2009. május 31. vasárnap

máj. 31
0:21
Videó: Özil gólja kupagyőzelmet ért a Werder Bremennek (She)
Egy óriási kapushiba okozta Király Gábor csapatának, a Bayer Leverkusennek vesztét a Német Kupa döntőjében, Mesut Özil ugyanis René Adler lábai között lőtte a finálé egyetlen gólját! Nézze meg a szerencsés találatot!
máj. 31
0:39
Videó: így nyerte meg a francia bajnokságot a Bordeaux! (She)
A Girondins Bordeaux Gouffran fejesgóljával nyert a Caen otthonában, s tíz év elteltével ismét elhódította a francia bajnoki trófeát. Nézze meg a győztes gólt!
máj. 31
0:43
Szlovénia: az Interblock Ljubljana a kupagyőztes (She)
Az Interblock győzelmével ért véget a Szlovén Kupa 2008–2009-es kiírása, miután a ljubljanai csapat a döntőben a Koper ellen nyert. A végeredmény: 2–1 lett.
máj. 31
0:47
Kézilabda: a Valladolid győzelmével zárult a férfi KEK (She)
A férfi KEK-döntő visszavágóján 24–23-ra győzött a Valladolid a negyeddöntőben a Pick-Szegedet búcsúztató német Nordhorn (tavaly EHF-kupagyőztes) ellen.
máj. 31
0:51
Szlovákia: Marek Mintál SMS-ben mondta le a válogatottságot (She)
Marek Mintál, a Nürnberg csatára különösebb indoklás nélkül, SMS-ben mondta le a válogatottságot.
máj. 31
1:15
Videó: a világ legjobb csapata döntetlennel zárta a bajnokságot! (She)
Kis híján kikapott a történelmet író FC Barcelona a spanyol bajnokság záró fordulójában. A katalánok a Deportivo La Coruna otthonában a 89. percben tudtak csak egyenlíteni Samuel Eto'o révén. Tekintse meg az 1–1-es döntetlennel záruló összecsapás góljait!
máj. 31
5:45
Elnézést kér az Újpest (Blikk)
BUDAPEST ‒ Botrányosan ért véget az Újpest– Fehérvár NB I-es bajnoki. Miután a bíró lefújta a mérkőzést, lila-fehér drukkerek özönlöttek a játéktérre. Ereklyéket gyűjtöttek be, majd megdobálták a fehérvári drukkereket. Közben a pályán egy biztonsági ember megütötte Marko Andicot (25), a vendégek focistáját.
máj. 31
5:47
Szeretne a nyolc közé jutni Szávay (Blikk)
PÁRIZS ‒ Ismét Szávay Ágnest (20) csodálja a teniszvilág. A magyar sportoló 2007-es sikerei után játékban visszaesett, korábbi 13. pozíciója után már csak 31. helyen áll a világranglistán.
máj. 31
5:49
A Debrecen győzelemmel ünnepelt (Blikk)
DEBRECEN ‒ Győzelemmel búcsúzott közönségétől és a 2008/2009 évadtól a DVSC-TEVA labdarúgócsapata, amely már egy hete Diósgyőrben bebiztosította negyedik bajnoki címét.
máj. 31
5:51
Bajnok a vízben a Vasas (Blikk)
EGER ‒ Össznépi fürdőzéssel zárult az idei vízilabda-bajnokság. A fi nálé negyedik összecsapásán a Vasas 10-8-ra nyert Egerben, ez pedig azt jelentette, hogy az angyalföldiek sorozatban harmadik bajnoki címüket gyűjtötték be.
máj. 31
6:57
Alpesi sí: három hónap után újra edzett Daniel Albrecht (She)
Három hónapos kórházi kezelésének befejeződése után először csatlakozott a svájci alpesisí-válogatott edzőtáborához a világbajnok Daniel Albrecht, aki január 22-én, egy kitzbüheli edzésen hatalmasat bukott, majd három hétig mesterséges kómában volt.
máj. 31
7:15
NHL: a Red Wings otthon megnyerte a nagydöntő első meccsét (She)
A címvédő Detroit Red Wings Pittsburgh Penguins elleni 3–1-es sikerével vette kezdetét az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) nagydöntője. Ezzel a Detroit 1–0-ra vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó Stanley-kupa-döntőben. A felek legközelebb magyar idő szerint hétfő hajnalban találkoznak, a meccs helyszíne ismét Detroit lesz.
máj. 31
7:17
Kecskemét: jövőre is Tomiszlav Szivics lesz a csapat edzője (She)
A szombat esti KTE-Ereco–DVTK élvonalbeli mérkőzést megelőzően a hazai hangosbemondó bejelentette, hogy a következő idényben is a csapat jelenlegi edzője, Tomiszlav Szivics ül majd a kispadon. Korábban a szerb edzőt tartották az Újpest megüresedett vezetőedzői posztjának betöltésére legesélyesebbnek – számolt be róla a kesport.hu.
máj. 31
8:09
NBA: az Orlando lesz a Lakers ellenfele a nagydöntőben (She)
Magyar idő szerint vasárnapra virradóra lejátszották az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti Főcsoportjának döntőjében a párharc hatodik, s mint kiderült, egyben utolsó mérkőzését is, amelyen az Orlando Magic 103–90-re legyőzte a Cleveland Cavaliers csapatát és ezzel bejutott a nagydöntőbe, miután 4–2-re megnyerte a párharcot.
máj. 31
8:45
Kerékpár: sikerült McEwen műtétje, visszatérhet egy hónap múlva (She)
Sikeres műtéten esett át Robbie McEwen ausztrál kerékpáros, így van még némi esélye arra, hogy indulhasson az öt hét múlva kezdődő Tour de France-on.
máj. 31
9:03
Newcastle: gyorsan eladná a klubot a tulajdonos, Mike Ashley (She)
Mike Ashley a Newcastle United – szurkolók által – sokat támadott tulajdonosa kijelentette, hogy a lehető leggyorsabban szeretné eladni az elmúlt hétvégén a másodosztályba kiesett csapatát.
máj. 31
9:21
A Stanley Kupáért a Detroitnál az előny (Metropol)
A címvédő Detroit Red Wings 3-1-re nyert a vendég Pittsburgh Penguins ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Stanley Kupa-döntőjének első mérkőzésén.
máj. 31
9:39
Roland Garros: Szávay Ágnes 11-kor kezd Cibulková ellen (She)
Javában zajlik a francia nemzetközi teniszbajnokság, és még mindig van magyar résztvevője a tornának Szávay Ágnes személyében. A női egyesek mezőnyében a legjobb 8 közé jutásért a szlovák Dominika Cibulková lesz ellenfele, még hozzá a Suzanne Lenglen aréna salakján, ahol két napja könnyed győzelmet aratott Venus Williams fölött. Szávay az első meccset játssza a Lenglenben, vagyis délelőtt 11-kor…
máj. 31
9:39
Több ezren éltették a bajnok Debrecent (Metropol)
Többezres tömeg gyűlt össze szombat este a debreceni Kossuth téren, hogy megünnepelje a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának öt éven belül szerzett negyedik bajnoki címét.
máj. 31
9:57
Újra edzésben a kómába esett síző (Metropol)
Három hónapos kórházi kezelésének befejeződése után először csatlakozott a svájci alpesisí-válogatott edzőtáborához a világbajnok Daniel Albrecht, aki január 22-én, egy kitzbüheli edzésen hatalmasat bukott, majd három hétig mesterséges kómában volt.
máj. 31
10:15
Atlétika: minden idők 3. legjobb 200 méterét futotta Gay (She)
Minden idők harmadik legjobb 200-as eredményével tért vissza Tyson Gay a New Yorkban rendezett atlétikai viadalon. Az amerikai sprinter 19.58 mp-es idejénél csak a pekingi olimpián 19.30-as világcsúccsal diadalmaskodó Usain Bolt és az 1996-os atlantai játékokon 19.32-vel nyerő Michael Johnson futotta le gyorsabban a távot.
máj. 31
10:33
Botrányos mérkőzésen nyert a Pápa (Metropol)
A feljutásra esélyes csapatok mérkőzésén a Pápa 1-0-ra nyert a vendég Pécs ellen a Nyugati csoportban a labdarúgó NB II 28. fordulójának szombati rangadóján.
máj. 31
10:51
Lakers-Magic nagydöntő az NBA-ben (Metropol)
Az Orlando Magic hazai környezetben 13 ponttal nyert szombaton az alapszakaszgyőztes Cleveland Cavaliers az ellen, így 4-2-es összesítéssel bejutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjébe, ahol a Los Angeles Lakers lesz az ellenfele.
máj. 31
11:06
Tudta, hogy Magyarországon indult a búcsúzó Figo nemzetközi karrierje? (Infostart)
Egy bajnokság utolsó játéknapja a futballban nagyon gyakran egyben a búcsúk fordulója is. Mégsem gyakori, hogy egyetlen napon négy korábbi világklasszis is elköszönjön klubjától, s szinte biztosan a csúcsszintű futballtól. Paolo Maldini a Milanban, Pavel Nedved a Juventusban, Luis Figo és Patrick Vieira az Interben az utolsó mérkőzését játssza. Közülük az olasz és a portugál lezárja aktív…
máj. 31
11:09
Leverkusen: Labbadia a vezetőket bírálta, meneszthetik (She)
Német sajtóértesülések szerint a Bayer Leverkusen vezetősége menesztheti a vezetőedző Bruno Labbadiát, aki nagyon élesen kritizálta feljebbvalóit a Werder Bremen ellen elvesztett kupadöntő után.
máj. 31
11:27
Görögország: a gólerős Bobóval erősíthet a bajnok Olympiakosz (She)
Török sajtóértesülések szerint a görög bajnok és kupagyőztes Olympiakosz megegyezett a török Besiktast duplázáshoz segítő brazil csatár, Bobo átigazolásáról.
máj. 31
11:27
Czink kikapott Kuznyecovától (Metropol)
A világranglistán 62. Czink Melinda két játszmában, 6:1, 6:3-ra kikapott a hetedik helyen rangsorolt orosz Szvetlana Kuznyecovától szombaton, Párizsban, így a magyar jtékos nem jutott be a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjébe.
máj. 31
11:29
Haladás: újra Szombathelyre jöhet a nyár közepén az Arsenal (She)
Könnyen lehet, hogy nem egészen két hónap múlva a tavalyi évhez hasonlóan idén ismét Szombathelyre látogat az angol Arsenal együttese. A szombat éjszakai Fő téri ünneplésen ugyanis a többezres tömeg előtt bejelentették: csupán egy aláírás hiányzik ahhoz, hogy július 27-én ismét Haladás-Arsenal meccset rendezhessenek a Rohonci úti stadionban – számolt be róla a Vas Népe.
máj. 31
11:29
Federer is a nyolcaddöntőben (Metropol)
A második helyen kiemelt svájci Roger Federer szetthátrányból fordítva nyert szombaton a hazai közönség előtt szereplő Paul-Henri Mathieu ellen és bejutott a nyolcaddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 31
11:45
Hansa Rostock: Lisztes Krisztián nem hosszabbít csapatával (She)
A rostocki Ostsee-Zeitung információi szerint nem hosszabbítja meg szerződését a Hansával Lisztes Krisztián, a csapat rutinos magyar középpályása.
máj. 31
11:47
Oroszország: nem engedi külföldre osztrák védőjét a Szpartak (She)
A Szpartak Moszkva labdarúgócsapata négy ajánlatot is visszautasított, így osztrák válogatott védője, Martin Stranzl továbbra is az orosz fővárosban marad.
máj. 31
11:49
Újpest FC: Kabát Péter szerint a DVTK ellen elszakadt valami (She)
A hétvégén véget értek a labdarúgó élvonal küzdelmei, amelyben az Újpestnek ugyan hosszú ideig volt esélye a bajnoki cím megszerzésére, ám az utolsó fordulókra már nem volt reális lehetősége az aranyérem megszerzésére. Némi meglepetésre hosszú idő után visszakerült a válogatott bő keretébe a lila-fehérek támadója, Kabát Péter, aki sejti, hogy miért nem sikerült a bajnoki cím megszerzése.
máj. 31
12:21
MotoGP: a 125-ösöknél Bradley Smith győzött Mugellóban (She)
A brit Bradley Smith diadalmaskodott a gyorsaságimotoros-vb mugellói futamán, miután minimális különbséggel nagy csatában maga mögött tudta tartani Nicolás Terolt. A harmadik helyen Julian Simont intették le.
máj. 31
12:23
Vízilabda: Kemény Dénes tizennyolcas vb-keretet hirdetett (She)
Kemény Dénes szövetségi kapitány vasárnap kihirdette a július-augusztusi világbajnokságra készülő férfi vízilabda-válogatott keretét, amelyben a 13 pekingi olimpiai bajnok közül kilenc kapott helyet. A nemzeti együttes honlapja, a www.vlv.hu által közzétett 18 fős listáról hiányzik a tavalyi ötkarikás aranyéremmel a tarsolyában a válogatottságot lemondó, háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor,…
máj. 31
12:25
Bp. Honvéd: Vincze Zoltánt és négy légiósát elküldte a klub (She)
Vasárnap délelőtt a Soproni Liga élvonalában szereplő és a héten a Magyar kupát megnyerő Budapest Honvéd honlapján rövid közlemény jelent meg, amely szerint négy légiós és Vincze Zoltán szerződését felbontotta a klub.
máj. 31
12:54
Kemény Dénes keretet hirdetett a világbajnokságra (Infostart)
Kemény Dénes szövetségi kapitány vasárnap kihirdette a július-augusztusi világbajnokságra készülő férfi vízilabda-válogatott keretét, amelyben a 13 pekingi olimpiai bajnok közül kilenc kapott helyet.
máj. 31
12:57
Manchester Utd.: Kuszczaknak elege van, kölcsönbe menne (She)
Kölcsönben szeretne szerepelni a 2009–2010-es szezonban Tomasz Kuszczak, a Manchester United labdarúgócsapatának lengyel kapusa, aki a kevés játéklehetőségre panaszkodott.
máj. 31
12:57
Kemény Dénes kijelölte keretét a római vb-re (Metropol)
Kemény Dénes szövetségi kapitány vasárnap kihirdette a július-augusztusi világbajnokságra készülő férfi vízilabda-válogatott keretét, amelyben a 13 pekingi olimpiai bajnok közül kilenc kapott helyet.
máj. 31
13:12
Véget ért Szávay menetelése (Infostart)
Kiesett Szávay Ágnes a francia nyílt teniszbajnokságon. A magyar játékos a nyolcaddöntőben 6:2, 6:4-re kapott ki a szlovák Dominika Cibulkovától.
máj. 31
13:15
Roland Garros: Szávay Ágnes két szettben búcsúzott (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság 8. napján a Suzanne Lenglen aréna első meccsének két résztvevője, Szávay Ágnes és a szlovák Dominika Cibulková, a negyeddöntőért küzdöttek egymással a Roland Garros második legnagyobb arénájában. A meccs végére szépen megtelő stadion közönsége azt láthatta, ahogy a pénteken még Venus Williamst kiejtő magyar lány szépen módszeresen „kivégzi saját magát.”…
máj. 31
13:17
Németország: bombák sorát találták a stuttgarti stadion átépítésénél (She)
Tizennyolc, a második világháborúból származó bombát találtak a munkások a stuttgarti Mercedes-Benz-Arena átépítésénél, melyeket tűzszerészek segítségével hatástalanítottak.
máj. 31
13:19
MotoGP: szenzációs hajrában Pasini nyert a 250-eseknél (She)
Mattia Pasini győzelmével zárult az esőáztatta Olasz Nagydíj a 250 kcm-es kategóriában a gyorsaságimotoros-vb-n. A szenzációs hajrában Marco Simoncellit maga mögött tartó Pasini a Tóth-csapat első futamgyőzelmét aratta. A harmadik helyen Alváro Bautista végzett, Tóth Imre a 15. helyen hozta be motorját, az élete első vb-futamát teljesítő Németh Balázs a 16. helyen fejezte be a futamot.
máj. 31
13:33
Roland Garros: a 4. kiemelt Babos Tímea győzelemmel kezdett (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság juniorversenyében a lányok között a negyedik helyen kiemelt Babos Tímea két sima szettben legyőzte a brit Hannah Jonest, és bejutott a legjobb 32 közé. A következő fordulóban az orosz Kszenia Kirillova ellen lép majd pályára. A női verseny másik magyar indulója, Susányi Zsófia ma délután kezd a 12. helyen kiemelt ausztrál, Olivia Rogowska ellen.
máj. 31
13:33
Szávay búcsúzott a nyolcaddöntőben (Metropol)
A 29. helyen kiemelt Szávay Ágnes két szettben kikapott a 20. helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulkovától a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.
máj. 31
14:09
Roland Garros: Szafina egy óra alatt legyőzte Rezait (She)
Mindössze 53 perc alatt eltüntette a francia nemzetközi teniszbajnokság mezőnyéből a világelső Dinara Szafina a hazaiak üdvöskéjét, Aravane Rezait, amikor 6:1, 6:0 arányban megsemmisítette. A francia reményeket a Roland Garroson már csak Virginie Razzano táplálja a női egyes mezőnyében.
máj. 31
14:11
Franciaország: Henry kihagyja a nemzeti csapat júniusi meccseit (She)
Térdfájdalmak miatt nem játszhat a francia labdarúgó-válogatott Nigéria és Törökország elleni mérkőzésein Thierry Henry, a Barcelona csatára.
máj. 31
14:13
Spanyolország: bundázásra akarták rávenni a Castellón labdarúgóit? (She)
Az El Mundo értesülései szerint a spanyol másodosztályban szereplő Castellón játékosait megpróbálták megvesztegetni a Zaragoza elleni áprilisi bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt.
máj. 31
14:27
Palermo: Miccoli után Tedesco is hosszabbított a klubbal (She)
Azok után, hogy Fabrizio Miccoli két évvel meghosszabbította 2010-ben lejáró szerződését az olasz első osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Palermóval, most a 37 éves Giovanni Tedesco is elkötelezte magát a klubhoz.
máj. 31
14:29
Oroszország: 90. percben lőtt góllal nyerte meg a kupát a CSZKA (She)
A CSZKA Moszkva csapata nyerte meg az Orosz Kupa 2008–2009-es kiírását, miután a döntőben 1–0-ra legyőzte a bajnok Rubin Kazanyt.
máj. 31
14:42
Magyar csapat motorosa nyerte az Olasz Nagydíjat (Infostart)
A 250 kcm-esek között induló Tóth Imre 15., míg Németh Balázs 16. lett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság mugellói Olasz Nagydíján. A győzelmet Mattia Pasini, a Tóth-csapat tagja szerezte meg.

Keresés