2011. augusztus 1. hétfő

aug. 1
0:00
Vanczák duplázott a Sionban (Agroinform)
A svájci bajnokság 3. fordulójában az FC Sion idegenben nyert 3–0-ra a Neuchatel Xamax ellen. A győzelemben főszerepet vállalt a Sion magyar védője, Vanczák Vilmos, aki két gólt is szerzett.
aug. 1
0:15
Felkészülés: a Villarreal megverte a Laziót, győzött a Sevilla - vasárnapi mérkőzések (She)
A Villarreal felkészülési mérkőzésen 3–1-re győzött a Lazio ellen. A Sevilla a spanyol másodosztályú Córdobát verte meg 4–1-re. Tekintse meg az összes vasárnapi eredményt!
aug. 1
0:19
Videó: Cani hason csúszva szerzett gólt, Wakaso 30 méterről bombázott (She)
Parádés gólokat hozott a spanyol Villarreal és az olasz Lazio felkészülési mérkőzése. A spanyol csapat 3–1-es sikerével záruló találkozón Cani hason csúszva, míg Wakaso 30 méterről szerzett gólt. Nézze meg a meccs összefoglalóját videón!
aug. 1
1:09
U20-as vb: négy gólt szereztek a spanyolok, ötöt a nigériaiak (She)
A C- és a D-csoportban is megkezdődtek a küzdelmek a Kolumbiában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon. Spanyolország 4–1-re győzött Costa Rica ellen, míg Nigéria 5–0-ra megverte Guatemalát.
aug. 1
5:21
Kis Gergő "beszólt" a bronz után (Behaviour)
Kis Gergő fantasztikus országos csúccsal a harmadik helyen végzett az 1500 m gyors döntőjében a sanghaji vizes világbajnokságon. Az ajkai Rája 94 Úszó Egyesület versenyzője a 800 után második számában is harmadikként zárt a vb-n.
aug. 1
6:33
A nap embere (Behaviour)
Cseh László 200 m vegyesen harmadik lett a sanghaji vizes világbajnokságon, fő számában, 400 m vegyesen azonban be sem jutott a döntőbe, és a 22. helyen végzett.
aug. 1
6:51
U20-as vb: a horvátok kikaptak Szaúd-Arábiától (She)
A Kolumbiában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokság csoportkörének első fordulójában meglepő vereséggel mutatkozott be Horvátország, amely Szaúd-Arábiától kapott ki a D-csoportban két góllal.
aug. 1
6:51
Hungaroring: Vettelé a pole pozíció (Behaviour)
A pénteki két szabadedzés után sokan elhamarkodottan szinte leírták a pole pozícióra esélyesek közül a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjon a világbajnoki címvédőt, Sebastian Vettelt. Nos, a Red Bull versenyzője előbb a délelőtti szabadedzést, majd idén immár nyolcadik alkalommal az időmérőt is megnyerte, mögötte a McLaren két világbajnoka, Lewis Hamilton és Jenson Button végzett.
aug. 1
6:53
Tenisz: Gulbis fordított a hazai pályán játszó amerikai favorit ellen (She)
A lett Ernests Gulbis nyerte meg a 619 500 dollár összdíjazású Los Angeles-i ATP-tornát, miután a döntőben szetthátrányból fordított az első helyen kiemelt amerikai Mardy Fish ellen.
aug. 1
6:53
Ezt aztán jól kihúzták... (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott Hollandiával, Törökországgal, Romániával, Észtországgal és Andorrával került egy csoportba a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezőinek sorsolásán. A hatosból az első helyezett egyenes ágon vb-résztvevő, a második (kivéve a leggyengébb mutatóval rendelkezőt) pótselejtezőre kényszerül. Egervári Sándor szövetségi kapitány nem látja reménytelennek a helyzetet.
aug. 1
6:55
Újpest: ez aztán a nem semmi (Behaviour)
Hazai sikerek jellemezték a honi labdarúgó NB I. 3. fordulóját. Szombatig vendég együttes nemhogy pontot, gólt is alig szerzett. Kikapott a bajnok Videoton, továbbra is képtelen bevenni a kaput az Újpest, vergődik a Vasas, továbbá a hétvége rangadóján a Ferencváros 1-0-ra kikapott Debrecenben.
aug. 1
7:09
Brazília: Neymar gólja sem segített a Santoson; kikapott a listavezető (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 13. fordulójában hiába volt eredményes Neymar és tartotta az ikszet a 90. percig a Santos az Atlético Paranaense vendégeként, a kieső helyen tartózkodó házigazdák a hajrában megszerezték a győztes találatot. A győztes csapat másodszor jutott három ponthoz a bajnokság során.
aug. 1
7:09
Németh bravúros hetedik helye (Behaviour)
A hétvégén a 30 millió fontért felújított Silverstone-i ringen rendezték a Superbike világbajnokság újabb futamát. A sorozat betétfutamának számító Superstock 1000-ben induló Győrfi Alen a 29. pozícióból rajtolva végül a 19. helyen végzett.
aug. 1
7:27
Még nem költözik Európába a sztárpalánta (Infostart)
Brazil médiaértesülés szerint Neymar, a Santos és a brazil labdarúgó-válogatott ifjú csillaga az idén biztosan nem szerződik más csapathoz.
aug. 1
7:27
MLS: a Dallasnak Chávez szállította a győzelmet a Chivas ellen (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában az FC Dallas hazai környezetben egygólos győzelmet aratott a Chivas ellen. A három pont sorsáról döntő találatot az argentin légiós, Marvin Antonio Chávez szerezte a találkozó 26. percében.
aug. 1
7:45
WNBA: Angel McCoughtry 36 is kevés volt Renee Montgomeryék ellen (She)
Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának 41. játéknapján mindössze egy pont döntött a San Antonio–Minnesota összecsapáson a házigazdák javára. A Connecticut–Atlanta találkozón pontesőben ünnepelhettek győzelmet a vendéglátók – összesen 191 pont esett a mérkőzésen –, az Indiana feltörölte a parkettát a Los Angelesszel.
aug. 1
8:03
WNBA: Angel McCoughtry 36 pontja is kevés volt Renee Montgomeryék ellen (She)
Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának 41. játéknapján mindössze egy pont döntött a San Antonio–Minnesota összecsapáson a házigazdák javára. A Connecticut–Atlanta találkozón pontesőben ünnepelhettek győzelmet a vendéglátók – összesen 191 pont esett –, az Indiana feltörölte a parkettát a Los Angelesszel.
aug. 1
8:06
Afellay öt hétre kidőlt a sorból, kihagyja a Real elleni Szuperkupa-derbit (Agroinform)
Öt hétre harcképtelenné vált Ibrahim Afellay, az FC Barcelona labdarúgója. A holland szélső a Manchester United elleni barástságos mérkőzésen sérült meg.
aug. 1
8:39
Strandfoci: lezárult az alapszakasz, a jövő héten lesz a döntő (She)
A kánikula ugyan ezen a hétvégén is elmaradt, de a résztvevők így legalább ideális fociidőben játszhattak a homokban a Nestea Strandlabdarúgó Grand Prix-sorozat 3., utolsó selejtezőtornáján a siófoki Coke Beachen.
aug. 1
8:42
Serena Williams több mint egy év után ismét versenyt nyert (Agroinform)
A korábbi világelső amerikai Serena Williams 2010-es wimbledoni sikere óta először tudott tornát nyerni, miután legyőzte a francia Marion Bartolit a 721 ezer dollár összdíjazású, keménypályás női tenisztorna fináléjában.
aug. 1
9:00
Paolo Sousa elnézést kért a szurkolóktól (Agroinform)
Paolo Sousa csapata 2-0-ás kaposvári veresége okán elnézést kért a szurkolóktól, de reméli, hogy a következő bajnokin újra sokan buzdítják majd a fehérvári futballistákat.
aug. 1
9:02
Neymar vacsora közben ígérte meg: marad a Santosnál (Agroinform)
Brazil médiaértesülés szerint Neymar, a Santos és a brazil labdarúgó-válogatott ifjú csillaga az idén biztosan nem szerződik más csapathoz.
aug. 1
9:15
Labdarúgás: a Puskás Akadémia nyerte meg a II. Bene Emléktornát (She)
A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia nyerte meg az U19-es korosztály számára Kaposváron megrendezett II. Bene Ferenc Emléktornát, adta hírül a kaposvári klub honlapja. A kétnapos nemzetközi kupán három magyar és egy horvát együttes lépett pályára.
aug. 1
9:18
Az ukrán Dolgopolov élete első trófeáját szerezte (Agroinform)
A második helyen kiemelt ukrán Alekszandr Dolgopolov a vasárnap esti döntőben három játszmában legyőzte a hazai kedvenc Marin Cilicet.
aug. 1
9:33
Tenisz: Dolgopolov első tornagyőzelmével újra a legjobb 25-ben (She)
Az ukrán Olekszandr Dolgopolov öt helyet javított az ATP-világranglistán elfoglalt pozícióján, miután Umagban a fináléban megállította az addig szárnyaló horvát Marin Cilict. Az első ATP tornagyőzelmét arató Dolgopolov a 21. helyet el foglalja immár a legfrissebb világranglistán, eggyel megközelítve pályafutása eddigi legjobbját.
aug. 1
9:36
Paul McCartney fellép a londoni megnyitón (Agroinform)
A Beatles legendás tagja, Sir Paul McCartney is fellép a jövő évi londoni olimpia nyitóünnepségén.
aug. 1
9:38
Végh Zoltán a Ferencvárosnál folytatja - sajtóhír (Agroinform)
A Ferencváros labdarúgócsapata leigazolta a Vasasnál létszám felettivé vált NB I-es meccsrekordert, Végh Zoltánt. A 40 éves kapus összetett feladatokat lát majd el az Üllői úton.
aug. 1
9:51
Légióssors: Van előzménye a két fejes gólomnak - Vanczák Vilmos (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában két gólt fejelő Vanczák Vilmos a Nemzeti Sportnak elmondta, egész héten gyakorolták a rögzített szituációkat, így a védő létére szerzett két találat nem a véletlen műve...
aug. 1
9:54
Gulbis szetthátrányból nyerte a döntőt Mardy Fish ellen (Agroinform)
Némi meglepetésre a lett Ernests Gulbis legyőzte vasárnap az első helyen kiemelt amerikai Mardy Fish-t, s ezzel megnyerte a 619 ezer dollár összdíjazású, Los Angeles-i keménypályás férfi tenisztornát.
aug. 1
10:09
Vettel nem tudja, hány pontja van (Infostart)
Volt esélyünk a győzelemre, de ezzel nem tudtunk élni - mondta a Formula-1-es Magyar Nagydíjon második helyen végzett Sebastian Vettel. A Red Bull német világbajnoka nem a pontokat számolgatja, csak győzni szeretne.
aug. 1
10:09
Légióssors: Hodgson dicsérte Gerát, második csatárként számítana rá (She)
Roy Hodgson, az angol élvonalbeli West Bromwich Albion labdarúgócsapatának menedzsere nyilatkozatában dicsérte Gera Zoltánt, az együttes által szerződtetni kívánt, ám jelenleg sérült magyar középpályást.
aug. 1
10:12
Paulo Sousa elnézést kért a szurkolóktól (Agroinform)
Paulo Sousa csapata 2-0-ás kaposvári veresége okán elnézést kért a szurkolóktól, de reméli, hogy a következő bajnokin újra sokan buzdítják majd a fehérvári futballistákat.
aug. 1
10:14
Hazai pályán 10 emberrel is támadni kell - Benczés Miklós (Agroinform)
A Diósgyőr trénere nem bánta meg, hogy emberhátrányban is támadófutballt akart játszatni, noha csapata a rendes játékidő utolsó percében bekapott gól miatt szenvedett vereséget.
aug. 1
10:27
Videó: Asafa Powell nagyot száguldott, Pistorius visszatérne Budapestre (She)
Mint arról beszámoltunk, rangos atlétikai versenyt hozott az első Gyulai István Memorial a Puskás Ferenc Stadionban. Rajthoz állt a sportág krémje, többek között Asafa Powell, Sanya Richards-Ross vagy éppen Oscar Pistorius, aki az NSO Tv kérdésére azt is elmondta, hogy jövőre szívesen visszatérne.
aug. 1
10:29
Tenisz: a 90 helyet javító Serena Williams már a 79. a WTA-ranglistán (She)
Végül kilencven helyet javítva a 79. helyen találhatjuk a legfrissebb WTA-világranglistán az amerikai Serena Williamst, aki megnyerte a stanfordi kemény pályás női tenisztornát.
aug. 1
10:45
Úszás: Phelps szerint karrierje utolsó világbajnokságán szerepelt (She)
A tegnap véget érő 2011-es sanghaji vizes vb-t négy aranyéremmel záró amerikai úszó, Michael Phelps a twitterén közzétett üzenetben azt mondta, valószínűleg pályafutása utolsó világbajnoki futama volt a vasárnapi 4x100 méteres vegyes váltó.
aug. 1
10:48
Peyton Manning rekord gázsit kap (Agroinform)
90 millió dollárt keres a következő öt évben Peyton Manning, az Indianapolis Colts NFL csapatának irányítója.
aug. 1
11:03
Juventus: Vucsinics már Torinóban van orvosi vizsgálaton - lapértesülés (She)
Olasz médiainformációk szerint az AS Roma montenegrói támadója, Mirko Vucsinics vasárnap este megérkezett Torinóba, hogy hétfőn orvosi vizsgálatokon vegyen részt a Juventusnál.
aug. 1
11:05
Videó: így parádézott Messi és Romário a mexikói gálamérkőzésen (She)
Lionel Messi a szabadsága alatt is csak a focinak él. Az argentin zseni és barátai egy mexikói jótékonysági gálameccsen csaptak össze egy hirtelen összetrombitált világválogatott ellen, amelyet le is győztek 5–4-re.
aug. 1
11:06
A Manchester City elcserélné Adebayort a Reallal (Agroinform)
Internetes értesülések szerint a Manchester City elcserélné Emmanuel Adebayort a Real Madrid spanyol hátvédjére, Raul Albiolra.
aug. 1
11:07
Légióssors: Torghelle helyi kupát nyert a Düsseldorf II-vel (She)
Torghelle Sándorral a soraiban nyerte meg a düsseldorfi rendezésű, négycsapatos labdarúgó-villámtornát a Fortuna Düsseldorf második csapata.
aug. 1
11:08
Új rekord a Budapest-Baja evezős versenyen (Agroinform)
Új útvonal rekord született a Budapest és Baja között zajló 165 kilométer hosszúságú evezős versenyen.
aug. 1
11:09
Golf: Tiger Woods novemberben legutóbbi győzelme helyszínén játszik (She)
Tiger Woods korábbi világelső golfozó elfogadta a szervezők meghívását a novemberi Australian Open elnevezésű tornára.
aug. 1
11:21
Légióssors: Torghelle helyi kupát nyert a Düsseldorf II-vel (She)
Torghelle Sándorral a soraiban nyerte meg a düsseldorfi rendezésű, négycsapatos labdarúgó-villámtornát a Fortuna Düsseldorf második csapata.
aug. 1
11:23
Golf: a tajvani hölgy megint új fejezetet írt a sportág történetébe (She)
Cseng Ja-ni megvédte címét a hölgyek skóciai brit nemzetközi bajnokságán, begyűjtvén pályafutása ötödik kiemelt (major) trófeáját – a mögöttünk hagyott hétvégén feltétlenül ez volt a legjelentősebb hír a profi golfozók háza táján.
aug. 1
11:42
Molnár Péter és Dombi Rudolf is optimistán készül a vb-re (Agroinform)
A magyar kajak-kenu válogatott több fiatallal készül a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra. Molnár Péter és Dombi Rudolf is bizakodva várja a versenyeket.
aug. 1
11:57
Skócia: a paksiak El-ellenfelénél a fáradtságra is fogják a hazai vereséget (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Paks Európa-liga-ellenfele, a Hearts hazai pályán vasárnap 1–0-ra kikapott a Dundee Unitedtól. Jim Jefferies menedzser szerint többet érdemeltek volna, de a kupameccs okozta fáradtságot is a vereség egyik okaként említette meg.
aug. 1
11:59
Man. City: Balotelli nem szereti Angliát, de nem Milánóba vágyik vissza (She)
Mario Balotelli, az angol első osztályú Manchester City 20 esztendős olasz labdarúgója nem érzi jól magát az angol városban, ezért elképzelhetőnek tartja, hogy nem tölti ki 2015-ig szóló szerződését az FA-kupa-győztes gárdánál.
aug. 1
12:00
Volt kenyai futótársam, aki vegetáriánus, mert nincs pénze húsra - Kazi Tamás (Agroinform)
A kalapácsvető Pars Krisztián, a gátfutó Baji Balázs és a középtávfutó Kazi Tamás beszéltek a legfontosabb technikai kérdésekről és az atlétika hátteréről a hatharom.hu kamerája előtt.
aug. 1
12:02
Rekord összeget fizet az Emirates a Real Madridnak (Agroinform)
Az Emirates légitársaság lesz a következő öt évben a Real Madrid labdarúgó csapatának szponzora, csekély 200 millió dollárért cserébe.

Keresés