2014. június 16. hétfő

jún. 16
12:21
Lierse: visszatért Belgiumba a korábbi debreceni csatár (She)
Visszatért Belgiumba, és a Lierse labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását a korábbi debreceni támadó, Dorge Rostand Kouemaha.
jún. 16
12:21
Schumacher felébredt (Metropol)
Elhagyta a grenoble-i kórházat és már nincs kómában Michael Schumacher - közölte a menedzsere.
jún. 16
12:57
A legjobbak között a labdarúgó világbajnokság "magyarja" (Infostart)
A három pontot fontosnak tartja, de a játékban fejlődést vár a brazíliai világbajnokságon szereplő argentin labdarúgó-válogatottól Lionel Messi, az együttes támadója, aki győztes gólt szerzett a Bosznia-Hercegovina elleni csoportmérkőzésen. Besic több statisztikai mutatóban is a legjobbak között szerepel a fifa.com adatai szerint.
jún. 16
12:57
Serie A: Torinóban folytatja a Stuttgart balhátvédje (She)
A Torino labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását Cristiano Molinaro, aki egy évre kötelezte el magát. Erről a piemonti együttes adott ki rövid sajtóközleményt.
jún. 16
12:59
Videó: a Milan tehetsége szöglet után lőtt szenzációs gólt (She)
Javában zajlik már a labdarúgó-világbajnokság, de közben más pályákon is történnek érdekes dolgok. Olaszországban egy U19-es mérkőzésen az AC Milan fiatal csillaga, Davide Di Molfetta lőtt pazar gólt a Napolinak. A 17 éves szélső a hosszabbításban elvégzett kisszöglet után kiosztott esernyőcselét követően faképnél hagyott egy másik védőt, majd egy lövőcsel után helyezte a labdát a bal alsó…
jún. 16
13:15
Ferencváros: a csapat nagy része elkezdte a felkészülést (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata elkezdte a felkészülést a következő szezonra, Thomas Doll azonban néhány játékosnak engedélyezte a meghosszabbított szabadságot. Erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
jún. 16
13:17
PL: a Spurstől menesztett edző kikosarazta a West Bromot (She)
Az előző szezonban a Tottenham labdarúgócsapatánál dolgozó menedzser, Tim Sherwood elárulta, hogy felajánlották neki a West Bromwich Albion irányítását, ám ő visszautasította a lehetőséget.
jún. 16
13:19
Premjer-liga: a Szpartaknál a Basel sikeredzője (She)
A svájci Murat Yakin lett az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Szpartak Moszkva új vezetőedzője.
jún. 16
13:33
Kemény Dénes: Durvaságra nem érdemes durvasággal reagálni (Infostart)
Minden gárdának a privát ügye, ha durván játszik, azonban ettől még az ellenfél edzőjének nem lehet az a feladata, hogy csapatát ugyanilyen magatartásra utasítsa - hívta fel a figyelmet Kemény Dénes mesteredző, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki rendszeresen értékeli az InfoRádióban a foci-vb mérkőzéseit.
jún. 16
13:33
Férfi kézi: Tatai elhagyja a Szegedet, Romániába igazol (She)
Tatai Péter közös megegyezéssel szerződést bontott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával, és a következő idénytől a romániai Nagybányán fog játszani – számolt be róla a klub hivatalos honlapja
jún. 16
13:35
Vb 2014: az InStatnál Besic a legjobb bosnyák (She)
Az FTC bosnyák védője, Muhamed Besic az InStat futballelemző rendszer adatai szerint is kiemelkedő teljesítményt nyújtott Argentína ellen – csapata legjobbja volt.
jún. 16
13:51
Benzema technógólja: mit látott a francia csatár? (Infostart)
Karim Benzema, a brazíliai világbajnokságon szereplő francia labdarúgó-válogatott támadója azt mondta, szemmel láthatóan a vonal mögött volt a labda a Honduras elleni második, gólvonal-tehnológiával megítélt találatnál.
jún. 16
13:51
F1: Lausanne-ba szállították Michael Schumachert (She)
A lausanne-i egyetemi kórház szóvivője, Darcy Christen hétfőn megerősítette, hogy az évek óta Svájcban élő Michael Schumachert az intézménybe szállították. A kezelés további menetéről azonban az orvosok nem adnak tájékoztatást.
jún. 16
13:51
Mocsai: több összetevője van a kudarcnak (Metropol)
A tréner jelezte: megítélése szerint elsősorban nem edzői hibák okozták a kudarcot, de természetesen a "rá eső részért" vállalja a felelősséget.
jún. 16
13:53
Tenisz: Tommy Haas szezonjának vége - sajtóhír (She)
A Bild című lap értesülései szerint Tommy Haas már nem lép pályára 2014-ben, mivel holnap újabb vállműtéten esik át New Yorkban.
jún. 16
14:09
Vb 2014: a német válogatott jókívánságai Schumachernek (She)
Két német válogatott játékos is a Twitteren kívánt mihamarabbi jobbulást a kómából felébredt Michael Schumachernek.
jún. 16
14:09
Benzema: láttam, hogy bent volt (Metropol)
A vb-n most debütáló új gólvonal-technológia segítségével adták meg a gólt Franciaországnak Benzema lövése után.
jún. 16
14:11
F1: ez történt Schumacher balesete óta - kronológia (She)
Mint beszámoltunk róla, elhagyta a grenoble-i kórházat és már nincs kómában Michael Schumacher. Íme, a jelentősebb események és bejelentések a hétszeres Formula–1-es világbajnok állapotáról a balesete óta!
jún. 16
14:27
Alakul az új Barça: Higuaín érkezik, Xavi Katarba megy? (Infostart)
A világbajnokság alatt is folyamatosan születnek a következő szezont érintő átigazolási hírek. Tegnap még a Napoli cáfolta, hogy Gonzalo Higuaínt elengedné a Barcelonához, ma már a spanyol lapok tényként kezelik az átigazolást. Mint ahogy azt is, hogy Xavi Katarba szerződik.
jún. 16
14:27
Férfi vízi-vl: kiütéses sikerrel kezdtünk a szuperdöntőben (She)
Győztes mérkőzésen mutatkozott be csoportjában a magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga nyolccsapatos dubai szuperdöntőjében: hétfőn hat góllal nyert az ausztrálok legjobbjai ellen.
jún. 16
14:27
Haas negyedik vállműtétje (Metropol)
A világranglista 20. helyén álló, 36 éves játékos a nap folyamán New Yorkban fekszik kés alá.
jún. 16
14:29
Ígéretes kezdés a szuperdöntőben (Metropol)
Magabiztos győzelemmel mutatkozott be a világliga döntőjében a Benedek csapat.
jún. 16
14:45
Videó: Messi helyett Cicciolina került a középpontba (She)
Egy argentin szurkolót Messiről kérdezte az NSO Tv stábja, de amikor megtudta, hogy melyik országból érkeztek, más irányt vett a beszélgetés.
jún. 16
14:47
F1: Michael újra nyert - a pilóták üzentek Schuminak (She)
Mint beszámoltunk róla, elhagyta a grenoble-i kórházat és már nincs kómában Michael Schumacher. Számos pilóta üzent a Twitteren és reagált a hírre, az alábbiakban a #KeepFightingMichael hashtagre érkezettekből válogattunk.
jún. 16
14:49
Vb 2014: jegy nélkül, a falon át szöktek be az argentin meccsre (She)
Vasárnap Argentína 2–1-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát, és Lionel Messiék győzelmét pár, jeggyel nem rendelkező szurkoló is élőben tekinthette meg – köszönhetően a riói Maracana Stadion nem százszázalékos biztonsági rendszerének.
jún. 16
14:51
Vb 2014: nem először maradtak el a himnuszok (She)
Nagy vihart kavart, hogy tegnap a Franciaország–Honduras mérkőzés előtt nem játszották le a himnuszokat a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. De nem ez volt az első eset a vb-történelemben...
jún. 16
15:03
Ígéretes kezdés a férfi vízilabda világliga szuperdöntőjében (Infostart)
Győztes mérkőzésen mutatkozott be csoportjában a magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga dubaji nyolccsapatos szuperdöntőjében: hétfőn hat góllal nyert az ausztrálok legjobbjai ellen.
jún. 16
15:03
Besic sem bírt Messivel (Blikk)
Rio de Janeiro - Hiába volt a mezőny egyik legjobbja Muhamed Besic (21), a négyszeres aranylabdás Lionel Messit (26) nem tudta megakadályozni, hogy gólt szerezzen.
jún. 16
15:03
Vb 2014: európai játékvezetőt kaptak a felháborodott horvátok (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elkészítette a brazíliai világbajnokság szerdai játéknapjának játékvezetői küldését is.
jún. 16
15:21
Női kézi Eb: a norvégokkal és Montenegróval nem kerülhetünk egy csoportba (She)
Tegnap befejeződtek a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság (december 7–21.) selejtezői. A csütörtöki sorsolás előtt az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta az előzetes kiemelést, ennek értelmében a magyar válogatott az első kalapba került, így Norvégiával, Montenegróval és Svédországgal biztosan nem kerülhetünk egy négyesbe, valamint a második kalapból a…
jún. 16
15:39
Kézilabda: négy aranyat nyertünk a Masters Eb-n (She)
Nagy magyar sikerrel zárult Prágában a férfi és női kézilabda Masters Európa-bajnokság. A két szakág öt korcsoportjából négyet magyar csapatok nyertek. A +50-es korosztályban a férfiaknál a legjobb kapus Rév András (Budapest Old Boys), a női +43-ban Farkas Andrea (Angyalok Budapest) lett, míg a +33-as korosztály legjobb női játékosának Pádár Margitot (Smile) választották.
jún. 16
15:41
Női kézi: fehérorosz kapussal erősített a Siófok (She)
Nina Wörz és Daniela Piedade után fehérorosz kapussal erősítette meg a keretét a Siófok női kézilabdacsapata. A KEK-induló Balaton-parti együttesben folytatja a pályafutását Valjancina Kumpel – számolt be róla a klub honlapja.
jún. 16
15:43
NB II: Lőrincz Emil a ZTE új vezetőedzője, cél a feljutás (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Lőrincz Emil lett a zalaegerszegiek új vezetőedzője.
jún. 16
15:57
Vb 2014: alváshiány miatt halhatott meg egy kínai szurkoló (She)
A kínai Hszinhua hírügynökség beszámolt egy kínai fociszurkoló halálhíréről, kiemelve, hogy a világbajnokság miatti alvásmegvonás játszhatott ebben döntő szerepet.
jún. 16
15:57
Yakin a Szpartak Moszkva új edzője (Metropol)
A kilencszeres orosz bajnok klub hétfőn jelentette be a svájci szakember kinevezését.
jún. 16
15:59
F1: óvatosságra int Schumi-ügyben a korábbi főorvos (She)
Gary Hartstein, az F1 korábbi főorvosa attól tart, Sabine Kehm, a december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher menedzsere csak forgatja a szavakat a hétszeres világbajnok legenda állapotával kapcsolatban, miközben talán semmiféle változás nem állt be azóta, hogy április elején Schumi ébredezéséről beszélt. Az, hogy rehabilitációs központba kerül a hétszeres világbajnok,…
jún. 16
16:01
Vb 2014: Eto’o nem játszik a horvátok ellen (She)
Nagy valószínűséggel nem léphet pályára Horvátország ellen Samuel Eto'o, a brazíliai világbajnokságon szereplő kameruni labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, aki kihagyta együttese legutóbbi két edzését.
jún. 16
16:03
Blog: Brazil Irapuato – megéri vb-t rendezni? (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki azt a kérdést boncolgatja, hogy megéri-e egyáltalán labdarúgó-vb-t rendezni.
jún. 16
16:15
Irán és Nigéria is 16 éves nyeretlenségnek vethet véget (Infostart)
Tizenhat év elteltével az első győzelmét arathatja világbajnoki mérkőzésen Irán vagy Nigéria labdarúgó-válogatottja hétfőn Curitibában.
jún. 16
16:51
Vb 2014: Tudtam, hogy fújolni fognak, nem izgat - Diego Costa (She)
Diego Costa, a spanyol labdarúgó-válogatott csatára elmondta, nem zavarja, ha a szurkolók a jövőben is kifütyülik.
jún. 16
17:09
Csúcsgazdag bíró vezeti az éjszakai mérkőzést (Infostart)
A svéd Jonas Eriksson személyében különleges bíró dirigálja a 2006 óta harmadik Ghána-Egyesült Államok vb-mérkőzést.
jún. 16
17:09
Újpest: két új arc az edzésen, 14 játékos távozhat (She)
Az Újpest labdarúgócsapata a hétvégi tesztek után megkezdte a felkészülést: a klub honlapjának beszámolója szerint két új próbajátékos tűnt fel az első tréningen, míg a tavaszi keretből tízen biztosan távoznak, és további négy játékos sorsa is bizonytalan.
jún. 16
17:27
De Gea kihagyta a spanyolok edzését (Infostart)
David de Gea, a brazíliai világbajnokságon szereplő címvédő spanyol labdarúgó-válogatott kapusa lábsérülés miatt kihagyta csapata vasárnapi edzését.
jún. 16
17:27
Vb 2014: CR játszik; Özil elöl a németeknél - kezdők (She)
Paulo Bento, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kockáztat, a kezdőbe nevezte a sérüléssel bajlódó Cristiano Ronaldót a Németország elleni csoportmérkőzésre. A németeknél Bastian Schweinsteiger, Miroslav Klose és Lukas Podolski is csak a padon kezd.
jún. 16
17:45
Ronald Koeman a Southampton új vezetőedzője (Metropol)
Az 51 éves holland szakember az elmúlt szezon végén állt fel a Feyenoord kispadjáról.
jún. 16
17:47
Vladan Matic lesz a Tatabánya vezetőedzője (Metropol)
A szerb edző kétéves szerződést kötött a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Grundfos Tatabánya KC-val.
jún. 16
18:03
Férfi kézi: Matics a Tatabánya edzője, Harsányit kedden műtik (She)
A Grundfos Tatabánya NB I-es férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Vladan Matics az új vezetőedző, akivel kétéves szerződést kötöttek.
jún. 16
18:05
Videó: Besicet Lovrencsics klubja vinné, már a nyáron mehet (She)
Muhamed Besic játékán ámul mindenki. Rio de Janeiróban tartózkodó kollégánknak, Kibédi Péternek egy lengyel újságíró arról beszélt, hogy Lovrencsics Gergő klubja, a Lech Poznan már a nyáron szeretné megszerezni a Ferencváros bosnyák válogatott labdarúgóját.
jún. 16
18:07
Vb 2014: Németország-Portugália élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó-világbajnokságon az F-csoportban is megkezdődnek a küzdelmek a pontokért, ráadásul rögtön egy rangadóval indulunk, a portugálok Németország legjobbjaival csapnak össze. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jún. 16
18:21
Diego Costa egyre közelebb a Chelsea-hez (Infostart)
Diego Costa, a brazíliai világbajnokságon szereplő, címvédő spanyol labdarúgó-válogatott támadója egyre közelebb áll ahhoz, hogy az angol élvonalban szereplő Chelsea-be igazoljon.

Keresés