2011. augusztus 18. csütörtök

aug. 18
0:00
Messi "alázós" gólja után ismét előny a Barcelonánál - videó (Agroinform)
A Barcelona-Real Madrid Spanyol Szuperkupa-döntő visszavágóján a katalánok az első játékrész végén Messi góljával újra megszerezték a vezetést.
aug. 18
0:15
Videó: túljutunk a nehézségeken - Paulo Sousa (She)
Továbbra sem megy a Videotonnak a „szomszédvárban”. A bajnoki címvédő Videoton értékes két pontot hagyott a Balaton partján, miután Siófokon 0–0-s döntetlent játszott az NB I első fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A fehérváriak több mint egy évtizede nem nyertek a magyar tenger fővárosában.
aug. 18
0:19
Videoton: Paulo Sousa szerint túljutnak ezen a nehéz időszakon (She)
Paulo Sousa az újabb csalódást keltő eredmény (a Siófok otthonában 0–0-s döntetlent játszottak a bepótolt bajnokin) után sem tűnt kétségbeesettnek, a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője töretlenül hisz benne, hogy előbb-utóbb magukra találnak.
aug. 18
0:33
Tenisz: Murray nyert, Tsonga és Ivanovics kiesett Cincinnatiben (She)
Andy Murray az első szettben brékhátrányba került ugyan David Nalbandian ellen, ám végül így sem vesztett játszmát a Cincinnatiben zajló kemény pályás tenisztorna férfi egyesének 2. fordulójában.
aug. 18
1:09
Spanyol Szuperkupa: győzött a Barcelona és megnyerte a trófeát (She)
A bajnok Barcelona egy roppant izgalmas mérkőzésen megverte a kupagyőztes Real Madridot, és ezzel elhódította a spanyol  Szuperkupát. Az Arsenaltól érkezett Cesc Fabregas is bemutatkozott be a gránátvörös-kékeknél.
aug. 18
1:12
Barcelona - Real Madrid 3-2 (Agroinform)
Az első találkozón született 2-2-es döntetlen után az előjelek a katalánok sikerét jósolják, de a két csapat játékosállományát figyelembe véve szinte lehetetlen megmondani. Hogy ki nyeri a két gigász csatáját nyomon követheted ÉLŐ szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 18
1:27
Videó: José Mourinho belecsípett a Barcelona másodedzőjének arcába (She)
A Barcelona–Real Madrid spanyol Szuperkupa-döntő visszavágójának hosszabbításában Marcelo belépője után tömegverekedés alakult ki, amelyből egy kicsit a vendégek vezetőedzője, José Mourinho is kivette részét. Igaz, egészen érdekes módon: odasétált a Barcelona másodedzője, Tito Vilanova mögé és belecsípett az arcába. A felháborodott katalán ezután meglökte a sztáredzőt, aki viszont már csak gúnyos…
aug. 18
1:31
Videó: tömegverekedés alakult ki az el clásicón Marcelo belépője után (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, a Barcelona hódította el a spanyol Szuperkupát, miután a 2–2-es madridi találkozó visszavágóján 3–2-re legyőzte a Real Madrid együttesét. A labdarúgás szerelmesei egészen a hosszabbításig azt érezhették: "miért kell, hogy vége legyen?". Majd jött Marcelo belépője és fordult a kocka: "miért nem lehetett kicsit korábban vége?". Bikaviadallá vált a mérkőzés vége,…
aug. 18
1:48
Lionel Messi klasszisa döntött a Szuperkupa-döntőn (Agroinform)
A Barcelona nyerte a Spanyol Szuperkupát, miután az első mérkőzésen elért 2-2-es döntetlen után hazai pályán 3-2-re legyőzte a Real Madrid csapatát.  A botrányba fulladt mérkőzésen Lionel Messi két gólt is egy gólpasszt jegyzett.
aug. 18
2:06
Mourinho is beszállt a bunyóba a Barca-Realon - videó (Agroinform)
José Mourinho ahelyett, hogy megfékezte volna játékosait ő maga is beszállt a "csetepatéba" és megfricskázta a Barcelona egyik asszisztensét, Tito Vilanovát.
aug. 18
2:24
Lionel Messi klasszisa döntött a Barcelona javára (Agroinform)
Az FC Barcelona tizedszer nyerte meg a Spanyol Szuperkupát, miután a vasárnapi, idegenbeli 2-2-es döntetlent követően szerdán saját közönsége előtt 3-2-re legyőzte a Real Madridot.
aug. 18
5:57
A Barcelona nyerte a spanyol Szuperkupát (Infostart)
Az FC Barcelona tizedszer nyerte meg a spanyol Szuperkupát, miután a vasárnapi, idegenbeli 2-2-es döntetlent követően szerdán saját közönsége előtt 3-2-re legyőzte a Real Madridot.
aug. 18
6:51
Atlétika: százezer dollárt ér egy világcsúcs a világbajnokságon (She)
A nemzetközi szövetség (IAAF) két szponzorának felajánlása révén 100 ezer dollárt kap az a versenyző, aki világcsúcsot ér el a dél-koreai Teguban jövő szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságon.
aug. 18
6:51
Prukner lemondását elfogadták (Behaviour)
Alig telt el öt forduló a honi labdarúgó élvonal 2011/2012-es szezonjából, máris bekövetkezett a harmadik edzőváltás - miként az az elmúlt (napok) hetek eseményei okán borítékolható volt -: Prukner László és a Ferencváros útjai elválnak egymástól. A szakember tegnap benyújtotta lemondását, amit Kubatov Gábor klubelnök elfogadott. Utódát lapzártánkig nem nevezték meg.
aug. 18
6:53
Hatpontos meccs következik (Behaviour)
A magyar férfi kosárlabda-válogatottnak csak akkor marad reális esélye a továbbjutás kiharcolására, ha a Portugália ellen ma este 19 órakor kezdődő szolnoki Európa-bajnoki pótselejtező-mérkőzésen legalább hat ponttal legyőzi ellenfelét.
aug. 18
7:09
U20-as vb: brazil-portugál finálét rendeznek szombaton Bogotában (She)
A brazil és a portugál U20-as válogatott jutott be a fináléba a Kolumbiában zajló korosztályos labdarúgó-világbajnokságon. A dél-amerikaiak két, hajrában szerzett Henrique-gólnak köszönhetően 2–0-ra győzték le Mexikót, míg az ibériaiak hasonló különbséggel nyertek Franciaország ellen.
aug. 18
7:09
Kétszeres adót a labdarúgóknak! (Behaviour)
Roberto Calderoli olasz tárca nélküli miniszter éles szavakkal kritizálta a sztrájkra készülő profi labdarúgókat. A politikus kijelentette, ha a futballisták valóban sztrájkba lépnek, kérvényezni fogja, hogy a jelenleginél kétszer nagyobb adókulcs alá essenek.
aug. 18
7:27
Tenisz: Djokovics útban a 10. trófeáért, sorozatban 13. alkalommal nyert (She)
Továbbra is ellenállhatatlanul menetel a világelső teniszező, Novak Djokovics: a Cincinnatiben a szezonbeli 10. tornagyőzelmére hajtó szerb a második fordulóban 77 perc alatt múlta felül a szabadkártyával induló 19 éves amerikai Ryan Harrisont. Djokovics sorozatban a 13. mérkőzését nyerte meg, míg a következő körben a cseh Radek Stepánekkel csap össze.
aug. 18
7:27
BL: Nyert a Bayern, kikaptak Tőzsérék (Metropol)
A Bayern München hazai pályán kétgólos előnyt szerzett a Zürich ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulójában zajló párharc első, szerdai mérkőzésén.
aug. 18
7:27
Tizedszer győzött a Barcelona (Behaviour)
Az FC Barcelona tizedszer nyerte meg a Spanyol Szuperkupát, miután a vasárnapi, idegenbeli 2-2-es döntetlent követően szerdán saját közönsége előtt 3-2-re legyőzte a Real Madridot.
aug. 18
7:45
Vasas: előkerült a Nyíregyházára visszavágyódó kameruni légiós (She)
Megkerült az eltűntnek hitt Makadji Boukar. A Vasas Nyíregyházáról igazolt kameruni labdarúgója a Spartacus felé tart, ugyanis nem érzi jól magát a fővárosban, és visszavágyik az NB II-es együttesbe.
aug. 18
7:45
Tizedszer győzött a Barcelona (Metropol)
Az FC Barcelona tizedszer nyerte meg a Spanyol Szuperkupát, miután a vasárnapi, idegenbeli 2-2-es döntetlent követően szerdán saját közönsége előtt 3-2-re legyőzte a Real Madridot.
aug. 18
8:39
Labdarúgás: a németeknél több a tehetség, mint a braziloknál - Lúcio (She)
Egy héttel a németektől elszenvedett vereség után Lúcio, a brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya úgy fogalmazott, hogy a vendéglátók alakulata tehetségekben fölébük nőtt.
aug. 18
8:39
Kajak-kenu vb: 88 ország a rajtnál (Metropol)
A mieink célja, hogy minél több kvótát gyűjtsünk a jövő évi, londoni ötkarikás játékokra. 18 indulási jogot szerezhetünk ideális esetben.
aug. 18
8:41
NB II: a korábbi bőcsi edző a megye I-ben épít új csapatot régi játékosaiból (She)
Új csapatot talált Zsiga Gyula, aki tavasszal még az NB II-es Bőcs labdarúgócsapatát dirigálta vezetőedzőként. A szakember a Mádi FC-nél folytatja edzői pályafutását.
aug. 18
8:43
NB III: ünnepség és régi idők rangadója a Pénzügyőr pénteki meccsén (She)
Régi idők rangadóját játsszák le péntek délután fél hatkor a Pasaréti úti sporttelepen. Az NB III Duna-csoportjában csap össze a Pénzügyőr és a Budafok.
aug. 18
8:45
Videó: Henrique fejjel-lábbal juttatta döntőbe a brazilokat (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a brazil és a portugál U20-as válogatott jutott be a fináléba a Kolumbiában zajló korosztályos labdarúgó-világbajnokságon. Most nézze meg a két találkozó összefoglalóját!
aug. 18
8:47
Tömegsport: Duna-átúszást tartanak Szent István napján Pakson (She)
A Szent István-napi programok részeként Duna-átúszást tartanak szombaton Pakson. A több mint tízéves múltra visszatekintő rendezvény csak egyike a Dunához kötődő ünnepi eseményeknek: a kulturális programokat is a folyón (egy hajószínpadon) tartják, és lampionos felvonulás is lesz a Dunán – mondta el az MTI-nek Czink Dóra, a polgármesteri hivatal turisztikai referense.
aug. 18
8:57
Pápa: Puri megsérült az edzésen, nem játszhat a Debrecen ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pápa észt válogatott légiósa, Sander Puri megsérült a csapat hétfői edzésén, és várhatóan két hetet kell kihagynia.
aug. 18
8:57
Serena Williams visszalépett Cincinnatiben (Metropol)
Az elmúlt hetekben Stanfordban és Torontóban is diadalmaskodott Serena Williams visszalépett az egyesült államokbeli Cincinnatiben zajló tenisztorna női versenyének második fordulójában.
aug. 18
9:00
A német válogatottban több a tehetség, mint a brazilban - Lúcio (Agroinform)
Egy héttel a németektől elszenvedett vereség után Lúcio, a brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya úgy fogalmazott, hogy a vendéglátók alakulata tehetségekben fölébük nőtt.
aug. 18
9:15
„Meg kell nyernünk a légicsatákat” (Metropol)
Ma 19 órától Portugáliával vív sorsdöntő Eb-pótselejtezőt a magyar férfi kosárválogatott.
aug. 18
9:18
Serena Williams visszalépett, Djokovics menetel (Agroinform)
A férfi versenyben a második helyen kiemelt Rafael Nadal szintén bejutott a harmadik fordulóba, miután 6:4, 7:5-re verte a francia Julien Benneteau-t.
aug. 18
9:20
Fehér Csaba megsérült, nem játszhat a Diósgyőr ellen (Agroinform)
A védő bokaszalagja meghúzódott a Kaposvár elleni bajnokin, ezért a Diósgyőr elleni vasárnapi találkozót ki kell hagynia.
aug. 18
9:33
Megyei labdarúgás: Dzsudzsák papa után Rudolf is edzőnek állt (She)
Dzsudzsák András után Rudolf Zoltán is edzői munkát vállalt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei II. osztályú bajnokságban.
aug. 18
9:36
Brazília és Portugália az U20-as vb döntőjében (Agroinform)
Brazília és Portugália válogatottja jutott be a Kolumbiában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokság döntőjébe.
aug. 18
9:38
Október közepén térhet vissza Ferenczi (Agroinform)
A DVSC-TEVA középpályása, Ferenczi János július közepén, a Branesti elleni edzőmeccsen részleges belső oldalszalag-szakadást szenvedett. Szerencsére nem kellett megműteni, október elején már visszatérhet a pályára.
aug. 18
9:51
Jól kezdődött a szegedi kajak-kenu vb (Infostart)
A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Benedek Dalma összeállítású 500 m-es női kajaknégyes bejutott a pénteki döntőbe a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, s így már szinte biztos, hogy Magyarország e szám révén négy kvótát szerez a jövő évi, londoni játékokra.
aug. 18
9:51
Kajak-kenu vb: remek rajt, szinte már zsebben négy női kajakos kvóta (She)
A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Benedek Dalma összeállítású 500 m-es női kajaknégyes bejutott a pénteki döntőbe a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, így már szinte biztos, hogy Magyarország e szám révén négy kvótát szerez a jövő évi londoni olimpiára.
aug. 18
9:54
Remek rajt, szinte már zsebben négy női kajakos kvóta (Agroinform)
A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Benedek Dalma összeállítású 500 m-es női kajaknégyes bejutott a pénteki döntőbe a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 18
10:09
Szegeden lesz a 2013-as sárkányhajó-világbajnokság (Infostart)
A nemzetközi szövetség (IDBF) döntése értelmében Szeged ad otthont a 2013-as sárkányhajó-világbajnokságnak.
aug. 18
10:09
Sárkányhajó: Teherán helyett Szeged rendezi a 2013-as világbajnokságot (She)
A nemzetközi szövetség (IDBF) döntése értelmében Szeged ad otthont a 2013-as sárkányhajó-világbajnokságnak.
aug. 18
10:09
Szinte már zsebben négy női kajakos kvóta (Metropol)
A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Benedek Dalma összeállítású 500 m-es női kajaknégyes bejutott a pénteki döntőbe a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, s így már szinte biztos, hogy Magyarország e szám révén négy kvótát szerez a jövő évi, londoni játékokra.
aug. 18
10:09
Kajak-kenu vb - Remek rajt, szinte már zsebben négy női kajakos kvóta (Behaviour)
A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Benedek Dalma összeállítású 500 m-es női kajaknégyes bejutott a pénteki döntőbe a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, s így már szinte biztos, hogy Magyarország e szám révén négy kvótát szerez a jövő évi, londoni játékokra.
aug. 18
10:11
Anderlecht: Juhász Roland öt perc után távozott az edzésről (She)
Belga lapértesülések szerint Juhász Roland csak öt percig edzett együtt a társaival az Anderlecht tegnapi tréningjén, majd bement az öltözőbe.
aug. 18
10:11
Nézze meg, hogyan akarta kinyomni ellenfele szemét Mourinho - Videó! (Behaviour)
Dulakodás tört ki a tegnapi Barcelona - Real Madrid spanyol szuperkupadöntőn, amelyből Jose Mourinho is kivette a részét. A Real edzője a katalánok másodedzőjét szemelte ki magának, s megpróbálta kinyomni a szemét.
aug. 18
10:13
FTC: Az álláspontok nincsenek messze egymástól - László Csaba (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, László Csaba az egyik jelölt a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára. A történet most folytatódhat. László kedden találkozott a Fradi-vezérkarral. Kubatov Gábor és Orosz Pál hívta fel az edzőt, hogy találkozzanak, üljenek le, beszéljenek a jövőről. Mindkét fél elmondta a magáét, és ugyan nem állapodtak meg semmiben, de úgy álltak fel az asztaltól:…
aug. 18
10:27
El: pályára lép Juhász, Vanczák és Leandro csapata is - program (She)
Az Európa-liga utolsó selejtezőkörének, úgynevezett rájátszásának első mérkőzéseit rendezik csütörtökön. Ma kapcsolódik be a sorozatba Juhász Roland együttese, a belga Anderlecht és Vanczák Vilmos csapata, a svájci Sion is. Előbbi a török Bursaspor, utóbbi a skót Celtic otthonában lép pályára. A Leandro de Almeidát foglalkoztató nicosiai Omonia a Salzburgot fogadja, a Somogyi Csabát is a keretében…
aug. 18
10:27
László Csaba havi 10 ezer euróért lenne vezetőedző (Metropol)
László Csaba a távozott Prukner László fizetésének a duplájáért, legalább havi 10 ezer euróért (2,7 millió forint) vállalná a Ferencváros labdarúgócsapatának irányítását - írta csütörtökön a Blikk.
aug. 18
10:30
Kellemes meglepetés volt a győzelem - Guardiola (Agroinform)
A katalánok vezetőedzője szerint játékosai már-már mitikus teljesítményt nyújtottak, és a kupagyőzelem kellemes meglepetés a csapatnak, mert nem fogalmazták meg elvárásként a győzelmet.

Keresés