2008. június 18. szerda

jún. 18
16:06
Domenech: El volt döntve, hogy ki kell esnünk (Infostart)
A játékvezetőt, a szlovák Lubos Michelt hibáztatja az olaszoktól elszenvedett vereség, egyúttal az Európa-bajnoki kiesés után a francia válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 18
16:56
A holland "B-válogatott" is szerethető (Infostart)
A románok ellen gólt szerző Robin van Persie, valamint Arjen Robben lett a keddi nap legjobbja az inforadio.hu olvasói szerint az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A franciák ellen diadalmaskodó olasz együttesből Gianluigi Buffon és Andrea Pirlo teljesítménye nyerte el látogatóink tetszését.
jún. 18
17:20
Kosárlabda: már nem Stojan Ivkovics a szövetségi kapitány (She)
Sztojan Ivkovics, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya levélben tudatta a szövetséggel (MKOSZ), hogy a továbbiakban nem tudja ellátni feladatát.
jún. 18
17:22
Manchester United: Cristiano Ronaldo nem eladó (She)
A goal.com információi szerint a Manchester United tulajdonsai nem hajlandók eladni csapatuk egyik legnagyobb értékét.
jún. 18
17:48
Euro 2008: kétmeccses eltiltást kapott Volkan Demirel (She)
Amennyiben a török válogatott nem jut be a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjébe, akkor véget ért Volkan Demirel kontinenstornája.
jún. 18
18:38
Állampolgársági ajánlat és halálos fenyegetés a bírónak (Infostart)
Lengyel állampolgárságot kellene adni Howard Webbnek, az angol bíró így legalább soha többé nem vezethetné a válogatott meccseit - javasolják az Európa-bajnokságról egy ponttal, a csoport utolsó helyén kiesett csapat szurkolói.
jún. 18
18:38
Bulgária: bíróság elé állítják a CSZKA Szófia elnökét (She)
A szófiai ügyészség vádat emel a CSZKA Szófia elnöke, Alekszandar Tomov és igazgatója, Alexandar Garibov ellen pénzügyi szabálytalanságok miatt.
jún. 18
18:41
Moto GP: Capirossi csak a lelátóról nézheti a Brit Nagydíjat (She)
A Katalán GP-n kézsérülést szenvedett Loris Capirossinak ki kell hagynia a doningtoni Brit Nagydíjat.
jún. 18
18:43
Koronglövő-Vk: Belgrád: Gerebics negyedik lett dupla trapban (She)
Gerebics Roland negyedik helyen végzett a koronglövők belgrádi Világkupa-versenyén dupla trapban.
jún. 18
19:03
Tenisz, Nottingham: a címvédő Karlovic a nyolc közé jutott (She)
A címvédő horvát Ivo Karlovic két szettben legyőzte az amerikai Sam Querreyt és ezzel bejutott a nottinghami torna negyeddöntőjébe.
jún. 18
19:05
Hamburger SV: Dennis Aogo négy évre a HSV-hez igazolt (She)
A Hamburger SV leigazolta az SC Freiburg csapatától az egyik legtehetségesebb német középpályásnak tartott Dennis Aogót.
jún. 18
19:29
Euro 2008: Scolari szeretné, ha Löw leülhetne a német kispadra (She)
A portugál válogatott szövetségi kapitánya, Luiz Felipe Scolari kijelentette, hogy jobban szeretné, ha az egymeccses eltiltást kapott Joachim Löw a kispadról irányíthatná a Nationalelfet a negyeddöntőben.
jún. 18
19:31
Chelsea: a mellőzött Steve Sidwell a Villa Parkba távozhat (She)
A Chelsea úgy tűnik, hogy elfogadja az Aston Villa 4,5 millió fontos ajánlatát, így a ?kékeknél? mellőzött Steve Sidwell Birminghambe költözhet.
jún. 18
19:33
Euro 2008: Meira szerint a portugálok nem jobbak a németeknél (She)
Fernando Meira, a portugál válogatott futballistája az Eb hivatalos honlapján azt nyilatkozta, hogy a Portugália?Németország negyeddöntőnek nincs esélyese, mert a két csapat teljesen egyenlő játékerőt képvisel.
jún. 18
19:54
Kézilabda: döntött az EHF, biztos a magyar vb-szereplés (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott kijutott a világbajnokságra, miután az európai szövetség (EHF) fegyelmi bizottsága helybenhagyta a boszniai visszavágón elért 24-27-es eredményt, amikor a 49. percben a hazai szurkolók rendbontása miatt félbeszakadt a szombati találkozó.
jún. 18
19:56
Euro 2008: megvannak a kezdők az orosz-svéd meccsre (She)
A két csapat Innsbruckban csap össze egymással, 20 óra 45 perckor. Ha az oroszok győznek, továbbjutnak, minden más esetben kiesik a "szbornaja".
jún. 18
19:58
Euro 2008: megvannak a görög?spanyol kezdőcsapatai is (She)
A szép búcsúért hajtó címvédő görög válogatott és a tartalékos spanyol gárda 20.45-től csap össze Salzburgban ? íme az összeállítások.
jún. 18
20:00
Nürnberg: Blazek és Beauchamp távozik a klubtól (She)
A dán védő, Michael Beauchamp és a cseh kapus, Jaromir Blazek egyaránt elhagyja Nürnberget, mindketten hazájuk bajnokságába igazolnak.
jún. 18
20:19
Euro 2008: fellebbeznek a törökök Volkan eltiltása ellen (She)
A Török Labdarúgó Szövetség fellebbez az UEFÁ-nál a válogatott kapusának, Volkan Demirelnek két mérkőzésre szóló eltiltása miatt.
jún. 18
20:21
Tenisz: Radek Stepánek kihagyhatja Wimbledont (She)
A világranglista 15. helyén álló cseh Radek Stepánek izomszakadás miatt kihagyhatja a wimbledoni tenisztornát.
jún. 18
20:23
Tenisz: a horvát Ivan Ljubicic búcsúzott Hollandiától (She)
A címvédő Ivan Ljubicic a nyolcaddöntőben búcsúzott a 349 ezer euró összdíjazású hollandiai füvespályás tornától, miután egy kiélezett három szettes mérkőzésen kikapott a szerb Viktor Troickitől. A nőknél az első helyen kiemelt Jelena Gyementyjeva könnyed győzelmet aratott.
jún. 18
20:45
Tenisz, Eastbourne: Zvonarjova búcsúzott a nyolcaddöntőben (She)
A harmadik helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova búcsúzott az Eastbourne-i tornától, miután vereséget szenvedett honfitársától, Jekatyerina Makarovától.
jún. 18
21:11
AS Roma: Riise aláírt, és Saha is érkezhet az MU-tól (She)
Immár végleges, amiről az elmúlt napokban még csak feltételes módban beszéltek: John Arne Riise az olasz AS Romában folytatja pályafutását.
jún. 18
21:13
Intertotó-kupa: horvát bírók, Rabóczkiék is játszhatnak a Honvédban (She)
Horvát játékvezetői hármas vezeti majd az FC Zsetiszu?Budapest Honvéd mérkőzést az Intertotó-kupa első fordulójában ? adta hírül a magyar klub hivatalos honlapja.
jún. 18
21:42
FC Fehérvár: újabb fiatal csatár érkezett, aláírtak a légiósok (She)
Bal lábas csatárral erősítette meg keretét az FC Fehérvár együttese, Palkó Dávid hároméves szerződést írt alá a klubbal. Erről a székesfehérvári együttes hivatalos portálja számolt be.
jún. 18
21:44
Euro 2008: Van Basten még a vízhordó munkájával is elégedett (She)
Az oranje szövetségi kapitánya, Marco van Basten szerint a holland válogatottnál mindenki, beleértve a technikai stáb összes tagját, tökéletes munkát végzett a csoportmérkőzések során.
jún. 18
21:46
NB II, Nyugati-csoport: négy pontot levonnak a Gyirmóttól (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága négy büntetőpont levonását rendelte el a Nyugati csoport harmadik helyén végzett Gyirmót évi összeredményéből, mert a klub az április 30-i, Barcs elleni bajnokin játékjogosultság nélkül szerepeltette Pirka Tamást.
jún. 18
21:46
Euro 2008: nézze meg Pavljucsenko svédeknek lőtt gólját! (She)
A oroszok igazi ki-ki meccsen vezetést szereztek a svédek ellen Roman Pavljucsenko révén. A Szpartak Moszkva csatára másodszor volt eredményes az idei Eb-n. Az előző gólja csak szépítésre volt elég a spanyolok ellen, ez a találat viszont sokat érhet még, hiszen az oroszok csak győzelmük esetén juthatnak tovább.
jún. 18
22:08
Ökölvívás: kórházba került a 70 éves Török Gyula (She)
A hetvenedik születésnapját nemrég ünneplő Török Gyula, a római olimpia légsúlyú ökölvívó bajnoka combnyaktörést szenvedett.
jún. 18
22:10
Peking 2008: Tibetbe készül az olimpiai láng (She)
A szecsuáni pusztító földrengés után a pekingi olimpia szervezőbizottsága (BOCOG) megváltoztatta az olimpiai fáklyafutás kínai útvonalát.
jún. 18
22:34
Bayern München: kéthónapos pihenő vár Franck Ribéryre (She)
A Bayern München orvosi stábja szerdán megvizsgálta a tegnapi Franciaország?Olaszország Eb-selejtezőn megsérült Franck Ribéryt, és megállapította, hogy kéthónapos pihenő vár a francia középpályásra.
jún. 18
22:36
Euro 2008: íme Hariszteasz találata a spanyoloknak! (She)
Az előző Eb-döntő hőse, Angelosz Hariszteasz ezúttal egy már tét nélküli Európa-bajnoki találkozón volt eredményes a már biztos csoportelső spanyolok ellen. A címvédő görög válogatott így már biztosan nem rúgott gól nélkül búcsúzik a tornától!
jún. 18
22:38
Euro 2008: tekintse meg az oroszok második gólját! (She)
Az eltiltásából visszatérő Andrej Arsavin növelte a szbornaja előnyét a svédek ellen, így egyre közelebb kerültek a továbbjutáshoz az oroszok.
jún. 18
23:00
Az oroszok bedarálták a svédacélt (Infostart)
Oroszország magabiztos, okos játékkal 2-0-ra verte Svédországot, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé az osztrák-svájci közös rendezésű futball Európa-bajnokságon. Guus Hiddink szövetségi kapitány fiai a négy közé jutásért Hollandia ellen lépnek pályára, Svédország elbúcsúzott a tornától.
jún. 18
23:00
Euro 2008: megverték a svédeket, és ezzel továbbjutók az oroszok (She)
Oroszország 2?0-ra legyőzte Svédországot a D-csoport utolsó körében, és a csoportgyőztes spanyol válogatott mögött második helyen jutott be a negyeddöntőbe az Európa-bajnokságon.
jún. 18
23:00
EURO-2008: Oroszország-Svédország 2-0 (Behaviour)
Az oroszok góljait Roman Pavljucsenko (24.) és Andrej Arsavin (50.) szerezték.
jún. 18
23:02
Euro 2008: pont nélkül búcsúzott a görög válogatott (She)
A D-csoport harmadik fordulójában Spanyolország 2?1-re verte Görögországot, amely így pont nélkül zárta az Eb-t.
jún. 18
23:02
EURO-2008: Spanyolország-Görögország 2-1 (Behaviour)
A 42. percben Angelosz Hariszteasz révén a görögök jutottak vezetéshez, míg a spanyolok Rubén de la Red 61. és Daniel Güiza 88. percben szerzett góljával fordítottak.
jún. 18
23:04
Haladás: Csertői Aurél szóban megegyezett a folytatásról (She)
A Szombathelyi Haladást az élvonalba vezető szakembernek, Csertői Aurélnak június 30-án lejár a szerződése, és ? bármilyen furcsa ? egyelőre nem köttetett új, írásbeli megállapodás a felek között.
jún. 18
23:04
Euro 2008 videó: gyönyörű góllal egyenlítettek a spanyolok! (She)
Rubén de la Red a 61. percben hatalmas góllal egyenlített a görögök ellen egy mindkét csapat számára tétnélküli mérkőzésen.Tekintse meg az Eb egyik legszebb gólját!
jún. 18
23:27
Laza spanyol focisuli (Infostart)
A spanyol válogatott a hollandokhoz és a horvátokhoz hasonlóan száz százalékos teljesítménnyel jutott a negyeddöntőbe a labdarúgó Eb-n, miután 2-1-re győzött a címvédő görög együttes ellen, amely nulla ponttal és egyetlen lőtt góllal esett ki. Spanyolország a negyeddöntőben Olaszország ellen játszik majd.
jún. 18
23:27
Euro 2008: tekintse meg a spanyol gólkirály első Eb-gólját! (She)
Pont nélkül búcsúzott a címvédő görög válogatott. Két perccel a lefújás előtt szerezte meg a győztes gólt a spanyol csapat. Sergio García beadását követően a Primera División gólkirálya, Daniel Güiza négy méterről, tiszta helyzetből fejelte a léc alá a labdát.

Keresés