2009. február 25. szerda

febr. 25
14:33
Raúl 2011-ben vonul vissza (Metropol)
„Sokan azt mondják, hogy a csúcson kell abbahagyni. De ki tudja, mikor van az a bizonyos csúcs?”
febr. 25
14:35
Magyar roham a vb-jegyekért (Metropol)
Kétezer jegyet vettek eddig a magyar szurkolók a Svájcban megrendezésre kerülő hoki-világbajnokságra. A 70 év után ismét a világ élvonalában szereplő magyarok a szlovák, a kanadai és a fehérorosz válogatottal találkoznak. Interjú.
febr. 25
14:51
Északisí-vb: a norvégok nyerték a férfi csapatsprintet (She)
A norvégok nyerték meg a férfi csapatsprintet a Liberecben zajló északisí-világbajnokságon. A Johan Kjoelstad, Ola Vigen Hattestad kettős a németeket és a finneket előzte meg.
febr. 25
15:09
Északisí-vb: a norvégok nyerték meg a férfi csapatsprintet (She)
A norvégok nyerték meg a férfi csapatsprintet a Liberecben zajló északisí-világbajnokságon. A Johan Kjölstad, Ola Vigen Hattestad kettős a németeket és a finneket előzte meg.
febr. 25
15:11
Bajnokok Ligája: fizethet Mourinho a bíró kritizálásáért (She)
Az UEFA fegyelmi bizottsága vizsgálja José Mourinhónak, az Internazionale portugál trénerének Luís Medina Cantalejo játékvezető elleni kirohanását.
febr. 25
15:13
Anglia: csődbe ment a nagy múltú Darlington csapata (She)
Egyre jobban érzik a gazdasági válság hatását az angol futballklubok: csődbiztosokat kellett kinevezni a nagy hagyományú, 1883-ban alapított Darlington FC-hez.
febr. 25
15:46
Olaszország: Gattuso szerint Amauri jobban teszi, ha a selecaóban játszik (She)
Gennaro Gattuso, az AC Milan sziklakemény és szókimondó középpályása szerint Amauri, a Juventus csatára jobban teszi, ha a brazil válogatottbeli szereplést választja az olasz helyett.
febr. 25
15:48
Kosárlabda: hazautazik a MiZo Pécs 2010 amerikai játékosa (She)
Csütörtökön hazautazik gyógykezelésre Brooke Queenan, az Euroliga negyeddöntőjében búcsúzott MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának amerikai légiósa.
febr. 25
16:03
Szlovákia: a DAC-ban folytatja az FTC és a Győr volt csatára (She)
Dunaszerdahelyen folytatja a Győr, a Ferencváros, a Balaton FC és a Vardar volt csatára: Alekszandar Bajevszki másfél éves szerződést írt alá a DAC labdarúgócsapatával.
febr. 25
16:21
Premier League: őrszobán a Stoke City jamaicai csatára (She)
Előállították szerdán az angol Premier League-ben szereplő Stoke City jamaicai labdarúgóját, Ricardo Fullert, aki a rendőrség szerint több közlekedési szabálysértést is elkövetett.
febr. 25
16:23
NB II: Kozármislenyben folytatja a Fraditól elküldött csatár (She)
A 100%Fradi információi szerint az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármislenyben folytatja pályafutását Bartha László, akivel a közelmúltban bontott szerződést a Ferencváros labdarúgócsapata.
febr. 25
16:25
Zenit: kisebb sérülés miatt nem edzhetett Huszti társaival (She)
Egy kisebb vérömleny miatt nem edzhetett a Stuttgart elleni UEFA-kupa-visszavágóra készülő társaival Huszti Szabolcs, a Zenit magyar szélsője.
febr. 25
16:39
Olaszország: Gattuso szerint jobb, ha Amauri a selecaóban játszik (She)
Gennaro Gattuso, az AC Milan sziklakemény és szókimondó középpályása szerint Amauri, a Juventus csatára jobban teszi, ha a brazil válogatottbeli szereplést választja az olasz helyett.
febr. 25
16:41
Zenit: Huszti kisebb sérülés miatt nem edzhetett a társaival (She)
Kisebb vérömleny miatt nem edzhetett a Stuttgart elleni UEFA-kupa-visszavágóra készülő társaival Huszti Szabolcs, a Zenit magyar szélsője.
febr. 25
16:43
NB II: Csillag, Bognár és Kozma csatlakozott a Budaörshöz (She)
Három játékossal gyarapodott a másodosztály Nyugati csoportjának 8. helyén telelő Budaörs játékoskerete – számol be róla az nb2.hu.
febr. 25
16:45
Anderlecht: Juhász rúgást kapott, de nem súlyos a sérülése (She)
Kisebb rúgást kapott még a Standard elleni bajnoki mérkőzésen Juhász Roland, a belga listavezető Anderlecht magyar középhátvédje, így kihagyta a brüsszeliek legutóbbi edzéseit.
febr. 25
16:47
Megemlékezés: Cozma-emlékműre gyűjtenek Veszprémben (She)
Emlékművet kívánnak állítani Marian Cozmának, az MKB Veszprém és a román válogatott meggyilkolt kézilabdázójának Veszprémben, erre a nemes célra adománygyűjtést kezdeményezett a helyi szurkolói klub.
febr. 25
16:57
Soproni Liga: nigériai balhátvéddel erősített a Zalaegerszeg (She)
Fél évig a Zalaegerszeg labdarúgócsapatát erősíti a nigériai Alika Henry Osadolor – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 25
16:57
Otthon kezelik a Pécs amerikai kosarasát (Metropol)
Csütörtökön hazautazik gyógykezelésre Brooke Queenan, az Euroliga negyeddöntőjében búcsúzott MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának amerikai légiósa.
febr. 25
16:59
Olaszország: 24 óráig sem húzta a Treviso új edzője (She)
Egy napig sem mondhatta magát a Treviso edzőjének Abel Balbo, az egykori kitűnő csatár, aki kevesebb mint 24 órával kinevezése után le is mondott.
febr. 25
16:59
Őrszobán a jamaicai csatár (Metropol)
Előállították szerdán az angol Premier League-ben szereplő Stoke City jamaicai labdarúgóját, Ricardo Fullert, aki a rendőrség szerint több közlekedési szabálysértést is elkövetett.
febr. 25
17:01
Nyíregyháza: pénteken a Ferencvárossal játszik a csapat (She)
Február 27-én, pénteken 13 órakor a Nyíregyháza otthonában játszik felkészülési mérkőzést az NB II Keleti csoportjának listavezetője, a Ferencváros. Erről a szpari.hu internetes oldal számolt be.
febr. 25
17:15
NFL: az Indianapolis Colts 13 év után megvált Marvin Harrisontól (She)
Ahogy az várható volt, az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Indianapolis Colts megvált sztárelkapójától, Marvin Harrisontól.
febr. 25
17:33
Ligue 1: Bölöni László lehet a Marseille vezetőedzője (She)
Elképzelhető, hogy Bölöni László lesz a nyártól az Olympique Marseille vezetőedzője. A francia csapat tulajdonosa nincs megelégedve a jelenlegi mester, Eric Gerets munkájával, és a magyar trénert látná szívesen a belga szakember helyén.
febr. 25
17:51
Halkabb szurkolásra kérték a drukkereket (Infostart)
Alaposan meglepődtek a Middlesbrough labdarúgó-csapatának szurkolói, ugyanis az angol klub arra kérte őket: halkabban szurkoljanak.
febr. 25
17:51
Tenisz: Arn nem izgul a Venus Williams elleni meccs előtt (She)
Nem feltartott kézzel áll ki Arn Gréta csütörtökre virradóra a világ egyik legjobb női teniszezője, az amerikai Venus Williams ellen, akivel az acapulcói salakpályás torna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyének nyolcaddöntőjében találkozik.
febr. 25
17:51
Fegyelmi eljárás Mourinho ellen (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága eljárást kezdeményez José Mourinho, az Internazionale portugál vezetőedzője ellen, aki a Manchester United elleni keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzését követően kritizálta a spanyol Luis Medina játékvezetőt.
febr. 25
17:52
Gyurcsány: "saját szája íze szerint tort ülhet a rasszizmus, a gyalázkodás, a bűnbakképzés" (Behaviour)
Elkészült a kormány alkotmánymódosítási javaslata, amelyről a miniszterelnök szerint érdemes és kell konzultálni, mert "nagyon jó lenne, ha nem kellene még egy-kettő gyilkosság, nem kellene még egy-kettő erőszakos fellépés" ahhoz, hogy megértse Magyarország, nem lehet következmények nélkül bujtogatni emberek, családok, társadalmi csoportok ellen. Erről Gyurcsány Ferenc miniszterelnök beszélt az…
febr. 25
18:09
F1: a Hondának már van autója, de az indulás még bizonytalan (She)
Két és fél hónapja folynak a találgatások, hogy sikerül-e megmenteni a Honda-csapatot, azt követően, hogy a japán autógyártó bejelentette: kiszáll a Formula–1-ből. Befektető továbbra sincs, de az Autosport Magazin értesülései szerint a Honda Racing elkészült azzal az autóval, amellyel elindulhatna a csapat a világbajnokságon, feltéve, hogy sikerül befektetőt találni.
febr. 25
18:09
Mégsem indul fegyelmi eljárás Mourinho ellen (Metropol)
A korábbi hírekkel ellentétben az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága nem kezdeményez eljárást José Mourinho, az Internazionale portugál vezetőedzője ellen, aki a Manchester United elleni keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzését követően kritizálta a spanyol Luis Medina játékvezetőt.
febr. 25
18:27
Női kosárlabda Euroliga: final fourban Rátgéberék, a Salamancával játszik a Sopron (She)
Kilenc ponttal, 79–70-re győzött Rátgéber László csapata, a Szpartak Moszkva hazai pályán az Euroliga negyeddöntőjének 3. mérkőzésén a spanyol Valencia ellen, így utolsóként biztosította helyét a négyes döntőben. Az MKB-Euroleasing Sopron együttese a Salamancával játszik az elődöntőben, mivel a négyes döntőbe jutott két orosz klubnak a kiírás szerint egymással kell megküzdenie.
febr. 25
18:27
Rátgéberék az Euroliga elődöntőjében (Metropol)
A Rátgéber László vezette, címvédő Szpartak Moszkva jutott be utolsóként a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjébe. Az orosz elitalakulat a negyeddöntő harmadik, utolsó felvonásában nagy csatában verte a spanyol Valenciát.
febr. 25
18:29
Inter: nem tiltják el egy mérkőzésre sem José Mourinhót (She)
Az UEFA nem bünteti meg José Mourinhót, az Inter trénerét. A portugál szakvezetőt sem pénzbüntetéssel, sem egymeccses eltiltással nem sújtja az európai szövetség.
febr. 25
18:46
Tenisz: Nalbandian kihagyhatja a jövő heti Davis-kupa-meccset (She)
Elképzelhető, hogy David Nalbandian betegség miatt lemondja a jövő heti Argentína–Hollandia Davis-kupa-mérkőzésen való szereplést. Az argentin játékos első kiemeltként nagy meglepetésre már az első fordulóban kiesett az acapulcói tenisztornán, miután 1:6, 6:3, 6:4-re kikapott az osztrák Daniel Köllerertől.
febr. 25
18:46
Megtudtuk! Göncz Kinga lesz az MSZP EP-listavezetője (Behaviour)
Göncz Kinga külügyminiszter lesz a szocialista párt európai parlamenti listavezetője - tudta meg szocialista forrásból szerdán az MTI. Az MTI információi szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán szűk körű megbeszélésre hívta az MSZP legfelső vezetését - az alelnököket és az elnökhelyetteseket -, ahol közölte, a külügyminiszter lesz a listavezető. Göncz Kinga neve erre a posztra már tavaly…
febr. 25
18:48
Műugrás: a MOB félmillióval segíti a műtéten átesett Barta Nórát (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) félmillió forint támogatást biztosít a szerdán porckorongműtéten átesett Barta Nóra Európa-bajnoki ezüstérmes műugró olimpikon gyógykezelési költségeire.
febr. 25
19:03
Súlyemelés: elégedett az IWF-fel és a MACS-csal a WADA (She)
Az Aján Tamás vezette Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) és a Magyar Antidopping Csoport (MACS) tevékenységével is elégedett a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA).
febr. 25
19:21
Tenisz: Murray, Ferrer és Simon is továbbjutott Dubaiban (She)
A 2., 3., illetve 4. helyen kiemelt Andy Murray, Gilles Simon és David Ferrer is sima győzelmet aratott a dubai férfitorna második fordulójában.
febr. 25
19:21
A MOB félmillióval segíti Barta Nórát (Metropol)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) félmillió forint támogatást biztosít a szerdán porckorongműtéten átesett Barta Nóra, Európa-bajnoki ezüstérmes műugró olimpikon gyógykezelési költségeire. A MOB honlapja szerint az összeget már átutalták a Magyar Műugró Szövetség folyószámlájára.
febr. 25
19:21
Nincs költségvetés, elmaradt az elnökségi ülés (Behaviour)
Erre az évre nincs elfogadott költségvetése a Magyar Paralimpiai Bizottságnak (MPB), ezért elmaradt a szervezet szerdára tervezett elnökségi ülése.
febr. 25
19:23
NHL: a Colorado Avalanche ellen térhet vissza Martin Brodeur (She)
Négy hónapos kihagyás után a Colorado Avalanche elleni alapszakasz-mérkőzésen térhet vissza a New Jersey Devils kapusa, Martin Brodeur.
febr. 25
19:39
Női kézilabda Magyar Kupa: sima győri siker a Fradi ellen (She)
A Győri Audi ETO idegenben sima, 36–28-as győzelmet aratott a Ferencváros ellen, ezzel bejutott a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjébe, ahol az Újbudával csap majd össze.
febr. 25
19:57
Milan: Kaká és Ronaldinho nincs a Werder elleni keretben (She)
Az UEFA-kupában csütörtökön a Milan a Werder Brement fogadja a múlt heti németországi 1–1-es döntetlen után. A találkozóra Carlo Ancelotti sérülés miatt nem nevezi a csapat két brazil klasszisát, Ronaldinhót és Kakát.
febr. 25
19:57
"Kolonics György emlékfutam" (Behaviour)
"Kolonics György emlékfutam" elnevezéssel rendezik meg a jövőben a C1 500 m-es számot a hazai lebonyolítású Világkupa-versenyeken.
febr. 25
19:59
Zenit: újabb kapussal erősítette meg keretét Huszti csapata (She)
Dmitrij Borogyinnal erősítette meg keretét Huszti Szabolcs csapata, a Zenit.
febr. 25
20:01
Kajak-kenu: Kolonics-emlékfutam lesz a hazai vk-versenyeken (She)
Kolonics György-emlékfutam néven rendezik meg a jövőben a C1 500 m-es számot a hazai lebonyolítású világkupaversenyeken.
febr. 25
20:03
Női kézilabda NB I: könnyedén nyert a Fehérép a Vác ellen (She)
A Fehérép-Alcoa FKC hazai környezetben 32–19-re megverte a Vác együttesét. A fehérvári alakulat az első félidő után még csak két góllal vezetett, a szünet után azonban esélyt sem adott riválisának.
febr. 25
20:15
Női röplabda NB I: sima nyíregyházi siker a Gödöllő ellen (She)
A Betonút-NRK-Nyíregyháza 3:0-ra nyert a TEVA-Gödöllői RC ellen a női NB I Liga Kiemelt csoportjában, az alapszakasz 20. fordulójában. A két csapat jövő pénteken, a Magyar Kupa elődöntőjében ismét találkozik egymással.
febr. 25
20:33
Férfi kézilabda NB I: a Szeged simán verte meg a Százhalombattát (She)
A férfi kézilabda-bajnokság szerdai játéknapján a Dunaferr a Komlót, míg a Szeged a Százhalombattát verte meg.
febr. 25
20:35
Női kosárlabda NB I: a Sopron ezúttal 67 ponttal nyert (She)
A bajnoki címvédő, az Euroligában a négyes döntőbe jutó Sopron egy nappal a Szombathelyen aratott 126–27-es diadal után 67 ponttal megverte a vendég BEAC-ot az Uniqa női kosárlabda NB I szerdai játéknapján.

Keresés