2009. október 22. csütörtök

okt. 22
0:30
Férfi kosárlabda Euroliga: 45 ponttal kapott ki otthon a Cibona (She)
A férfi kosárlabda Euroliga 1. fordulójában a Cibona Zagreb hazai pályán kapott hatalmas verést a Sienától, amely 85–40-re nyert a szebb napokat látott horvát csapat otthonában.
okt. 22
0:34
MotoGP: elkelhet Talmácsi helye a Scotnál, jöhet a Moto2 (She)
Spanyol lapértesülések szerint a Scot Racing csapata a következő versenyévadban Alex De Angelist foglalkoztatja majd Talmácsi Gábor helyén, így a magyar pilóta ismét váltani kényszerül.
okt. 22
0:48
Videó: nézze meg a szerdai BL-játéknap góljait! (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a szerdai játéknapon összesen 18 gól született. No és ismét egy hatalmas meglepetés: a Milan idegenben verte meg a Real Madridot. A Manchester United, a Juventus és a Chelsea a papírforma szerint nyert, a Bayern pedig Bordeaux-ban kapott ki a Girondins együttesétől. Az alábbi videókon megtekintheti az összes szerdai találkozó góljait!
okt. 22
1:06
Vb 2010: László Csaba lehet a vb házigazdájának kapitánya (She)
Könnyen lehet, hogy a hétfőn posztjáról távozó brazil szakember, Joel Santana után magyar tréner irányítja a 2010-es labdarúgó-világbajnokság házigazdájának labdarúgó-válogatottját. A helyi szövetség elnökének első számú kiszemeltje ugyanis nem más, mint László Csaba, a skót élvonalban szereplő Hearts trénere.
okt. 22
7:06
Minek zuhanyozni? Botrányos higiénia miatt büntették az albán fociszövetséget (Behaviour)
A tiranai Qemal Stafa Stadionban uralkodó hiányos higiéniai viszonyok miatt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 15 ezer euró büntetést szabott ki az albán szövetségre.
okt. 22
7:24
NHL: megszerezte első győzelmét az Islanders, szétlövéssel (She)
A New York Islanders megszerezte első győzelmét ebben az idényben: a Carolina Hurricanest verte meg 4-3-ra a szétlövéssel záruló mérkőzésen az NHL 18. játéknapján. A mindent eldöntő gólt John Tavares lőtte.
okt. 22
7:42
Vb 2010: hiányos higiénia miatt megbüntette az albánokat a FIFA (She)
A tiranai Kemal Sztafa Stadionban uralkodó hiányos higiéniai viszonyok miatt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 15 ezer euró büntetést szabott ki az albán szövetségre.
okt. 22
8:36
Kecskemét: Djoko Kokovics lehet Tomiszlav Szivics utódja (She)
Tegnap lemondott a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kecskeméti TE vezetőedzője, Tomiszlav Szivics. A Ferencváros elleni hétvégi bajnokin az eddig az utánpótlással dolgozó Djoko Kokovics vezetheti a csapatot.
okt. 22
8:38
NB II: a PMFC-nél nem lesz edzőváltás, kitartanak Botos mellett (She)
Három rangadót is elveszített az NB II Nyugati csoportjából feljutásra pályázó Pécsi MFC, s az eredményekkel elégedetlen szurkolók egy csoportja Botos Antal vezetőedző távozását követelte.
okt. 22
8:54
Soproni Liga: az Újpest köszönetet mond Kistelekinek és az MLSZ-nek (She)
Mint ismeretes: a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén egy zárt kapus mérkőzésre mérsékelte korábbi, az Újpest FC–Videoton mérkőzésen történtek miatt kiszabott büntetését, ami azt jelenti, hogy a lila-fehérek szurkolók előtt fogadhatják az MTK-t szombaton 15.00 órától a Szusza Ferenc Stadionban. A klub vezetői köszönetet mondtak mindazoknak, akik hozzájárultak a döntéshez.
okt. 22
8:56
Szlovén Kupa: Koplárovics duplával vette ki a részét a Nafta sikeréből (She)
A Nafta Lendava kiütéses sikert aratott a Szlovén Kupa 2. fordulójában, 6–2-re győzött idegenben a Stojnci ellen.
okt. 22
9:12
Videó: tekintse meg Buzsáky Ákos nagyszerű szabadrúgásgólját! (She)
Buzsáky Ákos a hétvégi, tizenegyesből szerzett gólja után a Queens Park Rangers keddi bajnokiján is betalált: a magyar légiós a Reading ellen 4–1-re megnyert meccsen volt eredményes szabadrúgásból. Tekintse meg a nagyszerű találatot!
okt. 22
9:30
Vb 2010: Ribéry nélkül játszhat pótselejtezőt a francia válogatott (She)
Valószínűleg nem léphet pályára a francia válogatottban a novemberi világbajnoki pótselejtezőn Franck Ribéry.
okt. 22
9:32
Túraautó: Michelisz Norbert a bragai ETCC-ben bizonyíthat (She)
A hét végén újabb megméretés vár Michelisz Norbertre. A magyar versenyző ezúttal Portugáliában, Bragában mutathatja meg képességeit az egy futamból álló European Touring Car Cupban. Michelisz egy SEAT Leon TDI volánja mögött bizonyíthat, amellyel jövőre a WTCC-ben indulhatna. A magyar pilóta úgy érzi: győztes autóval vághat neki a versenynek.
okt. 22
9:48
Rudolf ígéri, Firenzében is meglepi Freyt (Blikk)
okt. 22
10:06
DVSC: péntek helyett hétfőn kezdik a jegyárusítást a firenzei meccsre (She)
Tegnap arról számolt be a DVSC labdarúgócsapatának honlapja, hogy péntektől lehet jegyet vásárolni a Fiorentina–Debrecen Bajnokok Ligája-mérkőzésre, azonban az október 23-i nemzeti ünnep miatt megváltoztatták az időpontot, és csak hétfőn kezdik a jegyek értékesítését.
okt. 22
10:06
Kétezer Loki-drukker mehet Firenzébe (Behaviour)
Kétezer jegyet biztosít a Fiorentina a debreceni szurkolóknak a két csapat firenzei labdarúgó Bajnokok Ligája-összecsapására.
okt. 22
10:08
Labdarúgás: 100 euró miatt életfogytig eltiltottak négy tanzániai bírót (She)
A Tanzániai Labdarúgó-szövetség (FTF) csalás miatt életfogytig szóló eltiltással sújtott négy játékvezetőt.
okt. 22
10:24
Blatter imádja a magyar focit (Blikk)
BUDAPEST – A kétnapos látogatásra hozzánk érkező Joseph Blatter (73), a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke újra kifejezésre juttatta, hogy a magyar foci a szíve csücskében van.
okt. 22
10:24
Kecskemét: a Fradi-szurkolók a helyszínen is vásárolhatnak belépőt (She)
A vendégszurkolók a helyszínen is tudnak jegyet venni a szombati Kecskemét–Ferencváros NB I-es labdarúgó mérkőzés előtt – írja a Kecskemét honlapja.
okt. 22
10:24
Kétezer debreceni mehet Firenzébe (Metropol)
Kétezer jegyet biztosít a Fiorentina a debreceni szurkolóknak a két csapat firenzei labdarúgó Bajnokok Ligája-összecsapására.
okt. 22
10:42
Férfi kosárlabda NB I: hosszú időre kidőlt a Nyíregyháza centere (She)
Hosszabb időre kidőlt a sorból Lekli József, a férfi élvonalbeli Marso-Vagép NYKK centere.
okt. 22
10:44
Férfi kézilabda: Gál Gyula a szezon végéig Tatabányán játszik (She)
Az MKB Veszprém kézilabdacsapatának beállója, Gál Gyula a szezon végig kölcsönbe a Tatabányához került – erről a játékos tájékoztatta a Nemzeti Sportot.
okt. 22
11:00
Férfi kézilabda: Magyarország összecsaphat a Világválogatottal (She)
Az MKSZ-irodában jelentette be Hasszan Musztafa és Sinka László, hogy jövőre szeretnék hazánkban megrendezni a következő Magyarország-Világválogatott férfimérkőzést.
okt. 22
11:18
Először nyert Madridban a Milan - nézze meg! (Infostart)
Manuel Pellegrini szerint nem Cristiano Ronaldo hiánya, hanem a védelmi hibák okozták a Real Madrid vesztét a Milan elleni, szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Az olasz csapat története során most először tudta legyőzni a Realt saját pályáján.
okt. 22
11:36
Európa-liga: tekintse meg a mai programot, tv-műsorral (She)
Ma folytatódik az Európa-liga csoportköre. A 3. játéknapon Juhász Roland (Anderlecht) a Timisoara, Dárdai Pál (Hertha) a Heerenveen, Dzsudzsák Balázs az FC Köbenhavn, Gera zoltán az AS Roma ellen léphet pályára. Tekintse meg a csütörtöki programot!
okt. 22
11:38
Kecskemét: ideiglenesen Czéh László veszi át Szivics helyét (She)
A Kecskeméti TE-Ereco hivatalos honlapján tette közzé, hogy ideiglenesen Czéh László veszi át Tomiszlav Szivics megüresedett helyét a vezetőedzői poszton.
okt. 22
11:40
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a csütörtöki, pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
okt. 22
11:54
Labdarúgás: hat bundagyanús meccset vizsgálnak Oroszországban (She)
Az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFU) bejelentette, hogy az európai szövetség kérésére vizsgálatot indított hat bundagyanús bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.
okt. 22
12:12
Vízilabda: kezdődik a szerb-magyar-román-szlovák közös bajnokság (She)
A Vasas férfi vízilabdacsapata ma este a szerb-magyar-román-szlovák közös bajnokság nyitányán Belgrádban megmérkőzik a Partizan Beograddal.
okt. 22
12:14
Póker: százezret nyert a tévében a katolikus pap (She)
Precedens értékű napokat él meg Andrew Trapp atya, amerikai katolikus pap, hiszen a hivatásával nehezen összeegyeztethető hobbijában ért el sikert az Egyesült Államok nyilvánossága előtt, amikor bejutott a Fox csatorna Million Dollar Challenge című pókerműsorának decemberi döntőjébe.
okt. 22
12:16
Úszás: visszatér Gyurta Dániel nagy riválisa, Kitadzsima Koszuke (She)
Visszatér a versenyúszáshoz Kitadzsima Koszuke, a japánok négyszeres olimpiai és háromszoros világbajnok mellúszója, az idei római vb-n 200 méteren aranyérmes Gyurta Dániel egyik legnagyobb vetélytársa.
okt. 22
12:30
Fellobbant az olimpiai láng (Infostart)
Olümpiában fellobbant a jövő évi, vancouveri téli olimpia lángja csütörtök délelőtt.
okt. 22
12:30
Dopping: már a második sportoló bukott meg a kínai játékokon (She)
Két sportoló doppingtesztje pozitív eredménnyel zárult az északkelet-kínai Csinanban zajló Kínai Nemzeti Játékokon.
okt. 22
12:32
Autósport: Loeb szerint befellegzett Formula-1-es álmainak (She)
Miután a Nemzetközi Automobil-szövetségtől (FIA) nem kapta meg a Formula-1-es versenyzéshez szükséges szuperlicencet, Sébastien Loeb nem indulhat a jövő hétvégi Abu-Dzabi Nagydíjon. Ezek után az ötszörös ralivilágbajnok úgy gondolja, nem valószínű, hogy valaha is rajthoz állhat a Formula-1-ben.
okt. 22
12:34
Blog: a 6+5-ös javaslattal egyenlíthet a FIFA - Szabados Gábor írása (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal a 6+5-ös szabály kapcsán fejti ki a véleményét.
okt. 22
12:48
Liverpool: Alberto Aquilani Fülöp ellen mutatkozott be a „vörösöknél” (She)
Az angol tartalékbajnokságban pályára lépett Alberto Aquilani, a nyáron az AS Romától Liverpoolba szerződő olasz középpályás.
okt. 22
13:24
Middlesbrough: Gordon Strachan váltja Gareth Southgate-et (She)
Gordon Strachant nevezték ki az angol labdarúgó-másodosztályban szereplő Middlesbrough menedzserének.
okt. 22
13:24
Talmácsi csapata cáfolja De Angelis szerződtetését (Metropol)
Talmácsi Gábor csapata, a gyorsasági motorosok világbajnoki sorozatának királykategóriájában, a MotoGP-ben szereplő MOL-Scot Honda Racing csütörtökön közleményben cáfolta azon - nemzetközi és magyarországi - sajtóhíreket, melyek szerint a következő évre megállapodott volna Alex De Angelisszel.
okt. 22
13:26
Vancouver 2010: Olümpiában fellobbant a téli olimpia lángja (She)
Csütörtök Olümpiában meggyújtották a 2010-es vancouveri téli olimpia lángját.
okt. 22
13:42
MotoGP: Talmácsi csapata cáfolja, hogy elküldenék a magyar versenyzőt (She)
Talmácsi Gábor csapata, a gyorsasági motorosok világbajnoki sorozatának királykategóriájában, a MotoGP-ben szereplő MOL-Scot Honda Racing csütörtökön közleményben cáfolta azon – nemzetközi és magyarországi – sajtóhíreket, melyek szerint a következő évre megállapodott volna Alex De Angelisszel.
okt. 22
13:44
Pick-Szeged: a klub vezetői szerződést bontottak Maticcsal (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick-Szeged vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Vladan Maticcsal, a csapat vezetőedzőjével.
okt. 22
14:18
Cáfol Talmácsi csapata (Infostart)
Talmácsi Gábor csapata, a gyorsasági motorosok világbajnoki sorozatának királykategóriájában, a MotoGP-ben szereplő MOL-Scot Honda Racing közleményben cáfolta azon sajtóhíreket, melyek szerint a következő évre megállapodott volna Alex De Angelisszel.
okt. 22
14:18
Videó: hatalmas potya gólt kapott a Chicago kapusa az NHL-ben (She)
A Dallas Stars néhány napja 4–3-ra megverte a Chicago Blackhawkst, és Stéphane Robidas hihetetlen gólt szerzett a mérkőzésen. A dallasiak játékosának lövése a palánkon pattant meg, majd Cristobal Huet kapujában kötött ki. Tekintse meg az esetet!
okt. 22
14:20
Formula-1: megváltozott a Monacói Nagydíj időpontja (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) egy héttel előrébb hozta a jövő évi Monacói Nagydíj időpontját, amelyet így 2010. május 16-án rendeznek meg.
okt. 22
14:36
Atlético Madrid: nagy valószínűséggel Michael Laudrup lesz az új edző (She)
A madridi As és Marca napilapok egybehangzó információi szerint az Atlético Madrid vezetői még ma menesztik az együttes vezetőedzőjét, Abel Resinót, és Michael Laudrupot nevezik ki a helyére.
okt. 22
14:36
Raúl és Inzaghi a legjobb gólvágó (Metropol)
Raúl, a Real Madrid támadója beállította Filippo Inzaghi, az AC Milan csatára által európai kupamérkőzéseken tartott gólrekordot, miután betalált a milánóiak kapujába a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai csoportmérkőzésén.
okt. 22
14:54
Diósgyőr: Takács Péter megsérült az MTK elleni kupameccsen (She)
Bokasérülést szenvedett a tegnapi MTK–Diósgyőr labdarúgó Magyar Kupa-nyolcaddöntőn Takács Péter, a vendégek játékosa.
okt. 22
14:56
Formula-1: Kobajasi Kamui szerződést kaphat a Toyotától (She)
Első Formula-1-es versenyén nyújtott remek teljesítményének köszönhetően a japán Kobajasi Kamui jövőre a teljes szezonban a Toyota pilótája lehet.
okt. 22
15:12
Tenisz: Szávay Ágnes kikapott, de szettet azért nyert Moszkvában (She)
Szávay Ágnes vereséget szenvedett az orosz Vera Dusevinától a Moszkvában zajló kemény pályás teniszverseny 2. fordulójában. A magyar lány az első játszmát ugyan megnyerte, összességében mégis 3:6, 6:4, 6:3-ra kikapott.

Keresés