2011. július 29. péntek

júl. 29
10:13
Schalke: a Stuttgartból kiebrudalt román támadóval erősítettek (She)
A Schalke labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a román válogatott támadó, Ciprian Marica.
júl. 29
10:27
Pápa: Nagy Sándor ismét edzésbe állt, a hétvégén játszhat (She)
A Lombard Pápa játékosa, a hétvégén megsérült Nagy Sándor ismét edzésbe állt.
júl. 29
10:29
Videó: Lionel Messi barátai kiütötték Marcelo Salas haverjait (She)
Jótékonysági labdarúgó-mérkőzésre került sor Chilében, ahol Lionel Messi csapata és a hazaiak korábbi sztárja, Marcelo Salas együttese mérkőzött meg egymással. A Barcelona klasszisának csapatában szerepelt többek között Lucio, Cafú, Ezequiel Lavezzi, Diego, Gabriel Milito, míg a másik oldalon Arturo Vidal, Edgar Davids, Ariel Ortega és Radamel Falcao is pályára lépett. Végeredményben Messiék…
júl. 29
10:30
Bacheta hatalmas bukással indított a Hungaroringen (Agroinform)
Hatalmas bukás történt a Forma-1-es Magyar Nagydíj egyik betétfutama, a Kiss Pál Tamást is soraiban tudó GP3-as versenysorozat első szabadedzésén: az angol Luciano Bacheta a gyakorlás kilencedik percében elvesztette az uralmát az autó fölött és a gumifalnak csapódott.
júl. 29
10:31
ZTE: Varga Róbert részleges bokaszalag-szakadást szenvedett (She)
A ztefc.hu tájékoztatása szerint a Zalaegerszeg futballistája, Varga Róbert részleges bokaszalag-szakadást szenvedett. Egyelőre nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia a labdarúgónak.
júl. 29
10:32
Börtönbe került a Barcelona volt elnöke (Agroinform)
Hat éves letöltendő börtönbüntetésre ítélték a Barcelona korábbi elnökét, Josep Lluis Nunezt.
júl. 29
10:45
Légióssors: az Udinesénél akár Rudolf is pótolhatja Alexis Sánchezt (She)
Az olasz Tuttosport információi szerint az olasz Udinese labdarúgócsapata is figyeli Rudolf Gergelyt, a Genoa magyar légiósát.
júl. 29
10:45
Hatalmas bukás a Magyar Nagydíj betétfutamán (Metropol)
Hatalmas bukás történt a Forma-1-es Magyar Nagydíj egyik betétfutama, a Kiss Pál Tamást is soraiban tudó GP3-as versenysorozat első szabadedzésén: az angol Luciano Bacheta a gyakorlás kilencedik percében elvesztette az uralmát az autó fölött és a gumifalnak csapódott.
júl. 29
10:48
Varga Róbert részleges bokaszalag-szakadást szenvedett (Agroinform)
A régóta sérült Pavicevichez csatlakozott Varga Róbert is, akinek részleges bokaszalag-szakadása van, valamint Ivan Delic sem bevethető.
júl. 29
10:50
Beindult az átigazolási szezon - McNabb a Minnesotához igazolt (Agroinform)
Alig ért véget az NFL-ben a lockout, máris beindult az átigazolási piac. Donovan McNabb nem jött ki jól a Washington edzőjével, így egy év után továbbállt a Minnesotához.
júl. 29
11:03
Anderlecht: elutasították a Rangers Juhászért tett második ajánlatát (She)
Hiába emelt jelentősen ajánlatán a skót Rangers – amint arról csütörtökön beszámoltunk, 1.5 millióról 2.5 millióra –, a belga Anderlecht labdarúgócsapata továbbra sem adja el a gárda egyik legértékesebb játékosának nevezett magyar válogatott középhátvédet, Juhász Rolandot.
júl. 29
11:06
Phelps és Lochte motorcsónakkal versenyeztek - videó (Agroinform)
Bár a medencében fő riválisnak számítanak, amúgy jól megvan egymással Ryan Lochte és Michael Phelps. A két amerikai sztárúszó mindig kapható egy kis mókázásra, főleg ha sebesség, szép lányok és víz is van a szponzor cég reklámfilmjében.
júl. 29
11:08
Így verték 3-0-ra a Liverpoolt Barosék - videó (Agroinform)
Ahogy arról beszámoltunk, a Liverpool 3-0-ás vereséget szenvedtek Ankarában: a Galatasaray a volt liverpooli Milan Baros duplájával és Johan Elmander találatával győzött a felkészülési mérkőzésen. Íme a találkozó góljai!
júl. 29
11:21
Újpest: Leo Beenhakker már hivatalosan is sportigazgató (She)
Pénteken hivatalosan is megerősítették a Nemzeti Sport által elsőként közölt információt: a 68 éves holland Leo Beenhakker lesz az Újpest labdarúgóinak sportigazgatója. Az ennek apropóján megtartott sajtótájékoztatón azt is elmondták, hogy a rutinos, világlátott szakemberrel hároméves szerződést kötöttek. Ezt a pozíciót a lila-fehéreknél Kovács Zoltán töltötte be eddig, ám vele egyoldalúan…
júl. 29
11:24
Esélylatolgató - Ki nyerhet Mogyoródon? (Agroinform)
Rendhagyó futamra rendhagyó beharangozó: a Magyar Nagydíj előtt a pálya zegzugai helyett inkább az előzetes esélyeket próbáljuk meg feltérképezni.
júl. 29
11:39
Hamilton nyitott az élen, Webber összetörte a Red Bullt (Infostart)
Az angol Lewis Hamilton ott folytatta, ahol a Nürburgringen abbahagyta: a legjobb időt autózta a Formula-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén McLaren-Mercedesével. A második helyen a német Sebastian Vettel (Red Bull), a harmadikon a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) zárta a gyakorlást. A három csapat autói között a gyakorlás képe alapján nem tűnt jelentősnek a különbség a lágy gumikon, miközben…
júl. 29
11:42
Az Anderlecht a Juhászért tett második Rangers-ajánlatot is elutasította (Agroinform)
"A skótok tudják, mennyit szeretnénk kapni a játékosért, ez nem egyezett az ajánlatban szereplő számmal” - fogalmazott a belga klub szóvivője.
júl. 29
11:57
Sabella lesz az argentin kapitány (Infostart)
Alejandro Sabella lesz az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Olé című lap szerint. Az argentin sportújság a labdarúgó-szövetségre (AFA) hivatkozva adta hírül, hogy az 56 éves szakember követi a kedden menesztett Sergio Batistát a poszton.
júl. 29
12:00
Lewis Hamiltoné az első szabadedzés a Hungaroringen (Agroinform)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte a Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzését.
júl. 29
12:02
Hiszek az újpesti fiatalokban - Leo Beenhakker (Agroinform)
A holland és több más válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Real Madrid, az Ajax és a Feyenoord többszörös bajnok vezetőedzője lett az Újpest szakmai igazgatója.
júl. 29
12:15
Világhírű holland edző lett az Újpest új sportigazgatója (Infostart)
Az Újpest FC labdarúgó-csapata hivatalosan is bejelentette, hogy a világhírű holland szakember, Leo Beenhakker lett a bajnokságot két vereséggel kezdő lila-fehérek új sportigazgatója. Beenhakker három évre kötelezte el magát az Újpesthez. Nem ez az első munkája az egykori keleti táborban, a magyar válogatott ellen is meccselt 2007-ben lengyel szövetségi kapitányként.
júl. 29
12:15
Vizes vb: Oroszországé a bronzérem a női vízilabdatornán (She)
Az orosz válogatott szerezte meg a bronzérmet a sanghaji vizes világbajnokság női vízilabdatornáján, miután a 3. helyért lejátszott mérkőzésen 8–7-re legyőzte Olaszországot.
júl. 29
12:17
Profi ökölvívás: Sokkolt, amit Haye művelt Klicsko ellen - Hopkins (She)
Július 2-án, a hosszú ideje tartó marketing hadjárata után a szorítóban vereséget szenvedett Vladimir Klicskótól a WBA nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok David Haye, aki így természetesen a címét is elbukta. A brit bunyós teljesítményét sokan kritizálták, ebbe a sorba most beállt a legendás Bernard Hopkins is, aki elmondása szerint szívesen összemérné erejét Haye-jel.
júl. 29
12:18
A nőknél Oroszország szerezte meg a bronzérmet (Agroinform)
Az orosz válogatott szerezte meg a bronzérmet a sanghaji vizes világbajnokság női vízilabdatornáján, miután pénteken legyőzte az olasz csapatot.
júl. 29
12:19
Újpest: Beenhakkerre egyelőre utánpótlás vonalon számítunk - Bartha (She)
Pénteken hivatalosan is megerősítették a Nemzeti Sport által elsőként közölt információt: a 68 éves holland Leo Beenhakker lesz az Újpest labdarúgóinak sportigazgatója. Bartha Csaba, a lila-fehérek ügyvezetője a pénteki sajtótájékoztatón a szakember feladatát is konkretizálta.
júl. 29
12:20
Két aranyérmet osztanak női 100 méter gyorson (Agroinform)
A fehérorosz Aljakszandra Heraszimenija és a dán Jeanette Ottesen azonos idővel végzett a női 100 méteres gyorsúszás döntőjében a sanghaji világbajnokságon. Így mindkét versenyző aranyérmet szerzett.
júl. 29
12:21
Vizes vb: holtverseny - fehérorosz és dán arany női 100 méteren (She)
A fehérorosz Aljakszandra Heraszimenija és a dán Jeanette Ottesen egyszerre csapott a falhoz a női 100 méteres gyorsúszás döntőjében a sanghaji világbajnokságon. Így mindkét versenyző aranyérmet szerzett.
júl. 29
12:33
Vizes vb: holtverseny - fehérorosz és dán arany női 100 gyorson (She)
A fehérorosz Aljakszandra Heraszimenija és a dán Jeanette Ottesen egyszerre csapott a falhoz a női 100 méteres gyorsúszás döntőjében a sanghaji világbajnokságon. Így mindkét versenyző aranyérmet szerzett.
júl. 29
12:35
Újpest: Engem nem látnak hetente háromszor a repülőtéren - Beenhakker (She)
Pénteken hivatalosan is megerősítették a Nemzeti Sport által elsőként közölt információt: a 68 éves holland Leo Beenhakker lesz az Újpest labdarúgóinak sportigazgatója. A világszerte ismert, edzőként és sportvezetőként is tapasztalt szakember a pénteki sajtótájékoztatón angolul megtartott székfoglaló beszédében elárulta: mindenek előtt megismerkedik a közeggel, a bajnokság színvonaláról két…
júl. 29
12:36
Ryan Lochte-nak 200 háton sem volt ellenfele (Agroinform)
Az amerikai Ryan Lochte nyerte meg a férfi 200 méteres hátúszás fináléját a sanghaji világbajnokságon. Ilie Rjoszuke lett a második, Tyler Clary a harmadik.
júl. 29
12:37
Vizes vb: megvan Lochte tizedik világbajnoki aranyérme! (She)
A 2007-es világbajnokságon is győztes amerikai Ryan Lochte nyerte meg a férfi 200 méteres hátúszás fináléját a sanghaji világbajnokságon. Ilie Rjoszuke lett a második, Tyler Clary a harmadik.
júl. 29
12:51
Közel egymáshoz a három élcsapat (Infostart)
A három élcsapat pilótái domináltak a Formula-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén, az első Hamiltont és az ötödik Buttont bő 4 tized választotta el egymástól. Tapad a Mercedes, Rosberg csak 1 tizedre maradt el Massától.
júl. 29
12:51
Vizes vb: Alshammar jutott a legjobb idővel az 50 pillangó döntőjébe (She)
A második futamban induló svéd Therese Alshammar jutott a legjobb időeredménnyel (25.52) a női 50 méter pillangóúszás döntőjébe a sanghaji világbajnokságon.
júl. 29
12:54
Gálhidi György megérkezett Nyíregyházára (Agroinform)
Gálhidi György a Nyíregyháza Spartacus FC képviselőivel csütörtökön tovább folytatta a tárgyalást a szerződtetéséről.
júl. 29
13:09
Takács Krisztián döntős 50 m gyorsúszásban (Infostart)
Takács Krisztián bejutott az 50 m gyorsúszás döntőjébe a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki napján, egyben teljesítette az olimpiai indulási szintet. Cseh László viszont nem jutott be a 100 m pillangó döntőjébe.
júl. 29
13:09
Vizes vb: Takács Krisztián bravúrja, döntős 50 gyorson (She)
Takács Krisztián bejutott a férfi 50 méteres gyorsúszás döntőjébe a sanghaji világbajnokságon. A magyar úszó összességében holtversenyben a 4. legjobb eredményt érte el.
júl. 29
13:11
Vizes vb: Soni verhetetlen, egy testhosszal nyert 200 mellen (She)
A várakozásoknak megfelelően Rebecca Soni győzelmével ért véget a női 200 méteres mellúszás döntője a sanghaji világbajnokságon. Az amerikai versenyző 2:21.47–es időeredménnyel csapott a célba.
júl. 29
13:12
Takács Krisztián döntőbe jutott 50 gyorson (Agroinform)
A magyar úszó bravúros teljesítménnyel bejutott a férfi 50 méteres gyorsúszás döntőjébe a sanghaji világbajnokságon.
júl. 29
13:14
Soni 200 mellen is aranyérmet nyert (Agroinform)
Rebecca Soni nyert meg a női 200 méteres mellúszás döntőjét a sanghaji világbajnokságon
júl. 29
13:27
Vizes vb: Cseh László nem jutott döntőbe 100 pillangón (She)
Cseh László nem jutott be a döntőbe 100 méter pillangón a sanghaji világbajnokságon. A magyar úszó 52.18-cal a kilencedik legjobb időt érte el az elődöntőben. A leggyorsabb az amerikai Michael Phelps volt.
júl. 29
13:30
Cseh László nem jutott döntőbe 100 pillangón (Agroinform)
Cseh László nem jutott be a döntőbe 100 méter pillangón a sanghaji világbajnokságon, miután csak a kilencedik legjobb időt úszta az előfutamokban.
júl. 29
13:45
Vizes vb: Franklin jutott a legjobb időeredménnyel a 200 hát döntőjébe (She)
A második futamban induló amerikai Melissa Franklin jutott a legjobb időeredménnyel a női 200 méteres hátúszás döntőjébe.
júl. 29
13:45
Cseh hajszállal lemaradt a fináléról (Metropol)
Cseh László nem jutott be a 100 m pillangó döntőjébe a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki napján.
júl. 29
13:45
Vizes vb - Cseh nem jutott döntőbe 100 m pillangón (Behaviour)
Cseh László nem jutott be a 100 m pillangó döntőjébe a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki napján.
júl. 29
13:47
Légióssors: Feczesin sajnálja a kiesést, de tudja, nagy esélyt kapott (She)
A nyári felkészülést már ismét az olasz Brescia labdarúgócsapatánál, anyaegyesületénél tölti Feczesin Róbert, a magyar légiós arról nyilatkozott: sajnálja a kiesést, de tisztában van azzal, hogy ezzel egyben ő is nagy esélyt kapott.
júl. 29
13:48
Messi ezúttal jótékonykodva varázsolt - videó (Agroinform)
A chilei földrengés károsultjainak megsegítésére rendezett meccsen Messi barátai csaptak össze Marcelo Salas barátaival. A találkozót az aranylabdás argentin csapata nyerte meg 7-2-re.
júl. 29
13:49
NB I: a Paks a vasárnapi, Pápa elleni bajnoki halasztását kérte (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks a vasárnapi, Pápa elleni hazai bajnoki halasztását kérte – a hírt a Nemzeti Sport Online érdeklődésére Pajor-Gyulai László, a Magyar Labdarúgó-szövetség sajtóosztályának munkatársa is megerősítette, és elmondta: még tartanak a tárgyalások a halasztással kapcsolatban.
júl. 29
13:50
Gyurta Dániel őrületes hajrával aranyérmes (Agroinform)
A magyar úszó fantasztikus hajrával nyerte a 200 méteres mellúszás fináléját a japán Kitadzsima előtt, ezzel megvédte világbajnoki címét.
júl. 29
14:03
Vizes vb: Gyurta Dániel világbajnok 200 mellen! (She)
Gyurta Dániel megvédte címét! A magyar úszó szenzációs hajrával győzött a férfi 200 méteres mellúszás döntőjében a sanghaji világbajnokságon.
júl. 29
14:03
Vizes vb - Gyurta Dániel aranyérmes 200 m mellen (Behaviour)
Megvédte világbajnoki címét 200 mellen Gyurta Dániel a sanghaji vizes világbajnokság pénteki napján, amelyen az amerikai Ryan Lochte megszerezte harmadik egyéni aranyérmét, miután nyert 200 háton, majd a 4x200-as gyorsváltóval is diadalmaskodott.

Keresés