkorongozóknál (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján a Toronto Maple Leafs hazai pályán sima, 5–2-es győzelmet aratott a New York Islanders felett. A vendégek támadójának, John Tavaresnek azonban nem csak ez fájt a találkozó kapcsán, hiszen a második harmad 5. percében Nyikolaj Kuljemin kőkeményen leütközte a 23 éves centert, ráadásul úgy, hogy fejjel beleállt a vonalbíró hasfalába. Az…
nov. 20
18:03
Kupagyőztes a szegedi vizipóló - Értékelések (Infostart)
Sorozatban harmadszor nyerte meg a férfi vízilabda Magyar Kupát a Szeged együttese. A címvédő a fináléban a Szolnok ellen győzött 9-5-re. Vincze Balázs vezetőedző kiemelte, hogy az 5-1-es első negyed ellenére nehéz és izgalmas meccs volt.
nov. 20
18:05
BVSC: 300-340 millió forintot jelent az adósságrendezés (She)
Szatmáry Kristóf klubelnök szerint a BVSC-t érintő adósságrendezés 300-340 millió forintot jelent majd, s ezt követően évi 50-100 millió forintos állami segítséggel meg tudják oldani a zuglói klub működtetését.
nov. 20
18:07
Röplabda: 329 millió forintos kormányzati támogatás (She)
A kormány 2014. június 30-ig összesen 329 millió forint projekttámogatást biztosít a röplabdának, mint a 16 kiemelt sportág egyikének.
nov. 20
18:09
Tizenketten meghaltak az algériai ünneplésben (Metropol)
Az nemzeti csapat kijutása miatt olyan féktelen ünneplés tört ki, hogy többen balesetet szenvedtek.
nov. 20
18:21
Hamburg: aggasztó hírek, Van der Vaart idén nem játszhat (She)
Térdsérülést szenvedett a holland labdarúgó-válogatott Kolumbia elleni felkészülési mérkőzésén (0–0) Rafael van der Vaart, a HSV Hamburg középpályása. A 30 éves játékost egy labdaátvétel után Abel Aguilar faultolta hátulról, amiért sárga lapott kapott.
nov. 20
18:27
Újabb két védője sérült meg a Dortmundnak (Metropol)
A tavalyi bajnokságban és a BL-ben is ezüstérmes Borussia nincs könnyű helyzetben és épp a Bayernnel játszik a hétvégén.
nov. 20
18:29
Támogatják a röplabdásokat (Metropol)
A kormány 2014. június 30-ig összesen 329 millió forint projekttámogatást biztosít a kiemelt sportként kezelt röplabdának.
nov. 20
18:39
Tenisz: Murray megkezdte a felkészülést 2014-re (She)
Ismét edzésbe állt az idei wimbledoni bajnok, Andy Murray, aki szeptember óta nem játszott hátsérülése miatt.
nov. 20
18:41
WBA: Gera Zoltán fejlődése lassan, de jól halad (She)
Az angol sajtó ismét Steve Clarke-ot, a West Brom menedzserét idézi a sérülése után visszatérésre készülő Gera Zoltán állapotával kapcsolatban.
nov. 20
18:45
Murray edzésbe állt, Dohában tér vissza (Metropol)
Két hónappal hátműtéte után ismét edzésbe állt az idei wimbledoni teniszbajnokságon győztes Andy Murray.
nov. 20
18:57
Ligakupa: Volas-duplával győzött Nyíregyházán a DVSC (She)
A magyar labdarúgó Ligakupa B-csoportjának hatodik, azaz utolsó fordulójában legendás, igaz, már tét nélküli derbit rendeztek: a Nyíregyházi Spartacus a Debreceni VSC-Tevát fogadta. A hazaiak több nagy helyzetet is kihagytak, így Dalibor Volas két találatával győzni tudtak a vendégek. A csoportból a DVSC mellett a Mezőkövesd jutott tovább.
nov. 20
18:59
Ligakupa: Nyilasi góljára Böde hárommal válaszolt (She)
Emberhátrányban fordított a Ferencváros a Sopron elleni idegenbeli Ligakupa-mérkőzésen (1–3), ezzel az első helyen végzett az F-csoportban. Az NB II-es gárda Nyilasi Bálint révén került előnybe, ám Böde Dániel mesterhármasa győzelmet hozott a fővárosi együttesnek.
nov. 20
19:01
Férfi kosár EuroChallenge: már nem hibátlan az Olaj (She)
A férfi kosárlabda EuroChallenge C-csoportjában az eddig hibátlanul álló Szolnoki Olaj a 3. fordulóban 76–68-as vereséget szenvedett a fehérorosz Cmoki Minszk vendégeként.
nov. 20
19:03
Buzánszky: a válogatottaknak lelki erő is kell (Metropol)
Aki egy nemzetet képvisel, annak a pályán mindent meg kell tennie a sikerért és ebbe ez a Himnusz is beletartozik.
nov. 20
19:15
Videó: Roberto Carlos a német nyolcadosztályban? (She)
Elképesztő gólt lőtt szabadrúgásból Sven Malte Koch, a német nyolcadosztályban, a Köln-körzeti bajnokságban. Az SC Borussia Lindenthal-Hohenlind hármas számú csapatának játékosa mintegy harminc méterről eresztett el egy bődületes bombát, amely a bal felső sarokban landolt. A találat Roberto Carlos szebb napjait idézte, még az ellenfél, az SV Schlebuch II labdarúgói szerint is. A mérkőzést végül…
nov. 20
19:24
Már csak Uruguayra vár Brazília (Agroinform)
Csupán egy hely kiadó a brazíliai világbajnokságon, de tulajdonképpen már pontosan tudjuk a csapat nevét.
nov. 20
20:09
Videó: a Loki gólokig, a Szpari csak a kapufákig jutott (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Ligakupa csoportkörének 6. fordulójában a B-csoport egy Nyíregyházi Spartacus–Debreceni VSC-Teva derbit tartogatott. A találkozó Dalibor Volas duplájának eredményeként 2–0-s vendég győzelemmel zárult, bár a hazaiak többször is nagyon közel jutottak a gólszerzéshez: kétszer csattant a kapufán a labda.
nov. 20
20:15
Jól sikerült EHF Kupa-főpróbák (Metropol)
A hazai pályán játszó Csurgó és az éllovas, százszázalékos Pick Szeged is győzött a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján.
nov. 20
20:18
Lewandowski és Mandzukic párbaját hozhatja a rangadó (Agroinform)
A Dortmund csatára vezeti a Bundesliga góllövőlistáját, míg a bajorok csatára a második helyen áll.
nov. 20
20:27
Vízilabda BL - A Pro Recco egy góllal győzött Egerben (Infostart)
A világ egyik legjobb klubcsapatának tartott olasz Pro Recco 8-7-re nyert a ZF-Eger otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 12-es főtáblájának első fordulójában.
nov. 20
20:27
Videó: Gudjohnsen könnyek között búcsúzott a válogatottól (She)
Izland labdarúgó válogatottja bár közel állt a csodához és a jövő évi brazíliai vb-re szóló repülőjegyek lefoglalásához, a hazai 0–0 után kedden 2–0-ra kikapott Horvátországtól és elbukta a pótselejtezőt. A zágrábi mérkőzés lefújását követően az izlandiak legnagyobb sztárja, Eidur Gudjohnsen könnyek között jelentette be közelgő visszavonulását a nemzeti együttestől.
nov. 20
20:29
ETO: Örülök, hogy hasznára váltam a csapatnak - Rudolf (She)
Három góllal vette ki a részét a Tatabánya elleni 4–0-s Ligakupa-győzelemből Rudolf Gergely, a Győri ETO labdarúgója. A válogatott csatár örül, hogy a sérüléséből visszatérve hasznára tud lenni a csapatnak.
nov. 20
20:45
Női kézi: MK: 46 dobott góllal jutott nyolc közé a Ferencváros (She)
A női kézilabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Ferencváros 46–20-ra nyert Dabason, az Inárcs-Örkény vendégeként. Az FTC-hez hasonlóan bejutott a legjobb nyolc közé az Érd és a Siófok is.
nov. 20
21:03
Férfi kosár Ek: jó kezdés után ismét kikapott az Alba (She)
A férfi kosárlabda Európa-kupa F-csoportjában, a 6. fordulóban az Alba Fehérvár Veszprémben jól kezdett, az első negyedet meg is nyerte az orosz Nyizsnyij Novgorod ellen, utána viszont a vendégek fordítottak, és 84–78-ra győztek is.
nov. 20
21:05
Videoton: a triplázó portugált C. Ronaldóval emlegették (She)
„Lupeta Cristiano Ronaldót imitálta Alex Marques előtt tisztelegve" – olvasható az A Bola nevű portugál napilap internetes kiadásának főcímében. A Videoton 20 éves támadója triplázott a Ligakupában a Dunaújváros ellen (0–3), nem egészen egy nappal azután, hogy a Real Madrid sztárja három góljával kivezette a vb-re a portugál válogatottat – így vont párhuzamot a portál a két futballista között.
nov. 20
21:09
A Pro Recco egy góllal győzött Egerben (Metropol)
A magyar bajnok hetedik szezonban indul a BL-ben.
nov. 20
21:21
Másfél hónapig nem játszhat a Barcelona sztárja (Infostart)
Vádlisérülés miatt előreláthatólag másfél hónapig nem játszhat Victor Valdes, az FC Barcelona kapusa.
nov. 20
21:21
Férfi kosárlabda: Jeremy Fears már nem a Körmend játékosa (She)
A Körmend férfi kosárlabdacsapata közleményben számolt be arról, hogy távozik a csapattól az amerikai légiós, Jeremy Fears.
nov. 20
21:27
Victor Valdes másfél hónapra kidőlt (Metropol)
Valdest Jose Manuel Pinto fogja helyettesíteni, ő általában Király Kupa-találkozókon jut szerephez.
nov. 20
21:30
Blatter menti magát, Ronaldónak "udvarolt" (Agroinform)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke a twitteren üzent a Real Madrid sztárjának.
nov. 20
21:39
Videó: Madaras győzelemmel mehet haza Egerből (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának első mérkőzésén az Eger a jó kezdés után nagy küzdelemben egy góllal, 8–7-re alulmaradt a Pro Reccóval szemben hazai medencében. A találkozót követően az NSO Tv-nek a vendégektől Madaras Norbert és Alex Giorgetti, egri oldalról pedig Salamon Ferenc és Bátori Bence értékelt!
nov. 20
21:57
Női kosár Ek: óriási pécsi bravúr Lille-ben (She)
A női kosárlabda Európa-kupában a Diósgyőr és a PINKK Pécsi 424 után a PEAC-Pécs is győzni tudott, méghozzá az eddig hibátlan Lille otthonában.
nov. 20
21:59
Női röplabda Challenge-kupa: idegenben győzött a Gödöllő (She)
A női röplabda Challenge-kupában, a selejtezők második fordulójának első mérkőzéseit játsszák, amelyben a bajnoki ezüstérmes Teva Gödöllő az osztrák TSV Hartberg otthonába látogatott, s győzött négy játszmában.
nov. 20
22:03
Csoportelső az FTC, Nyíregyházán győzött a DVSC (Metropol)
Megvannak a továbbjutók a Ligakupában, lejátszották az utolsó csoportmérkőzéseket is.
nov. 20
22:33
Vb 2014: horvát pánik Simunic usztasa rigmusai miatt (She)
Horvátország Izland 2–0-s legyőzésével kiharcolta a részvételt a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon. A zágrábi Maksimir Stadionban az ünneplés közepette Josip Simunic azonban olyat tett, ami a horvát újságok szerint is árnyékot vet a nagy sikerre, s aminek úgy tűnik, következményei is lesznek – számolt be róla a magyarszo.com.
nov. 20
22:42
Az Aranycipő nem jelentett prioritást - Messi (Agroinform)
Lionel Messi az előző szezonban 46 gólt vágott és karrierje során harmadszor hódította el az Aranycipőt.
nov. 20
22:51
Videó: Chris Bosh fejjel előre landolt a lelátón (She)
A „videobombok királya”, Chris Bosh ezúttal saját magát is bátran kifigurázta az Atlanta Hawks ellen 104–88-ra megynert mérkőzésen, a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokságban. A Miami erőcsatára a harmadik negyed legelején labdát lopott, ám az messze pattant tőle, így már csak az oldalvonalnál sikerült visszakanalaznia, majd fejjel előre átbucskázott a pályát körülvevő kordonon, és a nézők…

Keresés