2014. október 11. szombat

okt. 11
20:12
EB 2016: a magyar válogatott döntetlent ért el Romániában! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Románia ellen játszotta következő mérkőzését az Eb-selejtezők F-csoportjában. A harcosan, fegyelmezetten játszó magyar csapat ellen a hazaiak a szünet előtt nem sokkal vezetést szereztek, Raul Rusescu révén, de Dárdai Pál legénysége a hajrában a pokoli hangulat ellenére is egyenlített Dzsudzsák Balázs pompás szabadrúgásgóljával. 1972 óta talált be újra Romániában…
okt. 11
20:14
Román-magyar: értékelje a mieink teljesítményét! (She)
Értékelje a magyar labdarúgók Románia elleni Eb-selejtezőn (1–1) mutatott teljesítményét!
okt. 11
20:16
Eb 2016: Keane megdöntötte Van Basten rekordját (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek D-csoportjának 18 órakor rendezett két mérkőzésén összesen nyolc gól esett, ebből hetet Írország szerzett.
okt. 11
20:24
Román-magyar: Az egész ország megérdemelte az egy pontot - Dárdai (She)
Mint arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániában Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink szövetségi kapitánya, Dárdai Pál a lefújás után elmondta, az egész ország megérdemelte az egy pontot.
okt. 11
20:24
Dárdai bukaresti pontszerzéssel debütált (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott Dárdai Pál új szövetségi kapitány bemutatkozó mérkőzésén 1-1-es döntetlent ért el a nagy rivális románok otthonában.
okt. 11
20:26
Férfi vízi ob I: a Szolnok 14-3-ra nyert a Vasas ellen (She)
A bajnoki címre törő Szolnok 11 gólos vereséget mért a szebb napokat látott Vasasra a férfi vízilabda ob I második fordulójában szombaton.
okt. 11
20:42
Román-magyar: Már nagyon megérdemelték a szurkolók; Gera a meccs legjobbja - Dárdai (She)
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Románia elleni 1–1-es végeredménnyel záruló Európa-bajnoki selejtezőt követően tartott sajtótájékoztatót.
okt. 11
20:44
Román-magyar: 45 perc nem elég! - bukaresti lapszemle (She)
Gyors romániai lapszemle a szombat este Bukarestben lejátszott Románia–Magyarország (1–1) Európa-bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzésről.
okt. 11
20:46
Román-magyar: A szünetben mindenki nyugodt volt - Dzsudzsák (She)
Mint arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániában Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a lefújás után elmondta, megérdemeltnek tartja a döntetlent.
okt. 11
21:00
Videó: Dzsudzsákék kidobták a mezüket a lelátóra, zúgott a „Dárdai Pali!” (She)
Így ünnepelt együtt a magyar labdarúgó-válogatott a szurkolókkal Bukarestben, miután a csapat bravúros, 1–1-es  döntetlent ért el az Eb-selejtezőn.
okt. 11
21:02
Eb 2016: Finnország-Görögország élőben az NSO-n! (She)
Finnország Görögországot fogadja a labdarúgó Eb-selejtezők szombati játéknapján. Kövesse figyelemmel a magyar válogatottal egy csoportban szereplő csapatok összecsapását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
okt. 11
21:04
Román-magyar: „A románok nem tudatosan álltak vissza, ennyire tellett tőlük” (She)
Mint arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániában Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink középpályása, Tőzsér Dániel szerint a románok nem tudatosan álltak vissza a második félidőben, egyszerűen ennyire futotta az erejükből.
okt. 11
21:06
Román-magyar: Nem történt szabálytalanság Dzsudzsák gólja előtt - Piturca (She)
A román labdarúgó-válogatottat irányító Victor Piturca szerint nem volt jogos az a szabadrúgás, amelyből a magyar válogatott Dzsudzsák Balázsnak köszönhetően kiegyenlített a két csapat bukaresti Eb-selejtezőjén (1–1).
okt. 11
21:08
Román-magyar: Nyerhettek volna a magyarok - Piturca (She)
Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy a magyar válogatott megnyerhette volna a bukaresti Európa-bajnoki selejtezőt.
okt. 11
21:18
Férfi vízi ob I: az Eger nem bírt az UVSE-vel (She)
A címvédő Eger 7–7-es döntetlent játszott az UVSE otthonában a férfi vízilabda ob I 2. fordulójában.
okt. 11
21:20
Román-magyar: Sokkal bátrabb támadójáték kell - Szalai Ádám (She)
A magyar tudósítóknak nyilatkozó Szalai Ádám szerint a magyar labdarúgó-válogatott támadójátéka akadozott a Románia elleni bukaresti Eb-selejtezőn (1–1), az egyenlítéshez szerencse is kellett, de az elmúlt hónapokhoz képest mindenképpen pozitívum a labda elleni szervezett védekezés.
okt. 11
21:36
Videó: saját kapujába rúgott kapufás gólt a gibraltári kapus (She)
Gibraltár 7–0-s vereséget szenvedett Írország vendégeként a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjében. Robbie Keane mesterhármasát követően az ötödik ír gólt a gibraltári kapus, a 27 éves Jordan Perez hozta össze, vélhetően a selejtezőkör legbalszerencsésebb találatát szolgáltatva.
okt. 11
21:38
Román-magyar: Nyilasi nélkül nem lett volna Dzsudzsák-gól? (She)
Mint arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániában Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a lefújást követően elárulta, a szabadrúgásgóljához Nyilasi Tibor segítsége is kellett.
okt. 11
21:54
Tenisz: Fucsovics nagy csatában legyőzte Federer barátját (She)
Fucsovics Márton 7:6, 7:6-ra nyert a svájci Marco Chiudinelli ellen az 593 705 euró összdíjazású, kemény pályás bécsi tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
okt. 11
22:12
Férfi kézi EHF-kupa: az Orosháza nyert Belgiumban (She)
Az Orosháza közelebb került ahhoz, hogy a legjobb 32 közé kerüljön a férfi kézilabda EHF-kupában, miután a belga Hasselt elleni párharcának első, idegenbeli mérkőzését 26–25-re megnyerte.
okt. 11
22:14
Román-magyar: Ez nagyszerű eredmény - Gera Zoltán (She)
A végén megnyerhettük volna a meccset, de ő nem telhetetlen, az 1–1 Romániában nagyszerű eredmény – többek között ezt mondta Gera Zoltán a szombat esti bukaresti Románia–Magyarország labdarúgó Eb-selejtező után a helyszínen tartózkodó magyar tudósítóknak.
okt. 11
22:16
Román-magyar: Nikolicsnak van hiányérzete a helyzet miatt, de… (She)
Nikolics Nemanja, a Romániával idegenben 1–1-es döntetlent játszó magyar válogatott támadója szerint nagy durranás lett volna, ha a mérkőzés végén értékesíti óriási helyzetét.
okt. 11
22:18
Videó: A szurkolók megérdemelték már, hogy ne zakóval távozzunk - Gera (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániával. A találkozó után Juhász Roland és Gera Zoltán értékelt az NSO Tv-nek.
okt. 11
22:30
Mol Liga: brassói csíny Miskolcon, DAB-siker (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a listavezető Dab.Docler a vártnál nehezebben igazolta papírformafölényét otthon a HSC Csíkszereda ellen, míg a merész álmokat dédelgető Miskolci Jegesmedvék otthon botlott a Corona Brasov ellen.
okt. 11
22:32
HFL: Cápaszelídítéssel ugrott a tabella élére a Hurricanes (She)
A címvédő Budapest Hurricanes 48–13-ra győzött a nyeretlen Győr Sharks ellen a magyar amerikaifutball-elitliga (HFL) második fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
okt. 11
22:48
Férfi kézilabda NB I - Veretlen maradt a Csurgó (Infostart)
Megőrizte szezonbeli veretlenségét a Csurgó, amely Gyöngyösön is nyerni tudott a férfi kézilabda NB I egyetlen szombati mérkőzésén.
okt. 11
22:48
Eb 2016: nyeretlen görögök, északír uralom a csoportunkban (She)
Görögország továbbra is nyeretlen a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F-csoportjában, miután szombat este 1–1-es döntetlent játszott Finnországban. Észak-Írország hazai pályán 2–0-ra verte Feröert, így továbbra is százszázalékos, míg a csoport kora esti presztízsmeccsén – mint korábban beszámoltunk róla – Magyarország 1–1-et játszott Romániával Bukarestben.
okt. 11
22:50
Férfi EHF Kupa - Füredi vereség idehaza (Infostart)
átránnyal utazhat a visszavágóra a Balatonfüred kézilabdacsapata a férfi EHF Kupában, miután a 32 közé jutásért zajló párharc első mérkőzésén, idehaza két góllal kikapott az orosz Dinamo Asztrahántól.
okt. 11
22:50
Videó: Nagy feszültség jött ki belőlem a gól után - Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs, Lovrencsics Gergő és Szalai Ádám értékelte a románok elleni 1–1-es döntetlent az NSO Tv-nek.
okt. 11
22:52
Jégkorongliga - Magabiztos Dunaújváros (Infostart)
A magyar bajnoki címvédő és listavezető Dunaújváros hazai pályán két góllal jobbnak bizonyult a Csíkszeredánál a jégkorong Mol Ligában.
okt. 11
22:52
Felkészülés: a franciák legyőzték Portugáliát Párizsban (She)
A francia labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re nyert a párizsi Stade de France-ben a portugálok ellen.
okt. 11
22:54
Vízilabda ob I - A Szolnok kiütéssel verte a Vasast (Infostart)
A bajnoki címre törő Szolnok 11 gólos vereséget mért a szebb napokat látott Vasasra a férfi vízilabda ob I második fordulójában szombaton.
okt. 11
22:54
Eb 2016: Milik és Mila nagy napja - németverés lengyel módra (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat D-csoportjában a lengyel labdarúgó-válogatott hazai pályán meglepetésre 2–0-ra megverte a meccset végigtámadó Németországot, amely 1998 óta először veszített el idegenbeli kvalifikációs mérkőzést. Az I jelű ötösben az albánok nem bírtak a dánokkal.
okt. 11
22:56
Osztrák jégkorongliga - Többször fordított, így nyert a Fehérvár (Infostart)
Háromszor is hátrányba került, végül mégis győzött a Fehérvár szombaton az osztrák jégkorongligában (EBEL).
okt. 11
22:58
Vízilabda ob I - Döntetlent játszott a címvédő Eger (Infostart)
A címvédő ZF-Eger döntetlent ért el az UVSE vendégeként a férfi vízilabda ob I második fordulójában szombaton.
okt. 11
23:06
Miért köszönte Dzsudzsák Nyilasinak a szabadrúgásgólját? (Infostart)
Nagyot fordult a világ Dzsudzsák Balázzsal. A Dinamo Moszkva játékosa az egy évvel ezelőtti bukaresti mérkőzés után az egyik legtöbbet kritizált magyar játékos volt. Most látványos és fontos gólt szerzett, 1-1-es döntetlenhez segítve a magyar csapatot Bukarestben, az Eb-selejtzőn.
okt. 11
23:08
Magyar csoport: Helsinkiben sem tudtak nyerni a görögök (Infostart)
Már csak az északír válogatott százszázalékos a magyarok Eb-selejtező csoportjában.
okt. 11
23:24
Férfi röplabda NB I: idegenben győzött a Kecskemét és a Kazincbarcika (She)
Két hazai és két vendéggyőzelem született a férfi röplabda NB I szombati játéknapján: a címvédő Kecskemét mellett a Kazincbarcika tudott nyerni idegenben.
okt. 11
23:26
Videó: „Fájó, hogy csak egy pontot szereztünk a magyarok ellen” (She)
A Románia–Magyarország (1–1) után a román játékosok arcáról le lehetett olvasni, mit gondolnak az eredményről. Razvan Rat és Lucian Sanmartean nyilatkozott az NSO Tv-nek.
okt. 11
23:42
Román-magyar - Elégedettek az egy ponttal a magyarok (Infostart)
A Dárdai Pál szövetségi kapitány által a mezőny legjobbjának nevezett Gera Zoltán szerint is megérdemelten szerzett pontot szombaton a magyar labdarúgó-válogatott a bukaresti Nemzeti Stadionban 1-1-re végződött Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.
okt. 11
23:42
Női röpi-vb: kiesett a házigazda, kínai-amerikai döntő lesz (She)
Az Egyesült Államok és Kína válogatottja jutott be az Olaszországban zajló női röplabda-világbajnokság fináléjába. A szombati elődöntőben előbbi három játszmában Brazíliát múlta felül, míg utóbbi négy szettben verte meg a házigazdát.

Keresés