Madaras Norbert

Madaras Norbert: Ha ezt a stabilitást visszük tovább és pár dologban fejlődünk, nagyon szép lehet az olimpia
2024 február 16.   m4sport.hu
Madaras Norbert, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke bizakodó a női válogatott vb-ezüstérme után – a sportvezető úgy véli, ha az együttes néhány dologban még fejlődni tud, nagyon szép olimpiája lehet.
Mihók Attila: Még az utolsó pillanatban is úgy éreztem, hogy ebből lehet valami, hogy megnyerhetjük
2024 február 16.   Sportal
A magyar női vízilabda-válogatott 8-7-es vereséget szenvedett az amerikai válogatottól a dohai világbajnokság döntőjében. A mérkőzés után Mihók Attila szövetségi kapitány, és Madaras Norbert, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke értékelt az M4 Sport kamerái előtt.
Madaras Norbert: igazságtalan lett volna, ha nem a magyarok nyernek
2024 február 12.   Infostart
A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke szerint igazságtalan lett volna, ha a női válogatott nem jut négy közé a dohai világbajnokságon a címvédő és Európa-bajnok hollandok elleni összecsapáson.
Madaras Norbert: igazságtalan lett volna, ha nem a magyarok nyernek
2024 február 12.   m4sport.hu
A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke szerint igazságtalan lett volna, ha a női válogatott nem jut négy közé a dohai világbajnokságon a címvédő és Európa-bajnok hollandok elleni összecsapáson.
Madaras Norbert: Igazságtalan lett volna, ha nem a magyarok nyernek
2024 február 12.   Demokrata
A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke szerint igazságtalan lett volna, ha a női válogatott nem jut négy közé a dohai világbajnokságon.
Madaras Norbert: ez történelmi pillanat, most sokat tehetünk a vízilabda jövőjéért
2024 január 30.   Infostart
A vizes sportok európai szövetségének (LEN) athéni tisztújító kongresszusán öt olyan sportvezető került be az elnökségbe, akik a vízilabda világában tevékenykednek. A magyar szövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy a következő négy év meghatározó lesz a sportág szempontjából, mint ahogy arról is beszélt, hogy a közeljövőben szabályváltozta
Madaras Norbert: Egyénileg és csapatszinten is javulni kell, de erre most csak két hét van
2024 január 13.   m4sport.hu
Madaras Norbert, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke szerint sokkal több van a női válogatottban, amely az ötödik helyen végzett az eindhoveni Európa-bajnokságon és már csak a dohai világbajnokságon szerezheti meg a párizsi olimpiai kvótát.
A vetélytársak elmentek mellettünk, miközben mi egyhelyben topogtunk interjú Madaras Norberttel
2023 december 21.   Sportal
Immár több mint egy éve vezeti elnökként a Magyar Vízilabda Szövetséget Madaras Norbert, a kétszeres olimpiai bajnok sportvezető a Sportálnak adott interjúban a kellemetlen beszélgetésekről, a váratlan nehézségekről, az aranyérmekben gazdag esztendőről, Bíró Attila menesztéséről, valamint a közelgő világversenyekről is beszélt.
Madaras Norbert bízik benne, hogy lesz vízilabda Eb
2023 november 3.   Sportal
A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke bízik benne, hogy megrendezik az Európa-bajnokságot.
Kettéoszthatják a vízilabda-Eb-t, ha lesz egyáltalán az izraeli menekülés után
2023 november 3.   Eurosport
A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Madaras Norbert bízik benne, hogy megrendezik az Európa-bajnokságot.
Madaras Norbert: Nem szabad, hogy elaltassanak minket ezek a sikerek
2023 október 9.   m4sport.hu
Óriási érdeklődés mellett rendezték meg hétfőn a Duna Arénában a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) idei második utánpótlás-konferenciáját, amelyen Madaras Norbert, az MVLSZ elnöke úgy fogalmazott, hogy idén felül tudták múlni a felülmúlhatatlannak hitt 2022-es évet is.
Ismét nagy sikerű utánpótlás-konferenciát tartott a vízilabda-szövetség
2023 október 9.   Sportal
Óriási érdeklődés mellett rendezték meg hétfőn a Duna Arénában a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) idei második utánpótlás-konferenciáját, amelyen Madaras Norbert, az MVLSZ elnöke úgy fogalmazott, hogy idén felül tudták múlni a felülmúlhatatlannak hitt 2022-es évet is.
Jégtömbök, fekete lovak és a felelősség – kétszeres világbajnokaink története
2023 szeptember 19.   Sportal
Nézze meg ezt a fotót! A nyári világbajnokság döntője után készült. Mit mutat Madaras Norbert, Varga Dénes és Vámos Márton? A győzelem jelét? Hát persze... Meg azt, hogy a magyar vízilabdázás sokszor aranybetűkkel írt történetében csak ők hárman mondhatják magukat kétszeres világbajnoknak. Arra kértük őket, elevenítsék fel emlékeiket a barcelonai é
A Bíró Attilának sika, kasza, lécet mondó Mvlsz-elnökség majd küldi a megoldást
2023 augusztus 28.   Eurosport
A Magyar Vízilabda-szövetség elnöksége a múlt héten menesztette posztjáról Bíró Attilát, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitányát. Madaras Norbert MVSZL-elnök nyilatkozata alapján új drive-ra van szüksége a tavalyi spliti Eb-n ötödik, a nyári, fukuokai vb-n hatodik helyen végző csapatnak. Megpróbáltuk összegezni azt a nyolc évet, amelyet Bí
Madaras Norbert: „Már nincs a torkunkon a kés” – Sportál-interjú
2023 július 30.   Sportal
A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, a játékosként két világbajnokságot és két olimpiát nyerő Madaras Norbert úgy véli, az olimpián is apróságok dönthetnek majd az első hét-nyolc helyezett csapat között, ám a férfi vízilabda-válogatott egyértelműen bejelentkezett az ötkarikás aranyéremre.
Madaras Norbert: a világbajnoki cím az egész magyar vízilabdasport közös érdeme
2023 július 29.   Infostart
Nyugalmat és lehetőséget is ad, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott már Fukuokában megszerezte az olimpiai kvótát és világbajnok lett - nyilatkozta az InfoRádiónak a magyar szövetség elnöke.
Madaras Norbert, a boldog elnök: „Ezt nem lehetett ülve kibírni…”
2023 július 29.   Sportal
Az elején még csak fel-felpattant a helyéről, a folytatásban már fel és alá sétálgatott, a végén pedig boldogan nyilatkozott a parton Madaras Norbert, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke, aki cseppet sem bánja, hogy már nem a magyar pólótörténelem egyedüli kétszeres világbajnoka…
Varga Zsolt életének szenzációs pillanata a világbajnoki cím, de továbbra is „munka, munka, munka!”
2023 július 29.   m4sport.hu
A magyar férfi vízilabda-válogatott ötméteresek után 14–13-ra legyőzte Görögországot a fukuokai világbajnokság döntőjében, így tíz év után ismét vb-címet szerzett. A sikert követően Varga Zsolt szövetségi kapitány, illetve az MVLSZ elnöke, Madaras Norbert értékelt az M4 Sportnak.
Madaras Norbert: példátlan az, ami a vízilabdázókra vár
2023 június 20.   Infostart
Legalább az egyik pólóválogatottól olimpiai kvótát remél a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke a júliusi fukuokai világbajnokságon.
Az Ftc 19 éves balkezes újonca nagy motivációval és tanulási vággyal várja a Mandićcsal való játékot
2023 június 19.   Eurosport
Nem csak szerb és olasz világklasszist igazolt a Ferencváros férfi vízilabdacsapata, hanem a 19 éves Nagy Ákos személyében egy olyan játékost, akiből idővel akár Madaras Norbert szintű balkezes lövő is válhat. Interjúnkban az U15-ös Európa-bajnok, U18-as és U20-as vb-aranyérmes Nagy elmondja, milyen egyéni- és csapatcélokkal szerződött az FTC-hez.