2014. október 1. szerda

okt. 1
14:10
Vízi: két évre új főtámogatója lett a szövetségnek (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) főtámogatója lett az E.ON Hungária, amely a megállapodás értelmében a riói olimpiáig szponzorálja a sportágat.
okt. 1
14:24
Udvarhelyi Gábor a vívók szövetségi kapitánya (Infostart)
Udvarhelyi Gábor irányítja szövetségi kapitányként a magyar vívóválogatottat a jelenlegi olimpiai ciklus végéig.
okt. 1
15:00
Videó: kíméletlenül fejbe lőtték a csinos argentin bírót (She)
Remek indításnak indult, kíméletlen kiütés lett belőle. Az argentin hetedosztályú labdarúgó-bajnokságban rendezett Centro Espanol–Liniers mérkőzésen az egyik hazai futballista a szélen elfutó társát szerette volna megjátszani, de a labdával pontosan fejbe lőtte az argentin Jessica Salomé Di Iorio játékvezetőt. A londoni olimpián is közreműködő hölgy a hirtelen jött lövés után kissé megszédült, és…
okt. 1
15:02
Everton: „Besic? Semmivel sem hozható zavarba" (She)
Roberto Martínez, az Everton menedzsere elismeréssel beszélt arról, ahogyan Muhamed Besic játszott a Liverpool elleni hétvégi városi derbin, és úgy véli: a Ferencvárostól igazolt labdarúgóra nagy jövő vár a klubnál.
okt. 1
15:18
Világfutball: 114-szeres görög válogatott az indiai ligában (She)
A legutóbb a görög PAOK–ban futballozó Kosztasz Kacuranisz is az új indiai labdarúgóligában, azon belül a Pune City csapatában futballozik tovább – jelentették be szerdán.
okt. 1
15:18
Férfi kézilabda Eb-selejtező: programváltozás (Metropol)
Jövő áprilisra halasztották az orosz-ukrán mérkőzést a két ország között fennálló konfliktus miatt.
okt. 1
15:18
Real Madrid: Nagyot kaszálhatsz Ronaldo rekordjával (Agroinform)
A portugál már csak három gólra van Raúl csúcsától, de ezt akár már a Ludogorec ellen ledolgozhatja.
okt. 1
15:20
F1: a Honda bemutatta az első képet a jövő évi motorjáról (She)
A Formula–1-be 2015-ben visszatérő Honda bemutatta az első képet a jövő évi erőforrásáról. A japán gyár 2008 végén szállt ki a száguldó cirkuszból, de jövőre a McLaren motorszállítójaként ismét jelen lesz. A Honda közlése szerint a hétvégi Japán GP során egy videót is közzétesznek a motorról.
okt. 1
15:36
Ázsiai Játékok: kifizette büntetését a tolvaj japán úszó (She)
Kifizette egymillió vonos (231 ezer forint) büntetését, ám még nem tért haza az a japán úszó, aki fényképezőgépet lopott egy helyi újságírótól a dél-koreai Incshonban zajló Ázsiai Játékokon.
okt. 1
15:54
Videó: fütyülés, CR és nevető Ancelotti - Bulgáriában a Real (She)
Szerdán a bolgár Ludogorec vendégeként lép pályára a Real Madrid labdarúgócsapata. A címvédő spanyolok kedden érkeztek meg Szófiába, ahol a repülőtéren a szerencsésebbek néhány fotót is készíthettek a sztárokkal. De sok drukker várta Cristiano Ronaldóékat a repülőtéren kívül és a szállodánál is.
okt. 1
15:56
Román-magyar: szinte minden jegyet elkapkodtak Bukarestben (She)
Legalábbis Romániában: a Románia–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre piacra dobott 50 ezer jegyből mindössze hatszáz várt gazdára szerda kora délután – írta a digisport.ro.
okt. 1
15:58
Férfi vízi: átalakult szegedi csapat kezdi meg a szezont (She)
A Magyar Kupa pécsi selejtezőjében szombaton kezdi meg a 2014–2015-ös szezont a Szeged VE legutóbb bajnoki bronzérmes és kupagyőztes férfi vízilabdacsapata, amely jelentős mértékben átalakult a nyáron.
okt. 1
16:48
Légiósok: Nem vagyok túlzottan elégedett magammal - Szalai (She)
Szalai Ádám, a német Bundesligában szereplő Hoffenheim támadója elismerte, nem elégedett az eddigi szezonjával, de igyekszik száz százalékot nyújtani minden alkalommal.
okt. 1
16:48
Karrier: Új kihívások miatt Angliába szerződhet Sergio Ramos (Agroinform)
A Chelsea és a Manchester City is szívesen vinné Sergio Ramost, akire Madridban már nem várnak új kihívások.
okt. 1
16:50
Videó: akciókamera - bújjon a Fradi vízilabdázóinak bőrébe! (She)
Különleges videót jelentetett meg a FradiMédia. Egy GoPro Hero3 típusú kamera segítségével betekintést nyerhetünk a Ferencváros vízilabdacsapatának edzésébe. A felvétel segítségével ön is megtapasztalhatja, hogy a játékos mit lát víz felett és alatt.
okt. 1
16:52
Férfi kézi: nagy pénzt kapott klubja Kim Andersson után (She)
A KIF Kolding férfi kézilabdacsapata 50 ezer eurós (mintegy 16 millió forintos) kártérítést kapott a svéd szövetségtől Kim Andersson sérülése miatt.
okt. 1
17:06
NB II: az Ajka ötöt vágott Balmazújvárosnak (She)
A labdarúgó NB II 5. fordulójából mára elhalasztott találkozón az FC Ajka hazai környezetben ötgólos győzelmet aratott a Balmazújváros ellen.
okt. 1
17:08
Románia: büntettek is, meg nem is magyarellenes rigmusért (She)
A Steaua labdarúgócsapata megúszta a büntetést, a Petrolul Ploiesti-et viszont megbírságolták szurkolói magyarellenes megnyilvánulásai miatt – írja a kronika.ro.
okt. 1
17:24
Telt ház lesz Bukarestben (Metropol)
Telt házas lesz jövő szombaton a bukaresti Románia-Magyarország Eb-selejtező.
okt. 1
17:42
NB I: a pécsi kapus újabb Eb-selejtezőkön bizonyíthat (She)
Vukasin Polekszics ismét meghívót kapott a montenegrói labdarúgó-válogatottba, amely jövő hét csütörtökön Liechtensteinben játszik Eb-selejtező mérkőzést, majd október 12-én ismét vendégként, Ausztria ellen küzd a pontokért – számolt be róla a pmfc.hu.
okt. 1
17:43
Pekingi tenisztorna: Nadal simázhat a nyolcaddöntőben is (Agroinform)
Kiválasztottuk a pekingi tenisztorna csütörtöki játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb női és férfi mérkőzéseit.
okt. 1
18:00
Ifi BL: remekeltek az Arsenal angol fiataljai a Galata ellen (She)
Az Arsenal hazai környezetben 5–1-re nyert a Galatasaray ellen az ifjúsági Bajnokok Ligája D-csoportjában. Az „ágyúsoknál” pályára lépő 14 labdarúgóból 13 angol, az öt gólt öt különböző játékos szerezte, az elsőt az egyetlen légiós, a német Gedion Zelalem jegyezte.
okt. 1
18:18
Nyíregyháza: a tulaj elégedetlen, változásokra van kilátás (She)
Kilenc forduló alatt nyolc pontot szerzett az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Nyíregyháza Spartacus, ezzel az újonc a 14. helyen szerénykedik. A Ligakupában csoportjában az élen áll, a Magyar Kupától viszont búcsúzott. Révész Bálint tulajdonos nem elégedett, és amint arról a nyírségi klub honlapjának nyilatkozott: változásokat tervez.
okt. 1
18:36
Újpest: Enisz Bardi is készülhet Románia ellen (She)
Az újpestiek nyári szerzeménye, Enisz Bardi is meghívót kapott hazája korosztályos válogatottjába – számolt be erről a lila-fehérek klubhonlapja. A fiatal labdarúgó a hétvégi bajnokit követően a macedón U21-es együttes tagjaként készülhet a Románia elleni találkozóra.
okt. 1
18:36
Messié az 500. Barca-találat (Metropol)
A Bajnokok Ligájában az argentin klasszis lőtte a Barca 500. gólját.
okt. 1
18:36
Bajnokok Ligája: Olvasóink nem adnak sok esélyt a Juventusnak Madridban (Agroinform)
A tippek alapján egyik csapat sem fog nyerni a játéknap rangadóján, a Real Madrid viszont gálázhat Szófiában.
okt. 1
18:54
Oroszország: „huhogtak” Hulknak, bűnhődik a Szpartak (She)
Egy héten belül a második büntetést osztotta ki az Orosz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága rasszista szurkolói megnyilvánulás miatt.
okt. 1
18:56
Videó: hihetetlen gólok estek a Bundesligában szeptemberben (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) hivatalos Youtube-csatornája összegyűjtötte a liga szeptemberi négy fordulójának legszebb góljait. Moritz Stoppelkamp 83 méterről szerzett találata vagy Robert Lewandowski bombája volt a nagyobb? Esetleg a másik két gól tetszik inkább?
okt. 1
19:12
Fradi: Egyre többet és többet akarok mutatni - Lamah (She)
Kisebb hullámvölgybe került a bajnoki címre törő ferencvárosi labdarúgócsapat: a legutóbbi négy forduló megszerezhető 12 pontjából négyet tudott begyűjteni. A népligetiek a hétvégén a DVTK vendégeként lépnek pályára az NB I 10. fordulójában, a fradi.hu kluboldalon nyilatkozó Gera Zoltán és Roland Lamah is a pozitívumokba, a kidolgozott helyzetek sokaságára próbált alapozni a nehéznek ígérkező…
okt. 1
19:30
Barca: a Real 150 millió eurót ajánlott a Santosnak Neymarért (She)
Neymar apja szerint a Real Madrid 150 millió eurót ajánlott a Santosnak fiáért, de a támadó inkább a Barcelona hívó szavára mondott igent.
okt. 1
19:32
El: a Napoli szlovák kapitánya először játszik a Slovan ellen (She)
Nem csak a Dinamo Moszkvával a PSV Eindhovent fogadó Dzsudzsák Balázs játszik korábbi klubja ellen csütörtökön az Európa-ligában, Marek Hamsík a Napoli csapatkapitányaként tér vissza szülőföldjére, a Slovan Bratislava elleni mérkőzésre.
okt. 1
19:34
Férfi kézi BL: 47 ezer nézőt vonzott az első forduló (She)
A hivatalos adatok szerint valamivel több mint 47 ezer néző tekintette meg a helyszínen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulós mérkőzéseit.
okt. 1
19:48
MU: a Barcelona védője máig retteg Roy Keane-től (She)
Máig retteg Roy Keane-től Gerard Piqué, a Barcelona védője, aki 2008-ig, azaz 21 éves koráig négy éven át a Manchester Unitednél nevelkedett, s ott volt az ír középpályás klubtársa.
okt. 1
19:50
BL: Benzema helyett Chicharito kezd elöl a Real Madridban (She)
A nem a legjobb formában lévő Karim Benzema helyett Javier Hernández kezd előretolt ékként a Real Madrid labdarúgócsapatában a Ludogorec elleni idegenbeli BL-mérkőzésen.
okt. 1
20:06
Alpesi vk: a rendezők lemondták a bormiói lesiklóversenyt (She)
Kimarad az alpesi sízők idei világkupaszezonjából a klasszikus, 1993 óta minden idényben megrendezett bormiói lesiklóverseny, a helyi rendezők ugyanis visszaléptek az esemény megtartásától.
okt. 1
20:08
BL: a Monaco pontot lopott az ötlettelen Zenit otthonából (She)
Gól nélküli döntetlennel kezdődött a Bajnokok Ligája szerdai játéknapja Szentpéterváron, ahol a Zenit nem bírt a Monacóval.
okt. 1
20:10
NB II: a 94. percben szerzett góllal mentett pontot a Szolnok (She)
A labdarúgó NB II 5. fordulójából mára elhalasztott találkozón a Mezőkövesd hiába vezetett a 78. percben még két góllal Szolnokon, a házigazdák szépítettek, majd a 94. percben egyenlítettek, így megmentettek maguknak egy pontot.
okt. 1
20:24
Videó: Batik és Dibusz edzés utáni külön meccse a Fradiban (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának két játékosa, Batik Bence és a kapus Dibusz Dénes különleges párharcot vívott egymással a szerdai edzés után.
okt. 1
20:26
Barca: Dani Alves a nyáron távozik, Angliába megy (She)
Dani Alves, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának brazil klasszisa az O Globo napilapnak nyilatkozva beszélt jövőbeli terveiről. A védő elmondta, hogy a nyáron elhagyja a katalánokat és Angliában folytatja pályafutását.
okt. 1
20:28
Arsenal: sérülésben PL-győztes, csaknem 900 eset 12 év alatt (She)
A Premier League-ben szereplő Arsenal játékosai 889 sérülést szenvedtek el 2002 augusztusa óta a PhysioRoom.com adatai szerint.
okt. 1
20:42
Női kézi NB I: az Érd nem kegyelmezett a Vácnak (She)
Az Érd magabiztos győzelmet aratott az Ipress Center-Vác vendégeként a női élvonalbeli kézilabda-bajnokság hatodik fordulójában.
okt. 1
20:42
Bajnokok Ligája: Balhés meccsen gyűjtötte be a nagyon fontos három pontot az Atlético Madrid (Agroinform)
A spanyol és az olasz bajnok összecsapásán sokáig csak rugdosódás volt, amiből végül a hazaiak jöttek ki jobban.
okt. 1
20:44
Légiósok: a korábbi BL-győztes simán megverte Zelleréket (She)
Hétközi fordulót rendeztek a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Az ötödik kör szerdai játéknapján Zeller Dóra csapata, a tizenkét csapatos Bundesliga tizedik helyén álló Hoffenheim a papírformának megfelelően 3–0-ra kikapott a listavezető és kétszeres BL-győztes (2005, 2010) Turbine Potsdam otthonában. A magyar támadót a második félidő kezdetén, már kétgólos hátrányban küldte…
okt. 1
21:00
Spanyolok mágikus perce Európában (Infostart)
Ha nem is könnyen, de - ugyanabban a percben esett gólokkal - a Real Madrid és az Atlético is nyert a BL-csoportkör második fordulójában. A királyi klubon és a Bayernen kívül csak a Dortmund áll két mérkőzés után hat ponttal.
okt. 1
21:00
BL: Atlético Madrid-Juventus élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában az előző kiírásban döntős, spanyol bajnok Atlético Madrid az olasz bajnoki címvédő Juventust fogadja. A 20.45 órakor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
okt. 1
21:02
Férfi kézilabda Eb-selejtező - Programváltozás a magyar csoportban (Infostart)
Jövő áprilisra halasztotta az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a magyar érdekeltségű férfi Európa-bajnoki selejtezőcsoportban az orosz-ukrán mérkőzést a két ország között fennálló konfliktus miatt.
okt. 1
21:02
BL: Ludogorec-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A Ludogorec a Real Madridot fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának 2. fordulójában. Kövesse figyelemmel a címvédő spanyol csapat bulgáriai vendégjátékát élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 1
21:04
BL: Arsenal-Galatasaray élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának második körében az Arsenal a Galatasarayt fogadja. Az angol csapat az első fordulóban pont és szerzett gól nélkül maradt a Borussia Dortmund vendégeként, így javíthat az Anderlechttel ikszelő török együttes ellen. Kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 1
21:06
Videó: Benzema góljával nyert a Real, Welbeck triplája - BL-gólok (She)
Az alábbi videós összeállításban a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapának góljait tekinthetik meg!
okt. 1
21:36
Liverpool: Higuaín érkezhet, a Portóból pótolna a Napoli (She)
Olasz források szerint a Liverpool 31 millió fontos ajánlatot készül tenni a Napoli csatáráért, Gonzalo Higuaínért.

Keresés