Benedek Tibor

Epres Panni szívszorító posztot tett közzé: "Két éve a feje tetejére állt a világunk"
2022 június 18.   Life
Két éve június 18-én hunyt el olimpiai bajnok vízilabdázónk, Benedek Tibor. Özvegye, Epres Panni most szívszorító posztban emlékezett meg róla.
„A hiányodat csak megszokni lehet” – Epres Panni üzenete elhunyt férjének, Benedek Tibornak
2022 június 18.   BorsOnline
Két éve ezen a napon hunyt el Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó.
Epres Panni megható üzenetet küldött a 2 éve elhunyt Benedek Tibornak
2022 június 18.   Promotions
Benedek Tibor özvegye, Epres Panni szívszorító sorokat írt a legendás vízilabdázónak.
Megható üzenet Benedek Tibor özvegyétől
2022 június 18.   Infostart
Két évvel ezelőtt hunyt el a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.
Benedek Tibor nevét viseli a legjobb játékosoknak járó különdíj
2022 június 18.   Igényesférfi.hu
A Benedek Tiborról elnevezett különdíjat vehetik át a magyarországi vizes világbajnokság vízilabdatornáján a mérkőzések legjobb játékosai - jelentette be Molnár Tamás, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vízilabda bizottságának tagja pénteken.
Benedek Tiborról nevezik el a vízilabda-meccsek legjobbjainak járó díjat
2022 június 17.   SzMo
Benedek Tibor játékosként klub- és válogatott szinten is minden lehetséges nagy trófeát begyűjtött.
Hatalmasra nőtt Epres Panni és Benedek Tibor fia: szó szerint fel kell néznie rá a büszke anyukának
2022 június 16.   Life
Epres Panni ritkán mutatja meg gyermekeit, ám amikor posztol róluk, az arcukat akkor sem láthatjuk. Június közepén lesz két éve, hogy Panni férje, az olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor már nincs köztünk, így érthető, hogy az egyedül maradt anyuka óvja csemetéit.
Hajszát indítottak a szurkolók Benedek Tibor emlékének meggyalázója után
2022 június 15.   Life
Ahogy mi is megírtuk, valaki meggyalázta a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóról, Benedek Tiborról készült köztéri képet. A tettes ellen valóságos hajtóvadászat indult Újpesten.
Meggyalázták Benedek Tibor emlékét: felháborító, amit műveltek
2022 június 14.   Life
Benedek Tibor két éve távozott az élők sorából, hosszú betegség után. Az Újpesti TE vízilabdásának emlékét azonban meggyalázták.
Kabát Pétert sokkolta a Benedek Tibor emlékét érő gyalázat: „Nem jutok szóhoz. Épelméjű, épeszű ember nem csinál ilyet!”
2022 június 13.   Blikk
Ahogy korábban a Blikk megírta, a hétvégén lesz Benedek Tibor tragikus halálának második évfordulója, ám az egykori világklasszis vízilabdázó emléke valakinek annyira szúrta a szemét, hogy meggyalázta az újpesti ikon IV. kerületi falfestményét.
Gyalázat: undorító támadás Benedek Tibor emléke ellen
2022 június 13.   ATV
Hétvégén lesz az Újpesti TE legendás vízilabdása halálának második évfordulója, most azonban valaki meggyalázta a IV. kerületi falfestményét.
Meggyalázták Benedek Tibor emlékét Újpesten
2022 június 13.   Blikk
A hétvégén lesz Benedek Tibor halálának második évfordulója. Úgy tűnik, valakinek nagyon szúrta a szemét az Újpesti TE legendás vízilabdásának az emléke, mert meggyalázta a IV. kerületi falfestményét.
Benedek Tibor is szerepel a vízilabda válogatottról szóló mozifilmben
2022 május 26.   Femcafe
Nemrégiben befejeződött A nemzet aranyai című egész estés mozifilm forgatása, melynek hősei a magyar vízilabda válogatott bajnokai, akikért egy emberként izgultunk 1997 és 2008 között, és sosem okoztak csalódást. Természetesen az alkotásból Benedek Tibor sem maradhatott ki.
A hétvégén rendezik a II. Benedek Tibor Emléktornát
2022 május 18.   Infostart
Nem gyászolni kell, hanem ünnepelni – mondta az utánpótlás vízilabda-eseményt szervező Vincze Balázs. Az UVSE szakmai igazgatója azt szeretné, ha minél többen emlékeznének a klubmunkát rá örökségként hagyó barátjára, a pólólegenda Benedek Tiborra.
Epres Panni a gyerekeivel közös képpel köszöntötte fel az anyákat
2022 május 2.   Life
Nyáron lesz két éve, hogy elhunyt Epres Panni férje, a világhírű vízilabdázó, Benedek Tibor. A csinos divatmodell anyuka ritkán oszt meg képet a gyermekeiről, most azonban a jeles nap alkalmából kivételt tett.
Benedek Tibor óta először villogott balkezes pólós 8-as sapkában a magyar válogatottban
2022 április 29.   Eurosport
A magyar férfi vízilabda-válogatott 14-13-ra legyőzte Görögországot a Világliga európai döntőjének helyosztóján. A csapat legeredményesebb játékosa - Zalánki Gergővel holtversenyben - Burián Gergely lett, aki három gólt szerzett. Mégpedig 8-as sapkában játszva. Ha minden igaz, Benedek Tibor óta nem hordta egy balkezes (jobbszélső) sem ezt a sapkát
Benedek Miklós unokája nagyon hasonlít az édesapjához: "Ugyanaz a komolyság van a szemében"
2022 március 21.   Life
Két évvel ezelőtt az egész országot megrendítette a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor halála. A sportoló hosszú ideje küzdött már a halálos betegséggel, ami végül legyőzte a szervezetét.
Benedek Tibor édesapja elárulta: az unokája megszólalásig hasonlít a legendás vízilabdázóra
2022 március 21.   Femcafe
Benedek Tibor édesapja, Benedek Miklós jó egészségnek örvend, ám a lelkében dúló fájdalom sosem múlik már el. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész nemrég egy interjú során vallott a fia elvesztéséről, valamint arról, hogy nyolcadikos unokája mennyire hasonlít az elhunyt sportolóra.
Fia haláláról vallott Benedek Miklós: "Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik"
2022 március 21.   Life
Két évvel ezelőtt az egész országot megrendítette a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor halála. A sportoló hosszú ideje küzdött már a halálos betegséggel, ami végül legyőzte a szervezetét.
A világ egyik legzseniálisabb pólósa úgy tekint a karrierjére, mint egy Netflix-sorozatra
2022 február 18.   Eurosport
Napjaink egyik legkiválóbb vízilabdázója, Felipe Perrone volt a Total Waterpolo podcastjának vendége. A Barceloneta világklasszisával több mint egy órás beszélgetést hallhattunk, melyben a brazil és a spanyol válogatottban is szereplő zseni elmesélte karrierje főbb pontjait. Kásás Tamás és Benedek Tibor is szóba került, ahogy a Recco, a Jug, a magy