2010. október 12. kedd

okt. 12
14:00
Felkészülés: Új-Zéland négy döntetlen után kapott ki Paraguaytól (She)
A paraguayi labdarúgó-válogatott 2–0-ra megverte Új-Zélandot felkészülési mérkőzésen Wellingtonban.
okt. 12
14:02
Magazin: megjelent a Sport & Style őszi száma (She)
Az október 12-én megjelenő Sport & Style-ban olvashat Teddy Riner cselgáncsvilágbajnokról, Sowunmi Thomasról, Jenson Buttonról és Vadócz Krisztiánról.
okt. 12
14:12
Formula-1: Jenson Buttont rocksztárnak nézték a repülőtéren (She)
Vicces szituációban találta magát a Japán Nagydíjról hazatérő Jenson Button, akit a Heathrow repülőtéren összekevertek a Coldplay zenekar énekesével.
okt. 12
14:12
Babos Tímea az MTK-ba igazolt (Metropol)
A junior tenisz-világranglistán jelenleg második Babos Tímea Sopronból az MTK-ba igazolt és a jövőben minden idők egyik legjobb magyar női játékosa, Temesvári Andrea készíti fel a versenyekre.
okt. 12
14:14
Profi ökölvívás: Haye ellen fogadnak a brit nehézsúlyúak (She)
Óriási figyelem és érdeklődés kíséri Angliában a nehézsúlyú WBA-világbajnok David Haye és kihívója, az egykori amatőr kiválóság Audley Harrison november 13-i összecsapását. A találkozó toronymagas esélyesének a világbajnok számít, azonban vannak, akik szerint Harrison képes lehet meglepetést okozni. Ebbe a körbe tartozik a felek két honfitársa, Derek Chisora és Martin Rogan is, akik, mint…
okt. 12
14:30
Újabb fordulat Liverpoolban (Infostart)
Peter Lim szingapúri üzletember korábbi ajánlatát megemelve, 320 millió fontért (mintegy 100 milliárd forint) vásárolná meg a Liverpool labdarúgóklubot, és további 40 millió fontot szánna játékosvásárlásra.
okt. 12
14:30
Tenisz: Babos az MTK-ba igazolt, Temesvári lesz az edzője (She)
A junior tenisz-világranglistán jelenleg második Babos Tímea Sopronból az MTK-ba igazolt és a jövőben minden idők egyik legjobb magyar női játékosa, Temesvári Andrea készíti fel a versenyekre.
okt. 12
14:32
Videó: íme, Brett Favre rekordot jelentő 500. touchdownpassza! (She)
Mint arról beszámoltunk, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) ötödik fordulójának hétfő esti rangadóján a Minnesota Vikings 29–20-ra kikapott a New York Jetstől. A Vikingek bár vereséget szenvedtek, irányítójuk, a 41 éves Brett Favre karrierje 500. TD-passzát osztotta ki, amivel rekorder lett.
okt. 12
14:34
Válogatott: Ha csak a vereséget akarjuk elkerülni, sosem nyerünk - Szabics (She)
Labdarúgó-válogatottunk Helsinkiben Finnország ellen játszik Eb-selejtezőt ma 17.30 órás kezdéssel. Szabics Imre, a Sturm Graz légiósa szerint nemzeti együttesünknek a biztonsági játék helyet bátran fel kellene vállalnia a nyílt csatát, méghozzá a három pont megszerzésének reményében.
okt. 12
14:36
Labdarúgó MK: egy nappal korábban játszana Barcson a Győri ETO (She)
A Győri ETO egy nappal korábban játszaná le az eredetileg október 27-re kiírt, Barcs elleni Magyar Kupa-mérkőzését – olvasható az élvonalbeli klub honlapján.
okt. 12
14:48
Válogatott: Ha a vereséget akarjuk elkerülni, sosem nyerünk - Szabics (She)
Labdarúgó-válogatottunk Helsinkiben Finnország ellen játszik Eb-selejtezőt ma 17.30 órás kezdéssel. Szabics Imre, a Sturm Graz légiósa szerint nemzeti együttesünknek a biztonsági játék helyet bátran fel kellene vállalnia a nyílt csatát, méghozzá a három pont megszerzésének reményében.
okt. 12
14:50
Mainz: Szalai iránt a Hannover és a Palermo is érdeklődik? (She)
Német sajtóértesülés szerint a Hannover szeretné megszerezni a német labdarúgó-bajnokságban listavezető Mainz magyar válogatott csatárát, Szalai Ádámot.
okt. 12
14:52
NSO Tv: Francesco Totti vehette át a 2010-es Golden Foot-díjat (She)
Mint arról már beszámoltunk, Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya vehette át az Aranyláb-díjat tegnap este Monte-Carlóban, a Fairmont-szálloda dísztermében az idei Golden Foot-gálán. Tekintse meg a díjátadót!
okt. 12
15:06
Jégkorong: a Ferencváros új vezetőedzőjét meglepte a felkérés (She)
Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Ferencváros jégkorongcsapata menesztette Hakan Nygren vezetőedzőt. A helyére kinevezett, eddig az utánpótlással foglalkozó Prakap Gábor elmondta, meglepte a felkérés.
okt. 12
15:08
Videó: a félpályáról vette be az izlandiak kapuját a skót játékos (She)
Zseniális gólt szerzett az U21-es skót válogatott labdarúgó, Christopher Maguire az Izland elleni korosztályos Európa-bajnoki selejtező visszavágóján (1–2). A fiatal játékos a bekapott gól után a kezdőkörből ívelt az északiak kapujába. Bár a találat szép volt, Skócia kettős vereséggel, 4–2-es összesítéssel búcsúzott, Izland pedig ott lesz a 2011-es dániai kontinenstornán.
okt. 12
15:24
Tenisz: Patty Schnyder továbbjutott, Alizé Cornet kikapott Linzben (She)
A linzi WTA-torna első fordulójában a svájci Patty Schnyder győzött, míg a francia Alizé Cornet két sima játszmában 6:1, 6:3-as vereséget szenvedett a cseh Renáta Vorácovától.
okt. 12
15:26
Kézilabda: tiszteletbeli elnökét gyászolja a sportág (She)
Hetvenhat éves korában kedden elhunyt Madarász István, a Magyar Kézilabda-szövetség tiszteletbeli elnöke.
okt. 12
15:28
Videó: két kupameccsen is megverték a játékvezetőt Peruban (She)
Elszabadultak az indulatok a Perui Kupa legutóbbi fordulójában. Előbb az Atlético Grau–Sporting Pizarro találkozón a hazai labdarúgók támadták meg a bírót, a szerintük jogtalanul megadott büntető miatt. A Manucci és a Deportivo Volante mérkőzésén jóval nagyon balhé tört ki. Miután a vendég Volante betalált, a hazai szurkolók berohantak a pályára, és ott ütötték-rúgtak a sporit meg partjelzőit,…
okt. 12
15:42
Franciaország: a válogatott csatár újrakezdheti a negyedosztályban (She)
A korábban többek között a Paris Saint-Germaint és a Newcastle-t is erősítő Laurent Robert azon gondolkodik, hogy újrakezdi a játékot a francia labdarúgó-bajnokság negyedosztályában szereplő Red Star soraiban.
okt. 12
15:42
Hiányérzete van, mégis büszke (Behaviour)
A bajnoki címről ugyan lemaradt a Brit Forma Renault-sorozatban, az összetettben elért harmadik helyére azonban így is nagyon büszke lehet Kiss Pál Tamás a HELL Racing Team versenyzője. Történelmi siker az övé: előtte senki nem tudott ilyen kimagasló eredményt elérni a Forma-kategóriában.
okt. 12
15:44
Kerékpár: Contador pályafutása befejezésén gondolkodik (She)
A Tuor de France kerékpáros körverseny győztese, Alberto Contador, akinek szervezetében doppingszert találtak, gondolkodik pályafutása befejezésén.
okt. 12
16:00
Jótékonyság: a Videoton holnap játszik a Devecser SE-vel (She)
A Videoton FC már a múlt héten bejelentette, hogy jótékonysági mérkőzést szerveznek a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére. A székesfehérváriak holnap lépnek pályára Veszprémben a katasztrófában érintett Devecser csapata ellen.
okt. 12
16:00
Tízezren dolgoznak a londoni olimpia előkészületein (Metropol)
Több mint tízezer ember dolgozik a leendő versenyek központjául szolgáló olimpiai park, valamint a sportolói falu építkezésein Londonban, a 2012-es ötkarikás játékok helyszínén.
okt. 12
16:02
NFL: szupermodell lett a liga új szóvivője (She)
A Sports Illustrated magazin fürdőruhás különkiadásának egyik modellje, Marisa Miller lett az NFL 2010–2011-es idényének szóvivője.
okt. 12
16:18
NSO Tv: Egy bravúr nagy lökést adhatna a folytatásra - Dzsudzsák (She)
A finnországi Eb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjai bizakodóan tekintettek a meccs elébe: mint elmondták, nehezebb dolguk lesz, mint San Marino ellen volt, de nem elérhetetlen a győzelem.
okt. 12
16:20
Felkészülés: újabb uruguayi gólparádé, ezúttal Kína ellen (She)
Kedden a vb-negyedik Uruguay idegenben négygólos győzelmet aratott Kína felett felkészülési labdarúgó-mérkőzésen.
okt. 12
16:22
Kaposvár: Hegedűs munkába állt, Farkas és Bank felépülésére várni kell (She)
A Kaposvár NB I-es labdarúgócsapatának hivatalos honlapja tájékoztatást adott az együttes sérültjeinek állapotáról.
okt. 12
16:36
Válogatott: megvan a mieink kezdője, Koman kimaradt, Vadócz bekerült (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja közzétette a 17.30 órakor kezdődő Finnország–Magyarország mérkőzés kezdőcsapatait. Koman Vladimir ezúttal kimaradt, Vadócz Krisztián viszont bekerült a csapatba.
okt. 12
16:38
Videó: Shannon Briggs magánszáma a szombati Klicsko-meccs előtt (She)
Szokatlan módon hívta fel magára a figyelmet Shannon Briggs a Vitalij Klicsko elleni szombati nehézsúlyú világbajnoki bokszmeccset megelőző sajtótájékoztatón. Az amerikai kirohanása minden bizonnyal a színjáték része volt, de azért jól szórakozhattak a jelenlévők Hamburgban.
okt. 12
16:40
Válogatott: Litmanen a padon, Jääskeläinen és Hyypiä a kezdőben (She)
A finn labdarúgó-válogatottban Jari Litmanen nem kapott helyet a kezdőben a Magyarország elleni kedd délutáni – kezdés 17.30 órakor – Eb-selejtezőn. Ott találjuk viszont Jussi Jääskeläinent és Sami Hyypiät.
okt. 12
16:54
Koman helyett Vadócz kezd a finnek ellen (Infostart)
Kijelölte kezdőcsapatát a délutáni, Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőre Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 12
16:54
Ligue 1: tüdőembóliát kapott a Toulouse kapusa, hónapokra kidőlt (She)
Tüdőembóliát kapott Yohann Pelé, a francia labdarúgó-bajnokság negyedik helyén álló Toulouse kapusa.
okt. 12
16:54
Rudolf és Szalai is a magyar kezdőcsapatban (Metropol)
A pénteken, San Marino ellen összesen öt gólt szerzett Rudolf Gergely (2) és Szalai Ádám (3) is ott lesz a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában a 17:30 órakor kezdődő, finnországi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.
okt. 12
16:56
Asztalitenisz: Ausztriában folytatja a selejtezőt a Budaörs az ETTU-kupában (She)
Linzben szerepel majd a múlt heti első fordulót sikerrel vevő Budaörs 2i SC a női asztalitenisz ETTU-kupa selejtezőjének második körében.
okt. 12
16:58
Barcelona: csak heten edzettek, és egyvalaki még meg is sérült (She)
Gaby Milito sérülés miatt idő előtt abbahagyta a munkát a Barcelona labdarúgóinak keddi tréningjén.
okt. 12
17:30
Euro 2012: Portugália már 3-1-re vezet Izlandon - ÉLŐ eredménykövetés (She)
Három selejtezővel 17 órakor indult be a nagyüzem: összesen 44 csapat lép pályára a keddi Eb-selejtező-játéknapon. Kövesse élőben az eredményeket a Nemzeti Sport Online-on – a mérkőzésekre kattintva megtekintheti a találkozók jegyzőkönyvét is!
okt. 12
17:32
Jótékonyság: Licitáljon a válogatott mezére, segítse ön is a devecserieket! (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) segítségével árverés indult a vörösiszap-katasztrófa következtében pálya és felszerelés nélkül maradt Devecser SE megsegítésére. A licitálók egy magyar címeres mezre tehetnek ajánlatot, amelyet a válogatott tagjai a San Marino elleni kiütéses győzelem alkalmával írtak alá.
okt. 12
17:34
Kézilabda MK: a férfiaknál és a nőknél is teljes a 3. forduló mezőnye (She)
A férfiaknál és a nőknél is lejátszották a második forduló összes mérkőzését a kézilabda Magyar Kupában. A következő körben a most továbbjutott tizenhat-tizenhat csapathoz mindkét nemnél csatlakoznak a tavalyi első osztályú bajokság 5–10. helyezettjei, valamint az előző szezon NB I/B-s bajnokai.
okt. 12
17:36
Real: Mourinho nem bántott meg, küzdök a bizalmáért - Pedro León (She)
A keddi edzés után Pedro León, a Real Madrid fiatal labdarúgója kérdésre válaszolva kijelentette: José Mourinho vezetőedző közelmúltbeli keresetlen szavai nem bántották meg, kapcsolatuk továbbra is jó.
okt. 12
17:38
Válogatott: Négy kreatív játékosunkkal meglepetést okozhatunk - Egervári (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány nem sokkal a finnek elleni, 17.30 órakor kezdődő Eb-selejtezőt megelőzően a Sport TV kérdésére válaszolva beszélt várakozásairól, a kezdőcsapatról.
okt. 12
17:48
Válogatott: Finnország-Magyarország élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Finnország–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki-selejtező Helsinkiben. A találkozót Ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
okt. 12
17:50
Mexikó: a válogatott játékosok megfúrták a fegyelmező menedzsert (She)
Tizenhárom játékos bojkottfenyegetése hatására lemondott Nestor de la Torre, a mexikói labdarúgó-válogatott menedzsere, aki a közelmúltban súlyos büntetést szabott ki a csapat két bulizó játékosára.
okt. 12
18:06
Tenisz: Dolgopolov Sanghajban megtréfálta Almagrót (She)
A Sanghajban zajló, 3.24 millió dollár összdíjazású ATP-torna első fordulójában az ukrán Alekszandr Dolgopolov három játszmában nyert a 16. helyen kiemelt spanyol Nicolás Almagro ellen.
okt. 12
18:08
Kajak-kenu: olimpiai bajnokok is segítenek a vörösiszap károsultjainak (She)
Kozmann György, Horváth Csaba, Vajda Attila és Csabai Edvin az idén is rajthoz áll a Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaratonon, amely három országon és 44 településen halad át október 19. és 23. között.
okt. 12
18:10
Videó: szenzációs találattal vezet Azerbajdzsán a törökök ellen (She)
Nagyon szép szögletvariáció után szerezte meg a vezetést Azerbajdzsán a Törökország elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Rasad Sadygov gólját két átlépős csel is megelőzte, a törökök csak nézték.
okt. 12
18:24
Kézilabda: másfél hónapot pihen a Veszprémben megsérült Karabatic (She)
Combizomsérülése miatt hat-nyolchetes pihenő vár Nikola Karabaticra, a Bajnokok Ligájában az MKB Veszprémmel egy csoportban szereplő Montpellier férfi kézilabdacsapatának olimpiai, világ- és kétszeres Európa-bajnok klasszisára.
okt. 12
18:42
Atlétika: újabb nigériai atléta doppingolt, elvették Oludamola aranyát (She)
Ugyanazzal a tiltott szerrel két napon belül két nigériai atléta akadt fenn a doppingvizsgálaton az Újdelhiben zajló Nemzetközösségi Játékokon.
okt. 12
19:00
Küzdősportok: magyar-szlovák gálát rendeznek Tokajban (She)
Magyar-szlovák küzdősport gálát rendeznek Tokajban. Október 16-án a város gimnáziumának sportcsarnokában nyolc amatőr és nyolc profi mérkőzést láthat a nagyérdemű, a küzdelmekben négy szlovákiai versenyző is részt vesz.
okt. 12
19:02
Euro 2012: az azeriek történelmi győzelmet arattak a törökök ellen (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében eddig pont nélkül álló Azerbajdzsán kedd este nagy meglepetésre 1–0-ra legyőzte Törökországot. A két ország presztízsmeccsén korábban sohasem született azeri győzelem.
okt. 12
19:04
Euro 2012: Örményország hozta a kötelezőt Andorra ellen (She)
Örményország a világbajnokság egyik meglepetéscsapata, Szlovákia 3–1-es legyőzése után a kötelezőt is hozta az Európa-bajnokság selejtezőjében. Vardan Minaszjan együttese 4–0-ra megverte Andorrát, s ezzel átmenetileg átvette a vezetést a B-csoportban.

Keresés