2009. október 16. péntek

okt. 16
5:21
"Mindenkinek, aki nem bízott bennem, üzenem, hogy bekaphatjátok!" (Behaviour)
Nem sokkal az után, hogy az argentin labdarúgó-válogatott biztosította helyét a jövő évi dél-afrikai világbajnokság 32 csapatos mezőnyében, Diego Maradona szövetségi kapitány máris kritikus kijelentéseket tett, elsősorban a sajtóra vonatkozóan.
okt. 16
6:15
Massa beszólt, az infarktus határán a Ferrari (Behaviour)
Nem sokáig akarta azt a látszatot kelteni Felipe Massa, hogy jövőre baráti viszonyt szeretne ápolni leendő csapattársával, Fernando Alonsóval. A Ferrari brazil versenyzője ugyanis kijelentette, a spanyol biztosan tudott istállója 2008-as szingapúri manipulációjáról – Piquet direkt ment a falnak, hogy Alonso nyerhessen –, és a közös csalás miatt veszítette el tavalyi világbajnoki címét.
okt. 16
7:09
Itt a tél - síugróverseny Kőszegen (Behaviour)
Immár negyedik alkalommal rendezik meg a nemzetközi síugró Chernel Kupát vasárnap Kőszegen.
okt. 16
7:27
Cipőpucolónak áll a szlovén miniszterelnök (Behaviour)
Borut Pahor szlovén miniszterelnök felajánlotta: amennyiben az ország labdarúgó-válogatottja a pótselejtezőn kiharcolja a szereplés jogát a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra, kipucolja a játékosok cipőjét.
okt. 16
7:42
Tenisz: Czink Melinda sérülés miatt nem állt ki Schiavone ellen (She)
Az Oszakában zajló WTA-torna negyeddöntőjében Czink Melinda sérülés miatt nem tudott kiállni a 4. helyen kiemelt Francesca Schiavone elleni találkozóra, így az olasz teniszező jutott a legjobb négy közé.
okt. 16
8:00
MotoGP: Talmácsi 16., Németh 18., Tóth 19. lett az első edzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíjának első szabadedzésén a királykategóriában Talmácsi Gábor az utolsó előtti, 16. helyen végzett, míg a negyedlitereseknél Németh Balázs 18., Tóth Imre 19. lett.
okt. 16
8:02
NHL: az Ottawa és a Detroit is gólzáporos meccsen győzött (She)
Az NHL alapszakaszának 13. játéknapján több meccsen is nagyon sima hazai siker született. Az Ottawa 7–1-re nyert a Tampa Bay ellen, a Detroit 5–2-re verte meg a Los Angelest, a Washington pedig 4–1-re győzött a San Joséval szemben.
okt. 16
8:21
Cipőpucolónak áll a szlovén miniszterelnök? (Metropol)
Borut Pahor szlovén miniszterelnök felajánlotta: amennyiben az ország labdarúgó-válogatottja a pótselejtezőn kiharcolja a szereplés jogát a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra, kipucolja a játékosok cipőjét.
okt. 16
8:23
Czink Melinda visszalépett Oszakában (Metropol)
Czink Melinda visszalépett az olasz Francesca Schiavonével szembeni pénteki negyeddöntőtől a 220 ezer dollár összdíjazású, oszakai női tenisztornán.
okt. 16
8:36
Videoton: az „összedrótozott” Kocsis a vállsérülése után újra edz (She)
Kocsis Gábor, a Videoton FC játékosa augusztusban vállsérülést szenvedett, miután kificamodott kulcscsontja elvált a vállízülettől – a sérült testrészt úgy kellett „összedrótoznia" dr. Abkarovits Gézának a Szent György Kórházban.
okt. 16
9:30
Inter: egyelőre nem tudni, mikor léphet pályára Samuel Eto'o (She)
Az eredetileg jelzettnél könnyebb Samuel Eto'o kameruni válogatottban szerzett sérülése, játéka azonban továbbra is kérdéses az Internazionale Genoa elleni hétvégi bajnokiján, valamint a jövő heti, Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén.
okt. 16
9:48
Sunderland: Boudewijn Zendennel erősítettek Fülöpék (She)
Az angol élvonalbeli Sunderland labdarúgócsapata megerősítette, hogy szerződtette a korábbi holland válogatott Boudewijn Zendent.
okt. 16
10:06
Egervári: a játékosok tudják, hogy pályafutásuk egyik legnagyobb sikere előtt állnak (Infostart)
A magyar válogatott a 20 éven aluliak Egyiptomban zajló labdarúgó-világbajnokságán Costa Rica lép pályára a bronzmeccsen ma délután 5 órakor. Németh Krisztián és Simon Ádám gyomorbetegség miatt várhatóan csak a második félidőben léphet pályára - mondta az InfoRádiónak Egervári Sándor szövetségi edző.
okt. 16
10:06
Birmingham City: januárban 40 millió font jut erősítésre (She)
A Birmingham City új tulajdonosa, Carson Yeung bejelentette, hogy a januári átigazolási szezonban 40 millió font juthat erősítésekre.
okt. 16
10:06
Kisteleki: Csalódtam Gerában! (Blikk)
KOPPENHÁGA – Kisteleki István (56), a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke már egy hónapja tudott arról, hogy nézeteltérés van Erwin Koeman (48) szövetségi kapitány és Gera Zoltán (30) között. Mint ismert, a nemzeti csapat kapitánya, az angol élvonalbeli Fulham légiósa szerdán, a dánok elleni világbajnoki selejtező előtt elhagyta a válogatottat, és kijelentette, nem akar az együttesben…
okt. 16
10:09
Olimpia 2018: Dél-Korea, Franciaország vagy Németország (Behaviour)
Három város, München, a dél-koreai Pjongcsang és a franciaországi Annecy pályázik a 2018-as téli olimpia rendezési jogára.
okt. 16
10:24
Magyar válogatott: Kisteleki szerint Gera döntése „őt magát minősíti” (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapjának nyilatkozva Kisteleki István elnök elmondta, hogy Gera Zoltán döntése „őt magát minősíti”.
okt. 16
10:27
Nehéz csaták előtt a magyar kézisek (Behaviour)
A Veszprém a lengyel Kielcét fogadja, míg a Szeged a román Constanta otthonában lép pályára szombaton a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában.
okt. 16
11:00
NOB: München, Pjongcsang és Annecy pályázik a 2018-as téli olimpiára (She)
Három város, München, a dél-koreai Pjongcsang és a franciaországi Annecy pályázik a 2018-as téli olimpia rendezési jogára.
okt. 16
11:03
Forma-1: novemberben derül fény a Lotus-pilótákra (Behaviour)
A Forma-1-be jövőre visszatérő, malajziai tulajdonban lévő Lotus csapat november végéig bejelenti, hogy jövőre ki lesz az a két pilóta, aki az istálló autóit vezeti majd a világbajnoki sorozatban.
okt. 16
11:18
FIFA-világranglista: Magyarország 50., továbbra is Brazília az élen (Infostart)
Az utolsó két világbajnoki selejtezőjét egy-egy győzelemmel és vereséggel záró, csoportjában a negyedik pozícióban végzett magyar válogatott három helyet rontott legutóbbi helyezésén, és jelenleg az 50. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, pénteken kiadott világranglistáján.
okt. 16
11:18
Súlyemelés: Bazsó Bianka negyedik helyen zárt az U23-as Eb-n (She)
A női 69 kg-os súlycsoportban kiváló versenyzéssel, összesen öt jó gyakorlatot végrehajtva Bazsó Bianka negyedik lett a 23 éven aluli súlyemelők első ízben kiírt Európa-bajnokságán, a lengyelországi Wladyslawowóban – adta hírül a magyar szövetség.
okt. 16
11:20
Vb 2010: távozott posztjáról a kolumbiai kapitány (She)
Az elbukott világbajnoki selejtezőket követően lemondott posztjáról a kolumbiai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Eduardo Lara.
okt. 16
11:36
Női kosárlabda: nincs fűtés a BSE csarnokában, elmarad a bajnoki (She)
Nem működik a fűtés a BSE városmajori csarnokában, ezért nem rendezik meg a péntek este fél hétre kiírt BSE–Vasas-Csata élvonalbeli női bajnoki kosárlabda-mérkőzést.
okt. 16
11:38
Manchester United: Rooney nem játszhat a Bolton elleni találkozón (She)
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója sérülése miatt kénytelen kihagyni a szombati, Bolton elleni bajnokit.
okt. 16
11:54
Gyurta Dániel: Mindig magamnak akartam megfelelni (Infostart)
Már most a jövő nyári, margitszigeti Európa-bajnokságnak rendeli alá felkészülését Gyurta Dániel. A Jövő SC úszója az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy nem érzett magán nyomást a Rómában megszerzett első világbajnoki címe előtt, mert nem a közvélemény, hanem a saját elvárásainak akart megfelelni az athéni olimpiai ezüstérme óta.
okt. 16
11:54
Dortmund: Hajnal Tamás bokáját megműtötték Belgiumban (She)
Antwerpenben megoperálták Hajnal Tamást, aki a hónap elején a Mönchengladbach elleni bajnokin szenvedett bokaszalag-szakadást – ezt a válogatott középpályás klubja, a Borussia Dortmund jelentette be pénteken.
okt. 16
11:56
Vb-pótselejtezők: Kihirdették a kiemelteket (Infostart)
A várakozásnak megfelelően Franciaország (9.), Portugália (10.), Oroszország (12.) és Görögország (16.) lesz a négy kiemelt csapat - a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistája alapján - az európai világbajnoki pótselejtezők hétfői sorsolásán.
okt. 16
11:56
Argentína: az U20-as világbajnok megbukott a doppingvizsgálaton (She)
Pozitív mintát adott Rodrigo Archubi, az argentin sztárcsapat, a River Plate labdarúgója. A nemzeti szövetség (AFA) csütörtök esti bejelentése szerint a futballistától szeptember 27-én, a Gimnasia La Plata elleni bajnoki után vettek mintát az ellenőrök.
okt. 16
11:57
Ötvenedikek vagyunk fociban (Behaviour)
Az utolsó két világbajnoki selejtezőjét egy-egy győzelemmel és vereséggel záró, csoportjában a negyedik pozícióban végzett magyar válogatott három helyet rontott legutóbbi helyezésén, és jelenleg az 50. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, pénteken kiadott világranglistáján.
okt. 16
12:12
Női kézilabda: Vérten Orsolya nem utazik a bakui Eb-selejtezőre (She)
Vérten Orsolya nélkül utazik a magyar női kézilabda-válogatott Bakuba, ahol vasárnap Európa-bajnoki selejtezőt játszik a csoport leggyengébbnek tartott együttesével, Azerbajdzsánnal – erről a kezi.hu oldal számolt be.
okt. 16
12:30
Gyorsabban gyógyul Overdose a vártnál (Infostart)
Overdose állapota gyorsabban javul a vártnál, a ló így a jövő évi versenyszezonra ismét száz százalékos állapotban lehet. A ló már megkezdheti a sétákat, és a kezelés eredményeképpen majd kicsattan az erőtől.
okt. 16
12:30
Póker: Franciaországban legalizálták az online játékot (She)
Franciaország parlamentje igent mondott az online szerencsejáték legalizálásáról szóló törvényre.
okt. 16
12:48
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
okt. 16
12:50
NBA: a H1N1-gyanú ellenére ismét edzett LeBron James (She)
Egyelőre nem zárható ki, hogy LeBron James, a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapatának klasszisa elkapta a H1N1 nevű vírust, de a 24 éves NBA-játékos ennek ellenére kisebb pihenő után ismét elkezdte az edzéseket.
okt. 16
13:06
Lósport: Overdose állapota várakozáson felül javul (She)
Jó hír a magyar lósport szerelmeseinek: Overdose állapota várakozáson felül javul, így három hónapos állást követően elkezdhette a sétákat – olvasható a pannoniaoverdose.hu-n.
okt. 16
13:24
Póker: Mike Sextont beválasztották a Hírességek Csarnokába (She)
A 62 éves kommentátor és játékos egyedüliként kapott elegendő szavazatot a jelöltek közül, így ő is tagja lett a póker Hírességek Csarnokának.
okt. 16
13:27
A FIFA elnöke is ott lesz a Debrecen BL meccsén (Metropol)
Joseph S. Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke kedden a Puskás Ferenc Stadionban megtekinti a Debrecen-Fiorentina Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést.
okt. 16
13:29
Overdose elkezdhette a sétákat (Metropol)
Overdose, a magyar csodaló állapota várakozáson felül javul, így a három hónapos állást követően elkezdhette a sétákat, s a jövő évi versenyszezonra ismét százszázalékos állapotban lehet.
okt. 16
13:42
Bayern: a Svájcot vb-re vezető Hitzfeld „odaszúrt” Hoenessnek (She)
Miután a svájci labdarúgó-válogatott sikerrel vette a selejtezőket, és biztosan ott lesz a dél-afrikai világbajnokságon, a helvétek szövetségi kapitánya, Ottmar Hitzfeld elérkezettnek látta az időt arra, hogy kicsit odaszóljon volt főnökének, a Bayern-menedzser Uli Hoenessnek.
okt. 16
14:00
U20-as vb: Németh Krisztián nem lesz kezdő a bronzmérkőzésen (She)
A Nemzeti Sport információi szerint nem lesz a magyar U20-as labdarúgó-válogatott kezdőcsapatának tagja Németh Krisztián a Costa Rica elleni világbajnoki bronzmérkőzésen.
okt. 16
14:02
Real Madrid: Arbeloa felépült a sérüléséből, és bekerült a keretbe (She)
Álvaro Arbeloa felépült a sérüléséből, és bekerült a Valladolid elleni szombati mérkőzésre készülő Real Madrid keretébe.
okt. 16
14:03
Végre egy sikeres versenynap (Metropol)
Az V. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság (V. MTNB) harmadik, tegnapi napján három pályaversenyt rendeztek az öt hajóosztályban versenyző, közel 400 vitorlázónak a horvát adrián Biográd térségében.
okt. 16
14:04
Csocsó: nemzetközi kupát rendeznek jövő héten Budapesten (She)
Október 22-e és 25-e között nemzetközi pénzdíjas profi és amatőr csocsóviadalt rendeznek a budapesti Pólus Centerben. A szervezők 250 hivatásos versenyző részvételére számítanak a különböző kategóriákban.
okt. 16
14:21
Viharos szél csapott le a magyarokra (Metropol)
A helyenként 50 csomósnál is erősebben fújó bora miatt félbe kellett szakítani az V. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság első napjának túrafutamát a horvát Adrián. A csapatok egy része visszajutott a kikötőbe, a többiek a Biograd környéki kis szigetek között kerestek menedéket a viharos szél elől.
okt. 16
14:23
Vitorlázható szélre várva (Metropol)
Az V. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság (V. MTNB) második versenynapja lett volna a mai. Azonban a kialakult, helyi szinten is szokatlan időjárási viszontagságok miatt, a versenyzők biztonsága érdekében a vízi rendezőség pár óra várakozás után felhúzta az „A” lobogót, azaz egy másik naptári napra helyezte a második versenynapot.
okt. 16
14:25
Öt futammal is sikeres volt a vitorlás bajnokság – videóbeszámoló! (Metropol)
A négynapos verseny során öt hajóosztályban 38 csapat szállt vízre. A viszontagságos időjárási körülmények között derekasan helyt álltak a csapatok.
okt. 16
14:54
U20-as vb: megvan a hivatalos magyar kezdőcsapat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint hivatalosan is megvan a magyar kezdőcsapat a Costa Rica elleni bronzmérkőzésre az U20-as labdarúgó-világbajnokságon.
okt. 16
14:57
Czink párosban búcsúzott (Metropol)
Czink Melinda a dél-afrikai Natalie Grandin oldalán vereséget szenvedett a Jill Craybas, Tamarine Tanasugarn amerikai, thaiföldi kettőstől a 220 ezer dollár összdíjazású oszakai női tenisztorna páros küzdelmeinek csütörtöki negyeddöntőjében.
okt. 16
14:59
Németh nélkül küzd a bronzéremért a magyar csapat (Metropol)
Németh Krisztián nincs a legjobb erőállapotban, ezért Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi edzője csak csereként számít rá a 20 éven aluliak egyiptomi világbajnokságának pénteki bronzmérkőzésén.

Keresés