2016. május 16. hétfő

máj. 16
0:03
Darts: Van Gerwen is verhető – eddig tartott a pazar széria (She)
A negyedik kiemelt James Wade sikerével zárult a dartsozók idei European Tour-sorozatának negyedik állomása. A Michael van Gerwent búcsúztató angol játékos a Hamburgban rendezett torna fináléjában honfitársát, a meccsnyilat rontó Dave Chisnallt verte meg.
máj. 16
0:07
PL: ottfelejtett kiképzőeszközt találtak az Old Traffordon (She)
Ottfelejtett kiképzőeszköz volt az a gyanús tárgy, amely miatt vasárnap elhalasztották a Manchester United és a Bournemouth bajnoki mérkőzését és kiürítették a manchesteri stadiont. A találkozót kedden 21 órától pótolják.
máj. 16
0:39
NBA: a Toronto lesz Jamesék ellenfele a keleti döntőben (She)
A Toronto Raptors 116–89-re győzött otthon a Miami Heat ellen, ezzel a párharcot 4–3-ra megnyerve bejutott a Keleti főcsoport döntőjébe az észak-amerikai profi kosárlabdaligában – története során először.
máj. 16
0:57
Hétfői sportműsor: sorsdöntő meccs vár a hokiválogatottra (She)
Hétfőn a bennmaradás szempontjából sorsdöntő mérkőzést játszik a németekkel a jégkorong-válogatottunk a világbajnokságon. A londoni vizes Eb-n megkezdődnek az úszóversenyek, sok magyar sportolóval. Íme, a mai sportműsor.
máj. 16
6:54
NHL: egy gól döntött a nyugati döntő első meccsén (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) Nyugati főcsoportjának döntőjében a St. Louis Blues hazai jégen 2–1-re megnyerte az első mérkőzést a San Jose Sharks ellen.
máj. 16
7:12
PL: „Ez volt a legrosszabb napom menedzserként” (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata a kieső Newcastle United elleni 5–1-gyel fejezte be az angol bajnokságot, így lemaradt a második helyről is, az utolsó fordulóban az örök rivális Arsenal megelőzte. Mauricio Pochettino menedzser a „szarkák” elleni fellépés után arról beszélt, hogy még sosem érezte magát ennyire rosszul pályafutása egyik meccse után sem.
máj. 16
8:06
Eurofoci: együtt lett gólkirály a két korábbi NB I-es csatár (She)
A labdarúgó NB I korábbi gólkirálya, André Alves Cipruson is a legjobb gólszerző lett az aktuálisan véget érő bajnokságban, méghozzá az elmúlt évben még Pécsen futballozó bolgár Dimitar Makrievvel együtt.
máj. 16
8:42
Napoli: egy nápolyi templomban is Higuaín volt a téma – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, Gonzalo Higuaín 36 találattal megdöntötte a Serie A-ban az egy szezonban egy játékos által szerzett gólok rekordját. Egy nápolyi templomban is megemlékeztek a történelmi tettről…
máj. 16
8:42
Heti műsor: A magyar válogatott első edzőmeccsére készül az Eb előtt (Agroinform)
Az Európa Ligában győztest hirdetnek, szintúgy, mint megannyi nemzeti kupában. Heti előzetes.
máj. 16
9:00
Kiesett a Getafe és a Rayo Vallecano (Metropol)
A bennmaradásért küzdő trió tagjai közül végül a Sporting Gijón örülhetett, mert 2-0-ra legyőzte a negyedikként záró Villarrealt.
máj. 16
9:02
Csapatépítő napot tartott a válogatott (Metropol)
Hüttézni vitte Storck a labdarúgó válogatott tagjait.
máj. 16
9:04
Nem robbanószerkezet volt az Old Traffordon talált tárgy (Metropol)
Ottfelejtett kiképzőeszköz volt az a gyanús tárgy, amely miatt vasárnap törölték a MU meccsét.
máj. 16
9:33
Videó: Cazorla kisfia ellopta a show-t az Arsenal-meccs után (She)
Bámulatos! Santi Cazorla ötéves kisfia, Enzo mindenkit elkápráztatott tehetségével az Arsenal utolsó angol bajnokija után vasárnap. Azért ez tényleg nem mindennapi!
máj. 16
9:33
Hoki vb: Óriási a tét, ismét borítanánk a papírformát (Agroinform)
A mieink Németország ellen lépnek jégre hétfőn az A-csoportos jégkorong-világbajnokságon Szentpéterváron.
máj. 16
9:51
Videó: elképesztő ütés, amitől még Amerikában is kiakadtak (She)
Az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) legutóbbi játéknapján hatalmas balhét szült a Toronto Blue Jays–Texas Rangers meccs.
máj. 16
9:53
F1: ezért módosította Ricciardo stratégiáját a Red Bull (She)
A Red Bull-istálló csapatfőnöke elmagyarázta, miért alkalmazta a Spanyol Nagydíjon Daniel Ricciardo esetében a három kerékcserés stratégiát, amelyről kiderült, hogy gyakorlatilag az ausztrál pilóta győzelmébe került, és amely következtében csapattársa, a 18 éves Max Verstappen győzött Barcelonában.
máj. 16
10:09
Leicester City: Kanté döntött, az Arsenalhoz igazol – sajtóhír (She)
Francia lapértesülések szerint a Leicester City középpályása, N'Golo Kanté döntött a jövőjéről, és az Arsenalban folytatja pályafutását.
máj. 16
10:09
Tenisz: Újra pályán Babos Timi (Agroinform)
Alig ért véget a római tenisztorna, de a magyar játékost már ismét láthatjuk játszani, ezúttal Strasbourgban.
máj. 16
10:11
Tenisz: a nőknél és a férfiaknál is helyet cserélt a 2. és a 3. (She)
A nőknél és a férfiaknál is változott a név a világranglista-2. helyezés mellett: a nőknél Agnieszka Radwanska helyet cserélt az Australian Open-győztes Angelique Kerberrel, és már a lengyel lány a második, míg a férfiaknál Andy Murray megelőzte Roger Federert.
máj. 16
10:13
Úszás: Lochte dominált, Szabó Norbert a harmadik 400-on (She)
Ryan Lochte nyerte meg a Charlotte-ban zajló úszóverseny 200 méteres vegyes döntőjét – miután korábban 400-on is elsőként végzett.
máj. 16
10:45
PL: Köszönöm a meleg fogadtatást a Chelsea szurkolóinak – Ranieri (She)
Érzelmes visszatérésen van túl Claudio Ranieri, a Premier League-ben szereplő Leicester City menedzsere, akit korábbi csapata, a Chelsea szurkolói részesítettek meleg fogadtatásban a két csapat 1–1-re végződő vasárnapi bajnokiján.
máj. 16
10:45
Babos a 44. helyen (Metropol)
A 23 éves magyar játékos világranglistás helyezése változatlanul biztató az olimpiai részvétel szempontjából.
máj. 16
10:47
West Ham: norvég válogatott középpályást szerződtettek (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham Unitedben folytatja pályafutását Havard Nordtveit.
máj. 16
11:03
Heti program: jönnek az „elefántok” és a top kupadöntők (She)
A keddi Manchester United–Bournemouth mérkőzéssel véget érnek az európai topligaküzdelmek, szerdán Európa-liga-finálé, a hét végén pedig Angliában, Németországban, Olaszországban és vasárnap Spanyolországban is a kupadöntővel zárul a klubidény. Pénteken a magyar válogatott Elefántcsontparttal találkozik a Groupama Arénában, ezzel folytatódik az Eb-felkészülés. Vasárnap Anglia Törökországgal…
máj. 16
11:03
Tenisz: Ezt illene megcsinálni, Marci (Agroinform)
Hétfőn Párizsban kezdetét veszi a francia nyílt teniszbajnokság selejtezője.
máj. 16
11:36
Higuaín megjárta a poklot, egy exbankár a Serie A "új istenévé" emelte (She)
Szombat este a Napoli lett a Serie A 2015–2016-os szezonjának „kisbajnoka”, azaz az olasz labdarúgó-bajnokságból évek óta kiemelkedő Juventus mögött a legjobb helyen végző csapat. A Bajnokok Ligája-főtáblát jelentő ezüstérem bebiztosítása tökéletes mérkőzésen jött össze a nápolyiaknak. A csapat legnagyobb sztárja, Gonzalo Higuaín mesterhármast szerezve 36 góllal végzett a bajnokságban, ez a Serie…
máj. 16
11:54
PL: már 26 nőt vitt ágyba a Ranieri-hasonmás villanyszerelő (She)
Egészen elképesztő történettel jelentkezett a The Sunday Sport. Az angol bulvárlap szerint létezik egy skót villanyszerelő, aki nagyon hasonlít Claudio Ranierire, és nagyon élvezi „különleges adottságát”.
máj. 16
11:56
Hertha: Dárdai gyökeres példája; nem gond az El-selejtező (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapata hét nyeretlen meccsel fejezte be a német bajnokságot, és bár az utolsó fordulóban volt esélye az előzésre, nem sikerült nyernie, így a Mainz mögött, a 7. helyen zárt a táblázaton, ez pedig azt jelenti, hogy nem kerül automatikusan főtáblára az Európa-ligában, hanem már a selejtezőjében pályára kell lépnie. Dárdai Pál vezetőedző szerint ugyanakkor ebből még…
máj. 16
11:57
Távozott a Stuttgart és a Schalke edzője (Metropol)
A Stuttgart 1977 óta szerepelt az első osztályban, idén azonban kiesett.
máj. 16
12:12
Eb 2016: Rashford is bekerült a 26 fős angol keretbe (She)
A Manchester United 18 éves támadója, Marcus Rashford is bekerült az angol labdarúgó-válogatott Európa-bajnokságra készülő 26 fős keretébe.
máj. 16
12:30
Giro: Cancellara visszalépett a gyomorproblémái miatt (She)
A svájci Fabian Cancellara a kilencedik szakasz után visszalépett a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenytől.
máj. 16
12:32
Night Run: esti szellő, a Duna illata, óriási buli a városban (She)
Esti szellő, Európa egyik legszebb városának fényei, a Duna illata. Ezzel az élménnyel kecsegtet a Night Run Budapest futóverseny, amelynek résztvevői idén július 23-án este fél 10-kor rajtolnak a Várkert Bazárból. A nevezést már megnyitották a maratonman.hu oldalon. Az esemény részleteiről Zelcsényi Miklós főszervező beszélt az NSO Tv-nek.
máj. 16
12:34
F1: Nehéz volt meggyőzni Kvjatot a cseréről – Marko (She)
Christian Horner kijelentette, hogy a Max Verstappen előléptetése miatt a Toro Rossóhoz visszaküldött Danyiil Kvjat a közeljövőben biztosan nem kerül vissza a Red Bull első csapatához.
máj. 16
12:48
Eb 2016: Rakitic, Modric, itt a horvátok bombaerős kerete! (She)
A Horvát Labdarúgó-szövetség közreadta a nevét annak a 27 játékosnak, aki a franciaországi Európa-bajnokságra készül a hátralévő időben.
máj. 16
13:24
Jégkorong-vb: véget ért Banham Frank pályafutása (She)
Minden bizonnyal befejezte játékos-pályafutását Banham Frank, a magyar jégkorong-válogatott játékosa, miután Rich Chernomaz szövetségi kapitány nem jelölte a Németország elleni keretbe.
máj. 16
13:26
Eb 2016: „Nincs garantált biztonság az Eb-n” (She)
A francia hatóságok mindenre fel vannak készülve, a lakosság és a futballszurkolók kevésbé, jelenleg pedig nincs garantált biztonság sehol a világon – mondta Nógrádi György az M1 aktuális csatornán hétfőn a közelgő labdarúgó Európa-bajnokságról.
máj. 16
13:42
Úszó Eb: Hosszú bemelegítésként is remek, akárcsak Bernek (She)
Hosszú Katinka 400 méter vegyesen és 200 méter háton is az első helyen jutott tovább a középdöntőbe a londoni úszó Európa-bajnokság első napján. Bernek Péter a második időt úszta 400 gyorson, Jakabos Zsuzsanna a negyediket 400 vegyesen, Cseh László az ötödiket 50 pillangón – összefoglaló.
máj. 16
14:03
Angol Foci: Már jövőre visszajuthatnak a kieső csapatok (Agroinform)
A Newcastle esetében szinte biztos a feljutás, de még az Aston Villára is csak ötszörös odds van.
máj. 16
14:33
Liverpool: villámgyors igazolás, szerdán új középpályás jön? (She)
Lengyel lapértesülések szerint szerdán máris bejelenthet egy nyári átigazolást a Liverpool labdarúgócsapata: Olaszországból érkezhet középpályás Jürgen Klopp együtteséhez.
máj. 16
14:36
Hosszú megnyerte mindkét előfutamát (Metropol)
Jól indult a magyar versenyzőnek a londoni vizes Európa-bajnokság. Több magyar is döntőbe jutott a saját számában.
máj. 16
14:51
Fogadási csalás: felmentették Antonio Contét az olaszok (She)
Felmentették Antonio Contét, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát abban a bundaügyben, amelyben korábban fél év felfüggesztett börtönbüntetést és 8000 eurós (2.5 millió forintos) pénzbírságot kért vele szemben a cremonai ügyész.
máj. 16
14:53
Válogatott: az Aranycsapat csepeli legendáját köszöntötték (She)
Tóth II József a Csepel SC magyar bajnok, 12-szeres válogatott, vb-ezüstérmes labdarúgóját köszöntötte korábbi klubja 87. születésnapja alkalmából.
máj. 16
14:54
Vizes Eb: Hosszú Katinka félgőzzel hozhatja az aranyat (Agroinform)
Katinka mellett Jakabos Zsuzsanna és Bernek Péter is érmeért száll harcba a londoni úszó Eb nyitónapján.
máj. 16
15:27
F1: „Ricciardo nyomás alá került, már a mosolya sem segít” (She)
Az F1 világában talán Jacques Villeneuve volt a legnagyobb ellenzője annak, hogy Max Verstappen tavaly 17 évesen bemutatkozhatott a Formula–1-ben, és az 1997-es világbajnok a holland tinédzser minden egyes hibájánál elmondta, nagy hiba volt bevetni Verstappent – persze a hangzatos nyilatkozatot keresők jól tudták, kit kell keresni. A Spanyol Nagydíj azonban a kanadait is meggyőzte, Villeneuve már…
máj. 16
15:48
Babos nyolcaddöntős Strasbourgban (Metropol)
A második szettben már könnyedén nyert a nála jóval alacsonyabban rangsorolt ellenfele ellen.
máj. 16
15:50
Contét felmentették a bundaügyben (Metropol)
Korábban pénzbírságot és börtönt kért rá az ügyész.
máj. 16
16:03
Puskás-Suzuki-kupa: bronzot nyert a Genket megverő Real (She)
A Real Madrid korosztályos csapata végzett a harmadik helyen a 2016-os Puskás-Suzuki-kupán, miután a bronzmérkőzésen 3–0-ra legyőzte a Genket.
máj. 16
16:05
MotoGP: Pedrosa nem vállalta be, marad a Hondánál (She)
Minden megbízható forrás ellenére Dani Pedrosa nem vállalta be, hogy extra izgalmat vigyen az életébe, azaz a Yamaha helyett maradt a HRC csapatnál.
máj. 16
16:07
Arsenal: „Már nem vagyok elég jó ahhoz, hogy itt játsszak” (She)
Mikel Arteta, a Premier League-ben szereplő Arsenal 34 éves középpályása nagy valószínűséggel visszavonul az aktív labdarúgástól.
máj. 16
16:09
Férfi vízilabda ob I: három válogatottal erősít az OSC (She)
A férfi vízilabda ob I-ben szereplő OSC három válogatott játékossal erősíti meg a keretét. Szlodoban Nikics érkezéséről korábban már beszámoltunk, mellette Zalánki Gergő és a szlovák Lukás Seman is a csapatnál folytatja, tudatta az együttes blogja.

Keresés