Adóbevallás

Ami jár, az jár, mégsem kell? Ezt ne felejtse el az adóbevallásánál!
2015 március 25.   privatbankar
Egyre kevesebben igényelnek vissza a személyi jövedelemadóból.
Ami jár, az jár, mégsem kell? Ezt ne felejtse el az adóbevallásánál!
2015 március 25.   privatbankar
Egyre kevesebben igényelnek vissza a személyi jövedelemadóból.
Szoftverfejlesztők és -használók! Minden az adókedvezményekről
2015 március 23.   Adózóna
A szoftverfejlesztők és -használók számos kedvezményt érvényesíthetnek a társasági adóban, a helyi adóban és az innovációs járulékban. A közelgő adóbevallási határidő miatt nem árt ezeket minél előbb áttekinteni.
Korrupció, drónok, algoritmusok és bevallás a NAV-nál
2015 március 21.   origo.hu
A NAV készítheti 2017-től az adóbevallásokat, az áfacsalókat már most algoritmusokkal és ekáerrel, a cigicsempészeket drónokkal ellenőrzi. És kiderült, hogy sorai közt volt egy korrupt pénzügyőr. Az államháztartás jobban áll, mint tavaly ilyenkor, az átlagkereset pedig nőtt. A benzin drágult, a gázolaj olcsóbb lett, a paksi fűtőelemek ügyében közelebb van a megállapodás. Ez volt a héten a…
Varga: azon dolgozunk, hogy senkinek ne kelljen bevallást készítenie
2015 március 21.   atv
Átfogó adóreformot ígér Varga Mihály. A nemzetgazdasági miniszter egy pénzügyi konferencián a személyi jövedelemadó és a 27%-os áfa csökkentését is kilátásba helyezte. Emellett azt mondta: a tárca dolgozik azon, hogy az embereknek ne kelljen adóbevallást készíteniük. Az ATV-nek nyilatkozó szakember szerint rövidtávon nincs reális esély az ígéretek betartására. Részletek a videóban.
Adóbevallás: egyre többen kérik a NAV segítségét
2015 március 19.   mno.hu
Egyre többen kérik, hogy a NAV készítse el adóbevallásukat – írja a Magyar Nemzet.
Egyre több magyarnak készíti el a NAV az adóbevallását
2015 március 19.   Pénzcentrum
Idén 375 ezer kérelem érkezett a hivatalhoz....
Sok esetben már a NAV készíti az adóbevallást
2015 március 19.   Blikk.hu
Több ezer adóbevallás elkészítését utasítja el a NAV
2015 március 19.   privatbankar
Egyre népszerűbb az a lehetőség, hogy az adózók helyett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) készítse el a személyijövedelemadó-bevallást - írja csütörtöki számában a Magyar Nemzet.
Kedves NAV, készítsd el, kérlek, az adóbevallásomat!
2015 március 19.   FigyelőNet
Kéri egyre több ember. A Magyar Nemzet szerint.
Adóbevallás: söralátétre sem lesz szükség?
2015 március 18.   inforadio.hu
Vizsgálják annak lehetőségét, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal készítse el a személyi jövedelemadó bevallásokat - erősítette meg az Origo értesülését Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Az InfoRádiónak nyilatkozó Vámosi-Nagy Szabolcs adószakértő szerint mind a munkáltatók, mind a magánszemélyek számára kedvező lehet a változás. Az RSM-DTM adószakértője azt mondta, az új rendszerrel elsősorban…
Varga: mentesíthető a magánszemély az adóbevallás-készítéstől
2015 március 18.   orientpress
Egyszerűen csak össze kell vezetni technikailag a számlákat, és az adóhatóságnál meglesz minden feltétele annak, hogy a magánszemélyt megkíméljük az adóbevallás-készítéstől - jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Beszámolt arról is, hogy elkezdték a 2016-os költségvetés elkészítését, és még ebben a fél évben a parlament elé akarják terjeszteni.
2017-től mindenkinek a NAV csinálhatja az adóbevallást
2015 március 18.   Pénzcentrum
Így alakítanák át az adózás rendszerét az NGM....
Varga kitöltené helyettünk az adóbevallást
2015 március 18.   mno.hu
Vizsgálják annak lehetőségét, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) készítse el a személyijövedelemadó-bevallásokat – erősítette meg Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
Megcsinálnák helyettünk az adóbevallást
2015 március 18.   HRportal
Vizsgálják annak lehetőségét, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) készítse el a személyi jövedelemadó (szja) bevallásokat - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az állami rádióban.
Varga: Mentesíthető a magánszemély az adóbevallás-készítéstől
2015 március 18.   hirado.hu
Egyszerűen csak össze kell vezetni technikailag a számlákat - mondta a nemzetgazdasági miniszter.
A NAV készíti majd az összes adóbevallást?
2015 március 18.   inforadio.hu
Vizsgálják annak lehetőségét, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) készítse el a személyi jövedelemadó bevallásokat - erősítette meg Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
Varga támogatja, hogy a NAV csinálja az adóbevallásokat
2015 március 18.   mfor.hu
Vizsgálják annak lehetőségét, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) készítse el a személyi jövedelemadó bevallásokat - erősítette meg Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
2017-ben talán már a NAV is képes lesz elkészíteni az adóbevallásunkat
2015 március 18.   444.hu
Elképsztő informatikai fejlesztésen gondolkodnak, egy úgynevezett program a NAV adataiból dolgozva kitöltené helyettünk az adóbevallást. Digitálissöralátét-szagot érzünk.
A NAV készítsen el minden szja-bevallást
2015 március 18.   Stock portál
Vizsgálják annak lehetőségét, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) készítse el a személyi jövedelemadó bevallásokat – erősítette meg Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A miniszter hangsúlyozta: munkaanyagról van szó, döntések még nem születtek, de vizsgálják annak lehetőségét, hogy hosszú távon a lakosságnak ne kelljen adóbevallást…