2016. március 6. vasárnap

márc. 6
15:49
Torna: Kovács Zsófia debütált a felnőtteknél, Európa-bajnokot vert (She)
Sikeresen szerepelt a férfi és női tornászválogatott a linzi nemzetközi csapatversenyen, ahol a férfi válogatott megnyerte a csapatviadalt, egyéni összetettben bronzérmek születtek, míg a nőknél az egyéni összetettben Kovács Zsófia győzött, a csapat pedig második lett.
márc. 6
16:21
Lengyelország: Gosztonyi és Mervó is megsérült (She)
Mint megírtuk, a Slask Wroclaw magyar légiósai nélkül szenvedett vereséget a Zaglebie Lubintól a lengyel labdarúgó-bajnokságban. Egyikük sem volt a keretben, Gosztonyi András még edzésen sérült meg, míg Mervó Bence a tartalékok meccsén.
márc. 6
16:21
Ismét junior világbajnok a teremíjász Orosz Viktor (Infostart)
Orosz Viktor nyerte az ankarai teremíjász-világbajnokság junior csigás versenyét.
márc. 6
16:23
Videó: a „semmiből” jött, hatalmas gólt vágott a Milannak (She)
Joseph Alfred Duncan meglepte az AC Milan védőit, amikor csapata szögletére tökéletes ütemben érkezve a 27. percben megszerezte a vezetést a Sassuolónak. A ghánai középpályás a „semmiből” jött, és futtából ballal óriási gólt lőtt.
márc. 6
16:25
Svájc: Vanczák Vilmos győztes csapat tagja volt (She)
A Vanczák Vilmossal felálló Sion 2–0-ra nyert a sereghajtó Vaduz ellen a svájci labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A magyar válogatott védő végigjátszotta a találkozót, a 76. percben sárga lapot kapott.
márc. 6
16:27
Alpesisí-vk: Kristoffersené és Hansdotteré a műlesikló világkupa (She)
Vasárnap a szlovéniai Kranjska Gorában férfi, a szlovákiai Jasnán női műlesikló futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet az osztrák Marcel Hirscher, utóbbiaknál pedig az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg.
márc. 6
16:39
PL: tíz emberrel, 96. perces büntetővel nyert a Liverpool (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a Liverpool 2–1-re nyert a Crsytal Palace otthonában. A vendégek a 63. percben gól- és emberhátrányban voltak, de a 96. percben fordítottak.
márc. 6
16:41
Videó: balszerencse – a korábbi Fradi-kedvenc öngólja (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban lejátszott Olympique Marseille–Toulouse meccs 1–1-es döntetlennel ért véget. A vendégek szerezték meg a vezetést Wissam Ben Yedder révén, ám a 74. percben a korábban a Ferencvárosban játszó Somália balszerencsés mozdulata után egyenlítettek a hazaiak. A Toulouse értékes pontot szerzett, de a nagyobb bravúr elmaradt.
márc. 6
16:57
Videó: büntető a 96. percben – Benteke hihetetlen higgadtsága (She)
Christian Benteke 96. percben lőtt góljával a Liverpool 2–1-re legyőzte idegenben a Crystal Palace-t az angol labdarúgó-bajnokágban. Íme, a mindent eldöntő gól!
márc. 6
16:57
Peyton Manning visszavonul (Metropol)
A Denver Broncos amerikaifutball-csapatának legendás irányítója a csúcson hagyhatja abba.
márc. 6
16:59
Videó: Messi duplázott, büntetőből is betalált a Barcelona (She)
Az alábbi videós összeállításban az Eibar–Barcelona spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg!
márc. 6
17:15
Premier League - Emberhátrányban fordított a Liverpool (Infostart)
Az FC Liverpool az utolsó fél órában emberhátrányban küzdve fordított és nyert a Crystal Palace otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 6
17:15
Teremíjászat: Orosz Viktor ismét junior világbajnok lett (She)
Orosz Viktor nyerte meg az ankarai teremíjász-világbajnokság junior csigás versenyét.
márc. 6
17:17
Serie A: váratlan hősre lelt a Juve, a Sassulo legyőzte a Milant (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 28. fordulójában a Juventus Bergamóban győzte le az Atalantát, így ismét három pont a különbség a torinóiak és a Napoli között. Az AC Milan megint elbukott a Sassuolo otthonában, a Genoa legyőzte az Empolit, a Frosinone az Udinesét, a Bologna pedig ikszelt a Carpival.
márc. 6
17:19
NB III: a Szabó, Szabó, Szabó támadósor sem bírt az MTK-val (She)
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának listavezetője, a Ferencváros II a duplázó Popov Patrik vezérletével 3–1-re legyőzte otthon a Tatabányát, a második helyen álló Videoton II négyet szórt a Csepelnek.
márc. 6
17:21
Sílövő-vb: harmadszor is Martin Fourcade (She)
A férfiak és a nők üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világbajnoksága a norvégiai Oslóban. Előbbieknél a győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg, míg utóbbiaknál a német Laura Dahlmeier nyert.
márc. 6
17:23
Davis-kupa: Nagy Péter kikapott, 3:2-re nyertünk Izrael ellen (She)
Az utolsó találkozón Amir Weintraub 5:7, 6:4, 6:2-re legyőzte Nagy Pétert, így a magyar férfi teniszválogatott 3:2-re nyert Izrael ellen a Davis-kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjában.
márc. 6
17:33
Davis Kupa - Nagy kikapott, 3-2-re nyertek a magyarok (Infostart)
Nagy Péter tét nélküli mérkőzésen kikapott Amir Weintraubtól vasárnap, így a magyarok 3-2-re nyerték meg a Városligetben rendezett Izrael elleni párharcot a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjában.
márc. 6
17:33
Bundesliga: az újonc ellen botlott otthon a Mainz (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójában a Mainz hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Darmstadttal.
márc. 6
17:35
Bundesliga: Hamburg–Hertha – élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójának záró találkozóján a Dárdai Pál irányította Hertha a Hamburg otthonában vendégeskedik. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 6
17:37
Davis-kupa: „Frenetikus, szenzációs, szuper, csodálatos” (She)
Richter Attila, a szövetség (MTSZ) főtitkára szerint a válogatott sikere mellett a magyar tenisznek is kiváló reklámja volt az Izrael ellen megnyert párharc a Davis-kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.
márc. 6
17:51
A magyar tenisz kiváló reklámot kapott a Városligetben a főtitkár szerint (Infostart)
Richter Attila, a szövetség (MTSZ) főtitkára szerint a válogatott sikere mellett a magyar tenisznek is kiváló reklámja volt az Izrael ellen megnyert párharc a Davis Kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.
márc. 6
17:51
Serie A: váratlan hősre lelt a Juve, a Sassuolo legyőzte a Milant (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 28. fordulójában a Juventus Bergamóban győzte le az Atalantát, így ismét három pont a különbség a torinóiak és a Napoli között. Az AC Milan megint elbukott a Sassuolo otthonában, a Genoa legyőzte az Empolit, a Frosinone az Udinesét, a Bologna ikszelt a Carpival.
márc. 6
18:09
Primera División - Négy góllal győzött a Barcelona (Infostart)
A címvédő és listavezető FC Barcelona 4-0-ra győzött az Eibar otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 6
18:09
PSG: a gyermekeivel focizó Ibrahimovicé a nap videója (She)
Két fiával gyakorolt a Paris Saint-Germain edzőpályáján a francia klub csatárklasszisa, Zlatan Ibrahimovic. A svéd óriás labdakezelésre, passzolásra, cselezésre tanította gyermekeit – behúzva ezzel a hétvége képzeletbeli cukiságversenyét.
márc. 6
18:11
La Liga: nem izzadt meg a Barca, négyet hintett az Eibarnak (She)
Az FC Barcelona idegenben 4–0-ra legyőzte az Eibart a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 28. fordulójában.
márc. 6
18:13
Tenisz: jó ötletnek tűnik Henin bevétele a csapatba (She)
Az ukrán Elina Szvitolina 6:7, 6:4, 7:5-re nyert a kanadai Eugenie Bouchard ellen a Kuala Lumpur-i női tenisztorna döntőjében.
márc. 6
18:15
Férfi kézi BL: Kielce–Szeged élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 14. fordulójában a Szeged a lengyel Kielce otthonába látogat. A Kielce már mindenképpen második helyen végez a csoportban, és talán ez lehet az esély, hogy nyerjen a Szeged. Ha győz a magyar csapat, akkor negyedik, ha veszít vagy döntetlen, akkor ötödik helyen végez.
márc. 6
18:17
Eurofutball: Lacazette-ék hengereltek, harmadik a Lyon (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 26. fordulójában az Ajax 4–0-ra kiütötte a Willem II-t. A rekordbajnok amszterdamiak csak az első félidő véghajrájában törték fel a hazai reteszt, de Arkadiusz Milik gólja után belelendültek a vendégek, a 65. percig Riechedly Bazoer, Lasse Schöne és Davy Klaasen is eredményes volt.
márc. 6
18:27
Cseh László újabb két aranyat nyert Berlinben (Infostart)
Cseh László győzött 200 méter pillangón és 200 méter vegyesen a berlini nemzetközi úszóversenyen vasárnap.
márc. 6
18:27
Úszás: Cseh László újabb két aranyat nyert Berlinben (She)
Cseh László győzött 200 méter pillangón és 200 méter vegyesen a berlini nemzetközi úszóversenyen vasárnap.
márc. 6
18:45
Verrasztó Dávid nyerte a 200 méteres vegyest Marseille-ben (Infostart)
Verrasztó Dávid győzött 200 méter vegyesen vasárnap Marseille-ben, az úszók Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozatának harmadik, utolsó állomásán.
márc. 6
18:45
Úszás: Verrasztó Dávid nyerte a 200 vegyest Marseille-ben (She)
Verrasztó Dávid győzött 200 méter vegyesen vasárnap Marseille-ben, az úszók Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozatának harmadik, utolsó állomásán.
márc. 6
18:45
Cseh László újabb két aranyat nyert Berlinben (Metropol)
Cseh László győzött 200 méter pillangón és 200 méter vegyesen a berlini nemzetközi úszóversenyen vasárnap.
márc. 6
18:47
Négy góllal győzött a Barcelona (Metropol)
Munir El Haddadi gólja és Lionel Messi duplája után Luis Suárez állította be a végeredményt.
márc. 6
19:03
Férfi kézi BL: a PSG Ukrajnába küldte a Veszprémet (She)
A PSG 35–32-re nyert a Flensburg ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, ezzel megnyerte az A-csoportot. Ez azt is jelenti, hogy az MVM Veszprém a második helyen végzett ebben a nyolcasban, és az ukrán Motor Zaporizzsjával kell játszania a negyeddöntőbe jutásért.
márc. 6
19:05
PL: történelmi WBA-tett, megvan az első hazai siker az MU ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a West Bromwich Albion hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet.
márc. 6
19:18
Cholnoky Sára második Cádizban (Infostart)
A szörfös Cholnoky Sára a második helyen végzett a Cádizban rendezett andalúziai olimpiai hét elnevezésű versenyen.
márc. 6
19:18
Kína: 16 gólt szereztek az első körben – hány hazai volt eredményes? (She)
Egy meccs, a pekingi Kuoan és a Tiencsin Teda találkozója kivételével lejátszották a kínai labdarúgó-bajnokság első fordulóját. A hét meccsen 16 gólt esett. Íme, a gólszerzők – néhány sztárt is találunk közöttük!
márc. 6
19:36
Bundesliga: Hamburgban szenvedett sima vereséget a Hertha (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójának záró mérkőzésén a Hamburg hazai pályán, Nicolai Müller duplájával 2–0-ra legyőzte a Dárdai Pál által irányított Herthát.
márc. 6
19:36
Csoportmásodik lett a Veszprém (Metropol)
A magyar bajnok akkor zárt volna az élen, ha ma nem nyer a PSG.
márc. 6
19:38
Videó: döbbenet – négy ziccer maradt ki öt másodperc alatt (She)
Hihetetlen jelenetsor játszódott le a román labdarúgó-bajnokságban lejátszott CSMS Iasi–CFR Cluj (0–2) meccs nyolcadik percében. A vendég kolozsváriaknak öt másodperc alatt négy ziccerük akadt, de a hazaiak olasz kapusa, Alessandro Caparco a bravúros hárításaival megakadályozta a gólt.
márc. 6
19:38
Kikapott és már csak hatodik a MU (Metropol)
A West Bromwich Albion otthonában szenvedtek 1-0-ás vereséget.
márc. 6
19:40
Férfi kézi BL: kikapott a Szeged Kielcében, a Kiel vár rá (She)
A Mol-Pick Szeged 27–26-ra kikapott a Kielce otthonában, ezzel az ötödik helyen végzett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában, és a Kiellel találkozik a legjobb nyolc közé jutásért vívandó párharcban.
márc. 6
19:54
Női röplabda NB I: a Vasas győzelemmel zárta az alapszakaszt (She)
A Vasas 3:0-ra legyőzte a Kecskemétet a női röplabda NB I alapszakaszának utolsó, vasárnapi játéknapján.
márc. 6
19:54
Kikapott a Hertha Hamburgban (Metropol)
Egy pontra megközelítette Dárdaiékat a Schalke.
márc. 6
20:12
Lengyelország: Lovrencsics Gergő győztes gólpasszt adott (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 26. fordulójában Kádár Tamás és Lovrencsics Gergő együttese, a Lech Poznan hazai pályán 2–1-re legyőzte a Cracovia Kraków gárdáját.
márc. 6
20:14
La Liga: ismét lecsapott a Bilbao szabadrúgás-specialistája (She)
Az Athletic Bilbao 2–0-ra legyőzte a Sporting Gijónt a La Liga 28. fordulójában, míg a Real Sociedad 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó Levantéval.
márc. 6
20:16
NB II: Devecseri gólja döntött a ZTE–Mezőkövesd rangadón (She)
A vendég Mezőkövesd-Zsóry Devecseri Szilárd 32. percben szerzett góljával legyőzte a ZTE FC-t a labdarúgó NB II 18. fordulójának záró rangadóján.
márc. 6
20:30
Jégkorong Mol Liga: fehérvári siker, a 7. mérkőzés dönt (She)
Hetedik mérkőzés határoz a második döntős kilétéről a jégkorong Mol Ligában, miután a Fehérvár AV19 otthon 2–1-re legyőzte a MAC Budapest csapatát.

Keresés