2014. június 1. vasárnap

jún. 1
13:56
Videó: Rafael Nadal zseniális átemelése a Roland Garroson (She)
A Francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) szombati játéknapjának legszebb labdameneteit felvonultató összeállításban helyett kapott Rafael Nadal egyik nyerő ütése is. A viadal nyolcszoros győztese gyönyörű és nagyon pontos kétkezes átemeléssel került be a válogatásba.
jún. 1
13:58
Atlétika, GyL: a visszatérő David Rudisha hetedik lett (She)
A hetedik helyen végzett a férfi 800 méter több mint egyéves kihagyás után visszatérő világcsúcstartója, David Rudisha szombaton, a eugene-i atlétikai Gyémánt Liga-versenyen.
jún. 1
14:12
Froch kiütötte Groves-t a Wembleyben (Infostart)
Carl Froch a nyolcadik menetben kiütötte szombaton George Groves-t a londoni Wembely Stadion 80 ezres közönsége előtt, s ezzel megtartotta a Boksz Világszövetség (WBA) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nagyközépsúlyú világbajnoki címét.
jún. 1
14:14
Vb-2014 - Kolumbiai döntetlen (Infostart)
Döntetlent játszott a szenegáli csapattal szombaton, Buenos Airesben a június 12-én kezdődő, brazíliai labdarúgó-világbajnokság készülő kolumbiai válogatott.
jún. 1
14:15
Karrier: Suárez nyitott a Real Madridra (Agroinform)
Noha Luis Suárez hitet tett a Liverpool mellett, ügyvédje szerint nehéz szívvel mondana nemet a Real Madrid ajánlatára.
jún. 1
14:30
Roland Garros - Berdych és Bouchard már negyeddöntős (Infostart)
A férfiaknál a cseh Tomas Berdych, a nőknél pedig a kanadai Eugenie Bouchard jutott be elsőként a legjobb nyolc közé egyesben a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 1
14:30
Real: Nincs itt az ideje, hogy a Chelsea-re gondoljak - Varane (She)
Raphaël Varane a francia labdarúgó-válogatott tagjaként készül a brazíliai világbajnokságra, ám a Real Madridnál kispadra szoruló középső védőnek már a klubkarrierjével is foglalkoznia kell, hiszen van érdeklődés iránta. A madridi közös munkát követően szívesen dolgozna újra vele José Mourinho, a Chelsea menedzsere.
jún. 1
14:33
Vb 2014: Két magyar is bekerült a vb-k történetének legjobb játékosai közé (Agroinform)
Ketten is magyarok a vb-k 100 legjobb játékosa közül az angol Guardian listája szerint. Te kiket tettél volna még be?
jún. 1
14:48
Bp. Honvéd: Trapattoni két nap gondolkodási időt kért (She)
Amint arról tegnap már beszámoltunk, a korábbi olasz szövetségi kapitány, Giovanni Trapattoni is szóba került a kiszemeltek között az edzőt kereső Honvédnál. Ezt a kispesti klub nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella is megerősítette.
jún. 1
14:50
Férfi kézi BL: 28-as mezőny 2015-16-tól, több topmeccset ígérnek (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája final fourjának zárókonferenciáján bejelentették, hogy a 2015–2016-os szezontól 28 csapatosra bővül a mezőny, és átalakul a lebonyolítás is.
jún. 1
14:52
Férfi kézi BL: magyar lány is fokozza a hangulatot Kölnben (She)
Nemcsak a pályán van magyar résztvevője a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni final fourjának, hanem a kulisszák mögött is: az esemény négy műsorvezetőjének egyike történetesen magyar. Szalay Editet már a budapesti négyes döntőből ismerhetik a kézilabda-szurkolók, míg ezúttal egy még nagyobb show-nak lehet részese. Milyen egy férfi final four a háttérből? Hogyan tudja megállni, hogy ne váljon…
jún. 1
15:06
BMW-siker a Hungaroringen (Infostart)
A BMW versenyzője, a német Marco Wittmann nyerte a Német Túraautóbajnokság magyarországi futamát.
jún. 1
15:06
DTM: Wittmann rajt-cél győzelmet aratott a Hungaroringen (She)
Egy pillanatra sem engedte ki kezei közül a vezetést a pole pozícióból induló Marco Wittmann a német túraautó-bajnokság (DTM) hungaroringi versenyén, így a 41 körös futam végén a BMW pilótáját intette le elsőként a kockás zászló az eseménydús, ütközésekkel tarkított viadalon. A dobogó alsó fokaira Miguel Molina és Bruno Spengler állhatott fel.
jún. 1
15:08
MotoGP: Márquez nagy versenyben nyert Lorenzo előtt (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíján a spanyol Marc Márquez nagy csatában nyert a MotoGP géposztályban honfitársa, Jorge Lorenzo előtt, míg a dobogó alsó fokára az olasz Valentino Rossi állhatott fel. Viszont utóbbi a pontversenyben feljött a második helyre.
jún. 1
15:09
Átigazolás: Immobile megerősítette, a Dortmundban folytatja (Agroinform)
Az olasz élvonal idei szezonjának gólkirálya elmondta, már csak az aláírás hiányzik a szerződésről.
jún. 1
15:11
Férfi kézilabda BL: Szépen küzdött a Veszprém, de nincs meg a bronz (Agroinform)
Végig szoros mérkőzésen egyetlen góllal kikapott az MKB-MVM Veszprém a Barcelonától a Bajnokok Ligája bronzmérkőzésén.
jún. 1
15:24
Férfi kézilabda BL: a Veszprém elvesztette a bronzmeccset (Infostart)
Negyedik helyen végzett a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében, a vasárnapi bronzmeccsen 26-25-re kikapott a spanyol Barcelonától.
jún. 1
15:24
Férfi kézi BL: Barcelona-Veszprém bronzmeccs élőben az NSO-n! (She)
Az MKB-MVM Veszprém és a spanyol Barcelona sem jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni döntőjébe, így e két gárda vívja a vasárnap délutáni bronzmérkőzést. A találkozót nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jún. 1
15:42
AutoGP: Kiss Pál Tamás 5. Monzában a 2. futamon (She)
Kiss Pál Tamás rossz rajtot követően az 5. helyen végzett az AutoGP World Series 2. monzai futamán, melyet a pole pozícióból rajtoló, magabiztosan versenyző Kevin Giovesi nyert meg. Az összetettben a magyar pilótával versengő Markus Pommer a 3. helyen zárt, így 4 ponttal Kiss Pál Tamás elé került. Összetettben a monzai futamokat kihagyó Szato Kimija vezet 114 ponttal, Pommer (105) és Kiss Pál…
jún. 1
16:00
Vb 2014: sok új arccal megy a tornára Ghána, itt az iráni keret is (She)
Akwasi Appiah, a ghánai válogatott, valamint Carlos Queiroz, az iráni nemzeti csapat szövetségi kapitánya is kihirdette véglegesnek szánt, 23 fős keretét a brazíliai labdarúgó-világbajnokságra.
jún. 1
16:02
Barca: az MU hatmillió eurót ígér Fabregasnak - sajtóhír (She)
Bár a napokban kölcsönös hűségesküt tett egymásnak a Barcelona labdarúgócsapata és Cesc Fabregas arra vonatkozóan, hogy idén nyáron biztosan nem szakítanak egymással – a középpályás szerződése amúgy 2016-ig érvényes, a témában pedig Josep Maria Bartomeu klubelnök foglalt állást –, az angol klubok érdeklődése nem lankad: a nemzetközi kupaszereplésről lemaradó Manchester United brit sajtóhírek…
jún. 1
16:03
VB 2014: Japánban mernek nagyot álmodni, ha világbajnokság, akkor aranyérem! (Agroinform)
A japán labdarúgó-válogatott játékmestere, Keiszuke Honda szerint hazája megnyerheti a világbajnokságot.
jún. 1
16:18
Villa elismerte, hogy elhagyja az Atléticót (Infostart)
David Villa vasárnap elismerte, hogy egy idény után elhagyja a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Atlético Madrid labdarúgócsapatát.
jún. 1
16:18
Ifjúsági olimpia: Tóth Lili Anna csúccsal szerzett kvótát (She)
Tóth Lili Anna 2000 m akadályon új országos ifjúsági csúcsot futott az ifjúsági olimpia Bakiban zajló kontinentális selejtezőjében, amivel a második helyen végzett a versenyben, és kvótát szerzett az augusztusi, nankingi eseményre.
jún. 1
16:18
Villa elhagyja Madridot New Yorkért (Metropol)
David Villa vasárnap elismerte, hogy egy idény után elhagyja a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Atlético Madrid labdarúgócsapatát.
jún. 1
16:20
Atlético: David Villa elismerte, hogy a nyáron távozik (She)
David Villa vasárnap elismerte, hogy egy idény után elhagyja a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Atlético Madrid labdarúgócsapatát. A címvédő spanyol válogatottal a június 12-én kezdődő világbajnokságra készülő csatár úgy fogalmazott: visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, de nem nevezte meg, hogy hova szerződik.
jún. 1
16:22
Videó: freestyle-show - Pogba mesteri labdaérintései (She)
Vasárnap este felkészülési mérkőzésen csap össze a francia labdarúgó-válogatott Paraguay nemzeti együttesével. A találkozót megelőző napon edzésen villogott kiváló freestyle-os mozdulatokkal Paul Pogba, a Juventus középpályása. Tekintse meg, érdemes!
jún. 1
16:36
NB I: Ferencváros-Paks élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jún. 1
16:38
NB I: Videoton-DVTK élőben az NSO-n! (She)
Videoton–DVTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jún. 1
16:54
Vb-2022 - A FIFA nem reagál a korrupciós hírekre (Infostart)
Egyértelmű bizonyítékok kerültek elő arról, hogy Katar egykori legmagasabb rangú sportvezetője, Mohamed bin Hammam kenőpénzekkel "megvásárolta" hazája számára a 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezési jogát - írta a The Sunday Times.
jún. 1
16:54
Roland Garros: Murray vért izzadt, Berdych már a nyolcban (She)
Elsőként a hatodik kiemelt Tomás Berdych jutott be a legjobb nyolc közé a Francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyes tornáján, miután három játszmában legyőzte az amerikai John Isnert. Kialakult az utolsó nyitva maradt nyolcaddöntős párharc párosítása is, miután Andy Murray vért izzadva, 12:10-es utolsó játszmával jutott tovább Philipp Kohlschreiber ellen a szombatról elhalasztott…
jún. 1
16:57
Bulvár: Magdalena Neuner édesanya lett (Agroinform)
Teljesült a egykori biatlonos, a német Magdalena Neuner álma, aki fiatalon, 27 évesen lett édesanya.
jún. 1
17:12
Férfi kézi BL: kikapott a Barcától, így 4. lett a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája bronzmérkőzésén a Barcelona 26–25-re legyőzte az MKB-MVM Veszprémet, így a katalán együttes végzett a harmadik helyen.
jún. 1
17:14
Férfi kosár NB I: előny az Olajnál - a Paks kikapott Szolnokon (She)
A Szolnok nyerte meg a férfi kosárlabda NB I döntőjének első mérkőzését. Az Olaj hazai pályán gyakorlatilag végig vezetett a jól küzdő Paks ellen, amely csak megnehezíteni tudta a szolnokiak dolgát.
jún. 1
17:30
Férfi kézilabda BL - A negyedik helyen végzett a Veszprém (Infostart)
A negyedik lett az MKB-MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a kölni négyes döntő vasárnapi helyosztóján, izgalmas végjáték után 26-25-re kikapott a spanyol Barcelonától.
jún. 1
17:30
Férfi kézi BL: értékelje a veszprémiek final four-teljesítményét! (She)
Az MKB-MVM Veszprém első magyar csapatként szerepelt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája final fourjában, ahol a negyedik helyen végzett. Értékelje a veszprémiek final fourban nyújtott teljesítményét!
jún. 1
17:30
Fa Nándorék később indulnak (Metropol)
Bár a mezőnnyel együtt elrajtol, ám a szükséges javítások miatt csak két-három nappal később vág neki a New York-Barcelona távnak a Spirit of Hungary.
jún. 1
17:32
Roland Garros: Gulbis zúzott, búcsúztatta Federert (She)
A lett Ernests Gulbis is bejutott a Francia nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjébe, miután öt játszmában, 6:7, 7:6, 6:2, 4:6, 6:3-ra legyőzte Roger Federert. Gulbis a nyolc között a John Isnert három szettben búcsúztató Tomás Berdychhel találkozik.
jún. 1
17:32
Negyedik lett a BL-ben a Veszprém (Metropol)
A kölni négyes döntő vasárnapi helyosztóján, izgalmas végjáték után 26-25-re kikapott a Veszprém a spanyol Barcelonától.
jún. 1
17:34
Giro: szlovén siker a végén; Quintana nyerte a versenyt (She)
A szlovén Luka Mezgec volt a leggyorsabb a Giro d'Italia utolsó szakaszán, míg a háromhetes kerékpáros körversenyt a kolumbiai Nairo Quintana nyerte meg.
jún. 1
17:48
Röpi Eb-selejtező: hozták a kötelezőt, és továbbjutottak a nők (She)
Megnyerte utolsó mérkőzését, így biztosan továbbjutott a magyar női röplabda-válogatott az izraeli Netanyában zajló Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink Svédországot győzték le 3:0-ra.
jún. 1
17:48
Federer kiesett, Murray a 16 között (Metropol)
A 2009-es bajnok Roger Federer búcsúzott a nyolcaddöntőben Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 1
17:50
Férfi kosár NB I: a Sopron szerezte meg a bronzérmet (She)
A Sopron hosszabbításban a második, idegenbeli meccsen is legyőzte a Kaposvárt a férfi kosárlabda NB I harmadik helyéért folytatott párharcban, így megszerezte a bronzérmet.
jún. 1
17:52
Videó: kihagyta a kihagyhatatlant, de eldöntötte a meccset (She)
Elképesztő helyzetet hagyott ki Josip Drmic a Jamaica elleni felkészülési mérkőzésen. A fiatal svájci labdarúgó később javította a hibáját, ugyanis a 84. percben az ő találatával nyert csapata (1–0). Íme!
jún. 1
18:06
Férfi kézi BL: Jövőre újra megpróbáljuk - Nagy L. (She)
A Veszprém kézilabdázója, Nagy László szerint a magyar csapat játékosai túl tudták tenni magukat a Kieltől elszenvedett elődöntőbeli vereségen, de a Barcelona elleni bronzmeccs végén nem tudták a maguk javára fordítani a találkozót.
jún. 1
18:08
Férfi kézi BL: Flensburg-Kiel döntő élőben az NSO-n! (She)
Két német együttes, a THW Kiel és a Flensburg csap össze a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2014-es, kölni döntőjében. A találkozó alakulását nyomon követheti élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jún. 1
18:27
Karrier: Villa elköszönt az Atlético Madridtól (Agroinform)
David Villa elismerte, hogy távozik az Atlético Madridtól, de új klubját nem nevezte meg.
jún. 1
18:29
VB 2014: Veszélyben Ronaldo vb-szereplése (Agroinform)
Lehet, hogy csak az ellenfelek altatásának szól a hír, de ettől még tény, Ronaldót egyelőre pihentetik a a portugálok.
jún. 1
18:42
Férfi kézilabda BL - Jogi lépésekre készül a Veszprém (Infostart)
Fonyó Károly, az MKB-MVM Veszprém klubelnöke jogi lépéseket helyezett kilátásba, hogy kivizsgálják a játékvezetők ténykedését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntője után.
jún. 1
18:42
Veszprém: jogi lépésekre készülnek a bíráskodás miatt (She)
Fonyó Károly, az MKB-MVM Veszprém klubelnöke jogi lépéseket helyezett kilátásba, hogy kivizsgálják a játékvezetők ténykedését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntője után.

Keresés