2015. április 14. kedd

ápr. 14
16:11
PL: a kéjgáztól lett ijesztő arca a Liverpool gyémántjának (She)
Ennek biztosan nem örülnek a Liverpool szurkolói: az angol The Sun bulvárlap képeket és videót is közölt Raheem Sterlingről, a klub tehetségéről, aki napokkal a Newcastle elleni angol bajnoki mérkőzés előtt (amelyen gólt szerzett) nevetőgázt, dinitrogén-oxidot inhalált.
ápr. 14
16:13
Férfi kézi: véglegesek az MK-döntő időpontjai (She)
Véglegessé váltak az április 25–26-án Pécsen sorra kerülő férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének mérkőzésidőpontjai. A szombati elődöntőkre 15.45-kor és 17.45-kor kerül sor, vasárnap a bronzmérkőzés 12 órakor, a döntő 14 órakor kezdődik.
ápr. 14
16:21
Mesterházy: valaki hazudik! (Behaviour)
Németh Zsolt az ATV-ben elárulta, 4 vagy 5 emberről tudja, hogy kitiltották Amerikából.
ápr. 14
16:27
A kapus, akivel garantált a siker Angliában (Blikk)
London – Premier League-rekordot döntött az Arsenal kolumbiai kapusa, David Ospina. A hálóőr rendelkezik az angol labdarúgó-bajnokság történetének legjobb győzelmi átlagával.
ápr. 14
16:27
HFL: a Cápák ráijesztettek a címvédőre, majd megijedtek (She)
A magyar amerikaifutball-elitliga (HFL) 2. fordulójában hiába vezetett Győr Sharks a szünetben még 17–6-ra, a végére fölényes, 48–23-as győzelmet aratott a címvédő Budapest Cowbells.
ápr. 14
16:29
Anglia: nagyon gyors választ remélnek Bogdán Ádámtól (She)
Bogdán Ádám a héten megkapta a neki felkínált új szerződés tervezetét a Bolton Wandererstől, és a keretét nyáron alaposan felfrissíteni szándékozó angol másodosztályú (Championship) labdarúgóklub gyors választ remél a magyar válogatott kapustól – írja a Bolton News.
ápr. 14
16:45
Robben ismét edzésben (Infostart)
Három héttel hasizom-szakadása után kedden ismét elkezdte az edzéseket Arjen Robben, a Bayern München holland labdarúgója.
ápr. 14
16:45
Jégkorong: Gröschl és Varga kikerült a Chernomaz vb-keretéből (She)
Két hátvéd, a dunaújvárosi Gröschl Tamás és a fehérvári Varga Arnold kikerült a vasárnap kezdődő krakkói divízió I/A világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott keretéből.
ápr. 14
17:03
Benedek Tiborék a legfontosabb mérkőzésre készülnek (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott kedd este negyed héttől a görög csapattal játszik a Világliga csoportkörének záró fordulójában. A győri mérkőzésen egy döntetlen is elég Benedek Tibor szövetségi kapitány csapatának a sorozat bergamói szuperdöntőjébe kerüléshez. Az InfoRádió Aréna című műsorában Kemény Dénes, a magyar szövetség elnöke beszélt a meccsről. Benedek Tibor a szövetség honlapjának…
ápr. 14
17:03
NB I: a Honvéd, a Fradi és az MTK kabalája is a Fábry-show-ban (She)
A tervek szerint április 16-án csütörtökön 20.15-kor a Duna Televízión Fábry Sándor szórakoztató műsorában a labdarúgó NB I-ben szereplő három klub kabalájával találkozhatnak a nézők.
ápr. 14
17:21
Fed-kupa: Venus Williams nem játszik az olaszok ellen (She)
Venus Williams személyes okokra hivatkozva visszalépett az olaszok elleni hétvégi Fed-kupa-mérkőzéstől, amelyen a világcsoportban maradás lesz a tét.
ápr. 14
17:23
Boksz: Csötönyi továbbra is az EUBC végrehajtó bizottságában (She)
Csötönyi Sándort, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnökét ismét beválasztották az Európai Bokszkonföderáció (EUBC) végrehajtó bizottságába, amelynek eddig is tagja volt.
ápr. 14
17:24
Bajnokok Ligája: Totális egál - így látják az esélyeket olvasóink (Agroinform)
Szinte teljesen ugyanannyi olvasónk tippelt mindhárom kimenetelre a madridi derbin.
ápr. 14
17:25
Wisla: Guzmics Richárd még mindig nincs rendben (She)
Guzmics Richárd, a Wisla Kraków magyar labdarúgója egyelőre csak az erősítőteremben edzhet, még nem tudja, mikor léphet ismét pályára.
ápr. 14
17:27
Bayern: ismét edzésben a bajorok kulcsembere (She)
Három héttel hasizomszakadása után kedden ismét elkezdte az edzéseket Arjen Robben, a Bayern München holland labdarúgója.
ápr. 14
17:39
Videó: az ilyen pillanatokért várjuk a madridi BL-derbit (She)
Ma este városi rangadót rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligájában: a tavalyi finálé két résztvevője, az Atlético Madrid és a Real Madrid mérkőzik meg a negyeddöntő első mérkőzésén. Az elmúlt két évben, vagyis 2013 áprilisa óta 13 meccset vívott a spanyol főváros két gigásza (az eredmény a mai házigazda Atlético szempontjából 6 győzelem, 3 döntetlen, 4 vereség), a legemlékezetesebb, legdrámaibb…
ápr. 14
18:15
Videó: a Liverpool-sztár saját dalt kért, de nem ilyet... (She)
A Liverpool szurkolói valóra váltották Raheem Sterling álmát. No nem pont úgy, ahogy a jamaicai születésű futballista elgondolta. A hangulatfelelősök a szélső Newcastle United elleni gólja után obszcén kifejezésekkel aktivizálták magukat...
ápr. 14
18:33
Az eredmény szorosabb, mint a meccs volt: Magyarország-Görögország 12-11 (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott Győrben világliga-mérkőzésen 12-11-re megverte a görögöket, s ezzel csoportelsőként zárt. Továbbjutott.
ápr. 14
18:33
Férfi kézi: Szegedre tart a brazil válogatott oszlopa? (She)
Thiagus Petrus Goncalves dos Santos, a spanyol Naturhouse La Rioja férfi kézilabdacsapatának brazil balátlövője a nyártól a Mol-Pick Szeged játékosa lehet – írja a hetmeteres.com spanyol lapértesülésekre hivatkozva.
ápr. 14
18:35
Női kézi BL: Reménykedtem egy kisebb csodában - Vetési (She)
Mint beszámoltunk róla, kisorsolták a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének menetrendjét. A sorsolást követően Vetési István, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke és Michael Wiederer, az EHF főtitkára nyilatkozott az NSO Tv-nek.
ápr. 14
18:51
Több klubot is megbüntetett az MLSZ (Metropol)
A Ferencváros 200 ezer, a Videoton 100 ezer, a Szolnok pedig 50 ezer forint bírságot kapott.
ápr. 14
19:09
Videó: Maradona-balhé rúgással a „béke meccse” után (She)
Diego Maradona számos dél-amerikai hírességgel együtt jótékonysági futballmeccsen vett részt a hétvégén Kolumbiában. Az argentin klasszis tizenegyesből győztes gólt szerzett a „béke meccsének” keresztelt találkozón, amely után előbb megrúgott egy biztonságit, majd a tumultusban két, őt filmezni próbáló szurkolónak is nekiment, egyik kezéből ki is verte a kamerát.
ápr. 14
19:11
Jégkorong: újabb magyar vereség az U18-as vb-n (She)
Második mérkőzésén is kikapott a magyar válogatott a debreceni U18-as divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 14
19:27
Férfi kézi BL: Jerevánban is érezték a szegedi hangulatot (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának nagy szurkolója a nemzetközi sakknagymester Lékó Péter. A Kiel elleni BL-negyeddöntős mérkőzésen (31–29) nem lehetett ott a lelátón, azonban e-mailben gratulált a Tisza-partiaknak –  adta hírül a klub honlapja.
ápr. 14
19:29
Női kosárlabda NB I: a Ceglédé lett a hetedik hely (She)
A Cegléd szerezte meg a hetedik helyet a női kosárlabda NB I-ben, miután a párharc harmadik, utolsó mérkőzésén győzött kedden a Szekszárd vendégeként.
ápr. 14
19:45
Férfi vízi világliga: hibátlanul a szuperdöntőben a mieink (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott bejutott a világliga szuperdöntőjébe, miután az európai selejtező A-csoportjában Győrben 12–11-re legyőzte Görögországot. Benedek Tibor együttese százszázalékos teljesítménnyel végzett az élen.
ápr. 14
19:47
Férfi kézi NB I: a Balatonfüred a Veszprémet is megszorította (She)
A férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásában a Balatonfüred megszorította az MKB-MVM Veszprémet, de végül 33–31-re nyert a címvédő.
ápr. 14
19:48
Monte-Carlói tenisztorna: Djokovics és Ferrer simán, Cilic szenvedve jutott a 16 közé (Agroinform)
Összefoglaltuk a monte-carlói tenisztorna keddi játéknapjának történéseit.
ápr. 14
20:03
Férfi kézilabda NB I - Továbbra is százszázalékos a Veszprém (Infostart)
Továbbra is százszázalékos a Veszprém a férfi kézilabda NB I középszakaszának felsőházában.
ápr. 14
20:03
Férfi pólóvilágliga: hibátlanul a szuperdöntőben a mieink (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott bejutott a világliga szuperdöntőjébe, miután az európai selejtező A-csoportjában Győrben 12–11-re legyőzte Görögországot. Benedek Tibor együttese százszázalékos teljesítménnyel végzett az élen.
ápr. 14
20:05
Videó: Stieber csapattársa szurkolóval balhézott (She)
Parázs vitába keveredett egy szurkolóval Lewis Holtby, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg játékosa.
ápr. 14
20:24
Bajnokok Ligája: Madridi futballháború, szerb főszereplővel (Agroinform)
Spanyolországban egy szerb, Olaszországban egy cseh spori került a főszerepbe a játékosok helyett.
ápr. 14
20:39
MTK: javul az állapota, Csiki Norbert bekapcsolódik (She)
Csiki Norbert, az MTK sérülésből lábadozó labdarúgója bízik benne, hogy szombaton már játszhat a Győri ETO elleni NB I-es bajnokin.
ápr. 14
20:39
Csoportelsőként szuperdöntős a Benedek-csapat (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott utolsó, Győrben vívott csoportmérkőzésén győzött a görögök ellen.
ápr. 14
20:51
Je suis... (Behaviour)
ápr. 14
20:57
BL: két meccsen egy gól (Infostart)
Mindössze egy gól esett a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi negyeddöntőiben: Atlético-Real Madrid 0-0, Juventus-AS Monaco 1-0
ápr. 14
21:51
Férfi kosár Euroliga: hátrányban a címvédő, gázolt a CSZKA (She)
A címvédő Maccabi Tel-Aviv 80–72-es vereséget szenvedett a Fenerbahce otthonában a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 14
21:53
BL: a Barca edzője sok gólra számít a PSG elleni párharcban (She)
Zlatan Ibrahimovicról a Barcelona vezetőedzője, Lionel Messiről a PSG trénere beszélt a két csapat szerdai Bajnokok Ligája-negyeddöntője előtt. Természetesen más is elhangzott.
ápr. 14
22:09
BL: Bale óriási ziccerét nagy bravúrral fogta Oblak - videó (She)
Nagy lehetőséget puskázott el Gareth Bale, a Real Madrid szélsője az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén. De ne vitassuk el Jan Oblak érdemeit sem, a kapus jól hangolt a derbire.
ápr. 14
22:11
MLSZ: nyáron és tavasszal is korábban kezdődik a bajnokság (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség részben új összetételű elnöksége kedd délután megtartotta második ülését. Szó esett többek között a következő bajnoki idényről – amely a szokásosnál korábban kezdődik –, valamint a sportfogadásból származó pénzekről is, amelyekből a jövőben a klubcsapatok is részesülnek.
ápr. 14
22:45
BL: büntetőből szerzett góllal nyert a Juventus (She)
A Juventus hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Monacót a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. A találkozó egyetlen gólját Arturo Vidal szerezte vitatható tizenegyesből.
ápr. 14
22:47
BL: nem született gól az Atlético-Real szuperrangadón (She)
Gól nélküli döntetlenre végeztek a felek az Atlético Madrid–Real Madrid szuperrangadón a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 14
22:49
Anglia: Bajner beállt, belőtte, majd önkívületbe került (She)
Bajner Bálint 92. percben szerzett góljával a Notts County 1–1-es döntetlent harcolt ki a Barnsley ellen az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 43. fordulójának keddi játéknapján.
ápr. 14
23:03
BL: Ancelotti a szünet előtti, Simeone a szünet utáni játékot folytatná (She)
Gól nélküli döntetlenre végeztek a felek az Atlético Madrid–Real Madrid szuperrangadón a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
ápr. 14
23:21
Döntetlennel kezdődött a tavalyi döntősök negyeddöntője (Metropol)
Nem bírt egymással a két madridi csapat, a másik mérkőzésen a Juventus egy góllal verte a vendég Monacót.
ápr. 14
23:57
Tenisz: Babos kikapott a bogotái torna 1. fordulójában (She)
A hetedik helyen kiemelt Babos Tímea három játszmában kikapott a hazai környezetben játszó Mariana Duque-Marinótól a bogotái salakpályás teniszverseny első fordulójában.

Keresés