2008. június 23. hétfő

jún. 23
0:17
Euro 2008: nézze meg, ahogy a spanyolok megnyerik a párbajt! (She)
Az Európa-bajnokság egyik leggyengébb mérkőzését hozta a Spanyolország-Olaszország negyeddöntő. Miután valahogy el kell dönteni a mérkőzéseket, miután a két csapat a 90 perces rendes játékidő, majd a 30 perces hosszabbítás után sem volt erre képes, a labdarúgás szabályainak megfelelően büntetőkkel döntötték el a felek a továbbjutó kilétét. Nézze meg ön is, milyen eredménnyel!
jún. 23
4:27
A holland szakvezető négy közé vezette a Szbornaját az Európa-bajnokságon (Behaviour)
A Szovjetunió széthullása óta a legnagyobb sikerét érte el az orosz labdarúgás azzal, hogy a Szbornaja bejutott az Európa-bajnokság elődöntőjébe. A pocsék tornakezdés után Guus Hiddink alakulata a topfavorit Hollandia kiejtésével, no meg egyre javuló teljesítményének hála mára az Eb egyik esélyesévé lépett elő. Ennek megfelelően hatalmas extázis veszi körbe a csapatot.
jún. 23
6:23
Ronaldo: Irány Madrid! (Blikk)
Szerelme csábítja a spanyolokhoz a portugál klasszist
jún. 23
6:25
Hiddink, a boldog áruló (Blikk)
Az oroszok istenítik, hazájában szidják
jún. 23
6:27
Hollandia romokban (Blikk)
Elődöntőbe sem jutott az EB első számú esélyese
jún. 23
6:29
Massa nyerte a Francia Nagydíjat (Blikk)
A Francia Nagydíj megnyerése után már a brazil pilóta vezeti a vb-t
jún. 23
7:13
Gyirmót: érkezhet a volt NB II-es gólkirály (She)
A korábban a BKV, a REAC, majd a Felcsút csapatát erősítő Kovacsics Károly Gyirmótra tart.
jún. 23
7:13
Kapusként és csatárként is számít Terim Zenginre (Behaviour)
Harmadik számú kapusára akár mezőnyjátékosként is számít majd a németek elleni Európa-bajnoki elődöntőben a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Egy televíziós interjúban Fatih Terim úgy nyilatkozott Tolga Zengin lehetséges szerepéről, hogy a végén akár kapusként, akár előretolt csatárként szükség lehet rá.
jún. 23
7:15
Haladás: Kenesei Krisztián biztosan nem jön (She)
Az NB I-be most feljutott Szombathelyi Haladás hétfő délelőtt kezdi meg a felkészülést.
jún. 23
7:15
Ronaldo hamarosan futni akar (Behaviour)
Két-három hét múlva már futni szeretne Ronaldo, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil sztárja, aki úgy véli, jó úton halad a felépülése februári térdműtéte után."A térdem jól van, mostantól az izomfejlesztésé a főszerep. Ha minden jól megy, két-három hét múlva már elkezdhetek futni. Optimista vagyok, remélem az orvosok által jósolt kilenc hónapnál korábban visszatérhetek" - mondta a 31 éves…
jún. 23
7:32
Vb-selejtezők: tucatnyi továbbjutó a CONCACAF-zónában (She)
Kialakult a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság CONCACAF-zónájának selejtezői után a vb-részvételért harcba szálló legjobb tizenkettő mezőnye.
jún. 23
7:32
Zidane biztosra veszi Ronaldo klubcseréjét (Infostart)
Zinedine Zidane szerint Cristiano Ronaldo végül biztosan a Real Madrid labdaúgó-cspatában fog kikötni.
jún. 23
7:52
Újpest: július 5-én lesz Kovács Zoltán búcsúmeccse (She)
Búcsúmeccset szerveznek a lila-fehérek szurkolói a nyáron elküldött csapatkapitánynak, Kovács Zoltánnak.
jún. 23
8:46
DVTK: keleti rangadó a DVSC ellen az abaújszántói pályaavatón (She)
Négy éven belül a második labdarúgópályát avatják Abaújszántón. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokságban szereplő együttes vezetői a június 28-i ünnepségre meghívták a DVTK, illetve a DVSC-TEVA NB I-es csapatát, s 16.15 órától kétszer huszonöt perces meccseket vívnak egymással ? kiegészülve az Abaújszántó gárdájával.
jún. 23
9:02
Görhoki: Vas Mártonék kikaptak Japántól a divízió 1-es vb-n (She)
Kikapott a magyar görhoki-válogatott Japántól 6?5-re, pedig a rendes játékidő vége előtt három másodperccel még vezetett a divízió 1-es világbajnokság csoportkörének első fordulójában. Négy góljával Vas Márton volt a legeredményesebb játékos.
jún. 23
9:02
Luxusban őrzik a németeket (Blikk)
Így lazít a német labdarúgó-válogatott
jún. 23
9:18
Elbert: négy sportágban a magyar csapat csodákra képes az olimpián (Infostart)
Négy sportágban is igen erős csapattal és sok esélyessel utazhatnak a magyarok az augusztusi pekingi olimpiára - mondta az InfoRádiónak Elbert Gábor, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sportért felelős szakállamtitkára.
jún. 23
9:18
Brazília: fegyveres banditák rabolták ki Pelét (She)
Úgy látszik, a tekintélytisztelet nem dívik túlzottan Sao Paulóban: a brazil metropoliszban fegyveresek támadták meg és rabolták ki Pelét.
jún. 23
9:20
Wimbledon: Szávay késő délután játszik Tathiana Garbinnal (She)
Az angol nyílt teniszbajnokságon Szávay Ágnes magyar idő szerint késő délután, 18 óra után léphet pályára a wimbledoni torna első fordulójában.
jún. 23
9:34
Vízilabda: az utolsó vidéki bajnok legyőzte a Kaposvárt (She)
A Szolnoki Főiskola csapata idegenben négy góllal legyőzte a férfi vízilabda bajnokság osztályozó mérkőzésén a Kaposvár csapatát. Amennyiben hazai pályán megtartja négygólos ellőnyét a Szolnok a jövőheti visszavágón, úgy élvonalban maradhat az utolsó vidéki ob I-es bajnok (a Szolnoki Dózsa1964-es sikere óta vidéki csapat nem nyert bajnokságot).
jún. 23
9:49
Kézilabda: Görbicz Anitáék Zalakaroson kezdik a felkészülést (She)
A pekingi olimpiára készülő női kézilabda-válogatott 19 tagja hétfőn Zalakaroson kezdi meg a pekingi felkészülést.
jún. 23
9:51
Birkózás: Virág Lajos ötödik helyen végzett Ukrajnában (She)
Az ötödik helyet szerezte meg a nap egyetlen magyar indulója, a 96 kilós Virág Lajos a kötöttfogásúak nemzetközi versenyén az ukrajnai Mariupolban.
jún. 23
9:53
Vb-selejtezők: kéz a kézben jutott tovább a két Korea (She)
A 2010-es dél-afrikai labdarúgó-vb ázsiai selejtezőin kialakult a negyedik szakasz mezőnye, melybe tíz csapat jutott be. Katar az utolsó játéknapon biztosította helyét a következő körben, Irak legyőzésével. Ausztrália közel három évtizede először szenvedett otthon vereséget vb-selejtezőn.
jún. 23
10:05
Tenisz: öt magyar is győzött a Trenkwalder Open selejtezőjében (She)
Habler Henrietta, Székely Kata, Kiss Dóra, Nagy Judit és Bíró Laura Zsófia is győzött a 10 ezer dolláros összdíjazású, salakpályás budapesti Trenkwalder Open selejtezőjének 2. fordulójában.
jún. 23
10:20
Euro 2008: spanyol és olasz szurkolók csaptak össze Milánóban (She)
A labdarúgó Eb negyeddöntőjében vasárnap este elszenvedett vereség után olasz drukkerek támadtak rá spanyol szurkolókra Milánó belvárosában, de nem lett súlyosabb következménye az esetnek.
jún. 23
10:21
Olasz-spanyol utcai összecsapás Milánóban (Behaviour)
A labdarúgó Eb negyeddöntőjében vasárnap este elszenvedett vereség után olasz drukkerek támadtak rá spanyol szurkolókra Milánó belvárosában, de nem lett súlyosabb következménye az esetnek.
jún. 23
10:22
Milan: térdműtéte után jó úton halad Ronaldo felépülése (She)
Két-három hét múlva már futni szeretne Ronaldo, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil sztárja, aki úgy véli, jó úton halad a felépülése februári térdműtéte után.
jún. 23
10:36
Euro 2008: még a cserekapusból is mezőnyjátékos lehet (She)
Nagyon finoman fogalmazva is létszámgondokkal küszködik Fatih Terim, a török válogatott szövetségi kapitánya a Németország elleni, szerdai Eb-elődöntő előtt. Terimnek a sorozatos sérülések és eltiltások miatt jelenleg 14 bevethető játékosa van, így akár még a mezőnybe is kikerülhet a harmadik számú kapus.
jún. 23
10:37
EURO-2008: a németek a favoritok (Behaviour)
A negyeddöntőt követően a William Hill fogadóiroda szerint a német válogatott az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság első számú esélyese. A nyolc között a portugálokat búcsúztató németek végső sikerét 7:5 arányban lehet megtenni, mögöttük a spanyolok (6:4), majd az oroszok (4:1) következnek. A legesélytelenebbnek a törököket tartják, akiknek a Európa-bajnoki címe 12-szeres…
jún. 23
10:38
Peking 2008: doppingellenőrzés két nappal az indulás előtt (She)
Molnár Zoltán igazgató a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján úgy nyilatkozott, szeretné, ha a pekingi olimpiára utazó versenyzők 48 órával az indulás előtt újból doppingellenőrzésen esnének át.
jún. 23
10:51
Euro 2008: Németország az Európa-bajnokság első számú esélyese (She)
A negyeddöntőt követően a William Hill fogadóiroda szerint a német válogatott az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság első számú esélyese.
jún. 23
10:51
210 milliót hoz egy három hétig sérült focista (Blikk)
jún. 23
10:53
Euro 2008: Madridban Iker Casillast éltették a Cibeles téren (She)
Cesc Fabregas győzelmet érő tizenegyesét követően vasárnap késő este madridiak ezrei özönlötték el a fővárost, hogy együtt ünnepeljék a spanyol labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki elődöntőbe jutását.
jún. 23
11:22
Ismét a németek a legesélyesebbek (Infostart)
A negyeddöntőt követően a William Hill fogadóiroda szerint a német válogatott az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság első számú esélyese.
jún. 23
11:24
A királyné is ráérzett, hogy megtörik a spanyol átok (Infostart)
A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata megérdemelten jutott tovább az olaszok elleni negyeddöntőből, de elismerte, egyik alakulat sem játszott jól. Luis Aragones hozzátette: az oroszok ellen nehéz dolguk lesz, hiába győzték már le a szbornaját 4-1-re a csoportmeccsek során.
jún. 23
11:37
Wimbledon: a füves pálya legendái (Infostart)
Roger Federer arra készül, hogy egymás után hatszor nyerje meg a wimbledoni nyílt teniszbajnokságot, és ezzel tenisztörténelmet írjon. Az angol füves pályát Federer előtt már sok legenda koptatta - a The Sun brit napilap összegyűjtötte a legjobb tizet.
jún. 23
11:37
Euro 2008: olasz családi verekedések az Eb-meccs miatt (She)
Egyetlen utcából négy házaspárt vett őrizetbe a rendőrség Olaszországban tévévitaműsor miatt: a nejek filmeket akartak nézni, férjeik az Európa-bajnokság futballmeccseit.
jún. 23
11:52
Euro 2008: Fabio Cannavaro megvédte Roberto Donadonit (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott sérült csapatkapitánya, Fabio Cannavaro szerint az olasz csapat és Roberto Donadoni szövetségi kapitány mindent megtett a siker érdekében a vasárnapi spanyolok elleni, tizenegyesekkel elvesztett negyeddöntőben.
jún. 23
12:08
Vízilabda: Szerbia magabiztosan nyerte a Világligát (She)
A magyar csapat egyik fő olimpiai riválisa, Szerbia válogatottja nyerte a férfi vízilabda Világligát, miután a genovai döntőben 7-3-ra diadalmaskodott az Egyesült Államok felett.
jún. 23
12:38
Lovassport: kettős Dobrovitz-siker az ausztriai Altenfeldenben (She)
jún. 23
12:40
Az orosz lapok szerint Hiddink egy varázsló (Behaviour)
Az orosz lapok hétfőn a címlapon, lelkes írásokban számoltak be a holland csapat felett aratott szombati győzelemről a labdarúgó Európa-bajnokságon. A holland Guus Hiddink vezette orosz csapat már nem csupán az elitben van, hanem annak is a csúcsán, a kiválasztottak között - lelkendezett a Kommerszant című üzleti lap, amely szerint az orosz csapat pechek, kihagyott helyzetek és kihagyott gólok…
jún. 23
12:40
Euro 2008: az orosz lapok még mindig a szbornaját éltetik (She)
Az orosz lapok hétfőn a címlapon, lelkes írásokban számoltak be a holland csapat felett aratott szombati győzelemről a labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 23
12:42
Formula?1: Max Mosley pénzzel próbál hatni a csapatokra (She)
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil-szövetség elnöke láthatóan mindent megtesz annak érdekében, hogy mellé álljanak a Formula?1-es istállók az új Concorde-szerződés tárgyalásakor.
jún. 23
12:54
Kosárlabda: Kmézics Zoran lett a Nyíregyháza új trénere (She)
A jelek szerint a nyíregyháziak előszeretettel választanak edzőt az 1991-es szolnoki bajnokcsapatból. A Tisza-partiak első aranyérmes gárdájának edzője Rezák László, és irányítója Horváth Imre után az egyik center, a szerb származású Kmézics Zoran lett a Marso-Vagép NYKK új trénere.
jún. 23
13:25
Tenisz: a világranglisták élmezőnye nem sokat változott (She)
A női világranglistán a legutóbbihoz képest annyi változás történt az élmezőnyben, hogy Marija Sarapova megelőzte Jelena Jankovicsot, így az orosz lány a második, Ana Ivanovics mögött. Szávay továbrra is a 15. A férfiaknál helyet cserélt Richard Gasquet és Stanislas Wawrinka.
jún. 23
13:40
Japán: Nakamura megdöntötte a válogatottsági csúcsot (She)
A Celtic középpályása, Nakamura Sunszuke Bahrein elleni fellépésével megdöntötte a japán válogatottsági csúcsot.
jún. 23
13:42
Euro 2008: egymilliárd kattintás a hivatalos honlapon (She)
Már több mint egymilliárd oldalletöltést regisztráltak az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos honlapján. Ezt a torna szervezőbizottsága jelentette be.
jún. 23
13:55
Egymilliárd kattintás a futball Eb hivatalos honlapján (Infostart)
Már több mint egymilliárd oldalletöltést regisztráltak az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos honlapján. A napi rekord 4,3 millió látogató volt.
jún. 23
13:55
Tenisz: Jonas Björkman év végén visszavonul (She)
A svédek ?nagy öregje?, Jonas Björkman 2008 végén elbúcsúzik a teniszpályáktól, miután hétfőn bejelentette visszavonulását.
jún. 23
13:57
Ballack szerint jók az esélyeik, de a törökök németesek (Behaviour)
Michael Ballack csapatkapitány szerint a német labdarúgó-válogatottnak "óriási esélye" van arra, hogy bejusson az Európa-bajnokság döntőjébe, ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, hogy elődöntőbeli ellenfelének, a török csapatnak "németes a mentalitása". Ezzel arra utalt, hogy a szerdai rivális soha nem adja fel a küzdelmet.

Keresés