2008. június 7. szombat

jún. 7
6:14
Dzsudzsák Balázs írja a Blikknek (Blikk)
Del Piero miatt hajrá, olaszok!
jún. 7
6:16
Németország a kedvenc! (Blikk)
Német futballválogatottért rajonganak lapunk olvasói
jún. 7
6:18
McCabe milliárdokat nyer (Blikk)
Kétszer többet ér a Fradi ingatlanja stadion nélkül
jún. 7
6:20
Lányok, ezek világbajnoki izmok! (Blikk)
Talmácsi a Földközi-tengerben fürdőzött a futam előtt
jún. 7
6:22
A cseh Dominika nyerte a torna szépségversenyét (Blikk)
Dominika Huzvarova lesz az EB arca
jún. 7
6:24
Dundika spanyol drukker (Blikk)
Dundikánál kizárólag a játéktudás számít
jún. 7
6:26
Gatlin eltiltását helybenhagyták (Blikk)
jún. 7
7:01
Ökölvívás: fölényes magyar siker az angolok ellen Gyöngyösön (She)
A magyar ökölvívó-válogatott fölényesen, 18-8 arányban legyőzte az angol csapatot a Gyöngyösön rendezett barátságos mérkőzésen.
jún. 7
7:03
Euro 2008: Luíz Felipe Scolari az Eb után dönt jövőjéről (She)
Luíz Felipe Scolari, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csak az Európa-bajnokság után nyilatkozik a jövőjéről. A szakember a brazil válogatottal 2002-ben világbajnoki címet nyert, utána vette át a portugál együttes irányítását, mellyel 2004-ben hazai pályán Eb-ezüstérmes lett.
jún. 7
7:05
Atlétika: a diszkoszvető világbajnok kihagyhatja az olimpiát (She)
Elképzelhető, hogy túl magas vérnyomása miatt nem vehet részt a pekingi nyári olimpián Franka Dietzsch háromszoros világbajnok német diszkoszvető.
jún. 7
8:02
A sztáredző csak az Eb után dönt (Infostart)
Luiz Felipe Scolari, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csak az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokság után beszél a jövőjéről.
jún. 7
8:02
Dél-Amerika: kikapott a brazil válogatott Venezuelától (She)
Brazília 18. alkalommal találkozott Venezuelával, és elszenvedte első vereségét. A barátságos mérkőzésen az Egyesült Államokban Venezuela 2?0-ra győzött.
jún. 7
9:04
Világbajnoki-selejtezők: Dél-Afrika is pályára lép szombaton (She)
A hétvégén 21 világbajnoki-selejtezőre kerül sor Afrikában. Érdekesség, hogy a 2010-es világbajnokság házigazdája, Dél-Afrika is pályára lép.
jún. 7
9:19
Kerékpár: Bodrogi László a 23. a Luxemburgi körversenyen (She)
A Luxemburgi körverseny második szakaszán is a főmezőnnyel ért célba Bodrogi László. Összetettben a 23. helyen áll.
jún. 7
9:35
Ronaldo 42 idénybeli gólja egyetlen videón - nézze meg! (Infostart)
Néhány óra múlva már a futball Eb mérkőzéseit nézzük, ám a várakozás ideje alatt érdemes nosztalgiázni Cristiano Ronaldo 42 idénybeli találatának felidézésével. Az összes gól a 2007/2008-as idényből egyetlen videón!
jún. 7
9:35
Kosárlabda: magyarok mennek az Egyesült Államokba, Portlandbe (She)
Négy magyar férfi kosaras is az Egyesült Államok felé veszi az irányt. Ketten ösztöndíjjal San Luis Obispóba mennek, ketten pedig egy portlandi edzőtáborban vesznek részt.
jún. 7
9:50
Birkózás: Angliába utazott a szabadfogású válogatott (She)
Pénteken Angliába utazott a magyar szabadfogású válogatott, ahol Hatos Gábor (74 kg), Veréb István (84), Kiss Gergő (96), és Aubéli Ottó lép szőnyegre.
jún. 7
10:06
Anglia: a City képviselői Brazíliába utaznak Ronaldinhóért (She)
A héten már beszámoltunk róla, hogy az angol Manchester City komolyan érdeklődik Ronaldinho iránt. Annyira komolyan, hogy a klub képviselői hétvégén Brazíliában tárgyalnak a klasszissal.
jún. 7
10:08
Úszás: visszavonul az amerikaiak olimpiai bajnok úszózsenije (She)
Bejelentette visszavonulását Lenny Krayzelburg, az amerikaiak négyszeres olimpiai bajnok úszója, a hátúszás specialistája.
jún. 7
10:36
Katalán Nagydíj: Talmácsi a negyedik a második szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor a negyedik legjobb időeredményt érte el a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának második szabadedzésén a 125 kcm-esek között.
jún. 7
10:52
Peking 2008: már 33 magyar résztvevő a paralimpián (She)
jún. 7
11:24
Első győzelmükre várnak a svájciak (Behaviour)
Szombaton 18 órakor a Svájc-Csehország mérkőzéssel elkezdődik a 13. labdarúgó Európa-bajnokság, melyet Ausztria Svájccal közösen rendez. A svájciak történetük harmadik kontinensbajnokságán játszanak, de még egy meccset sem nyertek korábbi szerepléseik alkalmával.
jún. 7
11:26
Életveszélyes az edzés a háromszoros világbajnok számára (Behaviour)
Elképzelhető, hogy túl magas vérnyomása miatt nem vehet részt a pekingi nyári olimpián Franka Dietzsch háromszoros világbajnok német diszkoszvető. "Azt mondták az orvosok, hogy ilyen vérnyomással az életemmel játszom, ha nem hagyom abba az edzéseket" - mondta Dietzsch. "Sajnos senki sem tudja, mennyit kell kihagynom. Ha nem jön rendbe a vérnyomásom, akkor bármennyire is sajnálnám, de nem tudom…
jún. 7
11:28
EURO-2008: 850 ezer autós zászló (Behaviour)
A szervezők tájékoztatása szerint 850 ezer autós zászló kelt el a labdarúgó Európa-bajnokság szombati rajtjáig. Friedrich Bauer, az ajándéktárgyak ausztriai értékesítését irányító és felügyelő Mitraco nevű marketingcég vezetője elmondta: az autókra kitehető kis zászlók után az arcra festhető festékből és a nemzeti színű sálakból kelt el a legtöbb.
jún. 7
11:30
Scolari egyelőre nem beszél a jövőjéről (Behaviour)
Luiz Felipe Scolari, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csak az Európa-bajnokság után nyilatkozik a jövőjéről. A szakember a brazil válogatottal 2002-ben világbajnoki címet nyert, utána vette át a portugál együttes irányítását, mellyel 2004-ben hazai pályán Eb-ezüstérmes lett.
jún. 7
11:32
Alves a Barcelonánál folytatja (Behaviour)
Az FC Barcelonánál folytatja pályafutását Daniel Alves, a Sevilla brazil labdarúgója. A 25 éves hátvéd sajtóértesülések szerint 29-32 millió euróért váltott klubot, és 2013-ig kötelezte el magát a katalán gárdához.
jún. 7
11:34
Kidőlt a lengyel tartalékkapus (Behaviour)
Hátsérülés miatt nem szerepelhet az osztrák-svájci labdarúgó Európa-bajnokságon Tomasz Kuszczak, a lengyel válogatott tartalékkapusa. A Manchester United második számú hálóőre a pénteki edzésen vált harcképtelenné, majd a grazi MRI-vizsgálat kiderítette, hogy a gerincében keletkezett zúzódások következtében két-három hétig pihennie kell.
jún. 7
11:36
Előbb az edzés, aztán a verseny (Behaviour)
Balatoni edzőtáborozás után külföldi versenyek várnak jövő héten a magyar úszóválogatott tagjaira, akik a pekingi olimpiára készülve szakítják meg a tréningeket. Két vetélkedő vár az elmúlt három hetet Fűzfőn töltő úszókra, előbb kedden és szerdán Spanyolországban, majd szombaton és vasárnap Franciaországban, mindkét színhelyen a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi sorozat keretében.
jún. 7
11:38
Milan: Adebayor mellett még három csatárral tárgyalnak (She)
Ahogy már beszámoltunk róla a Milan megegyezett Emmanuel Adebayorral, hogy a togói csatár náluk folytatjta pályafutását. Már csak az a kérdés, hogy az Arsenal elfogadja-e a támadóért tett ajánlatot. Az olaszok több vasat tartanak a tűzben, mert Berbatovval, Drogbával és Mario Gomezzel is tárgyalásban állnak.
jún. 7
11:39
Brazil fiaskó Venezuela ellen (Behaviour)
Venezuela meglepetésre 2-0-ra legyőzte Brazíliát az egyesült államokbeli Foxborough-ban lejátszott barátságos labdarúgó-mérkőzésen. A brazilok 18. meccsükön először kaptak ki Venezuelától.
jún. 7
11:40
Ökölvívás: De La Hoya nem vághat vissza, Mayweather befejezte (She)
Floyd Mayweather ismét bejelentette visszavonulását, így a jelek szerint nem lesz visszavágó szeptemberben Oscar De la Hoya ellen.
jún. 7
11:53
Kajak-kenu Vk: öt magyar indulóból négyen döntőbe jutottak (She)
Az öt magyar egység közül négy sikerrel vette a szombat délelőtti 500 m-es középfutamokat a szegedi kajak-kenu Mol Világkupán, amely a hazaiak számára egyben olimpiai válogató is.
jún. 7
11:55
Jégkorong: prágai csoportban a Fradi a Bajnokok Ligájában (She)
A Ferencváros női jégkorongcsapata a cseh Slavia Praha, a szlovén Terme Maribor és a török Akademisi együttesével került azonos csoportba a Bajnokok Ligája sorsolásán.
jún. 7
12:09
Autókrossz: egy év kihagyás után visszatérnek Túrkevére (She)
Bár tavaly elmaradt, az idén újra megrendezik a túrkevei Keviringen az országos bajnoki autókrossz-viadalt, amely egyben a szlovák bajnokság soros állomása is.
jún. 7
12:10
Van, aki menekül, van, aki társaságban szurkol (Behaviour)
A sportos puboktól a bevásárlóközpontokig terjed a "foci EB-s" helyek száma Magyarországon: szinte mindegyik nagyobb étterem és szálloda már hetek óta készül a közös szurkolásra. Van, ahol az Európa-bajnokság ideje alatt nem csupán a meccsek élő közvetítéseivel, hanem a mérkőzés közötti koncertekkel és különféle játékokkal csábítják a nagyérdeműt - és korántsem csupán az erősebb nem képviselőit.…
jún. 7
12:25
Ritmikus gimnasztika Eb: Vass Dóra a 17. lett Torinóban (She)
Vass Dóra a 17. helyen végzett a torinói ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságon.
jún. 7
12:59
Katalán Nagydíj: Tóth Imre a 22. a második szabadedzésen (She)
Tóth Imre a 22. helyet szerezte meg 1:49.853-as idejével a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának második szabadedzésén a 250 kcm-esek között.
jún. 7
13:15
Euro 2008: Van Nistelrooy a hollandok felállását magasztalja (She)
Ruud van Nistelrooy szerint nagyon nehéz legyőzni a holland válogatottat, mert a Van Basten által alkalmazott 4-2-3-1-es felállás rengeteg lehetőséget rejt magában.
jún. 7
13:48
MotoGP: Talmácsi a hetedik helyről rajtolhat a vasárnapi futamon (She)
Talmácsi Gábor nem tudott javítani tegnapi idején a Katalán Nagydíj második időmérő edzésén, így csak a 7. helyről rajtolhat a vasárnapi futamon. Az élről Pol Espargaro indulhat.
jún. 7
13:52
De La Hoya nem vághat vissza (Behaviour)
Nem lesz visszavágó szeptemberben Oscar De la Hoya ellen, ugyanis befejezte pályafutását Floyd Mayweather, az amerikaiak ökölvívósztárja. A 31 éves klasszis tavaly májusban szerezte meg a Boksz Világtanács (WBC) váltósúlyú övét De La Hoya pontozásos legyőzésével, ezután decemberben technikai KO-val verte a brit Ricky Hattont, és azonnal vissza is vonult. Később azonban a 20 millió dolláros…
jún. 7
14:05
Euro 2008: 17:39-kor kezdődik a megnyitóünnepség (She)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által nyilvánosságra hozott részletek szerint 17.39 órakor kezdődik a Európa-bajnokság nyitóünnepsége Bázelben.
jún. 7
14:54
Euro 2008: megvan Bilic kezdőcsapata az osztrákok ellen (She)
A horvát válogatott szövetségi kapitánya, Slaven Bilic nyilvánosságra hozta kezdőcsapatát a vasárnapi, Ausztria elleni mérkőzésre a labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjában.
jún. 7
14:58
EURO-2008: a kapusok magasabbak és öregebbek (Behaviour)
A statisztikai számítások szerint, a várakozásokat igazolva a kapusok az osztrák-svájci Európa-bajnokságon is magasabbak és idősebbek a mezőnyben futballozó társaiknál.
jún. 7
15:10
Peking 2008: a japán férfi röplabdázók is kijutottak (She)
A japán férfi röplabda-válogatott biztosította helyét a pekingi olimpián, miután egy körrel a Tokióban zajló selejtezőtorna vége előtt a második helyen áll 11 ponttal.
jún. 7
15:26
Euro 2008: Lehmann kezd, Enke pedig a padon vár bevetésre (She)
Eldőlt a kapuskérdés a német válogatottnál, a szakmai stáb bejelentése alapján Jens Lehmann lesz a csapat elsőszámú kapusa a ma kezdődő Európa-bajnokságon.
jún. 7
15:28
MotoGP: a világbajnok Casey Stoner indul a pole-ból (She)
Ha ideiglenesen is, de vége Casey Stoner idei szenvedésének: a MotoGP címvédője gyenge eredmények után első 2008-as edzéselsőségét szerezte meg a barcelonai Katalán Nagydíjon. Stoner parádés utolsó körével jött be riválisai elé.
jún. 7
15:30
Peking 2008: ismét olimpiai fesztivál Szegeden (She)
A 2004-es kedvező tapasztalatok hatására idén is megrendezik Szegeden az olimpiai fesztivált, amelynek keretében az érdeklődők együtt izgulhatnak a város és az ország pekingi indulóiért a Klauzál téren felállított óriáskivetítőnél.
jún. 7
15:41
Kovács Katalin egyesben verhetetlen volt - képgaléria (Infostart)
Biztosította helyét egyesben a kajakozó Kovács Katalin a pekingi olimpián, mivel a szegedi Világkupa-versenyen győzött 500 méteren egyesben. Benedek Dalma gyengébb rajtja után csak felzárkózni tudott.
jún. 7
15:41
Euro 2008: Pogrebnjak lemaradhat az utolsó pillanatban (She)
Az orosz válogatott vezetése a csapat edzőtáborába hívta az UEFA orvosszakértőit, hogy megvizsgálják Pavel Pogrebnjak térdsérülését.
jún. 7
15:47
Maldini aláírt a következő szezonra (Behaviour)
Paolo Maldini aláírta szerződését a következő szezonra az AC Milan labdarúgócsapatánál. "Abbahagytam volna, de az edzőm és a társaim végül rábeszéltek a folytatásra. Szeretem a futballt, és még egész jól megy" - jelentette ki a 19 nap múlva 40 éves klasszis.

Keresés