2014. június 16. hétfő

jún. 16
0:03
Vb 2014: Remek kezdés volt, kiélvezzük a sikert - Deschamps (She)
A labdarúgó-világbajnokság E-csoportjának második találkozóján Franciaország 3–0-ra legyőzte Hondurast. A győztes válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps érthetően elégedett volt játékosaival.
jún. 16
0:07
Vb 2014: Argentína-Bosznia-Hercegovina élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó-világbajnokságon az F-csoportban is megkezdődik a küzdelem a pontokért, az első mérkőzésen Argentína a Ferencváros védőjét, Muhamed Besicet is a kezdőben tudó Bosznia-Hercegovina ellen lép pályára. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jún. 16
0:21
NS: a nagy kézibukta; mennyiért távozott Futács? - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
jún. 16
0:25
Videó: „Besic a király! Nincs lehetetlen, megfogja Messit" (She)
Argentína Bosznia-Hercegovinával csap össze a labdarúgó-világbajnokságon. Az utca emberét arról kérdeztük, hogy az FTC játékosa, Muhamed Besic vajon képes lesz-e felvenni a harcot az argentin csapat első számú csillagával, Lionel Messivel.
jún. 16
0:29
Férfi kosár: ismét Real-Barca döntő lesz a bajnokságban (She)
Sorozatban a harmadik szezonban rendeznek Real Madrid–Barcelona döntőt a spanyol kosárlabda-bajnokságban. A fővárosiak az Unicaja Málagát búcsúztatták 3–1-es összesítéssel, míg a katalánok az alapszakasz második helyén végző Pamesa Valenciát ejtették ki 3–2-vel.
jún. 16
1:15
Vb 2014: C. Ronaldo készen áll a játékra a németek ellen (She)
A portugál labdarúgó-válogatott támadója, Cristiano Ronaldo sérülése rendbe jött, így bevetésre készen áll a németek elleni vb-mérkőzésen.
jún. 16
1:33
Videó: óriási bunyó szakította meg a szerb kosárdöntőt (She)
Óriási verekedés miatt kellett megszakítani a szerb kosárlabda-bajnoki döntő első mérkőzését. Azt nem tudni, ki nyerte meg a Partizan Beograd–Crvena zvezda párharc verekedését, de a döntőben a CZ vezet, miután 97–88-ra megnyerte a mérkőzést.
jún. 16
2:09
Videó: félelmetes hangulat - zúgott a stadion az argentin himnusz alatt (She)
Fantasztikus hangulat fogadta az argentin és a bosnyák labdarúgó-válogatottat a Maracana Stadionban. A szurkolók a himnuszok alatt is kitettek magukért. Íme!
jún. 16
2:13
Vb 2014: tényleg jó volt Besic? És Messi? Itt osztályozhat! (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát, amely története első világbajnoki mérkőzését játszotta. Muhamed Besic, a Ferencváros bosnyák védője végigjátszotta a találkozót. A lefújás után arra kérjük olvasóinkat: értékeljék a pályára lépők teljesítményét!
jún. 16
2:27
Messi gólja döntött a bosnyákok ellen (Infostart)
Az argentin válogatott 2-1-re legyőzte a bosnyák csapatot a brazíliai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának vasárnapi nyitómérkőzésén.
jún. 16
2:27
Vb 2014: a második világbajnoki gól meccs legjobbja címet ért (She)
A FIFA hivatalos honlapján Lionel Messit választották meg a mérkőzés legjobbjának.
jún. 16
2:45
Vb 2014: nagyon dicsérte Besicet az Everton menedzsere (She)
Lejátszotta első világbajnoki mérkőzését a bosnyák labdarúgó-válogatott, amelynek kezdőcsapatában a Ferencváros futballistája, Muhamed Besic is helyet kapott.
jún. 16
3:03
Vb 2014: Messi Maradona nyomdokain - top 5 statisztika (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott 2–1-es győzelmet aratott a Muhamed Besicet végig a soraiban tudó Bosznia-Hercegovina felett a brazíliai világbajnokság F-csoportjának első fordulójában. A meccs embere, Lionel Messi olyat hajtott végre, amelyre eddig csak Diego Maradona volt képes.
jún. 16
3:07
Vb 2014: így fogta, üldözte Besic Messit - fotók (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát, amely története első világbajnoki mérkőzését játszotta. Muhamed Besic, a Ferencváros bosnyák védője végigjátszotta a találkozót, és fő feladata a mérkőzés nagy részében – védekező középpályásként – Messi semlegesítése volt. Besicnek voltak jó és rossz pillanatai is, mindkettőre vannak példák az Action Images által…
jún. 16
3:39
Videó: Messi észre sem vette a kezét nyújtó kisfiút (She)
Összetörte egy kisfiú szívét az argentin labdarúgó-válogatott sztárja, Lionel Messi. A csatár észre sem vette a bírók mellé lopakodó fiút, és kézfogás nélkül elment mellette – valószínűleg nem szándékosan. Íme!
jún. 16
3:43
Videó: Besicet csapattársa felvágta, Messi bevágta - összefoglaló (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát. A gólokat Sead Kolasinac (öngól), Lionel Messi és Vedad Ibisevic szerezte. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
jún. 16
3:57
Vb 2014: „Nem tudtuk megfogni Messit, ez lett a vesztünk” (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott a világbajnokságon váratlanul szoros mérkőzésen 2–1-re legyőzte az F-csoport első mérkőzésén Bosznia-Hercegovinát. A találkozó után többek között Lionel Messi és Safet Susic is értékelt.
jún. 16
4:15
Vb 2014: „Besic lenyűgöző érettséget mutatott” (She)
Szakírók dicsérik, ajánlották az Arsenalnak, vicceket gyártanak róla – a Fradi-légiós nagy napja.
jún. 16
6:03
Messi megnyerte a Be¹iæ elleni párharcot (Infostart)
A brazíliai világbajnokságon a vasárnapi volt az első nap, amelyen két európai csapat is nyert. De ez volt a kisebb szenzáció: a nagyobb, hogy először használták érdemben a gólvonal-technikát. A még nagyobb pedig, hogy a szünnapos horvátok médiabojkottot hirdettek, miután lesifotósok képeket töltöttek fel az internetre a válogatott a szálloda medencéjében meztelenül fürdeni igyekvő játékosáról.
jún. 16
6:21
Vb-2014 - F csoport: eredmény, állás, további program (Infostart)
A brazíliai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának vasárnapi, 1. fordulós eredménye:
jún. 16
6:39
NBA: megint parádézott a Spurs, ötödször lett bajnok (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének ötödik mérkőzésén a San Antonio Spurs 104–87-re legyőzte a Miami Heatet hazai parketten, így összetettben megnyerte a sorozatot – a franchise történetében ötödik alkalommal.
jún. 16
7:15
Vb-2014 - Góllövőlista (Infostart)
A brazíliai labdarúgó-világbajnokság góllövőlistája:
jún. 16
7:15
Vb 2014: „Besic és Pjanic volt a legjobb Argentína ellen” (She)
Dzelaludin Muharemovic korábbi bosnyák válogatott labdarúgó szerint Muhamed Besic és Miralem Pjanic volt a bosnyákok legjobbja az Argentína elleni vb-meccsen.
jún. 16
7:51
Barca: a volt Real Madrid-csatár érkezése szinte biztos (She)
A Marca információi szerint a spanyol élvonalbeli FC Barcelona megegyezett Gonzalo Higuaínnal, az olasz Napoli argentin támadójával, aki korábban a katalánok ősi riválisánál, a Real Madridnál töltött el hat évet.
jún. 16
7:51
Messi góljával nyert Argentína, Besic jól játszott (Metropol)
Az argentin válogatott 2-1-re legyőzte a bosnyák csapatot.
jún. 16
7:53
Vb 2014: Besic gyorsabb volt Messinél, három mutatóban a mezőny legjobbja (She)
Muhamed Besic Argentína elleni játékát már többen is méltatták a tegnapi meccs után. Most lássuk, mit mutatnak a fifa.com hivatalos statisztikái!
jún. 16
8:27
Arsenal: Sagna után a cséká is Manchesterbe mehet (She)
Az angol élvonalbeli Arsenal belga csapatkapitánya, Thomas Vermaelen szóban megegyezett a rivális Manchester Uniteddel, s a világbajnokság után eligazolhat a londoniaktól.
jún. 16
8:45
Videó: Besic ment elsőnek az öltözőbe, majd visszajött... (She)
Ami a közvetítésből kimaradt: Muhamed Besic, a Ferencváros bosnyák válogatott középpályása az argentinok elleni csoportmeccs után a fejét csóválva, bosszúsan ment az öltözőbe.
jún. 16
8:45
Ötödször bajnok a San Antonio (Metropol)
A San Antonio Spurs hazai pályán 104-87-re legyőzte a címvédő Miami Heatet.
jún. 16
8:47
Kézi: Ilyen még nem fordult elő kapitányságom alatt - Mocsai (She)
A háromgólos hazai győzelem után idegenben hattal kikapott a magyar férfi kézilabda-válogatott világbajnoki selejtezőn. Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint a rengeteg sérülés „kellett” hozzá, hogy a végére nem maradt alternatíva, nem tudott belenyúlni a meccsbe.
jún. 16
9:03
Vb 2014: török játékvezető a brazilok második meccsén (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a török Cüneyt Cakirra bízta a Brazília–Mexikó csoportmérkőzést a brazíliai világbajnokságon.
jún. 16
9:21
Vb 2014: vizsgálat az elmaradt himnuszok miatt (She)
Vizsgálat indult annak kiderítésére, miért nem sikerült lejátszani a himnuszokat a vasárnapi Franciaország–Honduras mérkőzés előtt a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 16
9:21
Babos 14 helyet javított (Metropol)
Babos Tímea 14 helyet javított a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
jún. 16
9:39
Vizsgálat az elmaradt himnuszok miatt (Infostart)
Vizsgálat indult annak kiderítésére, miért nem sikerült lejátszani a himnuszokat a vasárnapi Franciaország-Honduras mérkőzés előtt a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 16
9:39
Videó: verekedés az argentin-bosnyákon Messi gólja után (She)
Miután a Barcelona klasszisa betalált, az egyik legfelső szektorban néhány argentin szurkoló összetűzésbe került egy bosnyák (vagy bosnyák zászlós brazil) drukkerrel. Az incidensnek a biztonságiak vetettek véget.
jún. 16
9:39
Jótékony futás a Városligetben a Metropollal (Metropol)
Lapunk idén is meghirdette a Metropol Médiabajnokságot a 21. K&H mozdulj maraton- és félmaratonváltón.
jún. 16
9:41
Vb 2014: nem pótolják a gólöröm közben megsérült angol gyúrót (She)
Gary Lewin, az angol labdarúgó-válogatott Olaszország ellen megsérült gyúrója már otthagyta a csapatot, ám nem érkezik senki a pótlására.
jún. 16
9:57
Tenisz: Babos 14 helyet javított, Fallának 15-öt ért a döntő (She)
A birminghami tenisztorna harmadik fordulójáig jutó Babos Tímea 14 pozíciót javítva a 94. helyre jött fel a női világranglistán. A hallei döntőben Roger Federertől két rövidítéses szettben kikapó Alejandro Falla 15-öt javítva az 54. helyre jött fel a férfiak rangsorán.
jún. 16
9:59
NB II: a Szolnok megtartaná a Vidi játékosát, hosszabbítások (She)
Az NB II-es Szolnok labdarúgócsapatánál már javában folyik a keret kialakítása a következő szezonra, két játékossal is megszületett az egyezség a szerződéshosszabbításról.
jún. 16
10:15
Videó: bumm a fejbe - David Luiz megcélozta Scolariékat (She)
A brazilok minapi tréningjén David Luiz lába nem úgy sült el, ahogy azt szerette volna. A védő a szabadrúgásokat gyakorolta, de a kapu helyett Luiz Felipe Scolariékat találta el. Neymarék pedig Fredet tréfálták meg. Íme, a videók!
jún. 16
10:33
Vb 2014: német-portugál rangadó, pályán Ghána is - program (She)
Német–portugál rangadóval folytatódik a világbajnokság, utána Irán–Nigéria és Ghána–Egyesült Államok a program!
jún. 16
10:51
Campbell megmutatta magát (Blikk)
Reméltem, hogy a világbajnokság nemcsak a nagy sztárokról szól, hanem feltűnnek fiatal tehetségek is. Nem is kellett sokat várni. Joel Campbell, Costa Rica szélsője kellemes meglepetés volt számomra.
jún. 16
11:09
Videó: utánozhatatlan argentin atmoszféra a Maracanában (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott szurkolói bevették az ősi rivális brazilok legendás stadionját, a Maracanát. A közel hatvanezer argentin drukker utánozhatatlan hangulatot teremtett a meccsen.
jún. 16
11:45
Videó: Messi mégiscsak visszament pacsizni a kisfiúval (She)
Ma hajnalban elterjedt egy videó az interneten arról, hogy Lionel Messi rá se hederített arra a kisfiúra a bosnyákok elleni vb-meccs előtt, aki a kezét nyújtotta. A csatár azonban nem vette őt észre, előbb a játékvezetőnek köszönt, majd visszafordult pacsizni - addigra azonban már eltűnt a kisfiú...
jún. 16
11:47
Öttusa: nyolc plusz két fős magyar csapat az Eb-re (She)
Nyolc plusz két fős csapatot hagyott jóvá a Magyar Öttusaszövetség (MÖSZ) elnöksége a július 10-én kezdődő székesfehérvári Európa-bajnokságra.
jún. 16
12:03
Schumacher elhagyta a kórházat, nincs már kómában! (Infostart)
Michhael Schumacher nincs már kómában, elhagyta a kórházat.
jún. 16
12:03
F1: Schumacher felébredt, elhagyhatta a kórházat - hivatalos (She)
A hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher felébredt a kómából, és elhagyhatta a kórházat.
jún. 16
12:03
Schumi felébredt a kómából! (Blikk)
Grenoble – Felébredt a kómából Michael Schumacher (45).
jún. 16
12:05
Ismét: Cristiano Ronaldo a bayernes németek ellen (Infostart)
A brazíliai labdarúgó-világbajnokság egyik esélyesének tartott németek rögtön egy rendkívül nehéz mérkőzéssel kezdenek, ugyanis az aranylabdás Cristiano Ronaldo vezette portugálokkal találkoznak hétfőn.
jún. 16
12:05
Baseball: a házigazda Óbuda nyerte meg a Magyar Kupát (She)
A házigazda Óbuda Warriors nyerte a baseball Magyar Kupát, mivel a négyes döntő vasárnapi fináléjában legyőzte a Szentendre Sleepwalkerst.

Keresés