2016. május 10. kedd

máj. 10
0:12
Keddi sportműsor: hoki- és pólóválogatottunk is játszik (She)
A magyar jégkorong-válogatott Franciaországgal játszik az oroszországi világbajnokságon, férfi pólósaink Görögországgal találkoznak a világliga keretében Szentesen – mindkét keddi mérkőzést élőben közvetíti a televízió. A futballt a West Ham United–Manchester United angol bajnoki, valamint egy magyar érdekeltségű lengyel mérkőzés („Guzmicsék Mervóék ellen”) képviseli a képernyőn, de aki…
máj. 10
6:48
Matolcsy (Behaviour)
Igen, "Eltolcsinak" becézték egyetemi csoport és évfolyamtárs a kissé gyámoltalan, csendes, visszahúzódó Matotolcsy Gyurit.
máj. 10
7:03
NHL: Nyugaton mindkét párharcban a 7. meccs dönt (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján a Dallas Stars 3–2-re győzött a St. Louis Blues vendégeként, a Nashville Predators pedig hosszabbítás után 4–3-ra nyert a San Jose Sharks ellen. Mindkét párharc 3–3-ra áll.
máj. 10
7:21
Szilágyi Áron: Nem akarom visszafogni magam (Metropol)
A kardvívás olimpiai címvédőjét ösztönzi, hogy mindenki őt akarja legyőzni.
máj. 10
7:57
Palermo: „Balogh Norbert? Európa legjobb centere lesz” (She)
Maurizio Zamparini, az olasz élvonalbeli Palermo elnöke szerint nem kérdés, hogy Balogh Norbert, a szicíliai klub húszéves labdarúgója lesz a Palermo következő csillaga.
máj. 10
7:59
NBA: Wade 30, Curry 40 pontot dobott – nyert a Heat és a Warriors (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján a Miami Heat a 30 pontot szerző Dwyane Wade vezérletével legyőzte a Toronto Raptorst hosszabbítás után, míg a Golden State Warriors ugyancsak a ráadásban nyert a Portland Trail Blazers vendégeként. A címvédőnél a sérülésből visszatérő, a kispadon kezdő Stephen Curry 40 pontot dobott.
máj. 10
8:15
Újpest: szerdán több kérdés eldőlhet; Lencsét megtartanák (She)
Az Újpest FC labdarúgócsapatánál következik a tárgyalások hete. Az egyik legfontosabb nap a szerda lehet, amikor két lejáró szerződésű labdarúgóval is egyeztet Roderick Duchatelet tulajdonos, miközben a Puskás Akadémiával is lehetnek egyeztetések Lencse László ügyében.
máj. 10
8:33
Légiósok: 27 gólt lőttem, de már 50-et várnak tőlem – Nikolics (She)
Nikolics Nemanja csapata, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Legia Warszawa vasárnap 4–0-ra legyőzte a rivális Piast Gliwicét a rájátszásban. A magyar támadó a találkozó után a Przeglad Sportowynak elmondta, elégedett a teljesítményével, és nem zavarja, hogy a szezon második felében sokkal kevesebb gólt szerzett.
máj. 10
8:33
Római tenisztorna: Dupla pénz, ha Babos nyer (Agroinform)
A magyar játékos kedden a holland Kiki Bertens ellen lép pályára a római salakpályás tenisztorna első fordulójában.
máj. 10
8:35
Curling ob: a Westbay-Vasas és az UTE csapata győzött (She)
A férfiaknál a Westbay-Vasas, a nőknél az UTE csapata, a Team Palancsa győzött a curling országos bajnokságon, ezzel kivívta a jogot, hogy novemberben képviselje Magyarországot a skóciai B csoportos Európa-bajnokságon.
máj. 10
9:09
Anglia: horrorbalesetet úszott meg a válogatott védő – képek (She)
Megdöbbentő képeket posztolt közösségi oldalán Paul Konchesky, a Leicester City Queens Park Rangersnek kölcsönadott labdarúgója. A 34 éves angol védő fekete autója teljesen tönkrement, azonban a játékos csodával határos módon megúszta a szörnyű balesetet. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
máj. 10
9:09
Hoki vb: Nem várunk gólözönt a vb kulcsmeccsén (Agroinform)
Jön az egyik legfontosabb mérkőzés a jégkorong-világbajnokságon, válogatottunk a franciákkal találkozik kedden.
máj. 10
9:27
Liverpool: Hillsborough-emlékjel az új mezen – képek (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool bemutatta a 2016–2017-es szezonra készített hazai mezét.
máj. 10
9:29
NBA: Dave Joerger a Sacramento új edzője (She)
Dave Joergert nevezték ki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Sacramento Kings vezetőedzőjének.
máj. 10
10:03
Eb 2016: az angolok meccsein debütálnak az új szabályok (She)
Bár csak június elsejétől lépnek életbe a labdarúgás szabályalkotó testületének (IFAB) módosításai, az angol válogatott májusi felkészülései meccsein már az új szabályok lesznek érvényesek.
máj. 10
10:21
Vízilabda: A Szuperdöntőért játszik a Benedek-csapat (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott kedden Görögország legjobbjait fogadja a Világligában.
máj. 10
10:54
Videó: a fenegyereknek nem jutott érem, a reakciója óriási (She)
Mint megírtuk, a Burnley feljutott az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságból (Championship) az élvonalba, mert megnyerte a 2015–2016-os kiírást. A már biztosan élen végző csapatnak kiosztották a jól megérdemelt aranyérmeket, ám akadt egy kis bökkenő…
máj. 10
11:12
Eb 2016: balhé – kiszivárgott a 23-as angol keret? Az FA tagad (She)
Ha hinni lehet az alábbi fotónak, akkor valaki óriási hibát követett el az angol Labdarúgó-szövetségben (FA), hétfő este ugyanis a közösségi oldalakat elárasztották a hírek, melyek szerint valaki idő előtt kiszivárogtatta (pontosabban, a pletykák szerint „beleset történt” az FA-nél) az angol labdarúgó-válogatott 23-as, franciaországi Európa-bajnokságra utazó keretét. A szövetség egyből hamisnak…
máj. 10
11:14
Rio 2016: a brazilok 5000 doppingvizsgálatot terveznek (She)
Ötezer doppingvizsgálat elvégzését tervezi a Brazil Doppingellenes Ügynökség (ABCD) az augusztus 5-én kezdődő Rio de Janeiró-i olimpián.
máj. 10
11:15
Chelsea: Jövőre megéri majd a londoniakra fogadni? (Agroinform)
Mindenesetre Nemanja Matics biztos benne, a 2016/17-es esztendő jobban sikerül, mint az idei.
máj. 10
11:30
Női kézi: ráígérnek a magyar ajánlatra Bukarestben? (She)
Romániában a CSM Bucuresti Bajnokok Ligája-győzelme után már a következő évi keret és Kim Rasmussen jövője a központi téma. A dán szakember szerződése lejár a szezon végén, és nagy kérdés, meg tudják-e tartani a bukarestiek. Rasmussent a magyar szövetség is szeretné megnyerni a női válogatott irányítására, de lehet, a románok ráígérnek a magyar ajánlatra.
máj. 10
11:30
5000 doppingvizsgálat lesz Rióban (Metropol)
130-140 brazil ellenőr tevékenykedik majd, és a riói doppinglabor is éjjel-nappal nyitva lesz.
máj. 10
11:32
Brazília: olyan Barca–Real szappanopera jöhet, hogy ihaj (She)
Érdekes átigazolási hír jelent meg az As honlapján: a Real Madrid két brazil tehetség iránt érdeklődik, de képben van az FC Barcelona is.
máj. 10
11:34
MLB: visszautasíthatatlan, csaknem 200 millió dollár a dobóért (She)
A Washington Nationals profi baseballcsapata 175 millió dolláros (48.56 milliárd forint) szerződéssel tartotta meg dobóját, Stephen Strasburgot.
máj. 10
11:36
Ökölvívás: 60 kilogrammban kérdés, ki indulhat a selejtezőn (She)
Kovács László szövetségi kapitány a kilenc súlycsoportból már csak egyben, a 60 kilogrammosoknál bizonytalan abban, hogy kit indítson az amatőr ökölvívók utolsó, bakui olimpiai selejtezőjén júniusban.
máj. 10
11:38
Chelsea: Terry új szerződést akar, mégis marad? (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea csapatkapitánya, John Terry kijelentette, hogy új megállapodást szeretne aláírni a londoni klubbal.
máj. 10
12:06
Bundesliga: 50 millióval lépne ki a piacra Gulácsi és Kalmár klubja (She)
A Kicker értesülései szerint ötvenmillió eurós büdzsével lép ki a nyári átigazolási piacra a labdarúgó Bundesligába frissen feljutott RB Leipzig – a Red Bull szponzorálta lipcsei csapat nem nagy nevű sztárokat, hanem felépíthető „projektjátékosokat” keres elsősorban.
máj. 10
12:09
Bulvár: Magyarországnak szurkolhatunk kedd este (Agroinform)
Elég nehéz elképzelni, hogy Freddie Pioneer című dala nem jut be a szombati nagydöntőbe.
máj. 10
12:24
Bayern: a münchenieké lett a portugálok nagy ígérete – hivatalos (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) aranyérmet szerző Bayern Münchenben folytatja pályafutását Renato Sanches, a Benfica 18 éves portugál középpályása – adta hírül a bajorok hivatalos honlapja.
máj. 10
12:42
Női kézi: a debreceni ultrák a Fradi ellen is elhoznák a poklot – videó (She)
Nagyszerű videóval hangolnak a debreceni szurkolók a szerdai, Ferencváros elleni női kézilabda NB I elődöntőjének visszavágójára. Az ultrák újra elhoznák a poklot a Hódos Imre Sportcsarnokba.
máj. 10
12:45
EURO 2016: 38 éves csatárral riogatják a magyarokat (Agroinform)
Izland is Eb-keretet hirdetett, ott lesz a kontinenstornán a Barca és a Chelsea egykori ásza is.
máj. 10
13:00
HFL: brutális tette után örökre eltiltották a miskolcit – videó (She)
A Magyar Amerikai Futball Szövetség (MAFSZ) úgy határozott, végleges eltiltással sújtja Dion Mario Williamset, a magyar amerikaifutball-elitligában (HFL) szereplő Miskolc Steelers játékosát.
máj. 10
13:02
Bayern: a második nagy fogás, Hummelst is megvették! (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy eladta az FC Bayern Münchennek Mats Hummelst.
máj. 10
13:03
Áitgazolás: A Bayern ellopta a Dortmund alapemberét - hivatalos (Agroinform)
A Bayern München hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Mats Hummelst.
máj. 10
13:04
Videó: Messi nem tartotta magában, beszólt a kapusnak (She)
Nem bocsátott meg Lionel Messi Pau Lópeznek, az Espanyol kapusának, aki még januárban okozott sérülést a Barca argentin klasszisának a spanyol labdarúgó Király-kupában. A két klub a hétvégén a spanyol bajnokságban is összecsapott, a Barca 5–0-s sikerével végződött mérkőzésen nemcsak Messi, hanem Luis Suárez is összeszólalkozott a rivális kapussal.
máj. 10
13:15
Úszás: júliusban rendezik az idei Balaton-átúszást (She)
Az idei, sorrendben 34. Balaton-átúszást július 2-án rendezik meg – jelentették be a szervezők kedden a Balatonbogláron tartott sajtótájékoztatón.
máj. 10
13:33
A Dortmundból és a Benficából igazolt a Bayern München (Metropol)
Sikerült megegyezniük Hummels-ről és egy fiatal tehetséget is vettek, aki korábban a Benficában bizonyított.
máj. 10
13:33
LMP: 600 ezer munkahely veszhet el (Behaviour)
Schiffer felszólította a kormányt, hogy álljon ki a jogainkért.
máj. 10
13:35
Bejelentették: ekkor lesz a Balaton-átúszás (Behaviour)
A népszerű szabadidős eseményre ezúttal is ezreket várnak.
máj. 10
13:37
Kiss-botrány - Újabb áldozatok, más lányokat is molesztált a volt kapitány (Behaviour)
Nem Takáts volt a sportoló első áldozata, korábban is felfüggesztették már egy hasonló ügy miatt.
máj. 10
13:39
Serie A: Olaszos focibunda a jószomszédi iszony jegyében? (Agroinform)
Tippünket ráadásul a Tippmixprón fogadhatjuk meg legnagyobb haszonnal, így érdemes lecsapni rá minél hamarabb.
máj. 10
13:51
Kézi NB I: a BL-csapatok kompenzációt kaphatnak légiós fronton (She)
Mint tegnap megírtuk, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége foglalkozott a külföldi játékosok NB I-ben való szerepeltetésével, a Bajnokok Ligája-csapatok azonban még számíthatnak valamiféle kompenzációra.
máj. 10
14:09
Olimpia 2024: három új szponzor állt Párizs mellé (She)
Három új szponzorral kötött szerződést a 2024-es nyári olimpia rendezési jogáért Budapesttel is versenyben lévő Párizs, amelynek így már 20 millió euró (6.3 milliárd forint) bevétele származik ebből a forrásból.
máj. 10
14:11
Brazília: Aki eljön az olimpiára, annak veszélyben az élete – Rivaldo (She)
A brazil labdarúgó-válogatottal világbajnoki címet nyerő Rivaldo mindenkit óva int attól, hogy jelen legyen a riói olimpián.
máj. 10
14:13
Férfi kosár: az NYKK biztosan a B-csoportban indul jövőre (She)
A férfi kosárlabda NB I-ből kieső Marso Nyíregyháza képviselői sajtótájékoztatón beszéltek a csapat jövőjéről, és kiderült, hogy a klub semmilyen körülmények között nem vállalja az első osztályt.
máj. 10
14:33
Szerencsejáték-ipar: Franciaországban kitört a fogadási láz (Agroinform)
Rég nem látott mennyiségben fogadnak az emberek, de dübörög a póker és a lóverseny is.
máj. 10
14:45
Tenisz: Babos győzelemmel ünnepelt, jöhet Venus Williams (She)
Győzelemmel ünnepelte 23. születésnapját Babos Tímea: a magyar játékos kedden, a római salakpályás tenisztorna első fordulójában a holland Kiki Bertenst győzte le két játszmában.
máj. 10
14:45
Babos győzelemmel ünnepelte a szülinapját (Metropol)
A magyar játékos Venus Williams ellen léphet pályára.
máj. 10
14:47
Hertha: Dárdai nagy változásokkal készül az utolsó körre (She)
Dárdai Pál, a Bundesligában szereplő Hertha BSC vezetőedzője azon van, hogy a csapatot új impulzusok érjék a Mainz elleni szezonzáró előtt.
máj. 10
14:49
Lazio: Miroslav Klose távozik a szezon végén – hivatalos (She)
A Serie A-ban szereplő Lazio a Twitter-csatornáján erősítette meg, amit már régóta sejteni lehetett: Miroslav Klose, a klub német támadója a szezon végén távozik a csapattól.

Keresés