2009. február 26. csütörtök

febr. 26
23:33
Videó: nézze meg a Stuttgart-Zenit találkozó góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az orosz Zenit az UEFA-kupa legjobb 16 csapata közé jutott, mivel a szentpétervári összecsapást követően a VfB Stuttgart otthonában is 2–1-re nyert. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
febr. 26
23:35
FA-kupa: Halmosi góljával jutott a negyeddötőbe a Hull City! (She)
A Hull City Halmosi Péternek köszönhetően nyerte meg a Sheffield United elleni, újrajátszott FA-kupa mérkőzést. A magyar középpályás lőtte a 2–1-re megnyert mérkőzésen a Hull City második gólját: Nick Barmby beadása után akrobatikus mozdulattal helyezte el a Sheffield kapujába, és ezzel bejuttatta csapatát a negyeddöntőbe.
febr. 26
23:37
UEFA-kupa: kiesett a Deportivo, a Tottenham és az Olympiakosz (She)
A Tottenham az idegenben elszenvedett 2–0-s vereséget követően hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az ukrán Sahtar Donyeck együttesével, így nem jutott az UEFA-kupa legjobb 16 csapata közé.
febr. 26
23:51
FA-kupa: Halmosi góljával jutott a negyeddöntőbe a Hull City! (She)
A Hull City Halmosi Péternek köszönhetően nyerte meg a Sheffield United elleni, újrajátszott FA-kupa mérkőzést. A magyar középpályás lőtte a hazaiak által 2–1-re megnyert mérkőzésen a Hull City második gólját: Nick Barmby beadása után akrobatikus mozdulattal talált a Sheffield kapujába, és ezzel bejuttatta csapatát a negyeddöntőbe.
febr. 26
23:53
Videó: Pato bombagólja és Pizzaro duplája a Milan-Werderen (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Werder Bremen idegenben lőtt gólokkal búcsúztatta az UEFA-kupából a Milant. A brémai 1–1 után Milánóban 2–2-es döntetlent játszottak a csapatok. Tekintse meg a találkozó góljait videón!

Keresés