2011. november 1. kedd

nov. 1
0:00
Videó: világrekord fejes és fura gólöröm - napi top videók (She)
Összeállításunkban kiválogattuk a hétfőn közreadott videóink közül az öt legjobbat. Nézze meg, hogyan született a világ legtávolabbról fejelt gólja, miként vélekedik kiváló sportlövőn, Sidi Péter a londoni esélyekről és azt az iráni futballistát, aki kényes helyen fogta meg csapattársát az ünneplés közben!
nov. 1
1:12
Eurofutball: a CFR pontokkal, brazilja góllal hangolt a szupermeccsre (She)
A CFR 2–1-re nyert Brassóban a román labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának hétfői játéknapján, azaz győzelemmel hangolt az éllovas Dinamo Bucuresti elleni szombati rangadóra.
nov. 1
6:36
Aranylabda: hét Barca- és öt Real-játékos az idei jelöltek között (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a France Football kedd reggel honlapján közzétette azt a 23-as listát, amelyik az idei Aranylabdára jelölt labdarúgók nevét tartalmazza.
nov. 1
6:54
FIFA-Aranylabda: nyolc Barca- és öt Real-játékos az idei jelöltek között (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a France Football kedd reggel a honlapján közzétette a 23-as listát, amely az idei Aranylabdára jelölt futballisták nevét tartalmazza.
nov. 1
7:12
FIFA-Aranylabda: két spanyol és két portugál az év legjobb edzői között (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a France Football nyilvánosságra hozta, melyik tíz szakember közül választják ki 2011 legjobb labdarúgóedzőjét.
nov. 1
7:30
NFL: a Kansas City hajrágyőzelmét hozta a hétfő esti mérkőzés (She)
A Kansas City Chiefs nagyszerű hajrával, hosszabbításban 23–20-ra legyőzte a San Diego Chargers legénységét az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 8. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.
nov. 1
8:06
Tovább szárnyal a Newcastle (Infostart)
A Newcastle 3-1-re nyert a Stoke City pályáján az angol labdarúgó Premier League 10. fordulójában. A veretlen vendégek mindhárom gólját Demba Ba szerezte, az utolsót büntetőből.
nov. 1
8:06
Irán: erkölcstelen gólöröm miatt eltiltottak két futballistát (She)
Erkölcstelen gólöröm miatt eltiltottak két válogatott labdarúgót Iránban, és csökkentették a fizetésüket is. A jelenetet észlelő, de nem jelentő menedzsert elbocsátotta a klubja.
nov. 1
8:24
NHL: az új kapitány tündöklése véget vetett a Cápák lakomájának (She)
A nemrégiben kinevezett csapatkapitány, Ryan Callahan két találatára és egy gólpasszára építve a New York Rangers 5–2-re felülmúlta a San Jose Sharksot az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint kedd hajnali játéknapján. Ezzel vége szakadt a Cápák öt mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatának.
nov. 1
9:00
Albert Flórián halála - Az MLSZ csütörtökön dönthet (Infostart)
Várhatóan csütörtökön dönt a Magyar Labdarúgó Szövetség arról, hogy milyen módon állítson emléket a hétfőn hajnalban elhunyt Albert Flóriánnak. A nemzet sportolója, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó. A 75-szörös válogatott csatárt hetven éves korában érte a halál.
nov. 1
9:00
DVTK: Kell a támogatás, különben nem biztos, hogy nyerünk - Igor Gal (She)
A labdarúgó NB I-ben jelenleg a negyedik helyen álló Diósgyőr legutóbb a Haladást győzte le hazai pályán 1–0-ra. A találkozó egyik legjobbja a védő Igor Gal volt, aki a dvtk.eu-nak nyilatkozott a mérkőzésről és a csapat várakozás feletti teljesítményéről.
nov. 1
9:00
Az intim tapogatózás eltiltást ért a két iráni focistának - videó (Agroinform)
Erkölcstelen gólöröm miatt eltiltottak két válogatott labdarúgót Iránban, ráadásul az esetet nem rosszalló edzőt is kirúgták.
nov. 1
9:02
Németország: a városból is elköltözött a megfenyegetett futballista (She)
Elhagyta a klubját, és még a városból is elköltözött a német negyedosztálybeli 1. FC Magdeburg csapatkapitánya, miután a szurkolók megfenyegették.
nov. 1
9:02
Megelégelte a fenyegetéseket a negyedosztályú csapat kapitánya (Agroinform)
Elhagyta klubját, és a városból is elköltözött a német negyedosztálybeli Magdeburg csapatkapitánya, miután a szurkolók megfenyegették.
nov. 1
9:04
Ribéry sehová nem vágyik a "felszabadított" Bayerntől (Agroinform)
Szívesen játszana karrierje végéig a Bayern Münchenben Franck Ribéry, az együttes francia válogatott futballistája.
nov. 1
9:06
Hosszabbításban győzte le a Kansas City Chiefs a San Diego Chargerst - videó (Agroinform)
A Kansas City Chiefs 23-20-ra győzött a San Diego Chargers ellen az NFL 8 . fordulójának hétfő éjszakai zárómérkőzésén.
nov. 1
9:18
U20-as válogatott: négy Haladás-játékos a horvátok elleni keretben (She)
A Róth Antal szövetségi edző irányította U20-as labdarúgó-válogatott egy győzelem és egy döntetlen után az első idegenbeli mérkőzését játssza a Regionális Bajnokságban. Az egykori Alpok–Adria-kupa helyébe lépő sorozat első meccsén U20-as válogatottunk 3–1-re verte meg Kecskeméten a szerbeket, majd a második találkozón 1–1-es döntetlent ért el Zalaegerszegen Szlovénia ellen. A harmadik…
nov. 1
9:20
Kaposvár: Grumics és Pavlovics után Kulcsár Kornél is kidőlt (She)
A vasárnapi pihenő után hétfő délután már tréningeztek a Rákóczi labdarúgói. A Sisa Tibor vezette szakmai stáb már az őszi szezon utolsó mérkőzésére hangol: a kaposváriak szombaton a sereghajtó és mindeddig nyeretlen ZTE otthonában lépnek majd pályára – olvasható a rakoczifc.hu-n.
nov. 1
9:36
Ribéry örökké a Bayernben futballozna (Metropol)
Szívesen játszana karrierje végéig a Bayern Münchenben Franck Ribéry, az együttes francia válogatott futballistája.
nov. 1
9:36
Bajnokok Ligája - A szerdai program (Behaviour)
Szerdán további nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre.
nov. 1
9:36
A Juve visszatért a Serie A-ba - Gazzetta (Agroinform)
Az olasz sportlapok értékeléseiből szemezgettünk a hétvégi Juventus-Inter rangadó után. Eléggé egyöntetűek a vélemények...
nov. 1
10:12
Juventus: Tonit megszondáztatták, három hónapig nem vezethet (She)
Alkoholt találtak Luca Toni, a Juventus labdarúgójának szervezetében, ezért három hónapra elvették a jogosítványát.
nov. 1
10:12
Messi és még hét Barcelona-játékos a szűkített Aranylabda-listán (Agroinform)
A Barcelona nyolc játékosa szerepel a 23 fős listán, amelyről az Aranylabda három jelöltjét nevezi meg majd a FIFA és a France Football.
nov. 1
10:30
Hová tűnt van Persie az Aranylabda-jelöltek listájáról? (Infostart)
A Bajnokok Ligájában címvédő Barcelona nyolc futballistája szerepel azon a 23 főre szűkített listán, amelyről a 2011-es Aranylabda három jelöltjét nevezi meg majd a nemzetközi szövetség (FIFA) és a France Football magazin.
nov. 1
10:30
Öt győzelem után sima Sharks-vereség New Yorkban (Agroinform)
A San Jose Sharks öt győzelem után maradt alul az NHL hétfői játéknapján, a cápák sorozatát a New York Rangers szakította meg.
nov. 1
10:32
Már a Sevilla sem veretlen (Infostart)
A Sevilla 2-1-re kikapott a vendég Granadától, ezzel elvesztette veretlenségét a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 1
10:48
Videó: már a gyerekek is kezdik - a pazar Ajax-gól után botrányos gólöröm (She)
Zseniális csukafejesből szerzett gólt az Ajax gyerekcsapata, majd a gólszerző a szögletzászlóval „lemészárolta” a társait. A rossz példa ragadós...
nov. 1
10:50
Sion: nem nyugszanak Vanczákék, az Európai Bizottsághoz fordulnak (She)
A Vanczák Vilmost is a soraiban tudó svájci Sion továbbra sem nyugszik az Európa-ligából való kizárása miatt: a labdarúgóklub legújabb fejleményként panaszt tett az Európai Bizottságnál, ráadásként pedig az egykor a Bosman-ügyben is eljárt ügyvédet fogadta fel a képviseletére.
nov. 1
11:06
Videó: Albert Flóriból áradt a szeretet! - Bognár György emlékezése (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Bognár György. Az NSO Tv szakértője Albert Flóriánnal kapcsolatos emlékeit idézte fel, amelyben elmondja, a Császárból mindig áradt a szeretet.
nov. 1
11:06
Király Gábort istenítik a Lázokék elleni győzelem után Münchenben (Agroinform)
Öt nyeretlen mérkőzés után győzött az 1860 München, amelynek kapujában Király szintén ennyi meccs után zárt hibátlanul.
nov. 1
11:08
AC Milan: Cassano állapota javult; nem erősítették meg a szélütést (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan által kiadott közlemény szerint javult Antonio Cassano állapota, és egyben tagadták azokat a sajtóban megjelent híreket, hogy a csatárnak szélütése lett volna.
nov. 1
11:10
Videó: „Az Újpest elleni siker a derbin - Albert Flórián utolsó emléke” (She)
Takács Rita legújabb videoblog-bejegyzésében a labdarúgó NB I 14. fordulójáról mondja el a gondolatait, de a műsorvezető természetesen megemlékezik Albert Flóriánról is. Rita szerint megérdemelten győzte le az újonc Pécs a Győrt.
nov. 1
11:24
Fiorentina: a montenegrói házi gólkirály három évvel hosszabbított (She)
Sztevan Jovetics három évvel hosszabbított a Fiorentinával, aminek értelmében 2016. június 30-ig lesz a labdarúgóklub játékosa. A montenegrói támadó kilenc meccsen elért öt találatával jelenleg csapata házi gólkirálya a szezonban.
nov. 1
11:26
Súlyemelés: mestermunkát végeztek a Takács nővérek Cipruson (She)
Taroltak a súlyemelők masters korosztályainak világbajnokságán a Takács nővérek: Mária és Erika is vb-győztesként térhetett haza Ciprusról.
nov. 1
11:28
MotoGP: Simoncelli apja egyperces csend helyett motorbőgetést kér (She)
A MotoGP október 23-ai Malajziai Nagydíján halálos balesetet szenvedő Marco Simoncelli édesapja azt kéri a világbajnokság és az idényzáró Valenciai Nagydíj szervezőitől, hogy ne egyperces csenddel emlékezzenek meg a fiáról, hanem egyperces motorbőgetéssel.
nov. 1
11:42
MotoGP: Sokat rágódtam a baleseten, de elkerülhetetlen volt - Edwards (She)
Colin Edwards, a MotoGP-ben szereplő Tech 3 amerikai pilótája egy interjúban elmondta, egy napon át azon rágódott, hogyan tudta volna elkerülni a Marco Simoncellivel való ütközést Sepangban, de aztán rájött, hogy erre nem volt esélye. Az egyik kanyarban történt megingása után a motorjáról lecsúszó Simoncellit a közvetlenül mögötte érkező Edwards és Valentino Rossi gázolta halálra az október 23-ai…
nov. 1
11:42
Verekedés Kispesten a másodosztályú női bajnoki után (Agroinform)
A Mohács fölényesen legyőzte a Kispestet a női kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában, amit a helyi drukkerek nem vettek jó néven.
nov. 1
12:00
Légióssors: Laczkó Zsoltnak is jutott a Samp-drukkerek ütlegeiből (She)
Olaszországi sajtóbeszámolók szerint Laczkó Zsolt is ama Sampdoria-játékosok között volt, akiket megtámadtak az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő klub feldühödött szurkolói.
nov. 1
12:18
Egyelőre nincs hivatalos közlemény Cassano állapotáról (Agroinform)
A Milan játékosát ápoló kórház csak annyit közölt, hogy semmit nem közöl, hivatalos hírek talán szerdán várhatók Cassanóról.
nov. 1
12:36
MLB: a St. Louis edzője az első a ligában, aki a csúcson hagyta abba (She)
Az észak-amerikai profi baseballbajnokság 108 éves történetében még sohasem fordult elő, hogy visszavonult az aktuális bajnokcsapat edzője – egészen mostanáig: a St. Louis Cardinalsszal World Seriest nyerő Tony La Russa ugyanis 67 évesen, a harmadik bajnoki címe után bejelentette a visszavonulását.
nov. 1
12:36
Lipták Zoltán Újpesten edz, szerdán aláírhat - sajtóhír (Agroinform)
A válogatott védő két hónapja tartó csapatkeresése korábbi egyesületénél érhet véget.
nov. 1
12:38
Rögbi: lemondott posztjáról Új-Zéland második legfontosabb embere (She)
Kilenc nappal azután, hogy a házigazda új-zélandiak megnyerték a rögbi-világbajnokságot, távozott a válogatottat irányító Graham Henry. A 65 éves szövetségi kapitány 2003 óta ült az All Blacks kispadján.
nov. 1
12:54
Profi ökölvívás: a mexikói ésszel akarja legyőzni a világ legjobbját (She)
Bár november 12-én élete egyik legkeményebb bokszmeccse vár a mexikói Juan Manuel Márquezre, ő nem tart a jelenlegi p4p éllovastól, a súlycsoporttól és szervezettől független világranglistát vezető Manny Pacquiaótól.
nov. 1
13:12
Lemondott a friss vb-győztes új-zélandi kapitány (Agroinform)
Kilenc nappal azután, hogy az új-zélandiak megnyerték a rögbi-világbajnokságot, távozott a válogatottat irányító Graham Henry.
nov. 1
13:30
Juventus: Pirlo és az új stadion segített az újjászületésben - Lippi (She)
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott és a Juventus korábbi edzője úgy véli, a Serie A-ban éllovas torinói klub az idén végre ismét olyan erőssé vált, mint az ő idejében, és arra számít, hogy a bajnoki címért a fekete-fehérek futnak majd versenyt a Milannal. A szakember szerint a Juve feljavulásából oroszlánrészt vállalt Andrea Pirlo, aki a Milantól szerződött Torinóba.
nov. 1
13:30
Szerbiában is szomorúan értesültek "az 1960-as évek egyik legjobbjának" haláláról (Agroinform)
Albert Flóriánról, a Ferencváros hétfőn elhunyt egykori Aranylabdás labdarúgójáról a szerb hírügynökségek és szurkolók is megemlékeztek.
nov. 1
13:48
Megállítható-e a lejtmenet a magyar sportban? (Infostart)
Jelentős változásokra lesz szükség a következő években, hogy a magyar sport lejtmenete megálljon - mondta az InfoRádiónak a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli főtitkára. Aján Tamás szerint a látvány-csapatsportágak támogatása után az egyéni sportágak fejlesztésére is nagyobb súlyt kellene fordítani.
nov. 1
13:48
Videó: Torrest csúnyán orrba verte csapattársa a Chelsea gólja után (She)
Noha kikapott a Chelsea a londoni derbin az Arsenaltól, három gólt azért összeszorgoskodtak a „kékek". Fernando Torres is ment ünnepelni a társakhoz, de nem kellett volna. A nagy tömegjelenet során Juan Mata csúnyán orrba vágta...
nov. 1
13:50
Újpest: Lipták Zoltán ma már a lila-fehér csapattal edzett (She)
Könnyen elképzelhető, hogy az Újpest labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását Lipták Zoltán. Legalábbis erre enged következtetni a lila-fehérek hivatalos Facebook-oldalának tájékoztatása, miszerint a válogatott védő ma délelőtt már Zoran Szpisljak együttesével edzett.
nov. 1
14:06
Gyász: a szerb rajongók sem feledik el Albert Flóriánt (She)
A szerb hírügynökségek azonnal átvették és leközölték az Albert Flórián hétfői haláláról szóló budapesti hírt. Az internetes honlapok tömören méltatták a válogatott magyar labdarúgó teljesítményét, nem hagyva ki azt az információt sem, hogy 1967-ben Albert Flóriáné lett az Aranylabda.

Keresés