2009. május 11. hétfő

máj. 11
0:21
Tenisz: a 15. kiemelt Stepánek máris kiesett a madridi tornán (She)
A 15. helyen kiemelt Radek Stepánek már az első fordulóban búcsúzott a madridi torna férfi egyesének küzdelmeitől, miután az amerikai Sam Querrey 7:5, 6:2-re megverte.
máj. 11
4:33
Bajnok a Debrecen? (Blikk)
Akár már a vasárnapi, MTK elleni meccs után ünnepelhetnek a Loki futballszurkolói.
máj. 11
4:37
Cortina sorsa még májusban eldől (Blikk)
BUDAPEST — A magyar jégkorong-válogatott visszavágyik az A csoportba.
máj. 11
4:41
Pálinger, a hős (Blikk)
A BL-döntő első meccsén a lövések 54 százalékát hárította az ETO kapusa.
máj. 11
4:45
Dárdai hisz az aranyban (Blikk)
BERLIN — Újabb sikerével továbbra is az első helyet ostromolja a Hertha Berlin focicsapata a német bajnokságban.
máj. 11
4:49
Button-show (Blikk)
Jenson Button annak köszönheti sikerét, hogy verseny közben változtatott a taktikáján.
máj. 11
6:39
Overdose hátán egy újabb versenyző (Infostart)
Felnyergel a Sport TV is. Overdose betegsége miatt a híres versenyló első angliai futamának élő közvetítése június 16-án a Sport TV-n lesz látható - tudta meg az Inforadio.hu Lakits Pétertől, a Chello Central Europe Zrt. általános vezérigazgató-helyettesétől.
máj. 11
6:57
A Ferrari előbb Raikkönen, majd Massa versenyét tette tönkre Barcelonában (Behaviour)
Európába érkezvén sem ért véget a Brawn GP és Jenson Button dominanciája a Formula–1-ben: a Spanyol Nagydíjon látottak alapján kijelenthető, hogy az újonc istálló dupla vb-sikerét legfeljebb a Red Bull képes megakadályozni. Ám erre még várni kell, ugyanis Barcelonában – immár idén negyedszer – Button nyert, mégpedig csapattársa, Rubens Barrichello előtt.
máj. 11
7:15
NBA: egy ponttal nyert idegenben a Boston, kikapott a Lakers (She)
Az NBA rájátszásában a Houston az előző meccsen megsérült Jao Ming nélkül is legyőzte a Los Angeles Lakerst, míg a Boston egy végletekig kiélezett csatában egy ponttal nyert idegenben az Orlando ellen. Mindkét párharc 2–2-re áll.
máj. 11
7:17
NHL: a Detroit és a Boston is négy gólt szerzett és nyert (She)
Az NHL rájátszásának Keleti főcsoportjában a Boston hazai pályán 4–0-ra nyert a Carolina ellen, ezzel összetettben 3–2-re szépített, míg nyugaton a bajnok Detroit 4–1-re győzött az Anaheim ellen, és 3–2-re vezet.
máj. 11
7:33
Történelmi orosz aranyérem (Metropol)
Az orosz válogatott nyerte a svájci jégkorong-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 2-1-re győzött az örök rivális kanadai csapat ellen. Sikerével az orosz együttes minden idők legeredményesebbjévé vált, 25 aranyéremmel.
máj. 11
8:09
Bérlet váltható a Koeman-csapat sorsdöntő meccseire (Infostart)
Hétfőn megkezdődik a belépők értékesítése a magyar labdarúgó-válogatott románok, svédek, illetve portugálok elleni mérkőzésére.
máj. 11
8:09
Újpest: Rajczi lábujjtörése miatt már nem játszik a szezonban (She)
Véget ért a szezon Rajczi Péter számára, az Újpest FC támadója ugyanis lábujjtörést szenvedett a Paks elleni szombati, 3–1-re elveszített bajnoki mérkőzésen. Erről a klub hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu számolt be.
máj. 11
8:11
Jégkorong: összecsap a Zürich Lions és a Chicago Blackhawks (She)
Idén, egészen pontosan szeptember 29-én, a Zürich Lions és a Chicago Blackhawks mérkőzik meg egymással a jégkorong Viktória Kupáért. A meccs helyszíne a svájci város lesz.
máj. 11
8:13
AEK Athén: Józsi Györgyöt és Leandrót figyeli a görög csapat (She)
Tőzsér Dániel korábbi klubja, az AEK Athén technikai igazgatója, Szteliosz Manolasz az elmúlt héten a helyszínen tekintette meg a Soproni Ligában a Debrecen–Győr meccset (2–2), a Nemzeti Sportnak elmondta, a hazaiaktól Leandro a vendégektől Józsi györgy keltette fel az érdeklődését.
máj. 11
8:27
Biztosan távozik Manchesterből a csalódott sztár (Infostart)
Nyáron elhagyja a Manchester Unitedet Carlos Tévez, ugyanis az argentin csatárnak elege van abból, hogy kevés lehetőséget kap. A futballista várhatóan marad a szigetországban.
máj. 11
8:27
U19-es válogatott: ma hirdet végleges Eb-keretet Van Buuren (She)
U19-es labdarúgó-válogatottunk tagjai hétfő délelőtt utaznak el Szerbiába, ahol a jövő héten Európa-bajnoki selejtezőket vívnak. A mieink kedden Ausztriával (Tavankut, 14 óra), csütörtökön Finnországgal (Tavankut, 14 óra), vasárnap pedig a hazai együttessel (Szabadka, 16.30) mérkőznek meg.
máj. 11
8:45
Szlovénia: hat év után ismét ünnepelhetett az NK Maribor (She)
Az NK Maribor nyerte meg a szlovén labdarúgó-bajnokságot, miután a hét végén hazai pályán 1–0-ra győzte le a nagy rivális NK Celjét.
máj. 11
9:03
Műrepülő-vb: Besenyei Péter negyedik lett San Diegóban (She)
Besenyei Péter negyedik lett a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő-világbajnokság második futamán, amelyet San Diegóban rendeztek, magyar idő szerint vasárnap éjjel.
máj. 11
9:05
Feröer: Potemkin újabb gólja, ezúttal honfitársát mattolta (She)
Ismét gólt szerzett a feröeri első osztályú labdarúgó-bajnokságban Potemkin Károly, a listavezető NSÍ Runavik magyar légiósa.
máj. 11
9:21
Csapatnyian hagyhatják el a Liverpoolt (Infostart)
Egy csapatnyi futballistától válik meg nyáron a Liverpool. Rafael Benítez menedzser a befolyó összegből akarja megszerezni Gareth Barryt.
máj. 11
9:21
Brazília: kikapott a Corinthians, rangadót nyert a Cruzeiro (She)
A brazil országos bajnokság a hétvégén vette kezdetét és az első fordulóban az Adriano nélkül felálló Flamengo vereséggel nyitott: a Cruzeiro otthonában kapott ki 2–0-ra. A Ronaldót nélkülöző Corinthians számára is indulhatott volna jobban a bajnokság, az Internacional ugyanis vendégként gyűjtötte be a három pontot a paulista csapat otthonában.
máj. 11
9:23
Olympique Lyon: nagytakarítás lesz a keretben nyáron? (She)
A francia sportnapilap, a L’Équipe értesülései szerint nagytakarítás lehet a bajnoki címről ezúttal minden bizonnyal lemaradó Olympique Lyon labdarúgócsapatánál.
máj. 11
9:25
Cselgáncs: Madarász Tamás is bronzérmet szerzett Tuniszban (She)
Mint utóbb kiderült, a 90 kilós Madarász Tamás is bronzérmet nyert vasárnap a tuniszi Grand Prix-n, amely a cselgáncs Világkupa-sorozat afrikai állomása.
máj. 11
9:57
Ökölvívás: Pavlik megsérült, elmarad a Mora elleni meccs (She)
Kézsérülést szenvedett a WBO (Boksz Világszervezet) és a WBC (Boksz Világtanács) középsúlyú világbajnoka, Kelly Pavlik, így nem rendezik meg a június 27-re tervezett Sergio Mora elleni címvédését.
máj. 11
9:59
MU: Ferguson egyelőre titkolózik Tévez jövőjével kapcsolatban (She)
Bár a Manchester United argentin csatára, Carlos Tévez gólt szerzett a Manchester City elleni 2–0-ra megnyert városi derbin, és a szurkolók is kedvelik, a gárda skót menedzsere, Sir Alex Ferguson továbbra is elhárítja a játékos jövőjével kapcsolatos kérdéseket. Közben Tévez folyamatosan azt hangoztatja, nyáron lejáró szerződését követően elhagyja a klubot, mert kevesli a neki szánt…
máj. 11
10:15
Karate: magyar csapatbronz a horvátországi Eb-n (She)
Európa-bajnoki bronzérmet szerzett küzdelemben a magyar női válogatott a zágrábi kontinensviadal befejező napján.
máj. 11
10:15
Az Aston Villa is vinné Juhászt (Blikk)
Egyre kapósabb az Anderlecht válogatott labdarúgója
máj. 11
10:17
Bremen: Diego bajnokin már nem játszhat, a kupadöntőn talán (She)
Nem játszhat több bajnoki mérkőzést a szezon során a német élvonalban szereplő Werder Bremen brazil labdarúgója, Diego.
máj. 11
10:33
Olaszország: a Milan ajánlatot tesz a liverpooli Dossenáért (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Serie A-ban második helyen álló AC Milan rövidesen ajánlatot tesz a Liverpool 27 éves olasz védőjéért, Andrea Dossenáért.
máj. 11
10:33
Veszélyben Iniesta BL-döntős szereplése (Behaviour)
Megsérült, s elképzelhető, hogy a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-döntőben sem léphet pályára Anders Iniesta, az FC Barcelona labdarúgócsapatának kiválósága.
máj. 11
10:51
Női Premier League: sorozatban hatodszor bajnok az Arsenal (She)
Zsinórban hatodszor gyűjtötte be a bajnoki címet a női Premier League-ben az Arsenal labdarúgócsapata.
máj. 11
10:53
Anglia: a főrészvényes szerint az Arsenalnak „rövid” a padja (She)
A keddi BL-búcsú után tegnap a Premier League-ben is kínos vereséget szenvedett az Arsenal. A Chelsea elleni 4–1-es fiaskót követően a csapat francia menedzsere, Arsene Wenger arról beszélt, hogy a nyáron mindenképpen erősíteniük kell, a főrészvényes pedig a kispad megerősítését tartja fontosnak.
máj. 11
11:09
Az oroszok a jégkorongvilág élén (Blikk)
Az orosz válogatott nyerte a svájci jégkorong-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 2-1-re győzött az örök rivális kanadai csapat ellen. Sikerével az orosz együttes minden idők legeredményesebbjévé vált, 25 aranyéremmel.
máj. 11
11:27
Formula-1: rasszista szurkoló miatt vizsgálatot indít az FIA (She)
A hét végi Formula–1-es Spanyol Nagydíjat követően a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) bejelentette, hogy rasszista megnyilvánulások miatt vizsgálatot indít, miután egy spanyol szurkoló feketére festett arccal drukkolt Lewis Hamilton ellen. A férfi az arca mellett a karjait is befestette, McLaren feliratú pólót viselt, és egy F1-es kormánykereket szorongatott.
máj. 11
11:27
Egyenlített a Boston és a Houston (Metropol)
A címvédő Boston Celtics egy ponttal nyert Orlandóban, a Houston Rockets pedig hazai pályán kerekedett felül a Los Angeles Lakersen, s ezzel mindkét csapat kiegyenlített főcsoport-elődöntős párharcában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
máj. 11
11:29
Videó: hihetetlen gól szinte nullszögből, Brazíliából! (She)
Nem mindennapi góllal győzte le a brazil másodosztályban a Sport Recife a Gremio Baruerit. Igor Nascimento Soares egy kontratámadás végén szinte az alapvonalról, amolyan Sándor Csikar-szögből talált a hálóba úgy, hogy a labdába előbb a kapus ért bele, aztán a léc, majd onnan pattant a gólvonal mögé.
máj. 11
11:45
Tenisz: győzelme ellenére Djokovics rontott a világranglistán (She)
Hiába nyerte meg hazai közönség előtt a belgrádi tornát Novak Djokovics az elmúlt hétvégén, a brit Andy Murray még így is megelőzte őt a hétfőn kiadott legfrisebb férfi tenisz-világranglistán, és feljött a harmadik helyre. Az élen továbbra is a spanyol Rafael Nadal áll, akinek előnye immár több mint 5000 pont a második helyet elfoglaló Roger Federerrel szemben.
máj. 11
11:47
Torna: a 22 éves Hídvégi Vid egyéniben brit egyetemi bajnok lett (She)
A Leeds Metropolitan Universityn tanuló Hídvégi Vid nyerte meg a hétvégén a brit egyetemi tornászbajnokságot.
máj. 11
11:49
Tenisz: Gasquet ártatlannak vallja magát a kokainügyben (She)
Ártatlannak vallotta magát Richard Gasquet francia teniszező, akinek márciusban kokaint találtak a szervezetében a miami tornán.
máj. 11
12:03
Tenisz: Serena Williams szerint a halottaknak is játszaniuk kell (She)
A női tenisz-világranglista második helyén álló Serena Williams a WTA Tour szervezőit hibáztatja, amiért szerinte a játékosoknak akár sérülten is pályára kell lépniük, különben megbüntethetik őket.
máj. 11
12:03
Őrizetben a fekete hátvéd (Blikk)
"Én 80 ezer fontot keresek hetente, te csak tíz fontot óránként"
máj. 11
12:05
Formula-1: Monacóban már a Red Bullnak is lehet új diffúzora (She)
A Formula–1-es versenysorozatban szereplő Red Bull-istállónál bejelentették, hogy szeretnék már a következő, két hét múlva megrendezendő Monacói Nagydíjon bevetni az új, duplafalú fenéklemezt. A Red Bull is azon csapatok közé tartozott, amelyek az idény elején még óvtak a Brawn, a Toyota és a Williams új diffúzorai miatt, ám beadványukat a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elutasította.
máj. 11
12:07
Világjátékok: biztató előjelek aerobikban, Roik 3. Chambéryben (She)
A hétvégén több sportolónk is jelentős versenyen tesztelte formáját a júliusi tajvani világjátékok előtt. Roik Zsolt rangos aerobik-viadalon lett harmadik, míg S. Kovács Ádám a karate Európa-bajnokságon csak kevéssel csúszott le a bronzéremről.
máj. 11
12:09
Fulham: Gera edzője is versenyben az Év menedzsere-címért (She)
Roy Hodgson, a Gera Zoltánt is a soraiban tudó, jelenleg a Premier League-ben az Európa-liga-indulást jelentő hetedik helyen álló Fulham menedzsere jó eséllyel pályázik az Év menedzsere-címre.
máj. 11
12:11
Angola: portugál edzővel vágnak neki a hazai Nemzetek Kupájának (She)
Az angolai hírügynökség, az Angop értesülései szerint portugál edző veszi át a helyi labdarúgó-válogatott vezetését, amelynek éléről április közepén mozdították el az addigi szövetségi kapitányt, Mabi de Almeidát.
máj. 11
12:21
Bilbao: húszezer szurkoló nézte meg az edzést a kupadöntő előtt (She)
Bilbaóban szinte mindenki a spanyol Király-kupa szerdai döntőjére készül. Legalábbis az Athletic tegnapi, a finálé előtti utolsó hazai edzésén közel húszezer szurkoló volt jelen.
máj. 11
12:39
Ligahitel: kormánygarancia nélkül felszámolhatják az Advertumot (She)
Bajba kerülhet a 3.1 milliárdos ligahitelt átvállaló Advertum Kft., ha beigazolódnak azok a híresztelések, melyek szerint az új kormánytól nem kapja meg a beígért állami kezességvállalást, és nem jut hozzá az 5.2 milliárdos hitelhez – értesült a Népszabadág Online. Az Advertumnak ugyanis a hitel elmaradása esetén is vissza kell fizetnie, amire garanciát vállalt, ez pedig könnyen a cég…
máj. 11
12:41
Juventus: versenyképességet követel Buffon a klub vezetőitől (She)
Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa elmondta, azt kérte a klub vezetőitől, biztosítsák, hogy a csapat a következő három-négy évben versenyben lesz a nagy trófeákért.
máj. 11
12:43
Európa Liga: Norvég, dán és skót indulási jog sportszerűségért (She)
Norvégia, Dánia és Skócia plusz helyet kapott a labdarúgó UEFA-kupát a következő idénytől felváltó Európa Ligában a sportszerűségi verseny alapján.

Keresés