2015. április 28. kedd

ápr. 28
13:22
Sakkcsapat-vb: hatodik a magyar csapat, kínai arany (She)
A magyar válogatott döntetlent játszott az ukránokkal az örményországi Cahkadzorban zajló férfi sakkcsapat-világbajnokság keddi, kilencedik fordulójában, amely egyben az utolsó kör is volt, s ezzel a hatodik helyen végzett. Az aranyérmet az olimpiai bajnok kínaiak szerezték meg.
ápr. 28
13:27
Babos könnyedén nyert az ötödik kiemelt ellen (Metropol)
Bejutott a marrákesi salakpályás női tenisztorna nyolcaddöntőjébe.
ápr. 28
13:30
Német Kupa: Előrehozott döntőt rendeznek a Német Kupában (Agroinform)
Döntőnek beillő Német Kupa-elődöntőt rendeznek kedden Münchenben, ahol a Bayern a Borussia Dortmundot fogadja.
ápr. 28
13:36
Notts: „Túlfizetett, semmirekellő bevándorlók” - BNP (She)
Bajner Bálint csapata, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) a bennmaradásért küzdő Notts County undorának adott hangot a szélsőjobboldali Brit Nemzeti Párt (BNP) Tweet-bejegyzése miatt.
ápr. 28
13:38
Real Madrid: Ödegaard nagy esélyt kaphat Ancelottitól (She)
Norvég értesülések szerint Martin Ödegaard, a Real Madrid 16 éves középpályása januári érkezése óta első alkalommal tagja lehet a királyi klub első keretének egy spanyol bajnoki mérkőzésen.
ápr. 28
13:54
Újra Ironman 70.3 Budapesten (Infostart)
Augusztus 22-én másodszor rendezik meg Budapesten az Ironman 70.3-at, amely tavaly a több ezer induló értékelése alapján világelső lett az először megrendezett triatlonversenyek között.
ápr. 28
13:54
Szőke bombázóra cserélte a feleségét a teniszsztár (Blikk)
Zürich – Tizennyolc éves szőke bombázóért hagyta el másodszor is feleségét Stanislas Wawrinka (30).
ápr. 28
13:56
Button akár olimpiai bajnok is lehetett volna (Blikk)
ápr. 28
14:12
Tenisz: Babos könnyedén nyert az ötödik kiemelt ellen (She)
Babos Tímea meglepetésre könnyedén nyert az ötödik helyen kiemelt Mona Barthel ellen a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású, marrákesi salakpályás női tenisztornán, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.
ápr. 28
14:12
Megsérült a svájciak Forma-1-ese - Videó! (Blikk)
Zürich – Súlyos lovasbalesetet szenvedett a svájciak korábbi Forma–1-es autóversenyzője. Marc Surert (63) ledobta a lova, s olyan szerencsétlenül esett, hogy eltört az egyik lába, valamint két bordája, és a tüdeje is kilyukadt.
ápr. 28
14:14
Juventus: szektorbezárás jöhet a füstbombák miatt (She)
Olasz sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy a Juventus labdarúgócsapatát szektorbezárással büntetik szurkolóik hétvégi, Torino elleni idegenbeli városi derbin okozott rendbontása miatt.
ápr. 28
14:14
Felnyársalta csapattársát a St. Mirren focistája (Blikk)
Paisley – A pályán, edzés közben okozott súlyos balesetet egyik csapattársának a skót élvonalban érdekelt St. Mirren focistája.
ápr. 28
14:30
Megyei foci: a mennyei bombagól minden pillanata hibátlan (She)
A felkészülés, a biztatás, a lövés, a becsapódás, a gólöröm, az ünneplés és a szurkolói rigmus is. A főszereplő Németh Szabolcs (művésznevén: Szasza) a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályban szereplő Ágfalva KSK labdarúgója – a videót a TrollFocin találtuk.
ápr. 28
14:32
Vízi: ereklyéket árvereznek az Ambrus-család megsegítésére (She)
Árverés indult az április 16-án elhunyt 61-szeres válogatott vízilabdakapus, Ambrus Tamás családjának megsegítésére.
ápr. 28
14:34
Wimbledon: már több mint 11 milliárd forintot lehet nyerni (She)
Hét százalékkal nő az angol nemzetközi teniszbajnokság összdíjazása, így az idén már 26.75 millió angol fontot (több mint 11 milliárd forintot) osztanak szét a wimbledoni All England Clubban.
ápr. 28
14:48
Sportfogadás: segítő iksz, egy ezressel majd’ félmilliót kaszált (She)
A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. Rendhagyó napokon vagyunk túl, ugyanis bár az első helyezett több mint hatszázszoros szorzót kreált, mégis a dobogó alsó fokára álló tippelőt irigyeljük a legjobban.
ápr. 28
14:50
PSG: sem Ibra, sem Blanc nem megy sehová (She)
Nem tervez nagy változtatást a keretben Nasszer al-Kelaifi, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban második helyen álló PSG katari tulajdonosa.
ápr. 28
15:06
DVTK: Szivics helyett Vitelkivel fejezik be a szezont - sajtóhír (She)
A boon.hu információja szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetősége és Tomiszlav Szivics megállapodott a szerződésbontás feltételeiről, így már a szezonból hátralévő mérkőzéseken is más irányítja a csapatot.
ápr. 28
15:15
La Liga: Kis lépés a Barcának, nagy lépés a bajnoki cím felé (Agroinform)
Az utolsó két meccsén nem tudta legyőzni a Barca a Getafét. Ha kedden is hibáznak Messiék, az az elsőségükbe kerülne.
ápr. 28
15:24
Bundesliga: „Szalai, a hatmilliós csalódás végre mutat valamit” (She)
Szalai Ádám, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim csatára a hétvégén gólpasszal járult hozzá a Hannover elleni győzelemhez, a magyar játékosról azonban továbbra sincs jó véleménnyel az egyik legnagyobb helyi lap.
ápr. 28
15:26
Férfi kézi BL: Vujin folytatná a német győzelmi sorozatot (She)
A THW Kiel férfi kézilabdacsapatának klasszis jobbátlövője, Marko Vujin sajnálja, hogy az idén sem játszhat Bajnokok Ligája-döntőt a Veszprémmel, ugyanakkor szeretné folytatni a német győzelmi sorozatot.
ápr. 28
15:42
Légiósok: Gyerekként mindenki a Realról álmodik - Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar válogatott labdarúgója a Szovjetszkij Szportnak adott interjújában – amelynek felvezetőjét itt olvashatja el – többek között azt is elmondta, hogy gyerekként a Real Madridról álmodott, de sohasem tűzött ki maga elé irreális célokat.
ápr. 28
15:42
Visszatért a csodagyerek Ronaldóékhoz (Blikk)
Madrid – Carlo Ancelotti (55) újra bizalmat szavazott Martin Ödegaardnak (16) - legalábbis erre vall, hogy a Real Madrid focicsapatának vezetőedzője az első keret edzésére rendelte a norvég csodagyereket.
ápr. 28
15:44
WTCC: Michelisz újra dobogóra állna a Hungaroringen (She)
Május 2-án és 3-án a Hungaroringen folytatódik a túraautó-világbajnokság 2015-ös idénye. A mogyoródi versenypálya 2011-ben adott otthont először a világbajnoki sorozatnak. A Zengő Motorsport és Michelisz Norbert most is a dobogó egyik fokát tűzte ki célul.
ápr. 28
16:00
Asztalitenisz-vb - Nyolcaddöntős a Jakab, Pergel duó, Pattantyús bravúrja (Infostart)
A Jakab János, Pergel Szandra duó keddi mérkőzését is megnyerte, s ezzel bejutott a legjobb 16 közé a vegyes párosok küzdelmében az asztaliteniszezők szucsoui világbajnokságán. Egyesben Pattantyús Ádámon kívül minden magyar búcsúzott, ő azonban bravúrral került be a 64 közé.
ápr. 28
16:00
Videó: CR Ödegaardot oktatta a Real edzésén (She)
Norvég lapértesülések szerint Martin Ödegaard nagy esélyt kaphat Ancelottitól a Real Madrid Almería elleni spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésén. A Real tizenhat éves középpályását Cristiano Ronaldo iskolázta a klub edzésén.
ápr. 28
16:02
Boksz: Pacquiao nem bízik Mayweather kesztyűiben (She)
Manny Pacquiao edzője, Freddie Roach nem igazán szimpatizál Floyd Mayweather bokszkesztyűivel, amiket a hétvégi mérkőzésen kíván használni.
ápr. 28
16:04
Asztalitenisz-vb: nyolcaddöntős a Jakab, Pergel duó, Pattantyús bravúrja (She)
A Jakab János, Pergel Szandra duó keddi mérkőzését is megnyerte, s ezzel bejutott a legjobb 16 közé a vegyes párosok küzdelmében az asztaliteniszezők szucsoui világbajnokságán. Egyesben Pattantyús Ádámon kívül minden magyar búcsúzott, ő azonban bravúrral került be a 64 közé.
ápr. 28
16:06
FTC: „Budapest gyémántja” örül, hogy végre nem ő a kölyök (She)
„Budapest gyémántja” címmel jelentetett meg írást az osztrák derStandard.at Emir Dilaverről, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros jobbhátvédjéről, aki Thomas Dollnál a menetelő zöld-fehérek alapembere lett ebben a szezonban.
ápr. 28
16:09
Sakkcsapat vb: hatodik a magyar csapat (Metropol)
Az aranyérmet az olimpiai bajnok kínaiak szerezték meg.
ápr. 28
16:18
Real Madrid: trükkös csere, a Chelsea sztárját kérik Bale-ért? (She)
Érdekes ajánlatra készül a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége angol lapértesülések szerint, a blancók hajlandóak elengedni Gareth Bale-t Londonba, a walesiért cserébe azonban igazi klasszist kérnek a pénz helyett.
ápr. 28
16:54
DVTK: Tomiszlav Szivics távozik Diósgyőrből - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződést bontott a klub vezetőedzőjével, Tomiszlav Sziviccsel.
ápr. 28
16:54
Pars Krisztián már a Gyulai Memorialra készül (Blikk)
Székesfehérvár – Egyelőre sérüléssel bajlódik Pars Krisztián (33).
ápr. 28
17:03
Újra vasemberek Budapesten (Metropol)
Idén újra Budapest lesz az Ironman 70.3 versenysorozat egyik állomása.
ápr. 28
17:12
A Diósgyőr szerződést bontott Sziviccsel (Infostart)
A Diósgyőri VTK labdarúgóklubja és Szivics Tomiszláv vezetőedző kedden szerződést bontott egymással.
ápr. 28
17:21
Szivics távozik Diósgyőrből (Metropol)
Az új tréner kinevezéséig Vitelki Zoltán kapott megbízást az első csapat irányítására. Edzőváltások a 2014/2015-ös idényben, a cikk végén.
ápr. 28
17:21
Átigazolás: Hatvanmillió euró lehet az új belga csillag ára (Agroinform)
Ügynöke már látja is De Bruyne-t Ibrahimovic mögött a PSG-ben gólpasszokat osztogatni.
ápr. 28
17:30
Videó: Thierry Henrynak ezúttal nem a lába sült el (She)
A május 2-i Manny Pacquiao–Floyd Mayweather meccs alkalmából különleges versenyt rendeztek a Sky Sports futballszakértő csapatának. Thierry Henry, Jamie Redknapp és David Jones egy gép segítségével összemérte, melyikük üt erősebben.
ápr. 28
17:32
NFL: jön az újabb J. J. Watt és Andre Johnson? - ismertetők (She)
A 2014-es évhez hasonlóan idén is exkluzív interjút készítettünk azokkal, akik legjobban ismerik az NFL játékosbörze legkelendőbb játékosait: az edzőikkel. Ebből olvashatnak egy kisebb ízelítőt alább. A teljes, illetve a többi edzővel készített interjúkat itt találhatják angol nyelven.
ápr. 28
17:34
U18: tíz csere a szünetben, legyőzték Bulgáriát a mieink (She)
A magyar U18-as labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Bulgáriát felkészülési mérkőzésen.
ápr. 28
17:48
NBK: Barca-MU, PSG-Chelsea - kész a szupertorna műsora! (She)
Kedden nyilvánosságra hozták a sztárcsapatok részvételével sorra kerülő nyári labdarúgótorna, a Nemzetközi Bajnokok Kupája (NBK) amerikai menetrendjét.
ápr. 28
18:06
Barcelona: végre debütálhat a 15 millió fontos védő (She)
Thomas Vermaelen zöld utat kapott a Barcelona orvosaitól, így semmi akadálya, hogy végre debütáljon a katalánoknál.
ápr. 28
18:08
Magyar Kupa: Újpest-Videoton elődöntő élőben az NSO-n! (She)
Ma este az Újpest FC a Videotont fogadja a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk és folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
ápr. 28
18:10
Real Madrid: „végkielégítéssel” küldik Londonba Iker Casillast? (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa a nyári átigazolási időszakban elhagyja a spanyol fővárost, és Londonba költözik – egy méretes „végkielégítés” társaságában.
ápr. 28
18:42
Így szívatta Ronaldo a norvég tinit - VIDEÓ! (Blikk)
Madrid – Először készülhet tétmeccsre a legdrágább csodatini, a Real Madridnál edző norvég Martin Ödegaard (16)
ápr. 28
18:51
Szerencsejáték-ipar: Hihetetlen, de már az óránkról is adhatunk fel fogadásokat (Agroinform)
Statisztikákat, eredményeket böngészhetünk és fogadásokat adhatunk fel óránkról az Unibet fogadóirodánál.
ápr. 28
19:00
NB I: szidalmazás, helytelen hangosbemondó - büntették a Fradit (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága a mai ülésén a Ferencvárost, 200 ezer forint befizetésére kötelezte. A Pápa ügyvezető-tulajdonosa rosszabbul járt: Bíró Pétert 300 ezer forintra büntették. Összeállításunkban megtekintheti, hogy milyen határozatokat hozott az FB.
ápr. 28
19:36
MLSZ - Megbüntették a Ferencvárost (Infostart)
Az élvonalbeli klubok közül egyedül a Ferencváros kapott pénzbüntetést a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi ülésén.
ápr. 28
19:36
FIFPro: támogatják a negyedik cserelehetőség bevezetését (She)
A futballistákat képviselő érdekvédelmi szervezet, a FIFPro támogatja a negyedik cserelehetőség bevezetését, amelyet a labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB februárban elvetett.
ápr. 28
19:36
Az MLSZ kalapozik a Győrnek (Blikk)
Győr ‒ Szövetségi kérésre az élvonalbeli klubok dobhatják össze a pénzt a győri felnőtt futball jövőjéért.

Keresés