Gergely István

Vízilabda: több fázis, hatos döntő lehet a BL-ben
2013 június 3.   She
Ha már a vízben nem, legalább a parton érdekeltek voltunk a vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében Belgrádban, hiszen több magyar klubvezető (Kemény Dénes és Gergely István) is ott volt azon az ülésen, amelyen az európai szövetség (LEN) vezetői vázolták tervüket az új rendszerű nemzetközi kupákra.
Videó: miért nem éri meg elindulni a vízilabda BL-ben?
2013 május 20.   She
A tavalyi vízilabda BL legjobb négy együttese közül idén egyik sem indult el a Bajnokok Ligájában, így anyagi megfontolások miatt a Vasas sem. Gergely István szerint ez aggályokra ad okot. A kétszeres olimpiai bajnok kifejtette, nagyon sokba kerül elindulni bajnokként a nemzetközi kupákban, a bevételi forrásokból pedig képtelenség behozni ezt az összeget.
Videó: végső párharc - a Szolnok össze is roppanthatja az Egert
2013 május 15.   She
A ZF-Eger mellett a Szolnoki Dózsa-Közgép jutott be a Vodafone férfi OB I fináléjába, a bajnoki döntő az egyik fél harmadik győzelméig tart. Az NSO Tv-nek az első, szerdai összecsapás előtt Gergely István, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó számolt be az esélyekről.
Videó: nézőcsalogató - pólóban forradalmian új menetrend
2013 május 14.   She
Az NSO Tv-nek Gergely István, kétszeres olimpiai bajnok, az MVLSZ elnökségi tagja beszélt a magyar vízilabda-bajnokság átszervezéséről. Gergely szerint nem azért kellene ezt a sportágat nyáron játszani, mert akkor süt a nap, hanem azért, mert akkor nincs olyan egyéb konkurens sportesemény, ami a nézettséget korlátozná.
Hóban rekedteken segített az olimpiai bajnok
2013 március 18.   BorsOnline
Segélycsomagok szállításával és hólapátolással segített Gergely István kétszeres olimpiai bajnok vízilabda-kapus a hóban rekedt autósokon az M1-es autópályán.
Egy mázsa kenyeret vittek Gergelyék
2013 március 17.   Blikk
BUDAPEST – Önkéntesként segített bajba jutottakon Gergely István (36) vízilabdakapus. A kétszeres olimpiai bajnok péntek estétől szombat reggelig az M1-es autópályán ételt és italt osztott azoknak, akik autójukkal a hó fogságában ragadtak az ítéletidőben. A Honvéd játékosa elmondása szerint hirtelen ötlettől vezérelve állt be a speciális mentők és a tűzoltók közé.
Férfi vízi: a csapatvezető várja a délszlávok elleni erőfelmérőket
2013 február 18.   She
Benedek Tibor rezzenéstelen arccal, merészen kísérletezik, a magyar férfi vízilabda-válogatott keretében a helyek kétharmada kiadó; az új csapat játékának lényege a fegyelmezettség. A nyári vb-n elérhető a legjobb négy, de a stáb marad akkor is, ha nem sikerülne; Madaras Norbert kiszállása nem végleges. Mindezt Gergely István csapatvezető, kapusedző mondta a megnyert Volvo-kupa kapcsán a Digi…
Videó: Próbálom a kapusok érdekeit jobban képviselni - Gergely
2013 január 21.   She
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya keretet és stábot hirdetett, amelyben a kapusedzői feladatokat Gergely István látja majd el, aki egyben a csapat ügyintézője is lett. A kétszeres olimpiai bajnok az NSO Tv-nek elmondta, az elképzelése és a felkészültsége megvan ahhoz, hogy jó kapusedzéseket tartson.
Videó: „Égbekiáltó bűn lenne vereségre játszani Algéria ellen”
2013 január 18.   She
A magyar kézilabda-válogatott szombaton Algéria ellen száll harcba a vb utolsó csoportmeccsén. Az NSO Tv sportban járatos szakértői nem helyeselnék, ha taktikai okokból vereségre játszana a Mocsai-csapat. Gergely István, a vízilabdázók kapusedzője a becsületesség híve. Amler Zoltán, az NS szerkesztője szerint égbekiáltó bűn lenne, és sportdiplomáciai gondokat is okozhatna a vereségre játszás.
Kemény Dénes: Aki fél tőlem, az maximum az igazságtól fél
2012 december 23.   Infostart
Intenzív kampány folyt a Magyar Vízilabda Szövetség élére megválasztott Kemény Dénes ellen. Az új elnök az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy mivel ő nem próbálta meggyőzni a klubokat, elfogadja a másik jelölt, Gergely István ellen 133-108-as eredménnyel zárult szavazást.
Nem értem Kemény Dénes nyilatkozatát - Gergely István
2012 december 20.   Agroinform
A DIGI Sport műsorában, a Reggeli Startban a vendég Gergely István, a vízilabda szövetség elnökségi tagja volt.
Videó: Nem volt vesztenivalóm - Kemény Dénes exkluzív
2012 december 17.   She
A Magyar Vízilabda-szövetség megtartotta négyévente esedékes elnökválasztását. A posztra két jelölés érkezett, a kétszeres olimpiai bajnok kapus Gergely Istváné, illetve a válogatott élén 16 évig hatalmas sikereket arató  Kemény Dénesé. A szavazást a korábbi tréner nyerte meg 134–108-ra. A kapitány az NSO Tv-nek elmondta, olyan lépéseket kell tenni a vízilabda érdekében, hogy élmény legyen…
Vízilabda: Gergely és Molnár Tamás is az elnökségben - a teljes lista
2012 december 16.   She
Gergely István, valamint Faragó Tamás és Szivós István mellett egy további – háromszoros – olimpiai bajnok, Molnár Tamás is bekerült a Magyar Vízilabda-szövetség újjáválasztott elnökségbe, amelyben a leendő főszponzornak fenntartva egy helyet üresen hagytak.
Kemény Dénes a Magyar Vízilabda Szövetség új elnöke
2012 december 16.   Agroinform
133 küldött voksolt az eddigi szövetségi kapitányra. A kétszeres olimpiai bajnok Gergely István 108 szavazatot kapott.
Vízilabda: Kemény Dénes a szövetség új elnöke
2012 december 16.   She
Kemény Dénest választották a Magyar Vízilabda-szövetség elnökévé. A férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjáról leköszönő szakember 133 szavazatot kapott, míg a másik jelölt, Gergely István 108-at.
Kemény Dénes lett a vízilabda szövetség elnöke
2012 december 16.   Infostart
Kemény Dénest választották a Magyar Vízilabda Szövetség elnökének. A nemzeti csapatot sorozatban háromszor olimpiai bajnoki címig vezető szakember 133, míg a posztért szintén induló Gergely István 108 szavazatot kapott.
Kemény Dénes is megpályázza az MVLSZ elnöki posztját
2012 december 15.   ATV
A kétszeres olimpiai bajnok kapus, Gergely István után Kemény Dénes, a férfiválogatott leköszönő szövetségi kapitánya is bejelentette: megpályázza a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöki tisztét.
Kemény Dénes is megpályázza az MVLSZ elnöki posztját
2012 december 15.   Behaviour
A kétszeres olimpiai bajnok kapus, Gergely István után Kemény Dénes, a férfiválogatott leköszönő szövetségi kapitánya is bejelentette: megpályázza a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöki tisztét.
Vízilabda: Gergely elnökként indul, Martin tanácsadóként
2012 december 14.   She
A Magyar Vízilabda-szövetség vasárnapi tisztújító közgyűlése előtt változott a Gergely István, Martin György páros felállása.
A lóbálásnál tartanak
2012 november 29.   Behaviour
Bő három hét elteltével tisztújító közgyűlést tartanak a Magyar Vízilabda Szövetségben, de a közelgő időpont ellenére megjósolhatatlan, a jövőben ki irányítja majd hazánk egyik legsikeresebb sportágát? Konrád György - akinek mandátuma lejár - jelezte, ha Kemény Dénes kandidál, ő nem jelölteti magát. A korábbi kapitány megpedzette, elvállalja az MVSZ vezetését, feltéve, hogy a pólós társadalom…