2010. október 9. szombat

okt. 9
12:26
Euro 2012: Cesare Prandelli elégedett a belfasti pontszerzéssel (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli elégedetten nyilatkozott csapata Észak-Írország elleni pontszerzését követően.
okt. 9
12:28
Tenisz: az első két kiemelt játssza a döntőt a pekingi női tornán (She)
Az első helyen kiemelt Caroline Wozniacki és a másodikként rangsorolt Vera Zvonarjova jutott be a pekingi női tenisztorna fináléjába. A dán és az orosz teniszező egyaránt kétjátszmás győzelemmel lépett tovább.
okt. 9
12:42
Euro 2012: a bolgárok szerint Matthäus volt a legnagyobb hős a tegnapi meccsen (She)
A magyar válogatott volt szövetségi kapitánya, a német Lothar Matthäus idegenbeli győzelemmel kezdett a bolgár kispadon, a helyi lapok pedig hősként ünneplik új edzőjüket.
okt. 9
13:00
Válogatott: ezentúl mindig névvel a hátukon játszanak Szalaiék (She)
A magyar labdarúgó-válogatott játékosai tegnap – a San Marino ellen 8–0-ra megnyert mérkőzésen – hosszú idő után először játszottak olyan mezben, melynek a hátán ott volt a nevük. Ez ezentúl minden mérkőzésen így lesz.
okt. 9
13:18
Formula-1: Hamiltont öt rajthellyel hátrébb sorolják Szuzukában - sajtóhír (She)
Szuzukából származó sajtóhírek szerint Lewis Hamiltont öt rajthellyel hátrébb sorolják a vasárnapi Japán Nagydíjon, miután a McLaren-istálló úgy döntött, ki kell cserélni a váltót a kettes rajtszámú McLaren-Mercedesben.
okt. 9
13:36
Euro 2012: a bolgárok szerint Matthäus volt a legnagyobb hős (She)
A magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, a német Lothar Matthäus idegenbeli győzelemmel kezdett a bolgár kispadon, a helyi lapok pedig hősként ünneplik új edzőjüket.
okt. 9
13:38
Labdarúgás: pályán a franciák, elmaradt mérkőzések az NB I-ben - a program (She)
Két mérkőzés maradt mára a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkből, így a franciák is csak ma lépnek pályára. Itthon három elmaradt találkozót pótolnak az NB I-ben. Tekintse meg a programot!
okt. 9
13:40
Labdarúgás: kokaint találtak a Colo-Colo hátvédjének szervezetében (She)
Pozitív doppingtesztet szolgáltatott Roberto Cereceda, a chilei Colo-Colo válogatott labdarúgója.
okt. 9
13:42
Felkészülés: az egygólos hazai győzelem volt a sláger (She)
Négyből három felkészülési labdarúgó-mérkőzésen egygólos hazai győzelem született az éjjel, míg Új-Zéland és Honduras nem bírt egymással.
okt. 9
14:30
Euro 2012: Az írek nem érdemeltek ennél többet - Trapattoni (She)
Giovanni Trapattoni, az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem érdemelték volna meg a pontszerzést az oroszok ellen, hiába a látványos feltámadásuk (háromgólos hátrány után végül 2–3).
okt. 9
14:32
Vízilabda: a brit válogatott gólzáporos sikerrel kezdett a magyar ob I-ben (She)
Pénteken két mérkőzéssel elkezdődött a női vízilabda-bajnokság, amelynek érdekessége, hogy a mezőnyben a londoni olimpiára készülő brit válogatott is helyet kapott.
okt. 9
14:34
Euro 2012: Löw a csapatot, Klose a szurkolókat dicséri a siker után (She)
A német labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 3–0-ra legyőzte hazai pályán Törökországot. A találkozó után a németek hangsúlyozták, a török csapat kemény ellenfél volt, de ők megfeleltek a kihívásnak.
okt. 9
14:36
Vízilabda, LEN-kupa: második meccsén is nyert a Ferencváros (She)
Második mérkőzését is biztosan, három góllal nyerte meg a Ferencváros férfi vízilabdacsapata a LEN-kupa első selejtezőkörében.
okt. 9
14:48
Óriási a Red Bull fölénye Szuzukában (Behaviour)
Amint arra számítani lehetett, a Japán Nagydíj szabadedzésén szinte állva hagyta a két Red Bull az egész mezőnyt. A tavalyi győztes, Sebastian Vettel és a vb-pontversenyben vezető Mark Webber elképesztő fölénnyel nyerte meg mindkét tréninget, egyedül a Renault lengyel pilótája, Robert Kubica tartotta úgy ahogy velük a lépést. Lewis Hamilton az első szabadedzésen csúnyán összetörte a McLarent, amit…
okt. 9
15:06
Euro 2012: Özil bokasérülést szenvedett, kihagyhatja a keddi meccset (She)
Mesut Özil, a német labdarúgó-válogatott játékosa bokasérülést szenvedett csapata törökök elleni, 3–0-ra megnyert mérkőzésén, így kérdésessé vált szereplése a keddi kazahsztáni selejtezőn. Az orvosi stáb várhatóan csak az utolsó pillanatban fog dönteni a játékáról.
okt. 9
15:08
Euro 2012: a finnek veterán támadója, Jari Litmanen influenzás (She)
A Magyarország elleni keddi Eb-selejtezőre készülő finn labdarúgó-válogatott támadója, a 39 esztendős Jari Litmanen influenzás, ami miatt több edzést is ki kell hagynia.
okt. 9
15:24
Euro 2012: Özil bokasérülése, kihagyhatja a keddi meccset (She)
Mesut Özil, a német labdarúgó-válogatott játékosa bokasérülést szenvedett csapata törökök ellen 3–0-ra megnyert mérkőzésén, így kérdésessé vált a szereplése a keddi kazahsztáni selejtezőn. Az orvosi stáb várhatóan csak az utolsó pillanatban fog dönteni a játékáról.
okt. 9
15:26
Nemzetközösségi Játékok: Leisel Jones társbérletben rekorder lett (She)
Újdelhiben csatlakozott a Nemzetközösségi Játékok történetének legsikeresebb sportolóihoz Leisel Jones, az ausztrálok úszósztárja.
okt. 9
16:00
Videó: David Villa elképesztő hibája, egy méterről a kapufát találta el (She)
Egy helyzet, amelyet tényleg nehezebb volt kihagyni, mint belőni. David Villa a péntek esti, Litvánia elleni Eb-selejtezőn a kapusról kipattanó labdát egy méterről lőtte a hosszú sarok helyett a kapufára. A világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott ennek ellenére 3–1-re nyert a mérkőzésen.
okt. 9
16:18
Euro 2012: Az elejétől kontrolláltuk a meccset - Moutinho (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, az immár Paulo Bento irányította Portugália péntek késő este Nani két és Cristiano Ronaldo egy góljával 3–1-re legyőzte Dániát. A szövetségi kapitány szerint domináltak a meccsen, amivel Joao Moutinho is egyetértett.
okt. 9
16:20
Euro 2012: Villa talán egy kicsit ideges volt, de jól játszott - Del Bosque (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Litvánia elleni 3–1-es siker után elmondta, a skótok ellen számít a nem teljesen egészséges Sergio Ramosra és Xabi Alonsóra is, valamint úgy vélte, az óriási helyzetben kapufát lövő David Villa talán ideges volt egy kicsit.
okt. 9
16:22
MotoGP: Talmácsi a gyári hibás gumik miatt ment rosszul az időmérőn (She)
Talmácsi Gábor csak a 15. helyet szerezte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának időmérő edzésén a Moto2-es kategóriában. A magyar versenyző elmondta, gyári hibás gumik hátráltatták.
okt. 9
16:24
Díjlovaglás: Kemmer olimpiai bajnokhoz méltóan mutatkozott be (She)
Heike Kemmer bemutatkozott Kaposváron, és olimpiai bajnokhoz méltó produkcióval kezdte meg szereplését a díjlovagló-világkupa idei magyarországi fordulójában. A Pannon Lovas Akadémián zajló viadalon a nagy kör hagyományos nyitó számát, az Intermediaire II. feladatot magabiztosan nyerte meg a német sportolónő 15 éves, Feleciano nevű lovával. Peking egyéni bronzérmese és csapatbajnoka a vasárnapi…
okt. 9
16:26
NSO Tv: a Kazany ellen is győzelemre esélyesek a szegedi pólósok (She)
Tegnap a Vojvodina ellen sikeresen rajtolt a Szeged Beton a férfi vízilabda Euroliga második selejtezőkörében. Szombaton az orosz Kazany ellen szállnak vízbe Kásás Zoltán tanítványai, akikre bár a péntekinél nehezebb mérkőzés vár, a győzelmük nem lenne meglepetés.
okt. 9
16:36
Tenisz: Ferrer lesz Djokovics ellenfele a pekingi fináléban (She)
David Ferrer lesz Novak Djokovics ellenfele a pekingi férfitorna fináléjában, miután a spanyol teniszező három játszmában legyőzte az elődöntőben a horvát Ivan Ljubicicet.
okt. 9
16:38
Euro 2012: Lennon helyett Downing került be a Montenegró elleni keretbe (She)
Aaron Lennon megsérült, így kikerült a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő angol labdarúgó-keretből. Helyette az Aston Villában játszó Stewart Downing került be a csapatba.
okt. 9
16:54
Labdarúgó NB I: Kecskemét–Haladás meccs élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójából a pálya használhatatlansága miatt elhalasztott Kecskemét–Haladás találkozó 16:30-kor kezdődik. Kísérje figyelemmel a mérkőzést élő szöveges közvetítésünkben!
okt. 9
16:56
NB II, Nyugati csoport: Lencse betalált, a „kis Videoton" Veszprémben nyert (She)
A Videoton-Puskás Akadémia 2–0-ra megverte idegenben a Veszprémet a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 9. fordulójában. A találkozón Lencse László szerzett vezetést az első félidő hajrájában, majd Gyurcsó Ádám állította be a végeredményt a találkozót emberhátrányban befejező hazaiak ellen.
okt. 9
16:58
Tenisz: fáj a háta, Szafina az idén már nem indul versenyen (She)
Nem múló hátfájdalmai miatt Dinara Szafina az idén már nem versenyez – olvasható az orosz teniszező honlapján.
okt. 9
17:12
Tenisz: Balázs Attila új fejezetet írt, döntőbe jutott Palermóban (She)
Karrierje fontos állomásához érkezett Balázs Attila: legjobb férfiteniszezőnk bejutott a döntőbe egy ATP-challengertornán! Az áttörést a palermói viadal hozta meg, amelynek szombati elődöntőjében Balázs olyan ellenfelet vert meg, akivel szemben negatív volt a mérlege.
okt. 9
17:12
Lassan fél évszázados a Schönherz Kupa (Behaviour)
A BME Villamosmérnöki és Informatikai Kara idén 39. alkalommal szervezte meg az ország legnépszerűbb, egy héten át tartó rendezvénysorozatát, a Schönherz Kupát. Az ország különféle egyetemeiről benevező diákok rengeteg lexikális tudásra, logikára és kitartásra épülő feladatot oldanak meg, miközben jól szórakoznak és új ismeretségeket kötnek. A Népszava Online az utolsó napon az egyik budapesti…
okt. 9
17:14
Labdarúgó NB I: MTK-Kaposvár mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójának megismételt mérkőzésén a 6. helyen álló MTK a második Kaposvárt fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 9
17:16
NB II, Keleti csoport: otthon győzött a DVTK, idegenben az MTK II (She)
A Diósgyőr 3–1-re megverte hazai pályán a Vácot a labdarúgó NB II Keleti csoportjának kilencedik fordulójában. Az MTK II idegenben nyert 4–1-re a Békéscsaba ellen Molnár Marcell duplájának is köszönhetően.
okt. 9
17:30
Debrecen: Máté Péter gólja és öngólja döntetlent ért a Lokinak (She)
A DVSC-TEVA vegyes csapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent ért el a román labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő FC Bihor vendégeként szombaton – adta hírül a DVSC-TEVA hivatalos honlapja.
okt. 9
17:32
NB II, Nyugati csoport: Tatabányán ikszelt a Fradi II, Győrben a BKV (She)
A Tatabánya 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Ferencváros II ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában. A BKV Előre a Győr második számú csapatának otthonában ikszelt.
okt. 9
17:34
Szolnok: a beugró edző elégedett, lát reményt a sikerélményre (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szolnok edzéseit hétfő óta irányító Tóth Dénes elégedett a héten elvégzett munkával, és a látottak alapján bízik a felzárkózásban – olvasható a szolnoki klub honlapján.
okt. 9
17:48
NB II, Nyugati csoport: az SZTK-nak megérte várni, legyőzte a Gyirmótot (She)
A Szigetszentmiklós 3–1-re megverte a Gyirmótot a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 9. fordulójában. A 15 órára tervezett mérkőzés fél órával később kezdődött, mivel a vendégek késtek.
okt. 9
18:24
Japán Nagydíj: hajnali 3-kor lesz az időmérő (Infostart)
A szakadó eső miatt nem lehetett lebonyolítani szombaton a Forma-1-es Japán Nagydíj időmérő edzését, amelyet a vasárnapi futam előtt pótolnak majd a pilóták. A viadal magyar idő szerint vasárnap 8 órakor rajtol el, az időmérőt pedig 3 órakor bonyolítják le.
okt. 9
18:24
Anglia: Gulácsiék veszítettek, egy helyet visszacsúsztak (She)
Gulácsi Péter csapata, a Tranmere Rovers 2–0-ra kikapott a Southampton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályának (League One) szombati játéknapján.
okt. 9
18:26
Labdarúgó NB I: a Kecskemét nyerte a kiesési rangadót (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójából a pálya használhatatlansága miatt elhalasztott találkozón a sereghajtó Kecskemét az utolsó előtti, s még nyeretlen Haladást fogadta. A nem túl magas színvonalú mérkőzésen többnyire a hazai csapat volt aktívabb, az első félidőben egy kapufája is volt, s a 78. percben Némedi Norbert büntetőjével a győzelmet is megszerezte.
okt. 9
18:42
Labdarúgó NB I: a Kecskemét nyerte meg a kiesési helyosztót (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójából a pálya használhatatlansága miatt elhalasztott találkozón a sereghajtó Kecskemét az utolsó előtti, s még nyeretlen Haladást fogadta. A nem túl magas színvonalú mérkőzésen többnyire a hazai csapat volt aktívabb, az első félidőben egy kapufája is volt, s a 78. percben Némedi Norbert büntetőjével a győzelmet is megszerezte.
okt. 9
18:44
Blog: nem könnyű búcsút venni a Szaharától - Tóth Anita (She)
Tóth Anita, a Nemzeti Sport újságírója Homok a szélben című blogjában a Fáraó-ralin tapasztaltakat és látottakat osztja meg a Nemzeti Sport Online olvasóival. Utolsó bejegyzésében arról ír, hogy lehetnek győztesek és vesztesek, de a sivatagban mindenki megkapja a tiszteletet.
okt. 9
18:46
Kerékpár: Buruczki és Zelinka diadalmaskodott a hegyi ob-n (She)
A férfiaknál Buruczki Szilárd, a nőknél pedig Zelinka Gabriella nyerte meg szombaton az országúti kerékpárosok hegyi országos bajnokságát.
okt. 9
19:00
Vízilabda, LEN-kupa: a Posillipo megállította a Honvédot (She)
Három győzelem után kikapott a Honvéd férfi vízilabdacsapata a LEN-kupában: a Kőér utcaiakat az olasz Posillipo állította meg a grúziai selejtezőcsoport szombati összecsapásán.
okt. 9
19:18
Labdarúgó NB I: a Kaposvár két góllal nyert az MTK vendégeként (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójának megismételt mérkőzésén a találkozó előtt a 6. helyen álló MTK a második Kaposvárt fogadta. A vendégek Milan Perics és Oláh Lóránt góljával elvitték a három pontot a Hidegkuti-stadionból, ezzel tapadnak az éllovas Videotonra.
okt. 9
19:20
Labdarúgó NB I: Paks-Pápa mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I 6. fordulójából elhalasztott Paks–Pápa mérkőzés. Az összecsapásról élő, szöveges tudósítást olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
okt. 9
19:22
Férfi kézilabda BL: 55 percen át nem vezetett, de nyert a Veszprém (She)
Az MKB Veszprém káprázatos hajrával 27–26-ra legyőzte a Montpellier-t a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában, így továbbra is hibátlan az elitligában. A francia csapat a mérkőzés nagy részében vezetett, de a bakonyiak a hajrában Dejan Perics remek védéseinek köszönhetően magukhoz ragadták a vezetést, és heroikus csatában megnyerték a csatát.
okt. 9
19:24
NB II, Keleti csoport: a REAC kikapott otthon a Kazincbarcikától (She)
A REAC tovább gyengélkedik: 1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Kazincbarcikától a labdarúgó NB II Keleti csoportjában. A rákospalotaiak a 29. perctől emberhátrányban játszottak.
okt. 9
19:26
Női kosárlabda NB I: idegenben nyert, továbbra is hibátlan a Sopron (She)
Szombaton a Zalaegerszeg vendégeként is győzött, így öt forduló után is hibátlan mérleggel áll az MKB Euroleasing Sopron a női kosárlabda NB I-ben.
okt. 9
19:36
Férfi kézi BL: 55 percen át nem vezetett, de nyert a Veszprém (She)
Az MKB Veszprém káprázatos hajrával 27–26-ra legyőzte a Montpellier-t a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában, így továbbra is hibátlan az elitligában. A francia csapat a mérkőzés nagy részében vezetett, de a bakonyiak a hajrában Dejan Perics remek védéseinek köszönhetően magukhoz ragadták a vezetést, és heroikus küzdelemben megnyerték a csatát.

Keresés