2008. június 7. szombat

jún. 7
15:57
Kajak-kenu Vk: Kovács Katalin már pekingi csapattag (She)
A pénteken C-1 1000 m-en diadalmaskodó Vajda Attila után Kovács Katalin is biztosította a helyét a pekingi játékokon induló magyar kajak-kenu csapatban, ugyanis nyert K-1 500 m-en a szegedi Mol Világkupán, amely a hazai indulók számára egyben olimpiai válogató is.
jún. 7
16:12
Euro 2008: az osztrák sajtó szerint Macho állhat a kapuba (She)
Bár Josef Hickersberger szövetségi kapitány hivatalosan még nem mondott semmit, négyszemközt már közölte kapusaival, hogy ki áll az osztrák csapat hálója előtt az Európa-bajnokság csoportmérkőzésein.
jún. 7
16:28
Katalán Nagydíj: totális spanyol fölény a 250-esek között (She)
Teljes spanyol dominanciát hozott a gyorsasági motoros Katalán Nagydíjon a 250 köbcentiméteresek második időmérő edzése, miután az első három helyet hazai pilóta foglalta el.
jún. 7
16:43
Történelmi győzelemre készül a házigazda (Infostart)
Este hat órakor a Svájc-Csehország mérkőzéssel elkezdődik a 13. labdarúgó Európa-bajnokság, melyet Ausztria Svájccal közösen rendez. Horvátország csak vasárnap lép pályára, de a szövetségi kapitány már nyilvánosságra hozta a kezdőcsapatát.
jún. 7
16:43
Ritmikus gimnasztika Eb: Kanajeva nyerte az egyéni összetettet (She)
Jevgenyija Kanajeva nyerte a ritmikus gimnasztikázók egyéni összetett versenyszámát a Torinóban zajló Európa-bajnokságon.
jún. 7
16:59
Roland Garros: Ivanovics első Grand Slam-trófeáját nyerte (She)
Ana Ivanovics 6:4, 6:3?ra verte Dinara Szafinát a Roland Garros női egyesének döntőjében, ezzel pályafutása első Grand Slam-elsőségét aratta.
jún. 7
17:01
Euro 2008: az UEFA engedélyezte Pogrebnjak helyettesítését (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség engedélyt adott az orosz szövetségnek, hogy a sérült Pavel Pogrebnjak helyére új futballistát hívjanak be az Eb-keretbe.
jún. 7
17:14
Ivanovic győzött a Roland Garroson (Infostart)
A szerb Ana Ivanovic nyerte a női egyest a francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 7
17:14
Euro 2008: Robben kihagyja az olaszok elleni meccset (She)
Annak ellenére, hogy végigdolgozta a holland válogatott legutóbbi edzését, nem játszhat a hétfői, Olaszország elleni Európa-bajnoki meccsen Arjen Robben, a spanyol Real Madrid szélsője.
jún. 7
17:16
Rosberg még Räikkönent is megelőzte (Infostart)
A Williams-Toyota német versenyzője, Nico Rosberg volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj utolsó szabadedzésén.
jún. 7
17:16
Kanadai Nagydíj: Rosberg a leggyorsabb a 3. szabadedzésen (She)
A Williams német pilótája, Nico Rosberg bizonyult a leggyorsabbnak a Kanadai Nagydíj 3. szabadedzésén.
jún. 7
17:18
Talmácsi: "Nagyon bánt ez a mostani eredmény" (Infostart)
A hetedik helyről rajtolhat a címvédő Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság Katalán Nagydíján. A magyar motoros négy helyet rontott az első időmérőhöz képest. Az élről a spanyol Pol Espargaro vághat neki a barcelonai futamnak vasárnap délelőtt 11 órakor.
jún. 7
17:30
Euro 2008: megvannak a kezdők a nyitómeccsre (She)
Megvannak a hivatalos kezdőcsapatok az Európa-bajnokság nyitómeccsére, a Svájc?Csehország találkozóra.
jún. 7
17:45
Sovány magyar előny a világbajnoki selejtezőn (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-25-re nyert Bosznai Hercegovina ellen a Gyöngyösön rendezett világbajnoki selejtezőn. A visszavágó egy hét múlva lesz Szarajevóban.
jún. 7
17:45
Euro 2008: Mutu elhunyt nagymamáját gyászolja (She)
Elhunyt nagymamáját gyászolja Adrian Mutu, a román labdarúgó-válogatott támadója.
jún. 7
17:49
Vajda, Kovács, Kozmann és Kolonics már biztosan utazik (Metropol)
Vegyes érzelmekkel figyelték a magyar szurkolók a szegedi kajak-kenu világkupát. Soha nem előzte meg ilyen komoly konfliktus a maty-éri versenyt, hiszen köztudott: a női kajakosok egy része szakitott Fábiánné Rozsnyói Katalin edzővel. Mivel ez a verseny is az egyik válogató volt az olimpiára, kétszeresen is presztizskérdés volt, hogy ki nyer az olimpiai számokban a hölgyeknél.
jún. 7
18:00
Kajak-kenu Vk: Kammereréket is a csapatba javasolja a kapitány (She)
A szegedi Világkupán 500-on és 1000 m-en is győztes Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakos duót és az 1000 m-en már biztos induló kenus Vajda Attilát 500 m-en is javasolja - további válogatózás nélkül - a pekingi olimpián induló magyar csapatba Angyal Zoltán szövetségi kapitány.
jún. 7
18:16
Euro 2008: Pogrebnjak helyére Ivanov érkezik az oroszokhoz (She)
Pavel Pogrebnjak térdsérülése miatt nem játszhat az orosz válogatottban az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 7
18:31
Kajak-kenu Vk: összesen nyolc magyar aranyérem Szegeden (She)
Az olimpiai programban nem szereplő, késő délutáni 200 m-es és női K-4 1000 m-es döntők során további egy elsőséget gyűjtött a magyar csapat, amely így összesítésben 8 arany-, 7 ezüst- és 4 bronzéremmel zárta a szegedi kajak-kenu Mol Világkupát.
jún. 7
18:46
Ritmikus Gimnasztika Eb: Forray és Kohlhoffer ötödik (She)
Forray Fanni karikával, Kohlhoffer Fanni pedig labdával az ötödik, míg Topic Dária szalaggal a nyolcadik helyen végzett a torinói ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságon a juniorok szerenkénti döntőjében.
jún. 7
19:02
Szombathely-rali: Spitzmüller Csaba a leggyorsabb (She)
Spitzmüller Csaba volt a leggyorsabb a Szombathely-rali első napján, az országos bajnokság harmadik futamán. A szombaton esőben és sárban lebonyolított nyolc gyorsasági szakasz után Spitzmüller mögött a bajnoki címvédő Benik Balázs lett a második, míg az ob-pontversenyben éllovas Turán Frigyes a harmadik.
jún. 7
19:04
Fallabda Eb: Krajcsák Márk nyolcadik a pozsonyi Eb-n (She)
Az egyéni legjobbját nyújtó Krajcsák Márk a nyolcadik helyen végzett a pozsonyi fallabda Európa-bajnokságon.
jún. 7
19:17
Vb-selejtezők: szenvedő nagyok, Kína kínos veresége (She)
Nagy meglepetés a világbajnoki selejtezők ázsiai zónájának 1. csoportjában, Katar idegenben verte meg 1?0-ra Kína együttesét.
jún. 7
19:19
Roland Garros: uruguayi, perui duó nyerte a férfi párost (She)
A női egyesek döntőjét követően a férfi párosok fináléját rendezték Párizsban, aholy Pablo Cuevas, Luis Horna (uruguayi, perui) kettős sima két szettben verte a második helyen kiemelt Daniel Nestor, Nenad Zimonjic (kanadai, szerb) párost.
jún. 7
19:21
Magyar labdarúgás: a bajnoki rajt előtt lesz a Szuperkupa (She)
Véglegessé vált a magyar labdarúgó Szuperkupa-döntő programja, amely megelőzi az NB I július 26-i rajtját ? adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos weblapja, az mlsz.hu.
jún. 7
19:32
Torna Vk, Barcelona: Berki második történelmi gyakorlatával (She)
Minden idők legmagasabb kiinduló pontszámú lólengés-gyakorlatát bemutatva Berki Krisztián a második helyen végzett a tornászok barcelonai Világ Kupa-versenyén. A világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok edzőjével, Kovács Istvánnal úgy döntött, hogy 6.9-es kiinduló pontszámú gyakorlattal száll szembe kínai ellenfelével, Cang Hung-taóval (Zang Hongtao)
jún. 7
20:03
Kiszenvedett cseh győzelemmel kezdődött az Eb (Infostart)
Némi szerencsével egygólos győzelmet aratott Csehország a házigazda Svájc ellen a labdarúgó Európa-bajnokság nyitómérkőzésén, az egyetlen találatot a csereként beállt Sverkos szerezte. A hazaiak megérdemeltek volna legalább egy pontot.
jún. 7
20:03
Euro 2008: Ibrahimovic játszhat kedden, de nem végig (She)
Teljes erőbedobással készül a svéd válogatott a görögök elleni első mérkőzésére az Európa-bajnokságon.
jún. 7
20:05
Euro 2008: két svájci szurkoló őrizetben (She)
Két svájci szurkolót őrizetbe vettek Zürichben, akik a fővárosban óriás-kivetítőn nézték a házigazda és a cseh válogatott Európa-bajnoki nyitómérkőzését.
jún. 7
20:06
Megválasztották a szabad demokraták 12 ügyvivőjét (Behaviour)
Megválasztották az SZDSZ 12 ügyvivőjét a párt szombati, budaörsi rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén. A posztokra 27-en pályáztak, de csak két új tag került be. A testület két új tagja Gulyás József, a párt országos tanácsának elnöke és Csőzik László, az SZDSZ Új Generáció volt elnöke.
jún. 7
20:08
Cseh siker a nyitányon (Behaviour)
Csehország Sverkos találatával egy gólos sikert aratott a házigazda Svájc válogatottja felett. Noha a hazaiak jobban játszottak, a rutin ezen a mérkőzésen döntnek bizonyult.
jún. 7
20:10
Mutu elhunyt nagymamáját gyászolja (Behaviour)
Elhunyt nagymamáját gyászolja Adrian Mutu, a román labdarúgó-válogatott támadója. A román együttes hétfőn Franciaország ellen kezdi meg szereplését az Európa-bajnokságon. A válogatott szóvivője szerint a futballistát nagyon megviselte a tragikus hír.
jún. 7
20:18
Hamilton indulhat az élről Montrealban (Infostart)
Az angol Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) indulhat az élről Montrealban, a Forma-1-es Kanadai Nagydíjon.
jún. 7
21:04
Euro 2008: nézze meg Sverkos sorsdöntő gólját a nyitómeccsen! (She)
Hiába támadt többet a labdarúgó kontinenstorna nyitómérkőzésén a svájci válogatott, az egyetlen gólt a csehek szerezték a Koller helyére beállt Václáv Sverkos révén ? íme, a 70. percben esett találat videón!
jún. 7
22:05
Euro 2008: Frei számára véget ért az Európa-bajnokság (She)
Részleges térdszalagszakadás miatt véget ért a labdarúgó Európa-bajnokság a társrendező svájci válogatott ászának, Alexander Freinek.
jún. 7
22:20
Női röplabda Eb-selejtező: biztos búcsúzó a magyar csapat (She)
A biztos búcsúzó magyar női röplabda-válogatott 3-0-ra kikapott a házigazda Franciaországtól a Nancyban zajló második Európa-bajnoki selejtezőtornán.
jún. 7
22:22
Vb-selejtezők: meglepetések nélküli játéknap Afrikában (She)
Nem született különösebb meglepetés a 2010-es világbajnokság afrikai zónájának selejtező mérkőzésein. Tunézia kissé szenvedve hozta idegenben a kötelezőt, az Afrika Kupa-részvételért selejtező Dél-Afrika simán nyert. A ?Szuper Sasoknak? Yobo utolsó percben szerzett góljára volt szükségük Sierra Leone ellen.
jún. 7
22:50
Magabiztos, portugál focisuli (Infostart)
Bár a házigazda svájciak és a csehek összecsapásával vette kezdetét az EB, az igazi focira a megnyitó után még 3 órát kellett várni. Az A csoport esti rangadója, a Portugália-Törökország összecsapás színvonala, irama azonban már a labdarúgás valamennyi szerelmesét kielégítette. A mérkőzést a papírformának megfelelően Luíz Felipe Scolari szép focit játszó csapata magabiztosan nyerte, egy nagyon jó…
jún. 7
22:50
Euro 2008: Portugália 2?0 arányban legyőzte a törököket (She)
Az A-csoport második mérkőzésén Portugália 2?0 arányban legyőzte Törökországot Pepe és Meireles góljaival.
jún. 7
22:54
Ronaldoék győzelemmel mutatkoztak be (Behaviour)
Ha az eredmény nem is ezt mutatja, de a Portugál válogatott magabiztos győzelmet aratott a futball Erurópa-bajnoság "A"-csoprtjában Törökország felett. Ronaldoék a két góljuk mellett háromszor a kapufát is eltalálták, és az egész mérkőzésen irányítottak. Az ibériai csapat találatát Pepe és Meirales szerezték. Korábban a csoport másik találkozóján Csehország nyerni tudott a házigazda Svájc ellen.
jún. 7
23:06
Euro 2008: a svájci kapitány, Kuhn a bírót okolja a vereségért (She)
Köbi Kuhn a svájci csapat szövetségi kapitánya támadja Roberto Rosettit, a nyitómérkőzés játékvezetőjét. Szerinte Ujfalusi kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül, és ezáltal büntetőtől fosztotta meg a svájciakat.
jún. 7
23:21
Euro 2008: nézzék meg a portugál?török meccs góljait! (She)
Hiába hemzsegnek a sztártámadók a portugál válogatottban, a törököket egy remek ütemben előretörő védő törte meg: a mezőny egyik legjobbja, Pepe szép góllal szerezte meg a vezetést Scolari csapatának, innen a ?félholdasoknak? pedig nem volt már visszaút. A legvégén még Meireles is betalált, így a luzitánok 2?0-s győzelemmel indítottak.

Keresés