2009. február 28. szombat

febr. 28
16:09
Manchester United: Wayne Rooney megy az angol fővárosba (She)
Vasárnap rendezik meg az angol Ligakupa döntőjét a londoni Wembley Stadionban, ahol a Manchester United játszik a tavalyi győztes Tottenham Hotspurs csapatával. A „vörös ördögök” támadója, Wayne Rooney kijelentette, győzni megy az angol fővárosba.
febr. 28
16:21
Manchester United: Wayne Rooney győzni megy az angol fővárosba (She)
Vasárnap rendezik az angol Ligakupa döntőjét a londoni Wembleyben, ahol a Manchester United játszik a tavalyi győztes Tottenham Hotspurs csapatával. A „vörös ördögök” támadója, Wayne Rooney kijelentette, győzni megy az angol fővárosba.
febr. 28
16:23
Északisí-vb: Bill Demong végzett az élen északi összetettben (She)
Az amerikai Bill Demong nyerte meg az északi összetett nagysáncos versenyét szombaton a Liberecben zajló északisí-világbajnokságon.
febr. 28
16:25
Felkészülés: otthon kapott ki a Kecskemét a Ceglédtől (She)
Felkészülési mérkőzésen meglepetésre 2–1-es vereséget szenvedett a Kecskeméti TE az NB II Keleti csoportjában szereplő Ceglédtől.
febr. 28
16:39
Felkészülési mérkőzés: a REAC 5–1-re győzte le a Maglódot (She)
A REAC felkészülési mérkőzésen 5–1-re győzött a harmadosztályú Maglód ellen. A mérkőzést a mogyoródi műfüves pályán rendezték meg.
febr. 28
16:39
Gombás és Hetrovics három-három aranya (Metropol)
Gombás Laura és Hetrovics Marcell is három-három aranyérmet szerzett a tornászok szombati szerenkénti országos bajnokságán, míg Berki Krisztián magas pontszámmal nyerte a lólengést.
febr. 28
16:57
Felkészülési mérkőzés: a REAC 5-1-re győzte le a Maglódot (She)
A REAC felkészülési mérkőzésen 5–1-re győzött a harmadosztályú Maglód ellen. A mérkőzést a mogyoródi műfüves pályán rendezték meg.
febr. 28
16:59
Real Madrid: a Borussia Dortmund vinné Szalai Ádámot (She)
Német sajtóértesülések szerint a Hajnal Tamást is foglalkoztató Borussia Dortmund szeretné megszerezni a Real Madrid magyar válogatott csatárát, Szalai Ádámot.
febr. 28
17:15
FIFA: profi bajnokságokban is tesztelhetik az ötbírós rendszert (She)
Meghosszabbítja az ötbírós rendszer tesztelését a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), a jövőben már profi bajnokságokban - valószínűleg az olaszban vagy a franciában - is kipróbálják majd ezt a felállást.
febr. 28
17:16
Profi bajnokságokban is tesztelhetik az ötbírós rendszert (Metropol)
Meghosszabbítja az ötbírós rendszer tesztelését a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), a jövőben már valószínűleg az olaszban vagy a franciában is kipróbálják majd ezt a felállást.
febr. 28
17:33
Dárdai gólt szerzett (Infostart)
A Hertha 2-1-re nyert a vendég Mönchengladbach ellen a német labdarúgó Bundesligában. A hazaiak második gólját Dárdai Pál szerezte. Hajnal Tamás együttese, a Dortmund hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott az őszi első Hoffenheimmel.
febr. 28
17:33
Bundesliga: Dárdai góljával győzött a Hertha az utolsó ellen (She)
A Bundesliga 22. fordulójának szombati játéknapján Dárdai Pál győztes gólt szerzett a Hertha BSC színeiben az utolsó helyezett Borussia Mönchengladbach ellen. A sikerrel a berliniek ismét átvették a vezetést a tabellán – ehhez az is kellett, hogy a Hoffenheim csak gól nélküli döntetlenre legyen képes a Hajnal Tamással felálló Borussia Dortmund otthonában.
febr. 28
17:51
Férfi kézilabda Bajnokok Ligája: drámai meccsen nyert a Veszprém (She)
Továbbjutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntős csoportjából az MKB Veszprém, miután a spanyol Ademar León otthonában 32–30-ra győzött.
febr. 28
18:09
Premier League: csak a Chelsea nyert a nagyok közül (She)
Az Arsenal, a Liverpool és a Chelsea közül csak az utóbbi gárda tudott nyerni a Premier League 27. fordulójának szombat délutáni mérkőzésein, miután Frank Lampard 90. percben lőtt góljával megverte a Wigant. Az Arsenal hazai pályán nem bírt a Fulhammel, míg a Liverpool még rosszabbul járt, mivel 2–0-ra kikapott a Middlesbrough otthonában.
febr. 28
18:11
Championship: csak két magyar játszott, de ők egymás ellen (She)
Egy magyar légiós kapott szerepet az angol másodosztályú bajnokság 35. fordulójában: Gyepes Gábor végig a pályán volt a Cardiff Cityben, amely 1–0-s vereséget szenvedett a Southampton otthonában. A hazaiaknál Lipták Zoltán a 89. percben lépett pályára.
febr. 28
18:27
Skócia: Nakamura vezetésével kiütötte a Celtic a St. Mirrent (She)
Nakamura Szunsuke három góllal járult hozzá, hogy csapata, a Celtic 7–0-ra legyőzze a St. Mirren csapatát a skót bajnokság 27. fordulójában. A László Csaba vezette Hearts Balogh Jánossal a kapuban győzött, ráadásul a magyar kapus tizenegyest hárított a második félidőben, így kulcsszerepet játszott csapata győzelmében. Rósa Dénes 64 percet kapott a döntetlent játszó Hibernianban.
febr. 28
18:27
Két magyar döntetlen az Euroligában (Metropol)
Remizett a Szeged férfi vízilabdacsapata az orosz Kazany otthonában a LEN Kupa elődöntőjének első összecsapásán. Nagy meglepetésre nem tudta megszerezni első csoportgyőzelmét az Eger a férfi vízilabda Euroliga D jelű négyesének ötödik fordulójában, a Vasas vereséget szenvedett a Partizantól Belgrádban.
febr. 28
18:29
Serie B: a Vass Ádámmal felálló Brescia idegenben nyert (She)
A Serie B 28. fordulójában a Frosinone ellen idegenben 3–0-ra nyerő Bresciában Vass Ádám végig a pályán volt, és kapott egy sárga lapot. A Brescia másik magyarját, Feczesin Róbertet nem nevezték a mérkőzésre. Vaskó Tamás az 52. percben állt be a 2–1-es vereséget szenvedő Avellinoba, Koman Vladimirt nem nevezték.
febr. 28
18:31
LEN-kupa: jó eredményt ért el idegenben a Szeged (She)
A Szeged döntetlent játszott az orosz Kazannyal a férfi vízilabdázók LEN-kupájának elődöntőjében.
febr. 28
18:33
DVTK: Horváth Szabolcs megsérült a Mezőkövesd elleni meccsen (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK ahogy arról már korábban beszámoltunk mai nap folyamán felkészülési mérkőzést játszott a Mezőkövesd ellen, ahol megsérült az együttes saját nevelésű játékosa, Horvát Szabolcs – tudatta a klub hivatalos honlapja, a dvtk.eu.
febr. 28
18:35
Tenisz: Djokovics sikerével ért véget a Dubaiban rendezett torna (She)
A dubai férfi tenisztorna döntőjében az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics két szettben győzte le a negyedik helyen kiemelt spanyol David Ferrert.
febr. 28
18:45
Női kézilabda NB I: a Vác hazai pályán verte meg a Dunaferrt (She)
A női kézilabda-bajnokság alapszakaszának 19. fordulójában a Vác hazai pályán 40–29-re verte meg a Dunaferr csapatát.
febr. 28
18:46
Dárdai-góllal győzött a Hertha (Metropol)
Dárdai Pál gólt szerzett a Hertha BSC csapatában, amely a sereghajtó Borussia Mönchengladbach felett aratott hazai sikernek köszönhetően újra a tabella élére ugrott a német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapja után.
febr. 28
18:47
Női röplabda: új névadó szponzor a Vasas csapatánál (She)
Az eddig Vasas Opus-Via Óbuda néven szereplő klub felmondta a névadó-szponzori szerződést az Opus-Viával, és a jövőben Vasas Duna Autó Óbuda néven szerepel mind a bajnokságban, mind a jövő hétvégén sorra kerülő Magyar Kupában.
febr. 28
18:49
Északisí-vb: osztrák csapatarany született síugrásban (She)
Az osztrák válogatott nyerte – nagy fölénnyel – a nagysáncon rendezett szombati csapatversenyt a Liberecben zajló északisí világbajnokságon.
febr. 28
19:03
BL-csapatok felemás napja a Premier League-ben (Metropol)
Felemás napot zártak szombaton a Bajnokok Ligájában nyolc közé jutásért harcoló csapatok az angol labdarúgó Premier League-ben.
febr. 28
19:21
Vívás: nem került a legjobbak közé magyar tőröző Gdanskban (She)
Legjobb magyarként Varga Gabriella a 18. helyen végzett szombaton a női tőrözők gdanski Grand Prix-viadalán.
febr. 28
19:23
Férfi kosárlabda NB I: az Atomerőmű idegenben győzött (She)
Az Atomerőmű idegenben 83–75-re verte meg a Zalakerámiát a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapjának első mérkőzésén.
febr. 28
19:25
Női kézilabda NB I: hazai pályán győzött a Fradi (She)
A női kézilabda-bajnokság alapszakaszának 19. fordulójában az FTC hazai pályán 36–31-re verte meg a Kiskunhalast.
febr. 28
19:39
Férfi vízilabda Euroliga: az Eger ezúttal sem bírt a Marseille-jel (She)
Akár csak idegenben hazai medencében is 9–9-es döntetlent játszott az Eger a Marseille-jel a férfi vízilabda Euroliga D-csoportjában.
febr. 28
19:41
Női kézilabda BL: a Győr idegenben ikszelt a Podgoricával (She)
A Győri Audi ETO hiába vezetett már hét góllal is, végül csak döntetlent ért el a montenegrói Buducsnoszt Podgorica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntő 2. csoportjának 4. fordulójában.
febr. 28
19:43
Birkózás: Fodor Zoltán aranyérmes a kötöttfogású GP-n (She)
Az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán nyerte a 84 kg-osok versenyét szombaton a szombathelyi kötöttfogású birkózó Grand Prix-n. Fodor a döntőben a grúz David Karcavát múlta felül két menetben.
febr. 28
19:45
Női vízilabda ob I: a Dunaújváros nyerte a rangadót (She)
Az éllovas Dunaújváros nyerte két góllal a bajnoki címvédő Honvéd elleni szombati rangadót a Vodafone női vízilabda ob I – 1-4. helyért zajló – középszakaszában.
febr. 28
19:57
Női kézilabda NB I : simán győzött Pécsen a Fehérép (She)
A női kézilabda NB I 19. fordulójának szombati játéknapján a Fehérép-Alcoa idegenben verte meg 32–25-re a Pikker-PTE-PEAC csapatát.
febr. 28
19:59
Női kézilabda NB I: Nyíradonyban győzött a Békéscsaba (She)
A női kézilabda NB I 19. fordulójának szombati játéknapján az idegenben játszó Békéscsaba 27–24-re verte meg a Nyíradonyt.
febr. 28
20:01
Női kézilabda NB I: kikapott a Vasas a Hódmezővásárhelytől (She)
A női kézilabda NB I 19. fordulójának szombati játéknapján a Hódmezővásárhely hazai pályán verte meg a Vasast 36–31-re.
febr. 28
20:15
Serie A: Zárate duplájával nyert a Lazio a Bologna ellen (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a hazai pályán játszó Lazio Mauro Zárate duplájának köszönhetően 2–0-re verte meg a Bologna együttesét. A sikerrel a rómaiak a hetedik helyre jöttek fel a tabellán, a Bologna pedig a 16.
febr. 28
20:15
Bravúros győzelemmel BL-negyeddöntős a Veszprém (Metropol)
Bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe az MKB Veszprém, miután szombaton bravúros győzelmet aratott a spanyol Ademar León otthonában.
febr. 28
20:17
Férfi kézilabda NB I: nagy csatában nyert a Komló a DKSE ellen (She)
A férfi kézilabda-bajnokság élvonalában a komló 31–30-ra verte meg a Debrecent.
febr. 28
20:19
Férfi vízilabda ob I: ikszelt a Fehérvár az OSC otthonában (She)
A férfi vízilabda-bajnokság élvonalában 6–6-os döntetlent játszott egymással az OSC és a Fehérvár.
febr. 28
20:21
Ausztria: Pusztaiék nem bírtak az utolsó helyezettel (She)
A Pusztai Olivért végig a soraiban tudó Kärnten hazai pályán csak gól nélküli döntetlenre volt képes a tabella utolsó helyén álló Mattersburggal szemben az osztrák labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
febr. 28
20:23
Bayern München: Toni nem játszhat a Werder Bremen ellen (She)
A német bajnoki címvédő Bayern München nem számíthat Luca Toni játékára a vasárnapi, Werder Bremen elleni rangadón: az olasz világbajnok Achilles-ín-problémák miatt kénytelen pihenni.
febr. 28
20:33
Futsal: vasárnap utazik a líbiai tornára a magyar válogatott (She)
Mint arról már korábban is beszámoltunk, a magyar futsal válogatott Líbiában szerepel egy nemzetközi tornán, amelyet a helyiek nemzeti ünnepe alkalmából rendeznek. Kozma Mihály gárdája vasárnap utazik el Afrikába.
febr. 28
20:35
Női kosárlabda NB I: hét ponttal győzött Szolnokon a Szeged (She)
A női kosárlabda NB I alapszakaszának 17. fordulójában a Szeged idegenben verte meg a Szolnok együttesét – a végeredmény 76–69.
febr. 28
20:37
Férfi kézilabda NB I: a Mezőkövesd a Gyöngyöst verte meg (She)
A férfi kézilabda NB I 20. fordulójában a Mezőkövesd 30–27-re verte meg a Gyöngyöst.
febr. 28
20:39
Női kosárlabda NB I: bedobói nélkül is simán nyert a Pécs (She)
A tartalékos összeállításban játszó Pécs 100–57-re győzött a BEAC otthonában a női kosárlabda NB I alapszakaszának 17. fordulójában.
febr. 28
20:41
Férfi kézilabda NB I: a Csurgó szoros meccsen verte meg az ETO-t (She)
A férfi kézilabda NB I 20. fordulójában a hazai pályán játszó Győri ETO szoros mérkőzésen, két góllal kapott ki a Csurgótól.
febr. 28
20:43
Női kosárlabda NB I: intelligens játékkal nyert a Szekszárd (She)
A Szekszárd hazai pályán 84–68-ra nyert a Cegléd ellen a női kosárlabda NB I 17. fordulójában.
febr. 28
20:51
Férfi kézilabda NB I: a Csurgó szoros meccsen verte meg a Győrt (She)
A férfi kézilabda NB I 20. fordulójában a hazai pályán játszó Győri ETO szoros mérkőzésen, két góllal kapott ki a Csurgótól.
febr. 28
20:53
Férfi kosárlabda NB I: a Kaposvár otthonában nyert a Pécs (She)
A férfi kosárlabda-bajnokság 19. fordulójában a Pécs idegenben verte meg a Kaposvár együttesét.

Keresés