2016. július 8. péntek

júl. 8
15:45
Kézilabda: A legerősebb mezőny jött össze a SEHA Ligában (Agroinform)
Fel kell kötnie a nadrágot a Veszprémnek, minden idők legjobb mezőnye jött össze a regionális ligában.
júl. 8
15:54
Férfi kézi: ezúttal nem szerepel a Veszprém a Super Globe-on (She)
Nyilvánosságra hozták a férfi kézilabda klubcsapatok nem hivatalos világbajnokságának tekinthető Super Globe 2016-os mezőnyét, amelynek ezúttal nem tagja a Bajnokok Ligája-döntős Telekom Veszprém. A szabadkártyát a francia PSG kapta meg.
júl. 8
15:56
NB I: tévés Kövesd–Gyirmót az idényrajton – a pontos program (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága közzétette az NB I 1.-5. fordulójának pontos időbeosztását. Az első tévés meccs az új idényben a két újonc, a Mezőkövesd és a Gyirmót összecsapása, az 1. fordulóból még az FTC–Haladás és a Videoton–DVTK találkozó kerül képernyőre.
júl. 8
16:18
Wimbledon: Babos Timi Grand Slam-döntős (Agroinform)
A magyar-kazah duó 6:4, 6:2-es győzelmet aratott a wimbledoni tenisztorna elődöntőjében.
júl. 8
16:48
El: íme, a három magyar csapat 2. körös meccsidőpontjai (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján már megtalálhatóak a három, az Európa-liga második selejtezőkörében érintett magyar klubcsapat mérkőzésének időpontjai, amit az alábbiakban közlünk.
júl. 8
16:54
EURO 2016: Minden harmadik tévénéző a német-franciát választotta (Agroinform)
A tévénézők egyharmada látta a labdarúgó Európa-bajnokságon a németek felett aratott francia győzelmet.
júl. 8
17:06
Eb 2016: Gera gólját jelölték a legszebbek közé, lehet szavazni! (She)
A Sky Sports gólszépségversenyén ismét lehet szavazni Gera Zoltán találatára, amelyet a portugáloknak lőtt a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörében.
júl. 8
17:08
Csehország: Petr Cech visszavonult a válogatottól (She)
Petr Cech bejelentette visszavonulását a franciaországi Európa-bajnokságon a csoportkörben búcsúzott cseh labdarúgó-válogatottól.
júl. 8
17:24
Ismét lehet szavazni Gera Zoltán góljára (Metropol)
Egy internetes gólszépségversenyen ismét lehet szavazni Gera Zoltán portugálok elleni találatára.
júl. 8
17:26
Babosék döntősök Wimbledonban (Metropol)
Zsinórban kilenc játékot nyertek, így fordítottak.
júl. 8
17:42
Wimbledon: Raonic már sok volt, az újabb ötszettest elbukta Federer (She)
Az újabb ötszettes mérkőzést már nem bírta Roger Federer: a hétszeres wimbledoni bajnok nyerhető meccset engedett ki a kezéből az elődöntő negyedik játszmájában Milos Raoniccsal szemben az All England Clubban, így a kanadai jutott elsőként a fináléba.
júl. 8
17:48
Bulvár: Eladó Messi utolsó labdaérintése (Agroinform)
A Copa Americán büntetőt hibázó Messi utolsó válogatottbeli lövése 27 ezer dollárt ér.
júl. 8
18:21
Férfi kézi: a Veszprém 202 centis szlovén beállóval erősített (She)
A Telekom Veszprém a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Blaz Blagotinseket, a Celje 202 centiméter magas, 116 kilogrammos szlovén válogatott beállóját. A 22 esztendős játékos 2019-ig írt alá a veszprémi csapathoz, amelyben a 31-es mezt viseli majd.
júl. 8
18:39
Tour de France: összeomlott a kapu, brit bringás bánta – videó (She)
Különös baleset írta a Tour de France-on a britek kerékpárosát, Adam Yates-et, aki jókorát bukott, miután elé zuhant egy felfújható kapu (az utolsó kilométert jelző flamme rouge) a 7. szakasz hajrájában, nagy kavarodást okozva. Yates összekapta magát, és ugyan vérezve, de befejezte a szakaszt. Az etapot a brit Steve Cummings nyerte meg.
júl. 8
18:41
F1: „A Ferrari így sohasem fogja utolérni a Mercedest” (She)
Sebastian Vettel természetesen örül annak, hogy jövőre is Kimi Räikkönen marad a csapattársa, mások szerint viszont a kényelmes döntés hátráltatja a Ferrarit a Mercedes utolérésében. A Scuderia pénteken jelentette be, hogy hosszabbított a finnel.
júl. 8
18:43
Selyemút-rali: a kaland elkezdődött a Szalay, Bunkoczi kettősnek (She)
Több mint tízezer kilométer, 102 autós páros (közte két magyar) és 23 kamionos trió.  Szombaton a Vörös téren elrajtolt a Silk Way-rali, amelyen a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az előkelő 110-es rajtszámmal, a Liszi László, Liszi Norbert duó a 139-essel.
júl. 8
18:57
Eb 2016: hősként köszöntötték a walesieket Cardiffban – fotók (She)
Hősként köszöntötték Cardiffban a walesi válogatott labdarúgóit, akik pénteken tértek haza a franciaországi Európa-bajnokságról.
júl. 8
18:57
Topfoci: Egy régi és unalmas vita érhet véget (Agroinform)
Ha Cristiano Ronaldo megnyeri az Eb-t vitathatatlanul sikeresebb karrierrel büszkélkedhet majd Lionel Messinél.
júl. 8
19:33
Eb 2016: a vezérigazgatóké a nagyobb fizetés vagy a labdarúgóké? Íme! (She)
A Forbes, illetve a Business Insider magazinok 2015-re vonatkozó adatai alapján összevetették a legtöbbet kereső labdarúgók, illetve nagy vállalatok vezérigazgatóinak fizetését. A tanulság: focistának lenni nagyobb hírnévvel jár, de még többet lehet keresni a világ legkeresettebb üzletembereinél is. Íme, az összevetés!
júl. 8
19:51
Sakk: Lékó Péter döntetlennel kezdett a kínai szupertornán (She)
Idén először ült asztalhoz szupertornán Lékó Péter. A magyar sakkozó a kínai Tancsouban zajló verseny első fordulójában döntetlent ért el Jü Jang-ji ellen.
júl. 8
20:09
Man. City: Guardiolának nem kell bajnokságot vagy BL-t nyernie (She)
Josep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának új vezetőedzője elmondta, hogy Manszur bin Szajed al-Nahjan sejk klubtulajdonos a bajnokság és a Bajnokok Ligája megnyerését sem tűzte ki célként számára.
júl. 8
20:11
Wimbledon: Murray három szettben legyőzte Berdychet (She)
A 2013-as győztes Andy Murray három játszmában (6:3, 6:3, 6:3) legyőzte a cseh Tomás Berdychet a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében. A második kiemelt brit játékos a vasárnapi fináléban a Roger Federert öt szettben legyőző kanadai Milos Raoniccsal találkozik.
júl. 8
20:13
Légiósok: Már nincs kizárva Kína – Nikolics a jövőjéről (She)
Nikolics Nemanja az újvidéki Magyar Szónak adott interjújában kijelentette: valószínűleg távozik a Legia Warszawától, és immár nem kizárt az sem, hogy Ázsiában folytatja labdarúgó-pályafutását.
júl. 8
20:45
Eb 2016: gondolta volna? Egyetlen percig sem voltak hátrányban az Eb-n (She)
A Squawka Football érdekes statisztikát közölt a franciaországi labdarúgó Eb-ről. A kimutatás arról szól, hogy mely csapatok töltötték a legkevesebb percet hátrányban az Európa-bajnokságon. A top 5 már biztosan nem változik, mert a döntőben érdekelt Portugália és Franciaország ebben az összevetésben nem került be a legjobbak közé.
júl. 8
20:47
Úszás: egy-egy arany és ezüst a harmadik napon a junior Eb-n (She)
Milák Kristóf 200 méter pillangón arany-, Barta Márton pedig 200 méter vegyesen ezüstérmet nyert pénteken, a hódmezővásárhelyi junior úszó Európa-bajnokság harmadik versenynapján.
júl. 8
21:03
F1: Hülkenberg és Perez marad a Force Indiánál (She)
A következő szezonban is a német Nico Hülkenberg és a mexikói Sergio Pérez vezeti majd a Force India istálló versenyautóit a Formula–1-es világbajnokságon.
júl. 8
21:05
Barcelona: Neymart ártatlannak mondta ki a bíróság (She)
Neymart, az FC Barcelona brazil labdarúgóját ártatlannak mondta ki az átigazolási ügyében a madridi legfelsőbb bíróság pénteken.
júl. 8
21:54
Légiósok: egyelőre holtponton Mervó Bence átigazolása (She)
Patthelyzet állt elő Mervó Bence átigazolása ügyében, a Slask Wroclaw nem biztos, hogy meg tudja szerezni a magyar labdarúgót – olvasható a lengyel sajtóban.
júl. 8
22:12
Liverpool: az El-döntőt és az Eb-t kihagyó védő fellélegezhet (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség nem sújtja további szankciókkal Mamadou Sakhót, a Liverpool francia válogatott középhátvédjét, aki áprilisban megsértette az UEFA doppingszabályát.
júl. 8
22:14
5próba Rióba: a Margitszigetről az olimpiára (She)
Július 23-án, szombaton Budapest szívében, egyben a fővárosi sportélet ikonikus helyszínén, a Margitszigeten kerül sor az 5próba Rióba rendezvénysorozat záró eseményére.
júl. 8
22:16
NS Hosszabbítás: A szentimentális Nagy Antal (She)
Korszakos egyénisége volt a magyar labdarúgásnak. Vezére és csapatkapitánya volt a Mezey György irányította, az 1986-os mexikói világbajnokságra kijutó nemzeti csapatnak. Az 59 esztendős Nagy Antal a Nemzeti Sport szombaton megjelenő, Hosszabbítás című mellékletében az újjáéledő magyar futballról mondta el véleményét.
júl. 8
22:30
Futsal BL: Ukrajnában kezd a Rába ETO (She)
A Rába ETO az ukrajnai Lvivben kezdi meg szereplését az UEFA Futsal Cup főtábláján.
júl. 8
22:32
Liverpool: Bogdánt becserélték, pirotechnikával fogadták (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool első nyári felkészülési mérkőzésén 1–0-ra legyőzte az ötödosztályú Tranmere Rovers együttesét. Az élvonalbeli együttes kapuját a második félidőben Bogdán Ádám védte, míg a győztes gólt Danny Ings szerezte.
júl. 8
23:06
Mezőkövesd: 1+1 évre írt alá a Videotontól érkező kapus (She)
Egy plusz egyéves szerződést kötött a Mezőkövesd labdarúgócsapatával Tomás Tujvel, a Videoton FC kapusa – jelentette be az NB I-es újonc és a Videoton is hivatalos honlapján.
júl. 8
23:42
NS: Nagy Ádámért versengenek; Ronaldo kontra Griezmann - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Keresés