2014. június 19. csütörtök

jún. 19
0:03
Vb 2014: Kamerun-Horvátország élőben az NSO-n! (She)
Kamerun Horvátországgal csap össze a futball-vb A-csoportjának 2. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jún. 19
0:39
Videó: szép támadás végén talált be Chile a címvédőnek (She)
Chile 2–0-ra legyőzte Spanyolországot a brazíliai labdarúgó-világbajnokság B-csoportjának második fordulójában, így a címvédő kiesett, míg a dél-amerikaiak Hollandiával közösen továbbjutottak. Nézze meg a gólokat!
jún. 19
0:43
NS: kiesett a címvédő; Lauth zöld-fehérben - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
jún. 19
0:57
Vb 2014: Már kimerítettük az öröm- és sikerkvótánkat - Xabi Alonso (She)
Xabi Alonso szerint minden korszak vereséggel zárul, a spanyol középpályás önkritikusan nyilatkozott a Chile elleni vb-búcsú után.
jún. 19
1:01
Videó: ezt jól benézte a bíró, Casillas megveregette a hátát (She)
Vicces momentummal kezdődött a Spanyolország-Chile meccs. Az egyik partjelző, Joe Fletcher benézett egy kézfogást, amiért Iker Casillas még a hátát is megveregette.
jún. 19
1:33
Férfi kézi: nem tudták Párizsba csábítani a BL-győztes edzőt (She)
Marad a Flensburg-Handewitt férfi kézilabdacsapatánál Ljubomir Vranjes edző. A Bajnokok Ligája-győztes klub a hivatalos honlapján erősítette meg, hogy ugyan a PSG megkörnyékezte a svéd szakembert, ő marad a német együttesnél.
jún. 19
1:51
Barcelona: megállapodtak, újabb kapus érkezik a katalánokhoz (She)
A katalán Mundo Deportivo beszámolója szerint eldőlt, hogy újabb kapust szerződtet a Barcelona: Claudio Bravo érkezik a Real Sociedadtól.
jún. 19
2:09
Vb 2014: kiütéses horvát siker, Kamerun kiesett (She)
A horvát válogatott 4–0-ra kiütötte Kamerunt a vb csoportkörének második fordulójában, így az afrikai válogatott már biztosan nem juthat be a nyolcaddöntőbe.
jún. 19
2:13
Vb 2014: Kroos futott a legtöbbet, Pirlo is 10 km felett (She)
A Costa Rica-i siker titka: a német, olasz, holland hármas mögött a közép-amerikaiak vágtattak a legszorgalmasabban.
jún. 19
2:27
A horvátok kiütötték a kameruniakat (Infostart)
A horvát válogatott magabiztosan 4-0-ra legyőzte a kameruni csapatot a brazíliai labdarúgó-világbajnokság A csoportjának második fordulójában.
jún. 19
3:03
Vb 2014: értékelje a címvédőként búcsúzó spanyolok teljesítményét! (She)
Négy éve elsők lettek Dél-Afrikában, most elsőként távoznak Brazíliából. Ki volt a legjobb, s ki a legrosszabb? Értékeljen!
jún. 19
3:21
Videó: Mandzukic duplázott, Song butasága pirosat ért (She)
A horvát válogatott 4–0-ra kiütötte Kamerunt a vb csoportkörének második fordulójában. A gólokat Olic, Perisic és a duplázó Mandzukic szerezték.
jún. 19
3:25
Vb 2014: Gyakorlatilag egy döntő vár ránk - Niko Kovac (She)
A horvát válogatottat irányító Niko Kovac szerint a Mexikó elleni csoportmeccsük olyan lesz számukra, mintha döntőt játszanának.
jún. 19
3:39
Videó: out helyett áucs - fejbe szerválták a vonalbírót (She)
Jövő hétfőn kezdetét veszi a wimbledoni teniszbajnokság, ezt megelőzően azonban minden évben rendeznek egy füves pályás bemutató tornát. A minap Jack Sock és John Isner játszott egymással, amikor előbbi egy szervával fejbe találta a vonalbírót. Az eseten mindenki jót derült. Íme!
jún. 19
3:43
Arsenal: heti 180 ezer fontos fizetéssel csábítják Balotellit? (She)
Olasz lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal heti 180 ezer fontos fizetéssel próbálhatja magához csábítani Mario Balotellit.
jún. 19
6:03
Vége a spanyol futballkirályok uralkodásának (Infostart)
Csütörtök nulla órától VI. Fülöp Spanyolország új királya. Új időszámítás kezdődik. Akár jelképes dátum is lehet az ország futballjában is: ott is lezárult egy korszak. Visszavonhatatlanul.
jún. 19
7:15
Vb 2014: Suárezék ellen javíthatnak az angolok - program (She)
A labdarúgó-világbajnokság csütörtöki játéknapján a C-csoport két, három-három ponttal álló csapata csap össze, míg a D jelű négyesben az olaszoktól vereséget szenvedő Anglia javíthat. Íme, a mai program.
jún. 19
7:33
MU: Dzsudzsákékhoz menekül Van Gaal elől a holland légiós (She)
Az angol élvonalbeli Manchester United holland balhátvédje, Alexander Büttner a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkvához szerződhet.
jún. 19
7:51
Lombard Pápa: Mészáros és Selymes is képben van (She)
Információink szerint Mészáros Ferenc és Selymes Tibor is képben van az élvonalbeli Lombard Pápa labdarúgócsapatánál, mint lehetséges edzőjelölt.
jún. 19
7:53
Újpest: Gyurcsó, Szabó János és Németh Márió is kiszemelt (She)
Az újpestiek szerb vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics nem titkolta, hogy elsősorban azonnal bevethető, fiatal magyar labdarúgókkal – öt-hat játékos érkezését tervezik – akarja a nyáron megerősíteni az egyelőre foghíjas keretet. Úgy tudni, Gyurcsó Ádám, a Videoton szélsője – ő már tavaly ilyenkor is erősen képben volt –, Szabó János, a Paks balbekkje és Németh Márió, a Haladás fiatal középpályása…
jún. 19
8:12
VB 2014: A horvátok kiütötték a kameruniakat, Mexikó ellen dől el a továbbjutás (Agroinform)
A horvát válogatott rendkívül magabiztosan 4-0-ra legyőzte a kameruni csapatot az A csoport második fordulójában.
jún. 19
8:27
Világbajnok ilyen rosszul még nem kezdett (Infostart)
A spanyol labdarúgó-válogatott Chilétől is kikapott a brazíliai világbajnokság 2. fordulójában, így eldőlt, hogy a címvédő nem jut tovább. Világbajnok ilyen rosszul még nem kezdett a vb-n.
jún. 19
8:45
Haladás: Simon maradna, Balajti közelít, Jagodics mehet (She)
A Palermo Szombathelyre kölcsönadott labdarúgója, Simon Ádám szívesen folytatná pályafutását a Haladásban, míg a jelenleg még debreceni Balajti Ádám egyre közelebb kerül a klubváltáshoz. Az Ajkáról visszatérő Jagodics Márk újabb kölcsönadással számolhat.
jún. 19
8:47
Bp. Honvéd: szakított a klubbal korábbi angliai légiós (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata szerződést bontott a tavaly nyáron szerződtetett 28 éves Kovács Jánossal.
jún. 19
9:03
Dunaújváros: Csongrádi Ferenc lett a szakmai igazgató (She)
Az eddig a Dunaújváros PASE-t tanácsadóként segítő Csongrádi Ferencet neveztek ki az NB I-be jutó csapat szakmai igazgatójának.
jún. 19
9:21
Vb 2014: becsődölt spanyolok, szenvedő narancsosok - képgaléria (She)
A spanyolok elhasaltak, a chileiek örülhettek, míg Hollandia szenvedve hozta a kötelezőt. Képgaléria a tegnapi játéknapról!
jún. 19
9:23
ETO: Priskin szerződtetéséről nem mondtak le (She)
Korábban a Nemzeti Sport adta hírül, hogy a Győri ETO ismét harcba száll Priskin Tamás megszerzéséért. A csatárról nem mondtak le a győriek, de egyelőre nem sikerült megállapodni a játékos osztrák klubjával, az Austria Wiennel.
jún. 19
9:25
Videó: kész átverés show - lefújta a járókelőket a bíró (She)
A 2014-es labdarúgó-vb legnagyobb újdonsága a szabadrúgások és a sorfal helyének kijelölésére alkalmazott spray. Egy sporinak öltözött angol férfi az utcán gyakorolta az új technikát – borotvahabbal.
jún. 19
9:39
Női vízi: terhelés utáni éles teszt Görögországban (She)
A világliga Egyesült Arab Emírségekbeli szuperdöntője helyett a görögországi Thétisz-kupán vesz részt a magyar női vízilabda-válogatott, a szerdán szűkített keret csütörtök hajnalban utazott el. Merész András szövetségi kapitány a tornán arra kíváncsi, hogy a csúcsterhelés után milyen teljesítményre lesz képes a csapata.
jún. 19
9:41
Kosár: A Sopron volt a legjobb megoldás - Nagy-Bujdosó (She)
A rutinos Nagy-Bujdosó Nóra (28 éves) a következő szezonban a bajnoki bronzérmes Uniqa-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatát erősíti, így a Pécs és a Győr után a harmadik magyar nagy klubban is játszhat.
jún. 19
9:42
VB 2014: A spanyolok megérdemelten estek ki, de még nem beszélnek generációváltásról (Agroinform)
A címvédő és a legutóbbi két Európa-bajnokságon győztes Spanyolország a csoportkör után búcsúzik a világbajnokságtól.
jún. 19
9:57
Del Bosque szerint elérkezett a változás ideje (Infostart)
A világbajnoki kiesés után a változások szükségességét hangsúlyozta Vicente del Bosque, a címvédő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 19
10:00
Vízilabda: Könnyed negyeddöntő vár Madarasékra (Agroinform)
A Benedek-csapat Kína ellen vívhatja ki az elődöntőbe jutást a Világliga szuperdöntőjében.
jún. 19
10:33
Ökölvívás: kirúgták Ríos, García és Maidana edzőjét (She)
Kevesebb mint egy éve annak hogy Robert Garcia és Alex Ariza megkezdte a közös munkát, hogy felkészítse Brandon Ríost a filippínó szupersztár, Manny Pacquaio ellen. Ríos veresége nem törte meg a bizalmat, ám a szakértelem önmagában nem elég a sikeres együttműködéshez, hiszen Freddie Roach után Robert Garcia is kiadta az erőnléti edző útját.
jún. 19
10:35
Videó: a spanyolok összetörtek, a chileiek mennybe mentek (She)
Mint beszámoltunk róla, a címvédő spanyol válogatott vb-je máris véget ért, ez pedig érthetően összetörte a hispánokat, miközben a chileiek önfeledten ünnepeltek szurkolóikkal. Exkluzív videók!
jún. 19
10:37
DVTK: újabb játékos jöhet a kieső Kaposvártól (She)
Az Európa-ligában induló DVTK labdarúgócsapata pénteken kezdi meg a nyári felkészülést, de a vezetőség a háttérben már javában dolgozik a keret kialakításán, így nem meglepő, hogy folyamatosan szaporodnak az átigazolási hírek is a csapattal kapcsolatban.
jún. 19
10:51
Kemény Dénes: ez a spanyol csapat az emlékek alapján lett összerakva (Infostart)
Időről-időre érdemes változtatni egy csapat összetételén, még akkor is, ha az adott együttes éveken át uralja a mezőnyt - mondta az InfoRádióban Kemény Dénes mesteredző, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, miután a világ- és Európa-bajnok spanyolok két forduló után már ki is estek a brazil labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 19
10:54
VB 2014: Anglia vagy Uruguay elbúcsúzhat a világbajnokságtól (Agroinform)
A csütörtöki nap slágermérkőzésén az egyik nagyágyútól vélhetően fájó búcsút kell vennünk.
jún. 19
11:09
Kajak-kenu: Douchev-Janics Natasa kihagyja az idényt (She)
A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Douchev-Janics Natasa kihagyja a mostani idényt, nincs olyan állapotban a műtött gerince, hogy teljes értékű munkát tudjon végezni. Ő mégis boldog, hiszen visszakapta fájdalommentes életét. A sportoló erről a Kisalföld című lapnak nyilatkozott.
jún. 19
11:27
Videó: „Akkor látjuk ennek a tétjét, amikor a vb-t nézzük és...” (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott vb-selejtezőn 32–26-ra kikapott Szlovéniában, így nem jutott ki a katari világbajnokságra. A játékosok a kudarc után arról beszéltek, hogy akkor fogják igazán látni ennek a mérkőzésnek a tétjét, amikor januárban otthon fogják nézni a vb-t. Mocsai Lajos, a válogatott szövetségi kapitánya azt mondta, hogy a sérültek visszatérésével és néhány fiatal játékossal…
jún. 19
11:30
VB 2014: Del Bosque hibái vezettek a spanyol aranykor végéhez (Agroinform)
A címvédő és a legutóbbi két Európa-bajnokságon győztes spanyol válogatott a csoportkör után búcsúzik.
jún. 19
11:45
Vb 2014: a válogatott marad, 85 chileit hazazavarnak (She)
Hazaküldtek a brazíliai világbajnokságról 85 chilei futballszurkolót, miután szerdán erőszakkal megpróbáltak bejutni a Spanyolország elleni csoportmérkőzésre.
jún. 19
11:47
Lombard: Mátyus János lesz a pápaiak új vezetőedzője (She)
A múlt héten már beszámoltunk róla, hogy Mátyus János négy év után távozik a REAC NB III-as csapatától, értesüléseink szerint ő lesz a Lombard Pápa új vezetőedzője.
jún. 19
12:03
A végén csörtetnek a legvadabban az elefántok (Infostart)
Két, az első körben győztes válogatott találkozik egymással ma este hat órától Brazíliavárosban, a C-csoport rangadóján. A kolumbiaiak a görögöket, az elefántcsontpartiak a japánokat verték meg.
jún. 19
12:03
Kajak-kenu: a magyarok a szerbiai árvízkárosultaknak gyűjtenek (She)
Talán az évezred árvize volt a Balkánon végigsöprő májusi árhullám. Szerbiában több mint ötven ember halt meg és százezrek szenvedték meg a levonuló árhullám pusztítását. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség, összefogva a Duna-régió Víziturisztikai Szövetséggel, feladatának tartja, hogy lehetőségeihez mérten támogatást nyújtson „Magyarország vízi testvérének”, Szerbiának.
jún. 19
12:06
Tenisz: Djokovics lesz az első kiemelt Wimbledonban (Agroinform)
Wawrinka lett az idei wimbledoni tenisztorna egyedi kiemelési rendszerének nagy vesztese, míg Murray a győztese.
jún. 19
12:21
Videó: lefejelte csapattársát, majdnem bunyó lett a vége (She)
Kamerunt nagyon csúnyán megverte Horvátország, Benoit Assou-Ekotto pedig ezt nem bírta cérnával, a meccs végén lefejelte a csapattársát, aki feldühítette.
jún. 19
12:23
Vb 2014: Chile üzenete a bolygónak - győzni akar (She)
Nagy lelkesedéssel számolt be a chilei sajtó a nyolcaddöntőbe jutásról, amelyet a címvédő spanyol csapat 2–0-s legyőzésével harcolt ki.
jún. 19
12:25
F1: hiába ígérgettek, semmi sem változik meg 2015-re (She)
A Formula–1-es csapatok vezetői szerdán leültek Bernie Ecclestone-nal, a motor- és gumigyártók, illetve a nagydíjszervezők képviselőivel, hogy a 2015-ös F1-es sportszabályzat változtatásairól beszéljenek. A voksoláson szinte minden újítást leszavaztak.
jún. 19
12:27
PMFC: a védővel megegyeztek, a támadókkal még tárgyalnak (She)
A múlt héten eldőlt, hogy a Pécsi MFC vezetőedzője Véber György lesz az új szezonban, azóta pedig felgyorsultak a a keret kialakítása körüli tárgyalások.

Keresés