2014. október 16. csütörtök

okt. 16
13:30
Eb 2016: Lovrencsics finn társa szerint jó esélyük van ellenünk (She)
A finn labdarúgó-válogatott Görögország ellen döntetlent ért el, Romániától kikapott két októberi, hazai Európa-bajnoki selejtezőjén. Az északiak nem elégedettek az eredményekkel, Magyarország ellen javítani szeretnének.
okt. 16
13:32
Videó: tomboltak a repülőn Skrtelék a stewardessek bánatára (She)
A szlovák labdarúgó-válogatott 3–1-re legyőzte Fehéroroszországot Eb-selejtező mérkőzésen. A találkozó után a Liverpool hátvédje, Martin Skrtel és társai nagy ünneplésbe kezdtek a repülőn, aminek a légiutas-kísérők cseppet sem örültek.
okt. 16
13:34
Női kézi: hosszabbított a Digi a Bajnokok Ligája-győztessel (She)
Újabb egy esztendővel meghosszabbították azt a megállapodást, amelynek értelmében a Digi támogatja a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatát – hangzott el az egyesület és a távközlési társaság sportcsatornája vezetőinek csütörtöki sajtótájékoztatóján.
okt. 16
13:45
Messi csúcsdöntés közelében (Infostart)
Lionel Messinek már csak két találat hiányzik ahhoz, hogy beérje, s három, hogy megelőzze a spanyol labdarúgó-bajnokság góllövőinek örökranglistáján a 251 góllal első Telma Zarrát.
okt. 16
13:48
Bundesliga: volt gondjuk a sorfalsprayjel, de már nincs (She)
Elhárultak az akadályok a sorfalat távol tartó spray bevezetése elől: a német labdarúgó-bajnokság első, másod- és harmadosztályában a hétvégi fordulótól használják a játékvezetők a szabadrúgásoknál igen hatékonynak bizonyuló segédeszközt.
okt. 16
13:48
Menesztették a nigériai futballkapitányt (Metropol)
Stephen Keshi kirúgása némileg váratlan, miután a csapat éppen szerdán szerezte meg első győzelmét a jövő évi Afrika Kupa selejtezőjében.
okt. 16
13:48
Sportfogadás: Bővült a Pinnacle kínálata (Agroinform)
Jelentősen bővítette az európai kosárlabdára vonatkozó fogadási lehetőségeit a világ legjobb fogadóirodája.
okt. 16
13:50
Messi csúcsdöntés közelében (Metropol)
Lionel Messinek már csak két találat hiányzik ahhoz, hogy beérje, s három, hogy megelőzze a spanyol labdarúgó-bajnokság góllövőinek örökranglistáján a 251 góllal első Telma Zarrát.
okt. 16
14:03
Davigyenko visszavonul (Infostart)
Bejelentette visszavonulását Nyikolaj Davigyenko, aki pályafutása legjobbjaként - még 2006 novemberében - a férfi tenisz világranglista harmadik helyén állt.
okt. 16
14:03
BL: a CSZKA zárt kapuk mögött fogadja a Man. Cityt - hivatalos (She)
Az UEFA október 27-re tűzte ki a CSZKA Moszkva stadionbezárásának újratárgyalását, azaz az orosz bajnok október 21-én zárt kapus meccsen fogadja az angol bajnok Manchester Cityt.
okt. 16
14:06
Buzánszkynak használt a kezelés (Blikk)
Dorog — Hosszú hetek után végre jó hírekkel szolgált Buzánszky Jenő (89).
okt. 16
14:21
Anglia: Bogdán a nagykutya; szuper kapus - Lennon (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) utolsó helyén álló Bolton élére múlt héten kinevezett korábbi Celtic-legenda, Neil Lennon időt kér csapata számára, és elismerően beszélt az együttes magyar kapusáról, Bogdán Ádámról.
okt. 16
14:23
Férfi kézi: itt van Dujsebajev első kerete az Eb-selejtezőkre! (She)
Talant Dujsebajev szövetségi kapitány kijelölte a magyar férfi kézilabda-válogatott bő, 28 fős keretét az Európa-bajnoki selejtezőkre. A nemzeti együttes október 26-tól készül együtt, október 29-én Miskolcon Portugália ellen lép pályára, majd november 2-án Kijevben Ukrajna ellen játszik.
okt. 16
14:24
Visszavonul Nyikolaj Davigyenko (Metropol)
A 33 esztendős orosz játékos, aki május óta már nem versenyzett, a sok sérülés miatt döntött úgy, hogy nem folytatja tovább a karrierjét.
okt. 16
14:39
Videó: felfoghatatlan, miért adott ezért piros lapot és 11-est (She)
Junior Morales, a hondurasi Marathón kapusa bizonyára sokáig nem felejti el azt a napot, amikor a Real Sociedad elleni bajnoki találkozón a játékvezető kiállította, miután egy kirúgás előtt három alkalommal megpaskolta ellenfele hátsóját.
okt. 16
14:41
Szerb-albán: megtalálták a drónt, jöhet a leleplezés (She)
Nebojsa Sztefanovics, Szerbia belügyminisztere sajtóközleményben közölte, hogy megtalálták azt a drónt, amely egy Nagy-Albánia zászlóval, valamint egy albán hadvezér és egy politikus arcképével feldíszítve berepült és botrányt okozott a kedd esti a Szerbia–Albánia labdarúgó Eb-selejtezőn – írja az újvidéki Magyar Szó.
okt. 16
14:43
Spanyolország: közeleg a vég a Real Zaragoza számára (She)
Valós esély van rá, hogy felszámolják a spanyol Real Zaragozát – közölte a több mint 100 millió eurós adósságba temetkező klub elnöke csütörtökön. Az egyesületnek haladéktalanul törlesztenie kellene 25.7 millió eurónyi adótartozást, de mivel három hónapja zárolták a számláját, erre nincs esélye.
okt. 16
14:57
Videó: G. Neville az ikon Giggs góljába is bele tud kötni (She)
Gary Neville bármibe bele tud kötni, ezt a minap be is mutatta, amikor egy rendezvényen Ryan Giggs klasszikus gólját szedte darabokra. A korábbi MU-sztár tréfásan megjegyezte, hogy háromszor is lepasszolhatta volna a labdát Giggs az 1999-es FA-kupa elődöntőjében az Arsenal elleni gólja előtt.
okt. 16
15:00
Afrikai Nemzetek Kupája: Marokkó az Ebola-járvány miatt visszalép a rendezéstől (Agroinform)
Súlyos szankciókra számíthat Marokkó, amely a WHO jelentése miatt visszalépett a torna rendezésétől.
okt. 16
15:15
Real Madrid: Valderrama szerint James megéri az árát (She)
A legendás kolumbiai középpályás, Carlos Valderrama kiállt honfitársa, James Rodríguez mellett, úgy érzi, a 23 éves játékos sikeres lesz a Real Madridnál.
okt. 16
15:33
UEFA: öt csere és fehér lap Platini új tervei között (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke szerint jó lenne, ha a csapatok a jelenlegi három helyett mérkőzésenként ötöt cserélhetnének.
okt. 16
15:54
Platini bevezetné a fehér lapot (Metropol)
Platini bevezetné a fehér lapot, melyet a bíró akkor mutathatna fel, ha egy játékos egy adott döntését hevesen vitatná.
okt. 16
16:09
Videó: Dantéék lenyomták a Guardiola, Xabi kettőst (She)
Brazil–spanyol csatát rendeztek a Bayern Münchennél. Dante Rafinhával az oldalán nézett farkasszemet a Pep Guardiola, Xabi Alonso kettőssel. A szoros küzdelemből végül a német sztárcsapat vezetőedzője és a Real Madridtól szerződtetett középpályás jött ki rosszabbul.
okt. 16
16:11
Tenisz: Moszkvában kiesett az első helyen kiemelt Raonic (She)
Az első helyen kiemelt Milos Raonic nagy meglepetésre három szettben vereséget szenvedett a litván Ricardas Berankistól a moszkvai kemény pályás tenisztorna nyolcaddöntőjében.
okt. 16
16:13
Arsenal: Wenger védőt ígér, és „angollá” tenné együttesét (She)
Arsene Wenger, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szeretné, ha minél több angol játékos lenne együttesében, valamint elismerte, januárban mindenképpen védőt akar igazolni.
okt. 16
16:15
Olaszország: Prandelli nem igazi férfi - Balotelli (She)
Mario Balotelli kritizálta Cesare Prandellit, véleménye szerint a korábbi olasz szövetségi kapitány nem „igazi férfi”, Antonio Contét viszont „megérti”, miért hagyta ki a csapatból.
okt. 16
16:45
Újpest: Cvejba úgy beszél az apjával, mint játékos az edzőjével (She)
Szandro Cvejba, az Újpest orosz védője gyakran beszél korábbi válogatott édesapjával, aki sok tanáccsal látja el.
okt. 16
16:45
Visszavonultatják Bianchi rajtszámát? (Blikk)
Jokkaicsi — Az életéért küzdő Jules Bianchi (25) iránti tiszteletből, valamint babonából visszavonultatja a Forma–1-es pilóta 17-es rajtszámát a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) – értesült a svájci Blick napilap.
okt. 16
16:48
Férfi kézilabda: Talant Dujshebaev keretet hirdetett (Agroinform)
Talant Dujshebaev szövetségi kapitány kijelölte a magyar férfi kézilabda-válogatott 28 fős keretét az Eb-selejtezőkre.
okt. 16
17:03
Botrányos Eb-selejtező Belgrádban - Megtalálták a zászlót húzó quadrocoptert (Infostart)
Megtalálta a szerb rendőrség azt a quadrocoptert, amely a Nagy-Albániát ábrázoló zászlót húzta a pálya fölé kedden, a botrányba fulladt szerb-albán Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 16
17:03
Real Madrid: Megtiszteltetés lenne itt játszani - Lucas Silva (She)
Lucas Silva megtiszteltetésnek tartja, hogy összeboronálták a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Real Madriddal, amelynek színeiben örömmel lépne pályára.
okt. 16
17:05
Anglia: hétvégi ellenfele az egekig magasztalta Mourinhót (She)
Neil Warnock, az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace menedzsere nem szűkölködött a pozitív jelzőkben, amikor hétvégi ellenfelét, a Chelsea-t irányító José Mourinhót jellemezte.
okt. 16
17:07
Barca: top 10 pillanat a 10 éve debütáló Messi karrierjéből (She)
Lionel Messi, az FC Barcelona szupersztárja napra pontosan tíz évvel ezelőtt, 2004. október 16-án játszotta első hivatalos mérkőzését a Barcelona felnőttcsapatában. Tíz nagy pillanattal tekintünk vissza Messi elmúlt évtizedére.
okt. 16
17:21
Válogatott: a szakportál öt jelöltje Dárdai Pál helyére (She)
Még nem lehet tudni, hogy Dárdai Pál megbízott szövetségi kapitány az őszi mérkőzések után is a nemzeti csapat élén marad, vagy az eredeti tervekhez ragaszkodva távozik a nemzeti csapat éléről, de az nb1.hu már körülnézett, kik lehetnek a magyar szakember utódjai.
okt. 16
17:21
Juhász az ász Dárdai csapatában (Blikk)
Budapest – Juhász Roland (31) lett az októberi Eb-selejtezők legjobb magyar focistája.
okt. 16
17:23
Kerékpár: Hushovd 2011 óta tudott Armstrong doppingolásáról (She)
A korábbi kerékpáros világbajnok Thor Hushovd már 2011-ben tudta, hogy a tavaly doppingvétség miatt örökre eltiltott Lance Armstrong tiltott szerekkel él, mert az amerikai egy négyszemközti beszélgetésen beszámolt neki erről.
okt. 16
17:25
Real: „Nem örülök, amikor Xabi Alonsóval hasonlítanak össze” (She)
Toni Kroos, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának középpályása elmondta, nem szereti, ha összevetik őt Xabi Alonsóval.
okt. 16
17:39
NBA: 170 centis japán irányítót szerződtetett a Dallas (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Dallas Mavericks japán irányítót szerződtetett Togasi Juki személyében.
okt. 16
17:39
Olvasóink marasztalják Dárdait (Blikk)
Budapest – Maradjon Dárdai – követeli olvasóink nagy része.
okt. 16
17:57
Premier League: szerződést hosszabbított az írek hőse (She)
Két évvel meghosszabbította az eredetileg jövő nyárig szóló szerződését John O'Shea, az angol Premier League-ben szereplő Sunderland labdarúgócsapatának kapitánya.
okt. 16
17:57
Aki nálunk nézi a gólokat, kedvenceit is segíti (Blikk)
Budapest — Mi a gyorsaságot adjuk, a szurkolók pedig egy kis támogatást biztosítanak a magyar futball klubjainak.
okt. 16
18:15
Videó: sanghaji káprázat - Federer, Nadal és Djokovics is remekelt (She)
Az alábbi videóban a Roger Federer győzelmével véget ért sanghaji tenisztorna legszebb labdameneteit, nyerő ütéseit tekinthetik meg. A felvételeken a legnagyobb klasszisok is feltűnnek, így Federer mellett Rafael Nadal vagy Novak Djokovics is.
okt. 16
18:17
Barca: az újonc meglepetésre készül a Camp Nouban (She)
A spanyol élvonal újonca, az Eibar meglepetésre készül a Barcelona ellen a két csapat szombati mérkőzésén.
okt. 16
18:18
NB I: Moniz jobban kezdett Dollnál, mélyponton a Loki (Agroinform)
Rég kezdett ilyen jól az Újpest és az MTK, a Vidi túlszárnyalta a tavalyi csúcsot is.
okt. 16
18:19
Légiósok: Dzsudzsákot évi 1 milliárd forinttal marasztalnák (She)
Jelentős fizetésemeléssel szeretné maradásra bírni Dzsudzsák Balázst, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát klubja, az orosz Dinamo Moszkva.
okt. 16
18:33
Eb 2016: már nem Piturca a román kapitány - hivatalos (She)
Már nem Victor Piturca a mieinkkel azonos Európa-bajnoki selejtezősorozatban szereplő román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A román szövetség szűkszavú közleményben jelezte, közös megegyezéssel megszüntették a szakember szerződését.
okt. 16
18:36
Marasztalná Dzsudzsákot a Dinamo (Metropol)
Jelentős fizetésemeléssel szeretné maradásra bírni Dzsudzsák Balázst, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát klubja, az orosz Dinamo Moszkva.
okt. 16
18:51
Videó: Mastour és Shaarawy freestyle-showja a Milannál (She)
Az AC Milan két labdarúgója, Hachim Mastour és Stephan El Shaarawy különleges freestyle-showal dobta fel az AC Milan labdarúgócsapatának edzését.
okt. 16
19:09
Lengyelország: 4. ligás csapat nehezítette Lovrencsicsék életét (She)
Lovrencsics Gergő csapata, a lengyel Lech Poznan a negyedik ligás Unia Swarzedz ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen.
okt. 16
19:09
Szalay padlógázzal edz (Blikk)
Zeltweg — Sárban, valamint aszfalton hangolt az afrikai forróságra, a sivatagra Szalay Balázs (49) és Bunkoczi László (48).

Keresés