2015. április 8. szerda

ápr. 8
18:00
Sportfogadás: Íme a bizonyíték, hogy a magyar fogadók is tudnak nagyot kaszálni! (Agroinform)
Olvasónk szelvénye a bizonyíték arra, hogy néha megéri megpróbálni a lehetetlennek tűnő kombit is.
ápr. 8
18:15
NBA: térdműtétje után visszatér a klasszis irányító (She)
Hat hét kihagyás után szerda este az Orlando Magic otthonában visszatér Derrick Rose, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Chicago Bulls irányítója.
ápr. 8
18:17
Real: „Csak a Milan kedvéért hagynám el a csapatot” (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője cáfolta a pletykákat, melyek szerint az olasz válogatott szövetségi kapitánya akar lenni, valamint kijelentette, csupán egyetlen klub kedvéért hagyná el a spanyol fővárost.
ápr. 8
18:33
Bubka nyilvánosságra hozta "vízióját" (Infostart)
"Vízió 2025" címmel nyilvánosságra hozta választási programját Szerhij Bubka, aki versenybe száll a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elnöki posztjáért.
ápr. 8
18:33
FTC-Újpest: szomorú Kabát, ölelő Simek, aggódó Lipcsei és a nagy csók (She)
Vasárnap újra itt a derbi: 16.30-kor összecsap egymással a Ferencváros és az Újpest, első alkalommal az új Üllői úti stadionban. Ez alkalomból összeszedtük az előző évek derbijeinek legjobb fotóit – képgaléria!
ápr. 8
18:33
Válságba került a Forma–1 (Blikk)
A brit üzletember válságstábot hívott össze, amelyben helyet kapott Mercedes-istálló főnöke, Toto Wolff (43) és a Red Bull Racing vezetője Christian Horner (41) is.
ápr. 8
18:35
Ligue 1: kifakadt a PSG támadója, távozhat a nyáron (She)
Edinson Cavani, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain támadója elégedetlen a csapatban betöltött szerepével és egyre csak romlik a viszonya Laurent Blanc vezetőedzővel, így ügynöke szerint nyáron Angliába vagy Spanyolországba távozhat.
ápr. 8
18:51
Női kézi BL: Ambros Martín a szurkolókat is csatába hívja (She)
Nehéz helyzetből várja a Vardar Szkopje elleni negyeddöntős visszavágót a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligájában. Az első meccsen elszenvedett hatgólos vereség után Ambros Martín a győri szurkolókat is csatába hívja, míg a sérült Eduarda Amorim reméli, a drukkerek szombaton „felrobbantják" az arénát.
ápr. 8
18:53
Videó: a Real ellen hangolt óriási bravúrjával az Atlético kapusa? (She)
Parádés robinzonádot mutatott be a Real Sociedad ellen 2–0-ra megnyert bajnokin Jan Oblak, a spanyol élvonalban szereplő Atlético Madrid kapusa. A bravúrt Esteban Granero, a Real Madrid korábbi játékosa bánta leginkább, az ő kiváló szabadrúgását hatástalanította a 22 éves kapuvédő. A védéssel Oblak talán már a „blancók” elleni városi derbire hergelte magát, melyet április 14-én, kedden rendeznek a…
ápr. 8
18:55
Rögbi: két magyar siker az U18-as C-csoportos Eb-n (She)
Előbb Moldovát 9–0-ra, majd Dániát 7–0-ra győzte le a korosztályos magyar rögbiválogatott a Kecskeméten zajló U18-as C-csoportos Európa-bajnokságon.
ápr. 8
18:57
Barcelona: újabb élcsapat jelentkezett be a támadóért (She)
Brit lapértesülések szerint Pedro, a Primera Divisiónban szereplő Barcelona 27 éves támadója a Bundesligában köthet ki, méghozzá a Bayern Münchennél.
ápr. 8
19:12
Szerencsejáték-ipar: Mégsem lesz olyan nagy üzlet az online szerencsejáték az Egyesült Államokban? (Agroinform)
Ha 2020-ra is csak 10-15 államban lesz legális az online szerencsejáték, a korábbi becslések közelébe sem érhet a piac.
ápr. 8
19:27
Férfi vízi BL: belgrádi győzelmével közelebb az elődöntőhöz a Szolnok (She)
A Szolnok megőrizte helyét a férfi vízilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának élén, miután a 8. fordulóban 13–7-re nyert a Partizan Beograd otthonában. Ez egyben azt is jelenti, hogy újabb lépést tett az elődöntő felé vezető úton. Nyert a másik magyar csapat, az Eger is. A hevesieknek azonban a hátralévő két fordulóban nagyot kell küzdeniük, hogy megőrizzék a továbbjutáshoz szükséges második…
ápr. 8
19:45
Videó: négymeccses eltiltás az alattomos taposásért (She)
Négy mérkőzésről tiltották el Kim Min Hjokot, a japán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sagan Tosu játékosát. A védő a Kashima Antlers ellen 3–1-re megnyert bajnokin taposta meg földön fekvő ellenfelét, Kanazaki Mut. A játékvezető nem vette észre az esetet, a büntetést azonban így sem úszta meg Kim Min Hjok.
ápr. 8
20:03
Az oroszok kapták a montenegrói meccs három pontját (Infostart)
Az orosz válogatott 3-0-s gólkülönbséggel megkapta a botrányos körülmények között félbeszakadt montenegrói mérkőzés három pontját a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban.
ápr. 8
20:03
Női kézi NB I: ötgólos fehérvári vereség Debrecenben (She)
A Fehérvár KC ötgólos vereséget szenvedett a DVSC-TVP-Aquaticum vendégeként a női kézilabda-bajnokság 5–8. helyért tartó rájátszásában.
ápr. 8
20:05
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Őrzi vezető helyét a Szolnok (Infostart)
Hat góllal, magabiztosan győzött a Szolnok Belgrádban, a Partizan vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblás sorozatának szerdai nyolcadik fordulójában. Sikerével a magyar csapat - amely már biztos résztvevője a sorozat hatos döntőjének - megerősítette vezető helyét csoportjában, amelyet ha megnyer, akkor egyből az elődöntőbe jut.
ápr. 8
20:15
Állatszállító kamion és mentő ütközött (fotó!) (Behaviour)
ápr. 8
20:21
Videó: Dzsudzsák parádés bombagóljával nyert derbit a Dinamo (She)
Elképesztő gólt lőtt Dzsudzsák Balázs, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva játékosa a CSZKA elleni városi rangadón. A Premjer-liga 22. fordulójában rendezett találkozón ráadásul a magyar légiós találata győzelmet is ért.
ápr. 8
20:21
Az oroszok kapták a montenegrói meccs három pontját (Metropol)
A labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében játszott mérkőzés botrányos körülmények között szakadt félbe. Pénzbüntetést is kiszabtak.
ápr. 8
20:23
Jégkorong: bécsi fordítás 0-2-ről, megleptük Ausztriát (She)
Felkészülési mérkőzésen a magyar jégkorong-válogatott Bécsben két góllal nyert Ausztria ellen. A mérkőzés eleje számunkra gyászosan indult – két góllal elléptek a házigazdák, játékunk kilátástalan volt –, de a második harmadban szépítettünk, a záró etapban meg újabb három góllal kedveskedtünk a vendéglátóknak. Pénteken a Tüskecsarnokban ismét megmérkőzik egymással a két válogatott (19 órai…
ápr. 8
20:39
MLSZ: pénzbüntetés a Győrnek és a Ferencvárosnak (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a Győrt és a Ferencvárost is pénzbüntetéssel sújtotta szurkolóinak magatartása miatt.
ápr. 8
20:41
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Újabb sikerével továbbjutó helyen az Eger (Infostart)
Öt góllal nyert az Eger hazai medencében az olasz Brescia ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblás sorozatának nyolcadik fordulójában. Sikerével a magyar csapat nagy lépést tett afelé, hogy a már biztos csoportelső Pro Recco mögött megszerezze a továbbjutást jelentő második helyet.
ápr. 8
20:57
Történelmi hokisiker Bécsben (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott története során először nyert Ausztriában a házigazda csapat ellen: Rich Chernomaz szövetségi kapitány együttese szerdán barátságos mérkőzésen 4-2-re győzött Bécsben.
ápr. 8
20:57
Serie A: Udinese-blama a sereghajtó Parma otthonában (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójának elhalasztott mérkőzésén a sereghajtó Parma Silvestre Varela góljával 1–0-ra legyőzte az Udinesét.
ápr. 8
21:33
Röplabda: Lukács László is szerepet kap a szövetségben (She)
Jelentős szervezeti átalakítások történtek a Magyar Röplabdaszövetség (MRSZ) vezetőségében, megszűnt például a főtitkári poszt.
ápr. 8
21:51
Német Kupa: harmadik ligás csapat az elődöntőben (She)
A harmadosztályú Arminia Bielefeld hazai pályán tizenegyesekkel legyőzte az élvonalbeli Borussia Mönchengladbachot, ezzel bejutott a labdarúgó Német Kupa elődöntőjébe.
ápr. 8
22:27
Primera División - Nagyon nyert a Barcelona (Infostart)
A listavezető FC Barcelona magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott a vendég Almería együttese felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szerdai játéknapján. A katalánok sorozatban hatodszor diadalmaskodtak a Primera Divisiónban.
ápr. 8
22:27
Magyar Kupa: az Újpest az alsóházi csapatokat sem veri meg, ha... (She)
Mint beszámoltunk róla, a Videoton hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A találkozót követően Balajcza Szabolcs, Nebojsa Vignjevics, illetve a győztes gólt szerző Gyurcsó Ádám nyilatkozott az NSO Tv-nek.
ápr. 8
23:21
Német Kupa: tizenegyesek döntöttek a Bayer-Bayernen (She)
A Bayern Münchennel lett teljes a labdarúgó Német Kupa elődöntőjének mezőnye, miután a bajorok a negyeddöntőben – gól nélküli döntetlen után – tizenegyesekkel legyőzték idegenben a Bayer Leverkusent. A bajorok az elődöntőben a Borussia Dortmunddal találkoznak.
ápr. 8
23:39
Francia Kupa: Ibra triplájával döntős a PSG (She)
Az Auxerre után a PSG is bejutott a Francia Kupa döntőjébe, miután a szerdai elődöntőben háromgólos győzelmet aratott a Saint-Étienne ellen. A sikerben főszerepet vállalt Zlatan Ibrahimovic, aki az első félidő közepén, büntetőből szerzett találatát követően a hajrában duplázott.
ápr. 8
23:57
La Liga: vendégként nyert a Real, Casillas volt a legjobbja (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Rayo Vallecano vendégeként gyűjtötte be a győzelemért járó három pontot a Real Madrid. Carlo Ancelotti együttese a 68. percig nem tudta feltörni a jól védekező és bátor támadójátékkal előrukkoló hazaiakat, akkor azonban Cristiano Ronaldo megszerezte a vezetést, percekkel később pedig James Rodríguez a kegyelemdöfést is megadta. A…

Keresés