2014. június 16. hétfő

jún. 16
18:21
PL: Ronald Koeman a Southampton új menedzsere (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Southampton hivatalos honlapján jelentette be az új menedzser kinevezését. A „szentek” mindenben megállapodtak Ronald Koemannal, aki három évre írt alá.
jún. 16
18:39
Wimbledon: Fucsovics győzött a selejtező első körében (She)
Fucsovics Márton bejutott a második fordulóba a wimbledoni tenisztorna selejtezőjében.
jún. 16
18:39
Diego Costa egyre közelebb a Chelsea-hez (Metropol)
Diego Costa, a címvédő spanyol labdarúgó-válogatott támadója egyre közelebb áll ahhoz, hogy az angol élvonalban szereplő Chelsea-be igazoljon.
jún. 16
18:41
Férfi vízi-vl: Montenegró 10, Szerbia 12 góllal nyert (She)
Nem történt meglepetés a férfi vízilabda-világliga nyolccsapatos dubai szuperdöntőjében, a magyar mellett a szerb, a montenegrói és az amerikai válogatott is győzött a nyitó fordulóban.
jún. 16
18:57
PL: Diego Costa elmondta, miért választotta a Chelsea-t (She)
Diego Costa, a spanyol labdarúgó-válogatott csatára elmondta, nem zavarja, ha a szurkolók a jövőben is kifütyülik. A jelenleg még az Atlético Madridot erősítő játékos azt megindokolta, miért választotta a Chelsea-t következő klubjaként.
jún. 16
19:15
Barzagli és De Rossi sérüléssel bajlódik (Infostart)
Daniele De Rossi és Andrea Barzagli nem vett részt a brazíliai világbajnokságon szereplő olasz labdarúgó-válogatott hétfői edzésén.
jún. 16
19:15
Vb 2014: Barzagli és De Rossi sérüléssel bajlódik (She)
Daniele De Rossi és Andrea Barzagli nem vett részt a brazíliai világbajnokságon szereplő olasz labdarúgó-válogatott hétfői edzésén.
jún. 16
19:33
Vb 2014: Rooney nem biztos benne, hogy kezdő lesz (She)
Wayne Rooney egyáltalán nem biztos benne, hogy tagja lesz az angol labdarúgó-válogatott kezdőcsapatának az Uruguay elleni vb-mérkőzésen.
jún. 16
19:51
Blog: Besicnek szurkoltam - egy NB I-es játékos Argentína ellen (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Thury Gábor. A Nemzeti Sport főmunkatársa ezúttal a világbajnokságon Argentína ellen remek teljesítményt nyújtó Muhamed Besicről fejti ki gondolatait.
jún. 16
20:09
Vb 2014: Müller mesterhármasa után 4-0 a német-portugálon (She)
Már a szünetben 3–0-ra vezetett Németország, végül 4–0-ra nyert Portugália ellen a G-csoport első mérkőzésén. Thomas Müller mesterhármast szerzett, míg Mats Hummels egyszer talált a kapuba. Cristiano Ronaldóék nemcsak a mérkőzést, hanem két kulcsjátékosukat is elvesztették, Pepét kiállították, Fábio Coentrao pedig megsérült.
jún. 16
20:11
Barcelona: Rakitic érkezik a Sevillától - hivatalos (She)
A Barcelona labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy megállapodott a Sevillával Ivan Rakitic átigazolásáról. A horvát középpályás öt évre szóló megállapodást ír alá a katalán klubbal.
jún. 16
20:13
Vb 2014: értékelje a németek és a portugálok teljesítményét! (She)
Németország 4–0-ra nyert Portugália ellen a G-csoportban. Értékelje a pályára lépő futballisták teljesítményét – azokat vettük figyelembe, akik kezdtek, illetve akiket a 65. perc előtt becseréltek – 1–10-es skálánkon!
jún. 16
20:27
Vb 2014: a mesterhármast szerző Müller a meccs legjobbja (She)
A FIFA hivatalos honlapján a mesterhármast szerző Thomas Müllert választották meg a Németország–Portugália mérkőzés legjobbjának.
jún. 16
20:45
Vb 2014: Th. Müllernek nyolc, övé a 49. tripla - top 5 statisztika (She)
A triplázó Thomas Müller vezérletével Németország 4–0-ra nyert Portugália ellen. Ez volt a vb-tornák történetének 49. mesterhármasa!
jún. 16
20:47
Frankfurt: Szalai Ádám csak az egyik csatárjelölt (She)
Szalai Ádám megszerzése csak az egyik lehetőség, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurt más csatárok szerződtetését is tanulmányozza.
jún. 16
21:03
Vb 2014: Irán-Nigéria - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó-világbajnokság F-csoportjának második mérkőzésén Irán-Nigéria találkozót rendeznek. A négyes másik mérkőzésén korábban Argentína 2–1-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát.
jún. 16
21:03
Mindenki nyert és vesztett is (Behaviour)
Aggódhatnak a bankok az egyoldalú szerződésmódosítások miatt.
jún. 16
21:05
Videó: Müller gólgálájával a németek kiütötték Portugáliát (She)
A német labdarúgó-válogatott a mesterhármast szerző Thomas Müller vezérletével 4–0-ra kiütötte Portugáliát. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
jún. 16
21:21
Német diadal Müller mesterhármasával (Infostart)
Németország válogatottja a vártnál jóval fölényesebben, 4-0-ra nyert a portugál csapat ellen a brazíliai labdarúgó-világbajnokság G csoportjának hétfői első mérkőzésén.
jún. 16
21:21
NB I: zöld jelzés mindenkinek, akár kezdődhet is a bajnokság (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága mind a 16 NB I-es klub nevezését elfogadta a következő bajnoki szezonra – derült ki a testület első fokú határozatáról szóló hétfői hírlevélből.
jún. 16
21:39
PL: a Sunderland szerződtette a Manchester City kapusát (She)
Az angol Premier League-ben tizennegyedik helyen végző Sunderland labdarúgócsapata szerződtette a Manchester City román kapusát, Costel Pantilimont.
jún. 16
21:41
FTC: Tuijp eltökélten tér vissza nyári vakációjáról (She)
Jack Tuijp újra megpróbál gyökeret ereszteni a Ferencvárosnál – erre következtethetünk a holland labdarúgónak az RTV Noord-Hollandnak adott interjújából.
jún. 16
21:43
Videó: Pepe Reina kivédte Iker Casillas három 11-esét (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott edzésén Iker Casillas egy rövid időre átállt a másik oldalra, és gyakorlásként maga rúgott 11-eseket kollégájának, Pepe Reinának.
jún. 16
21:57
Tenisz: Radwanska az első körben kiesett Eastbourne-ben (She)
A címvédő orosz Jelena Vesznyina továbbjutott, az első helyen kiemelt, 2008-as győztes lengyel Agnieszka Radwanska azonban nagy meglepetésre kikapott az Eastbourne-ben zajló füves pályás tenisztorna női versenyének nyitó fordulójában.
jún. 16
21:59
Vb 2014: Müller nem emlékszik pontosan a Pepe-esetre (She)
Thomas Müller nem emlékszik pontosan, mi történt a Pepével történt kakaskodása során.
jún. 16
22:01
Anglia: Bogdán Ádámék számára lezárult egy korszak (She)
Július elsejétől nem Reebok Stadionnak hívják a magyar válogatott kapust, Bogdán Ádámot foglalkoztató második ligás angol labdarúgóklub, a Bolton Wanderers arénáját.
jún. 16
22:33
Atlétika: Pars ismét javított a világ idei legjobbján (She)
Pars Krisztián a világ idei legjobbjával, 81.57 méteres teljesítménnyel győzött kalapácsvetésben hétfőn az ostravai nemzetközi versenyen.
jún. 16
22:35
Videó: David Luiz könnyeket csalt egy kisfiú szemébe (She)
David Luiz könnyeket csalt egy kisfiú szemébe. A hátvéd a brazil labdarúgó-válogatott edzésén futott össze egy kisfiúval, aki sírva fakadt a nagy találkozástól. Fokozva a helyzetet, Luiz még a mezét is odaadta.
jún. 16
22:37
Vb 2014: Löw a C. Ronaldót hatástalanító Boatenget dicséri (She)
A német válogatottat irányító Joachim Löw nemcsak a támadójátékukkal, hanem a védekezésükkel is elégedett volt Portugália legyőzése után, míg a portugálok szövetségi kapitánya szerint a második félidő már csak formalitás volt.
jún. 16
23:09
Vb 2014: az első döntetlen, gól nélkül maradt Nigéria és Irán (She)
Nigéria hiába játszott meddő mezőnyfölényben, nem bírt Iránnal. Megszületett az első (gól nélküli) döntetlen a tornán.
jún. 16
23:11
DVTK: bajnoki címben reménykedik az új igazolás (She)
Hosszú távra tervez és szeretne bajnok lenni a DVTK-val a diósgyőri labdarúgóklubhoz csatlakozó fiatal kapus, Antal Botond – derül ki a borsodi NB I-es klub hivatalos honlapjának interjújából.
jún. 16
23:27
Vb 2014: K-P. Boateng és Essien is csak a padon - kezdők (She)
Kimaradt a két legnagyobb név Ghána kezdőjéből az Egyesült Államok elleni labdarúgó-világbajnoki csoportmérkőzésen. Sem Kevin-Prince Boateng, sem Michael Essien nem kezd az afrikai csapatnál.
jún. 16
23:27
Pars a világ idei legjobbjával nyert (Metropol)
Pars Krisztián a világ idei legjobbjával, 81,57 méteres teljesítménnyel győzött kalapácsvetésben hétfőn, az ostravai nemzetközi versenyen.
jún. 16
23:29
Manchester City: Agüero nem megy a Barcába, se a Realba (She)
Az angol Premier League címvédőjének, a Manchester City labdarúgócsapatának támadója, Sergio Agüero boldog Angliában, ezért nem szeretne átigazolni a nyáron.
jún. 16
23:45
Rossz mérkőzés, gól nélkül (Infostart)
A világbajnokság 13. mérkőzésén megszületett az első gól nélküli döntetlen: az iráni és a nigériai válogatott osztozott meg a pontokon hétfőn az F csoportban.
jún. 16
23:45
Vb 2014: 84 éves rekordot ostromolt a torna első iksze (She)
Brazília tényleg a futball hazája, ahol varázsütésre potyognak a gólok, és az unalmas alibifoci is száműzettetett. A vb első tizenkét mérkőzésén nem született döntetlen, az első ikszet a 13. meccsen, a nemsokkal ezelőtt befejeződött Irán–Nigéria (0–0) találkozón jegyezhettük fel.

Keresés