Adóbevallás

Az ekáer buktatta le az illegális burgonyabizniszt
2015 április 25.   ma.hu
Az ellenőrök az ekáer információinak elemzésekor ellentmondásokat fedeztek fel egy gazdálkodó adóbevallásában az unióból származó beszerzések, illetve az ekáer bejelentések között, ezért folyamatosan figyelemmel kísérték a szállítmányait.
RSM DTM: egyre sürgetőbb a reklámadó sorsának rendezése
2015 április 25.   boon
Budapest, 2015. április 24., péntek (MTI) - Egyre égetőbb probléma a reklámadó sorsának rendezése, az éves adóbevallás benyújtására kötelezettek ugyanis nem tudják, miként kell kötelezettségüket teljesíteni - hívja fel a figyelmet Fekete Zoltán Titusz, az RSM DTM adómenedzsere a tanácsadó cég honlapján pénteken közzétett blogbejegyzésében.
Egyre sürgetőbb a reklámadó sorsának rendezése
2015 április 25.   sg
Az éves adóbevallás benyújtására kötelezettek nem tudják, miként kell kötelezettségüket teljesíteni.
RSM DTM: egyre sürgetőbb a reklámadó sorsának rendezése
2015 április 24.   inforadio.hu
Egyre égetőbb probléma a reklámadó sorsának rendezése, az éves adóbevallás benyújtására kötelezettek ugyanis nem tudják, miként kell kötelezettségüket teljesíteni - hívja fel a figyelmet Fekete Zoltán Titusz, az RSM DTM adómenedzsere a tanácsadó cég honlapján pénteken közzétett blogbejegyzésében.
Lépni kell a reklámadó ügyében!
2015 április 24.   Napi Online
Egyre égetőbb probléma a reklámadó sorsának rendezése, az éves adóbevallás benyújtására kötelezettek ugyanis nem tudják, miként kell kötelezettségüket teljesíteni - hívta fel a figyelmet Fekete Zoltán ... ...
Egyre égetőbb probléma a reklámadó ügye
2015 április 24.   vg.hu
Egyre égetőbb probléma a reklámadó sorsának rendezése, az éves adóbevallás benyújtására kötelezettek ugyanis nem tudják, miként kell kötelezettségüket teljesíteni - hívja fel a figyelmet Fekete Zoltán Titusz, az RSM DTM adómenedzsere a tanácsadó cég honlapján közzétett blogbejegyzésében.
Egyre sürgetőbb a reklámadó sorsának rendezése
2015 április 24.   ma.hu
Az éves adóbevallás benyújtására kötelezettek ugyanis nem tudják, miként kell kötelezettségüket teljesíteni.
Adószakértő: sürgető a reklámadó sorsának rendezése
2015 április 24.   hirado.hu
Egyre égetőbb probléma a reklámadó sorsának rendezése, az éves adóbevallás benyújtására kötelezettek ugyanis nem tudják, miként kell kötelezettségüket teljesíteni - hívja fel a figyelmet Fekete Zoltán Titusz, az RSM DTM adómenedzsere.
Egyre égetőbb probléma a reklámadó
2015 április 24.   Napi Online
A reklámadó lehetséges mértékén, illetve a reklámadóból származó bevételre vonatkozó becslésen kívül más nem ismert, pedig ez egyre égetőbb probléma széles adózói körben. Az éves adóbevallás benyújtására ... ...
Káosz a reklámadó körül
2015 április 24.   FigyelőNet
Még nem tudni, hogyan szabja át a kormány a reklámadót. A gond az, hogy az éves adóbevallás benyújtására kötelezettek emiatt em tudják, miként kell adókötelezettségüket teljesíteniük.
Erre figyeljenek a külföldön dolgozók az adóbevallásnál
2015 április 21.   orientpress
Ha egy magyar állampolgár külföldön dolgozik, akkor is előfordulhat, hogy Magyarországon kell személyi jövedelemadó bevallást benyújtania és adót fizetnie. Első lépésként az egy éven belül több országban is munkát vállalóknak azt kell ellenőrizniük, hogy van-e az érintett külföldi állammal Magyarországnak kettős adóztatás elkerülését célzó egyezménye - hívja fel a figyelmet Hegedüs Sándor, az RSM…
Eddig kevesen adták be az adóbevallásukat
2015 április 20.   teol
A személyi jövedelemadó bevallásoknak körülbelül csak az egyharmada érkezett be az adóhatósághoz egy hónappal a határidő letelte előtt.
Ezeket a banális hibákat követik el leggyakrabban az adóbevallásnál
2015 április 16.   hirado.hu
Sokan egyszerűen elfelejtik aláírni, de van, hogy az adószám hiányzik.
NAV: Ingóságok értékesítése az interneten
2015 április 16.   Elemzésközpont
Az utóbbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre népszerűbb az interneten keresztül bonyolított használtcikk-kereskedelem (Jófogás, OLX, Vatera, Facebook, stb.), egyre többen adnak-vesznek ingóságokat (pl. használt gyerekruhákat, elektronikai eszközöket, háztartási kisgépeket) az interneten, ezért indokolt az ingó értékesítéssel összefüggő adózási szabályok ismételt áttekintése. Az ingóságok…
Adóbevallás: jövőre már a NAV készítheti
2015 április 13.   NLCafe
A NAV mindent megtesz, hogy javítsa a lakosság adózási morálját. Még az adóbevallás elkészítésének terhét is leveszi a vállunkról. Igaz, egyelőre teszt jelleggel. Forrás: Nők Lapja Café: Adóbevallás: jövőre már a NAV készítheti
A NAV készítheti helyettünk az adóbevallást
2015 április 13.   FigyelőNet
A bankok adója is kisebb lesz.
Jövőre már a NAV készítheti el az adóbevallások egy részét
2015 április 13.   hvg.hu
Járulékkedvezményt kaphatnak a mezőgazdasági munkásokat alkalmazó cégek, kisebb adóval számolhatnak a bankok és a társasági adó is csökkenhet jövőre – egyebek mellett erről beszélt Pankucsi Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium adóügyi helyettes államtitkára a Napi Gazdaságnak. A tervek között szerepel az is, hogy nem bírságolnák kisebb adminisztratív hibákért az adójukat időben befizető…
Minden tizedik magyar elrontja az adóbevallást
2015 április 11.   Blikk.hu
Budapest — Mintegy 800 ezer adózó nyújtotta be személyi jövedelemadó- bevallását március végéig, emellett több mint 375 ezren kérték a NAV közreműködését annak elkészítésében.
Közeledik az adóbevallás határideje – Kalauz, hétfő, 9.10
2015 április 10.   mno.hu
Az adóbevallások 10 százaléka hibás
2015 április 8.   mno.hu
Mintegy 800 ezer adózó nyújtotta be személyijövedelemadó-bevallását március végéig, emellett több mint 375 ezren kérték a NAV közreműködését annak elkészítésében; a beérkezett bevallások nagy részét már feldolgozták, a fennmaradó mintegy 10 százalék javításra szorul – tájékoztatott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán.