2009. május 15. péntek

máj. 15
5:09
Tigrisként küzdjetek! (Blikk)
Az ETO sérült irányítója a lelátón szurkol a Viborg elleni BL-döntő visszavágóján
máj. 15
5:11
Sipos két gólt rúgott, mégis megbüntették (Blikk)
A sírból hozta vissza az egyik pontot a Haladás
máj. 15
5:13
Kovács Zoltán: kedvencből ellenfél (Blikk)
A Nagytétény futballistája mindig nyerni akar, de a kupavereség nem bosszantja
máj. 15
6:57
Rögzíteni kellett Overdose mellső lábait! (Infostart)
A kelleténél még mindig lassabban javul Overdose lába - mondta az Inforadio.hu kérdésére a ló tulajdonosa. Mikóczy Zoltántól megtudtuk: patacipőket húztak a ló lábára, nehogy elmozduljon a patacsont.
máj. 15
6:57
NHL: a Detroit és a Carolina nyerte meg a 7. meccset (She)
Az NHL rájátszásának legutóbbi játéknapján biztos volt, hogy a Detroit–Anaheim és a Boston–Carolina párharc is eldől, mivel mindkettőben hetedik összecsapásra került sor. A Detroit Daniel Cleary három perccel a vége előtt szerzett góljával győzött, míg a Carolina hosszabbításban nyert 3–2-re.
máj. 15
7:39
Tó-futás Tatán (Metropol)
Vasárnap 62. alkalommal rendezik meg Tatán a hagyományos futóversenyt az Öreg-tó körül. A 14, 7 és 2 kilométeres távokra kizárólag a helyszínen, az Építők parkjában lévő rajtnál lehet nevezni, tíz óra előtt.
máj. 15
7:39
A magyar világbajnok már nem is indul a hét végi Francia Nagydíjon (Behaviour)
Döbbenetes hír látott napvilágot: gyorsasági motoros világbajnokunk, Talmácsi Gábor azonnali hatállyal felbontotta a szerződését a Jorge Aspar Martinez nevével fémjelzett Balatonring Teammel, és már a hét végi, világbajnoki futamon, Le Mans-ban sem áll rajthoz. Stefano Favaro menedzser lapunknak elmondta, nem adják fel az idei szezont, más csapatot keresnek, mert Talmácsi az eredményeivel már…
máj. 15
7:57
Futócsapatok váltóversenye a Parlament körül (Metropol)
Szombaton kerül sor a 16. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóversenyre a budapesti Kossuth téren. Az eseményen résztvevők három versenyszám, a 9:30-kor rajtoló minimaraton, a 11:00 órakor induló félmaraton és a maraton közül választhatnak.
máj. 15
8:09
Blackburn: a Rovers vinné Jerome Rothent a PSG-től (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Blackburn Rovers labdarúgócsapata a nyáron szerződtetné Jerome Rothent, a PSG balszélsőjét.
máj. 15
8:45
Libertadores-kupa: nyolc között az Estudiantes és a Cruzeiro (She)
A Libertadores-kupa legutóbbi játéknapja után már csak egy kiadó hely maradt a legjobb nyolc között. A nyolcaddöntő visszavágóján a Cruzeiro hazai pályán is legyőzte a Universidad de Chilét, míg az Estudiantes idegenben megőrizte háromgólos előnyét.
máj. 15
8:47
Ökölvívás: Pacquiao visszavonulhat, politikus lenne (She)
A fülöp-szigeteki GMA News TV csatornának a napokban adott interjúja során, a világ jelenlegi legjobb öklözőjének tartott Manny Pacquiao megpendítette, hogy legközelebbi, egyben karrierje utolsó összecsapására 2009 októberében kerülhet sor.
máj. 15
9:03
FTC: a jamaicai légiósokat behívták hazájuk válogatottjába (She)
Tovább csökkent a Ferencváros kerete, a csapat három jamaicai futballistája – Rafe Wolfe, Wolry Wolfe és Jason Morrison – a válogatott meghívásának tesz eleget.
máj. 15
9:21
A Barcát, az Intert és a Man Unitedet már Overdose sem érné utol (Infostart)
Valószínűleg bajnokavatás lesz a hétvégén a három legerősebb bajnokságban. A papírforma azt ígéri, hogy az Inter sorozatban negyedszer, a Man United sorozatban harmadszor, a Barcelona pedig 2006 után ismét, szerdai kupagyőzelme után pedig duplázva szerez bajnoki címet. Mindhárom országban nagy harc várható a kiesés elkerüléséért.
máj. 15
9:21
REAC: a 37 éves Erős Károly új csapatot kereshet magának (She)
Két szezon után távozik Erős Károly a REAC-tól. A középpályásnak a szezon végéig szól a szerződése, amelyet nem hosszabbítanak meg.
máj. 15
10:15
Alaptalannak tartja Talmácsi állításait a Balatonring Team (Infostart)
Meglepte a Balatonring Teamet, hogy Talmácsi Gábor és menedzsmentje egyoldalúan felbontotta szerződését a csapattal csütörtökön. Az istálló közleményében azt írja, visszautasítja azokat az állításokat, melyek szerződésszegéssel vádolják a csapatot.
máj. 15
10:15
Serie A: a Juventus zárt kapuk mögött fogadja az Atalantát (She)
Zárt kapuk mögött kell lejátszania a Juventus labdarúgócsapatának következő hazai mérkőzését, az Atalanta ellen, vasárnap – közölte az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) csütörtök este.
máj. 15
10:15
Tízmilliós fehérvári prémium (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR – Hasznot hozott a Fehérvárnak, hogy a másodosztályú Pécs 3-1-es legyőzésével megnyerte a Ligakupát. Húszmillió forintot fizet a fociszövetség a klubnak a sikerért, s ebből kapnak a játékosok.
máj. 15
10:21
Zárt kapuk mögött játszik a Juventus vasárnap (Metropol)
Szurkolók nélkül játszik a Juventus labdarúgócsapata a következő hazai mérkőzésen, az Atalanta ellen, vasárnap - közölte az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) csütörtök este.
máj. 15
10:33
Serie A: Crespo egy évre a Fiorentina játékosa lehet (She)
Olasz források szerint a Fiorentina megegyezett Fernando Hidalgóval, aki nem más, mint a jelenleg az Interben futballozó Hernán Crespo ügynöke.
máj. 15
10:33
Szávay legyőzte Azarenkát (Blikk)
Jó formában van a magyar teniszezőnő Madridben
máj. 15
10:35
Póker: a vietnami Scotty Nguyen is beadta a derekát (She)
Scotty Nguyen is szerződött egy online pókerteremmel, ahogy Lee Jones is újra egy internetes terem szolgálatába áll.
máj. 15
10:37
MotoGP: Talmácsi csapata készen áll a Francia Nagydíjra (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-s kategóriájában szereplő Talmácsi Gábor csapata, a Balatonring Team ma hivatalos közleményben utasította vissza a versenyző csütörtökön megfogalmazott vádjait, és értetlenül áll a szerződésbontás előtt.
máj. 15
10:39
Hoppá! Dagad a botrány a Talmácsi-ügy körül (Behaviour)
A Balatonring Team visszautasította és minden alapot nélkülözőnek nevezte a vele csütörtökön szerződést bontó Talmácsi Gábor és menedzsmentje vádjait, amelyek szerint nem biztosított megfelelő hátteret a magyar motoros szerepléséhez.
máj. 15
10:51
Világjátékok 2009: Krajcsák Márkék a 32-es főtáblán (She)
Krajcsák Márk eddigi pályafutásának fontos mérföldköve volt a 2005-ös duisburgi világjátékok. A magyar fallabdás négy évvel ezelőtt a 9. helyet szerezte meg, azóta pedig folyamatos és kétségbevonhatatlan a fejlődése.
máj. 15
11:09
Madridba költözhet Valencia (Infostart)
A Manchester United által is csábított ecuadori középpályás, Luis Antonio Valencia lehet a Real Madrid első igazolása a nyáron. A Wigan játékosáért 16 millió fontot kínál a spanyol egyesület.
máj. 15
11:09
Görögország: Madridból igazolhat védőt a Panathinaikosz (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Atlético Madrid felbontotta a görög védő, Jurkasz Szeitaridisz szerződését, aki nem jelent meg a csapat Gijón elleni bajnokiján. A hírek szerint az Európa-bajnok védő visszatér hazájába.
máj. 15
11:27
Manchester United: Ferdinand az Arsenal ellen sem játszik (She)
Nem lép pályára a vádlisérüléssel bajlódó Rio Ferdinand a hétvégi, Manchester United–Arsenal bajnokin, amelyen a hazai csapat bajnok lehet, ha legalább egy pontot szerez.
máj. 15
11:45
Felkészülési mérkőzés: argentin-orosz augusztusban (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy a dél-amerikai ország válogatottja augusztus 12-én Oroszország ellen játszik felkészülési mérkőzést.
máj. 15
11:45
Szurkolóival szeretne ünnepelni a Ferencváros (Blikk)
Szurkolói rendbontása miatt zárt kapuk mögött játssza szombaton az FTC a Kazincbarcika elleni NB II-es meccsét. Így a focicsapat nem ünnepelheti a drukkerekkel, hogy három év után visszakerült az élvonalba.
máj. 15
12:03
Hegymászás: havazás miatt csúszik a Manaslun a támadás (She)
A „Magyarok a világ nyolcezresein” 2009-es Manaslu-expedíciójának hétvégi csúcstámadási kísérlete tolódik, mivel a lehullott hómennyiség olyan nagy, hogy az Erőss Zsoltból, Kollár Lajosból, Szabó Leventéből és Barna Dánielből álló csapatnak egyelőre a táborok megtisztításával kell foglalkoznia.
máj. 15
12:21
Kerékpár: Armstrong és csapata tüntet az elmaradt bérek miatt (She)
Az Astana csapatánál régóta gondok vannak a bérek kifizetésével, és ez ellen a kazah csapat tagjai, köztük Lance Armstrong a Giro d’Italia pénteki szakaszán tüntetnek oly módon, hogy elfedik a trikójukon szereplő szponzoraik nevét.
máj. 15
12:27
Itt a legújabb fejlemény a Talmácsi-ügyben! (Behaviour)
Talmácsi Gábor biztos benne, hogy hamarosan, egy-két versenyen belül visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyébe és bízik menedzserében, Stefano Favaróban, aki jelenleg a hétvégi Francia Nagydíj helyszínén tárgyal a lehetőségekről.
máj. 15
12:39
Serie A: Diego örül, hogy álmai helyszínén szerepelhet (She)
A brazil karmester, Diego átigazolási ügye közel van a megállapodáshoz, a hírek szerint 15-20 millió font körüli összegért igazol át a Werder Bremenből az olasz rekordbajnok Juventushoz.
máj. 15
12:57
U17-es labdarúgó Eb: Hollandia legyőzte Svájcot az elődöntőben (She)
A Németországban zajló U17-es labdarúgó Eb a végéhez közeledik, pénteken már az elődöntőt rendezik. Az első találkozón Hollandia 2–1-re legyőzte Svájcot, így elsőként a németalföldi válogatott jutott be a vasárnapi döntőbe.
máj. 15
13:03
Hamilton ideges a Forma-1-ben történtek miatt (Metropol)
A világbajnoki címvédő brit Lewis Hamilton nyugtalan a Forma-1-es csapatok és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) között zajló vita miatt, amely a 2010-re tervezett szabályok miatt robbant ki - írja a The Times című angol napilap pénteki száma.
máj. 15
13:15
Ferencváros: előrébb hozták a Baktalórántháza elleni meccset (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában eredetileg május 23-án, szombaton 18.00 órakor rendezték volna a Baktalórántháza VSE–Ferencváros mérkőzést, ám az MLSZ a Ferencváros és a Baktalórántháza közös kérelmére 16.00 órára írta ki a kezdés új időpontját – adta hírül a 100% Fradi.
máj. 15
13:33
Nem megy csődbe a nagylelkű Dárdai Pál (Infostart)
Dárdai Pál nem megy tönkre anyagilag, noha a Hertha szurkolóinak azt ígérte, hogy sörben "fürödhetnek" a Schalke elleni szombati mérkőzés után.
máj. 15
13:39
Talma biztos a visszatérésben (Metropol)
Talmácsi Gábor biztos benne, hogy hamarosan, egy-két versenyen belül visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyébe és bízik menedzserében, Stefano Favaróban, aki jelenleg a hétvégi Francia Nagydíj helyszínén tárgyal a lehetőségekről.
máj. 15
13:39
Talmácsi: "Nagyon kellemetlen szituációban vagyok" (Behaviour)
Talmácsi Gábor biztos benne, hogy hamarosan, egy-két versenyen belül visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyébe és bízik menedzserében, Stefano Favaróban, aki jelenleg a hétvégi Francia Nagydíj helyszínén tárgyal a lehetőségekről.
máj. 15
13:51
Manchester United: Rooney reméli, hogy Tévez marad a klubnál (She)
A Premier League listavezetője, a Manchester United angol támadója, Wayne Rooney sürgeti csapatát, hogy állapodjanak meg Carlos Tévezzel.
máj. 15
13:57
Laursen visszavonult, jöhet Juhász (Metropol)
Folyamatos térdsérülései miatt bejelentette visszavonulását Martin Laursen, az Aston Villa dán labdarúgója.
máj. 15
14:27
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
máj. 15
14:45
Blog: Fülöpék történelmük legfontosabb meccsére készülnek (She)
Újabb írással jelentkezett az NSO blogzónájában olvasható blogjában Fülöp Márton, a Sunderland magyar válogatott kapusa. A labdarúgó szerint klubja történetének legfontosabb meccsére készülnek. Ezenkívül leírja véleményét a Sunderland szurkolóiról, valamint a magyar U19-es válogatottról.
máj. 15
15:03
Vízilabda: a bronzéremért küzd a Honvéd és az FTC (She)
A pólóbajnokság döntőjére még egy hetet várnunk kell ugyan, de addig sem maradunk izgalmak nélkül, mivel péntektől a bronzéremét küzd a Domino-Honvéd és az FTC-Aprilia-Fisher Klíma.
máj. 15
15:05
Jégkorong: a Medvescak Zagreb lesz az EBEL tizedik csapata (She)
Az osztrák jégkorongliga, az EBEL kétnapos értekezlete első napján hivatalos lett, hogy a horvát Medvescak Zagreb lesz a bajnokság tizedik csapata a költségvetését a harmadával csökkentő és ezért csak a másodosztályban induló Tiroler Wasserfkraft Innsbruck helyett.
máj. 15
15:07
Olympiakosz: jelenlegi bére háromszorosát kínálják Bölöninek (She)
A belga labdarúgó-bajnokság jelenleg második helyén álló Standard Liege vezetőedzőjének, Bölöni Lászlónak a nyáron lejár a szerződése klubjánál, és a sport.be értesülései szerint a görög bajnok Olympiakosz állítólag olyan ajánlatott tett neki, amelynek értelmében jelenlegi fizetésének háromszorosát kapná, évi 1.5 millió eurót.
máj. 15
15:09
MotoGP: Iannone volt a leggyorsabb a nyolcadlitereseknél (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíjának első szabadedzésén a 125 kcm-s kategóriában az Apriliával versenyző olasz Andrea Iannone érte el a legjobb időt. Második helyen márkatársa, a spanyol Julian Simon végzett.
máj. 15
15:21
Wolfsburg: a „farkasok” megtalálták Felix Magath utódját? (She)
A Kicker információi szerint Armin Veh lesz a szezon végén a Schalkéhoz távozó Felix Magath utódja a német bajnoki listavezető VfL Wolfsburg kispadján.
máj. 15
15:39
MotoGP: Dovizioso volt a leggyorsabb a királykategóriában (She)
Az olasz Andrea Dovizioso volt a leggyorsabb a királykategória Francia Nagydíjának első szabadedzésén. A második leggyorsabb időt az ausztrál Casey Stoner, a harmadikat a francia Randy De Puniet motorozta.
máj. 15
15:45
Mauresmo már túl sok volt (Metropol)
Szávay Ágnes számára a negyeddöntő jelentette a végállomást a madridi, salakpályás tenisztorna 3,5 millió euró összdíjazású női versenyében. A magyar teniszező pénteken három szettben, 2 óra 10 perc alatt kikapott a francia Amélie Mauresmótól.

Keresés